manwlis77 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 το εκανα αυτο περασα την defrost αλλα δεν βρισκω πουθενα το quick sysrem info το καταβαζεις απο το μαρκετ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 το εκανα αυτο περασα την defrost αλλα δεν βρισκω πουθενα το quick sysrem info το κατεβαζεις απο μαρκετ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Για ποια αναβάθμιση λές? Βγήκε κι άλλη? ναι φίλε μου!και εγώ μόλις τώρα την είδα.. η καινούργια είναι η 229405.5 ενώ η προηγούμενη 229405.2 carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 παιδια μαλλον τα κατφερα εκανα φορματ με πομ μανατζερ ξεκινησε κανονικα κ εκανε επαννεκινηση τωρα αν κανω ρεστορε την παλια μου ρομ το χανω αυτο? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
union Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 είναι η 2.29.405 και το 32.49.0032U_5.11.05.27 radio. Έγινε χθες thanks man! επίσης κάποιες πληρογορίες σχετικά με την νέα έκδοση ρίξτε μια ματιά εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=885193 carpe diem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Με την μικρή αναβάθμιση εχει γίνει στο δικό μου λίγο ( ελάχιστα) πιο γρήγορο. Με την 229405.2 έκανε κόλπα που δεν τα έκανε πριν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 την τελευταία oxygen που τη βρίσκουμε; Η τελευταία defrost είναι η 6.1a; Υπάρχουν ελληνικά και αυτόματες αναβαθμίσεις; Ποια από τις δύο είναι πιο σταθερή και λιγότερο ενεργοφόρα για την μπαταρία; δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=829734 δεν εχουν αναβαθμισεις οπως κανει η htc . αυτος που εχει φτιαξει την ρομ οταν βγαλει νεα την περνας απο πανω. εχουν ελληνικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 τελικα manwlis77 βρηκες πως αλαζεις launcher?αν ναι γραψε αν μπορεις τον τροπο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 τελικα manwlis77 βρηκες πως αλαζεις launcher?αν ναι γραψε αν μπορεις τον τροπο δεν ασχοληθηκα. αλλα φανταζομαι πως σβηνεις τον παλιο απο το zip της ρομ. βαζεις αυτον που θες μεσα στο zip. θα θελει ομως και κατι αλλο που δεν ξερω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παιδια θελω τη βοηθεια σας,θελω να συγχρονισω το λογαριασμο που εχω στο windowslive,παω κανονικα μενου-εγκατασταση-εγκατασταση λογαριασμων-αλλος λογαριασμος e-mail-παταω κανονικα τη διευθυνση και τον κωδικο,αλλα δε συγχρονιζει,ριξτε μου τα φωτα σας :):p • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Eδω και καιρο εχω ενα προβλημα αλλα τωρα το γραφω. Χρησιμοποιω launcher pro και οταν βαζω σε μια αδεια οθονη μεσα απο το launcher pro widgets ειτε το facebook ειτε το friends δεν κανει Update και μενει κολημενο σε κατι ποστ του σεπτεμβριου. Καμια λυση υπαρχει? http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 δεν ασχοληθηκα. αλλα φανταζομαι πως σβηνεις τον παλιο απο το zip της ρομ. βαζεις αυτον που θες μεσα στο zip. θα θελει ομως και κατι αλλο που δεν ξερω Όχι αυτός είναι ο τρόπος. Πχ απο την oxygen για να βγάλεις τον zeam launcher, ανοίγεις το zip με το winrar πχ, σβήνεις το apk του zeam και βάζεις το apk του launcherpro. Γενικά μπορείς να έχεις και τα 2 apks μέσα, αλλά στην Oxygen δεν μπορείς να ξεκινήσεις με 2 launchers, μόνο μετά τους κάνεις install όσους θες. Δεν ξέρω αν διορθώθηκε το θέμα αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 τελικα manwlis77 βρηκες πως αλαζεις launcher?αν ναι γραψε αν μπορεις τον τροπο δε θα κερδισεις και κατι ομως. Eδω και καιρο εχω ενα προβλημα αλλα τωρα το γραφω. Χρησιμοποιω launcher pro και οταν βαζω σε μια αδεια οθονη μεσα απο το launcher pro widgets ειτε το facebook ειτε το friends δεν κανει Update και μενει κολημενο σε κατι ποστ του σεπτεμβριου. Καμια λυση υπαρχει?εκανες authentication απο τις ρυθμισεις του lpp για το καθε ενα ξεχωριστα; preferences>lp widgets>facebook>facebook login κοκ και μετα ξανα προσθηκη και ανανεωση. επισης κανε και clear cache. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Χρόνια πολλά σε όλους! Μία ερώτηση η οποία ίσως έχει απαντηθεί.... Περιμένουμε επίσημη ROΜ από την HTC με Android 2.3 για το Desire, ή θα πρέπει να ψαχτούμε με custom RΟΜs; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 παιδια περασα την leedroid αλλα μου εχει κ αλλες εφαρμογεσ που δεν ειχε οπωσ την συλλογη που βγαζει τισ φωτο σε φακελουσ σαν 3d περιπου.μηπως ηταν καποιο update?μια εφαρμογη που addfree λεγεται κατι αλλες. καλη φαση:yahoo::yahoo: Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 παιδια τη αποψη εχετε για της μπαταριεσ της mugen?θελω να παρω μια με 1600mAh . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 παιδια τη αποψη εχετε για της μπαταριεσ της mugen?θελω να παρω μια με 1600mAh . Κάπου διάβασα ότι δεν έχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση από την υφιστάμενη του desire. Υποτίθεται ότι επειδή είναι τρίτος κατασκευαστής αξιοποιείται γύρω στο 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας ενώ στην επίσημη το 100%. Αν ισχύουν αυτά τα νούμερα δεν θα έχει καμία διαφορά, αλλά αυτό απλά το έχω διαβάσει. Δεν ξέρω κανέναν που να την έχει δοκιμάσει για να σου πω σίγουρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα!Ειμαι κατοχος milstone και με ενδιαφερει το gaming σκεφτομια την αγορα του desire μπορει να μου επιβαβαιωση καπιος οτι αυτο το παιχνιδι Dungeon Defenders: First Wave v1.1 παιζει αψογα στο desire?Ευχαριστω! nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παιδια εγώ που σκέφτομαι να πάρω τώρα το Desire,θα έχει πάνω τα Android 2.2 ή θα πρέπει και εγώ να τα αναβαθμίσω μόνος μου...???? Αληθεύει ότι με την έκδοση 2.1 δεν μπορείς να αποθηκεύεις εφαρμογές στη κάρτα μνήμης? My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παιδια εγώ που σκέφτομαι να πάρω τώρα το Desire,θα έχει πάνω τα Android 2.2 ή θα πρέπει και εγώ να τα αναβαθμίσω μόνος μου...???? Αληθεύει ότι με την έκδοση 2.1 δεν μπορείς να αποθηκεύεις εφαρμογές στη κάρτα μνήμης? Θα την εχει ηδη την 2.2. Αλλα και η αναβαθμιση δεν ειναι απολυτως τιποτε. Δυο φορες ok πατας και...περιμενεις. Ναι με την 2.1 δεν μπορεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παιδια εγώ που σκέφτομαι να πάρω τώρα το Desire,θα έχει πάνω τα Android 2.2 ή θα πρέπει και εγώ να τα αναβαθμίσω μόνος μου...???? Αληθεύει ότι με την έκδοση 2.1 δεν μπορείς να αποθηκεύεις εφαρμογές στη κάρτα μνήμης? Η αναναθμιση σε 2. 2 εχει βγει επισημα απο την htc οποτε ο, τι και να εχει επανω δεν θα εχεις προβλημα. Ναι αληθευει αυτο για τη 2. 1 Sent from my HTC Desire using Tapatalk Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Θα την εχει ηδη την 2.2. Αλλα και η αναβαθμιση δεν ειναι απολυτως τιποτε. Δυο φορες ok πατας και...περιμενεις. Ναι με την 2.1 δεν μπορεις Και πως αντιμετωπίζεται αυτό??? Με την 2.1 δεν μπορείς να περάσεις πολλές εφαρμογές?:( Με την 2.2 έχεις αυτή τη δυνατότητα??? My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 εγω εχω την 2.2e η οποια ειναι αψογη και σταθεροτατη.. η 2.3 ειναι εντελως σταθερη κ λειτουργικη? πηγη ολων των rom τo xda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos47 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Και πως αντιμετωπίζεται αυτό??? Με την 2.1 δεν μπορείς να περάσεις πολλές εφαρμογές?:( Με την 2.2 έχεις αυτή τη δυνατότητα??? Ναι με την 2.2 έχεις αυτή την δυνατότητα μόνο, αλλά και με την 2.1 να είναι το κινητό ανοίγεις το wi-fi - κάνεις το update όπως σου είπε και το παιδί παραπάνω...και μετά από 10-15 λεπτάκια θα είσαι έτοιμος..! Προσωρινά βέβαια διότι μετά από λίγες μέρες (φυσιολογικά) θα αρχίσεις τα πειράματα αλλάζοντας τα πάντα και φέρνοντας τα πάνω ,κάτω. ;) Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 παιδια μην περιμενετε να βρειτε λυση με τη stock 2.2 στο θεμα των εφαρμογων.. αν δεν γινει root κ δεν μπει rom με AP2SD, δυστυχως δεν βλεπετε ασπρη μερσ.. εκτος κ αν θελετε πολυ λιγες εφαρμογες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts