gregorisvas Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Πόση τρέλα κουβαλάνε οι τύποι στο xda-developers? :p (με την καλή έννοια ;) ) Σήμερα έψαχνα τις roms που υπάρχουν και είδα μία OpenDesire που κάνει overclock τον Snapdragon στα 1.3GHz (1.305MHz για την ακρίβεια...) με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας απ' όσο λένε...Το έχει δοκιμάσει κανείς? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Παιδιά μία ερώτηση. Από το IME της συσκευής μπορείς να καταλάβεις από ποια χώρα είναι το τηλέφωνο? Έχω ένα το οποίο με την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μου έχει Ελληνικά αλλά όταν κάνω αλλαγή μου βγάζει διάφορες γλώσσες αλλά όχι τα Ελληνικά με αποτέλεσμα αν κάνω την αλλαγή να μην μπορώ να βάλω εκ νέου τα Ελληνικά. Συμπληρωματικά θέλω να σας πω ότι μέσα στο μενού για την γλώσσα του πληκτρολογίου υπάρχουν τα Ελληνικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 @xdadevelopers: Android: HBOOT for HTC Desire Now Available http://bit.ly/9GTIME Full NAND access FTMFW! Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) @xdadevelopers: Android: HBOOT for HTC Desire Now Available http://bit.ly/9GTIME Full NAND access FTMFW! Το έχω ήδη αναφέρει ;) Δεν ξέρω αν μάθατε τα νέα αλλά πλέον ο bootloader ξεκλείδωσε πλήρως (S-OFF). Ακόμα δεν το δοκίμασα γιατί πιστεύω ότι δεν έχει να μου προσφέρει κάτι παραπάνω απ' ότι ήδη έχω με το root. Όποιος πιστεύει ότι του χρειάζεται be my guest, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί μπορεί να brickάρετε τη συσκευή σας. Παιδιά να ξαναρωτήσω κάτι με διαφορετική διατύπωση γιατι μου έσβησαν το ποστ. Στο desire οι επαφες που συγχρονίζονται απο το gmail ταξινομούνται και με επώνυμο ή μόνο με το όνομα Και η πλάκα είναι ότι σου απάντησα την προηγούμενη φορά αλλά και το δικό μου μήνυμα χάθηκε (δεν ξέρω γιατί). Λοιπόν γίνεται να ταξινομηθούν οι επαφές αλλά μόνο χειροκίνητα δυστυχώς, δηλαδή πας σε κάθε επαφή επιλέγεις επεξεργασία, πας στο όνομα και εκεί επιλέγεις τι θα δείχνει όνομα ή επίθετο. Edited September 30, 2010 by kollatos [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 30, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Από το IME της συσκευής μπορείς να καταλάβεις από ποια χώρα είναι το τηλέφωνο? Επικοινώνησε με την HTC και θα σου λύσει την απορία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Επικοινώνησε με την HTC και θα σου λύσει την απορία. Αυτό το ξέρω. Είπα μήπως αλλά απ' ότι βλέπω τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Συγνωμη μια και πιθανοτατα εχει ξαναειπωθει,αλλα μολις το ενεργοποιησα κι εγω,ειναι απο Γερμανια προφανως,δε μου εβγαζε την ελληνικη γλωσσα. Κατεβασα το morelocale2 το οποιο ομως "λειτουργησε μερικως" μονο. Το maps εγινε χαρτες,το search εγινε αναζητηση google κλπ (λιγες μονο εφαρμογες). Κατα τ'αλλα ομως το μενου ειναι στα αγγλικα. Εκανα κατι λαθος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Είμαι ο μόνος που δεν βρίσκει το chrome to phone στο market; Κατέβασα τελικά τη 2.1 έκδοση απο το apktor. Ελπίζω να είναι η τελευταία. Αλλά θα σκάσω γιατί δε μου εμφανίζεται. Το έψαξα και μέσω cyrket με QR code και δεν το βρήκε στο Market πάλι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 Τελικά τα νέα είναι ασχημα για την Ελλάδα η οποία δεν περιλαμβάνεται στις νέες χώρες όπου ανοίγει το paid market: http://androidandme.com/2010/09/news/android-market-opens-paid-app-support-to-a-host-of-new-countries/ Και φαίνεται ότι είναι οριστό καθώς το market επέστρεψε στα φυσιολογικά του (χωρίς να δείχνει τις εφαρμογές πολλές φορές όπως έκανε αυτό το διάστημα). Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 (edited) Και η πλάκα είναι ότι σου απάντησα την προηγούμενη φορά αλλά και το δικό μου μήνυμα χάθηκε (δεν ξέρω γιατί). Λοιπόν γίνεται να ταξινομηθούν οι επαφές αλλά μόνο χειροκίνητα δυστυχώς, δηλαδή πας σε κάθε επαφή επιλέγεις επεξεργασία, πας στο όνομα και εκεί επιλέγεις τι θα δείχνει όνομα ή επίθετο. Φιλε σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση, αλλα πιστευω οτι ειναι αδυνατο να κανει κανεις αυτη τη δουλεια. Επειδη νόμιζα οτι δεν θα απαντουσε κανεις, εκανα αναζητηση στο google, ειδα οτι το προβλημα ειναι υπαρκτο. Κατεβασα την εφαρμογη better contact για να μπορεσω να κανω οσα κανουν ολα τα τηλεφωνα εδω κσι χρονια, ειτε wm, ειτε το iphone, ειτε τωρα το galaxy @Moderators Αν παραβίασα πάλι κανένα κανόνα ξανασβηστε το ποστ, δεν τρέχει τίποτα παιδια Edited October 1, 2010 by argam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 ξερει κανεις πως βγαζουμε τις default εφαρμογες? Στο Milestone, εκανα delete αρχειο απο το συστημα (root access) και μετα στις εφαρμογες ανοιγε το κουμπακι "καταργηση εγκαταστασης" Στο Desire, δειχνει να μην δουλευει η συγκεκριμενη διαδικασια. Γνωριζει κανεις κατι σχετικο? *LeeDroid Rom* Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 ξερει κανεις πως βγαζουμε τις default εφαρμογες? Στο Milestone, εκανα delete αρχειο απο το συστημα (root access) και μετα στις εφαρμογες ανοιγε το κουμπακι "καταργηση εγκαταστασης" Στο Desire, δειχνει να μην δουλευει η συγκεκριμενη διαδικασια. Γνωριζει κανεις κατι σχετικο? *LeeDroid Rom* Κατέβασε την LeeDroid που έχεις, σβήσε ότι apk δεν θες και ξανά flashare την Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 ξερει κανεις πως βγαζουμε τις default εφαρμογες? Στο Milestone, εκανα delete αρχειο απο το συστημα (root access) και μετα στις εφαρμογες ανοιγε το κουμπακι "καταργηση εγκαταστασης" Στο Desire, δειχνει να μην δουλευει η συγκεκριμενη διαδικασια. Γνωριζει κανεις κατι σχετικο? *LeeDroid Rom* adb reboot recovery adb shell mount /system rm /system/app/foobar.apk umount /system/ sync exit adb reboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Τελικά τα νέα είναι ασχημα για την Ελλάδα η οποία δεν περιλαμβάνεται στις νέες χώρες όπου ανοίγει το paid market: http://androidandme.com/2010/09/news/android-market-opens-paid-app-support-to-a-host-of-new-countries/ Και φαίνεται ότι είναι οριστό καθώς το market επέστρεψε στα φυσιολογικά του (χωρίς να δείχνει τις εφαρμογές πολλές φορές όπως έκανε αυτό το διάστημα). το οριστικο (; ) που το ειδες; επακριβως λεει: They have added support today for developers in 20 new countries to sell their apps on the Market, which brings that total to 29. On the user side they say that over the next two weeks 18 new countries will be added to the list of those that can buy apps from the Market. οποτε που ξερεις εσυ οτι δεν θα ειναι η ελλαδα στις επομενες 18 που θα ανοιξουν μεσα σε 2 εβδομαδες; εκτος κι αν εχεις κι αλλη πηγη που το εμαθες, οποτε παρεθεσε την κι αυτην. Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Πάντως τα δείγματα στην Ελλάδα είναι τα ίδια με τις άλλες χώρες που ενεργοποιήθηκε το market. πχ και στην Ινδία βλέπανε τα paid apps μέχρι να μπουν επίσημα στην λίστα. Άρα δεν τα αποκλείω ότι θα είμαστε μέσα στις επόμενες 18 χώρες ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Θέλω να περάσω κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες όμως να μην φαίνονται στην gallery. Γίνεται κάτι τέτοιο; Σε όποιο φάκελο της της sdcard κι αν τα πέρασα, εμφανίζονται και στην gallery. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Θέλω να περάσω κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες όμως να μην φαίνονται στην gallery. Γίνεται κάτι τέτοιο; Σε όποιο φάκελο της της sdcard κι αν τα πέρασα, εμφανίζονται και στην gallery. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Μπορείς να φτιάξεις έναν κατάλογο και τους υποκαταλόγους του να εξαφανιστούν από gallery, music, video αν τοποθετήσεις ένα αρχείο .nomedia Αυτό απλά. Φτιάξε ένα αρχείο με όνομα .nomedia (χωρίς κατάληξη) και βάλτο στον φάκελο που θες Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Μπορείς να φτιάξεις έναν κατάλογο και τους υποκαταλόγους του να εξαφανιστούν από gallery, music, video αν τοποθετήσεις ένα αρχείο .nomedia Αυτό απλά. Φτιάξε ένα αρχείο με όνομα .nomedia (χωρίς κατάληξη) και βάλτο στον φάκελο που θες Σ ευχαριστώ! Όταν λες κατάλογο, τι ακριβώς εννοείς; EDIT: ΟΚ, το κατάφερα! Ευχαριστώ και πάλι! Edited October 1, 2010 by eleley Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Σ ευχαριστώ! Όταν λες κατάλογο, τι ακριβώς εννοείς; Φάκελο :) HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Θέλω να περάσω κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες όμως να μην φαίνονται στην gallery. Γίνεται κάτι τέτοιο; Σε όποιο φάκελο της της sdcard κι αν τα πέρασα, εμφανίζονται και στην gallery. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. Εδω εισαι. http://www.appbrain.com/app/vaulty-free-hides-pictures/com.theronrogers.vaultyfree HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 το οριστικο (; ) που το ειδες; επακριβως λεει: They have added support today for developers in 20 new countries to sell their apps on the Market, which brings that total to 29. On the user side they say that over the next two weeks 18 new countries will be added to the list of those that can buy apps from the Market. οποτε που ξερεις εσυ οτι δεν θα ειναι η ελλαδα στις επομενες 18 που θα ανοιξουν μεσα σε 2 εβδομαδες; εκτος κι αν εχεις κι αλλη πηγη που το εμαθες, οποτε παρεθεσε την κι αυτην. Το οριστικό το είπα ως δική μου γνώμη επειδή είδα οτι διορθώθηκαν οι ασυναρτησίες που έβγαζε το market για τους unrooted χρήστες. Τώρα δε ξέρω αν είναι να προστεθούμε στο μέλλον μακάρι. Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Nέος κάτοχος από προχθές του Desire με Froyo. Έχω ένα πρόβλημα: Τόσο καιρό το είχα στο Wifi. Έκανα και ένα data plan στη Voda... Κλείνω σήμερατο Wifi, και ενώ στα Wireless & Networks το Mobile Network είναι τσεκαρισμένο και όταν πατάω Power off μου γράφει "Connect to Internet is ON" δεν μπαίνει από GSM. Τι πρέπει να κάνω; Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Εδω εισαι. http://www.appbrain.com/app/vaulty-free-hides-pictures/com.theronrogers.vaultyfree Ευχαριστώ πολύ!!! Υπάρχει και τίποτα για να κρύβουμε τα SMS? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Μπορείς να φτιάξεις έναν κατάλογο και τους υποκαταλόγους του να εξαφανιστούν από gallery, music, video αν τοποθετήσεις ένα αρχείο .nomedia Αυτό απλά. Φτιάξε ένα αρχείο με όνομα .nomedia (χωρίς κατάληξη) και βάλτο στον φάκελο που θες Ωραία...αυτό το μάθαμε. Υπάρχει τρόπος να κρύψουμε επιλεκτικά τύπους αρχείων; Δεν θέλω να φαίνονται οι φωτογραφίες που υπάρχουν στους φακέλους μουσικής στην γκαλερί... Sent from my HTC Desire using Tapatalk-Swype Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 (edited) Nέος κάτοχος από προχθές του Desire με Froyo. Έχω ένα πρόβλημα: Τόσο καιρό το είχα στο Wifi. Έκανα και ένα data plan στη Voda... Κλείνω σήμερατο Wifi, και ενώ στα Wireless & Networks το Mobile Network είναι τσεκαρισμένο και όταν πατάω Power off μου γράφει "Connect to Internet is ON" δεν μπαίνει από GSM. Τι πρέπει να κάνω; Επικοινώνησα με Vodafone, μου έδωσε τα APN settings, τα πέρασα, αλλά τίποτα... Update: Το βρήκα, έπρεπε να αφήσω κενό username και password. Edited October 1, 2010 by unforgiven Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts