jetskii Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Εχω παρατηρίσει οτι στη defrost και στην oxygen που χρησιμοποίησα που είναι χωρίς το sense μεσ α στον browser τον stock αλλά και τον dolphin HD οταν κάνω zoom τότε το κείμενο μένει όπως είναι χώρίς να προσαρμόζεται στην οθόνη οπως γινεται στο sense εκτος αν κανω διπλό κλικ το οποιο προσαρμόζει το κείμενο αλλα σε καθορισμένο zoom! Παρατήρησε κάποιος το ιδίο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Μια ερωτηση παιδια εχω defrost και θελω να βαλω leedroid. Τι πρεπει να κανω ωστε να περαστει σωστα? Εχω partition ηδη αλλα δε θελω να κανω format στη καρτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Μια ερωτηση παιδια εχω defrost και θελω να βαλω leedroid. Τι πρεπει να κανω ωστε να περαστει σωστα? Εχω partition ηδη αλλα δε θελω να κανω format στη καρτα. κανε φοματ την καρτα. το παρτισιον δεν θα πειραχτει γιατι δεν το βλεπουν τα windows Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Και στην leedroid μπορω να βαλω το sense απο το hd? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Και στην leedroid μπορω να βαλω το sense απο το hd? πρεπει να βαλεις ρομ για το hd. τοτε καλυτερα να κανεις 1γιγα partition στην sd. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Εχω παρατηρίσει οτι στη defrost και στην oxygen που χρησιμοποίησα που είναι χωρίς το sense μεσ α στον browser τον stock αλλά και τον dolphin HD οταν κάνω zoom τότε το κείμενο μένει όπως είναι χώρίς να προσαρμόζεται στην οθόνη οπως γινεται στο sense εκτος αν κανω διπλό κλικ το οποιο προσαρμόζει το κείμενο αλλα σε καθορισμένο zoom! Παρατήρησε κάποιος το ιδίο? Ισχύει! Επίτηδες πρέπει να είναι γιατί όντως ήταν λίγο ενοχλητικό kaur φορά που κανείς ζουμ να χαλάει το κείμενο και να χάνεσαι.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 @ manwlis77 & georpapa: thanks για τις απαντησεις. Κατι ακομα, οταν flashαρω τη rom και επαναφερω τα δεδομενα της μνημης του τηλ μεσω του titanium θα επανακτησω κ τις επαφες που ειχα στη μνημη του τηλεφωνου η αυτο γινεται μεσω αλλης διαδικασιας (google sync η htc sync η δεν ξερω τι..)? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Το πόσταρα και προχθές (δεν ξέρω μπορεί να μην είναι πολύ σημαντικό) αλλά όταν επιχειρώ να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Market πρέπει υποχρεωτικά αυτή να έχει πρόσβαση σε διάφορα στοιχεία του κινητού μου (π.χ. επικοινωνία δικτύου, εργαλεία συστήματος,δεδομένα προσωπικών μου επαφών και άλλα)? Σε τι επηρεάζει το κινητό μου? Τέλος, και βασικά επειδή πρώτη φορά μπλέκω με Market γενικότερα (όχι μόνο Android) ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν εφαρμογές εταιρειών ή προγραμματιστών που δεν είναι αξιόπιστες και μπορεί να βλάψουν το κινητό...Sorry αν κούρασα,είναι πρώτη φορά και η αλήθεια είναι πως διαβάζοντας τα threads εδώ έχω βοηθηθεί αρκετά όμως για αυτά που ρώτησα δεν μπορώ να βγάλω άκρη :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) @ manwlis77 & georpapa: thanks για τις απαντησεις. Κατι ακομα, οταν flashαρω τη rom και επαναφερω τα δεδομενα της μνημης του τηλ μεσω του titanium θα επανακτησω κ τις επαφες που ειχα στη μνημη του τηλεφωνου η αυτο γινεται μεσω αλλης διαδικασιας (google sync η htc sync η δεν ξερω τι..)? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Επαφές το titanium κρατάει μόνο εαν φλασάρεις την ίδια ROM με αυτή που είχες ( η περίπου την ίδια..) διότι ουσιαστικά κάνει backup την εφαρμογή που περιέχει της επαφές σου. Εγώ πιστέυω ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς τις επαφές σου είναι μέσω google sync. Αν πάλι δεν το έχεις κάνει και τις έχεις στο τηλέφωνο μπορείς να πατήσεις το menu οταν είσαι στις επαφές και να κάνεις export to sd card (ή με κάποια άλλη εφαρμογή από market). Αν θυμαμαι καλά, το export αποθηκεύει τα τηλέφωνα με παύλες, δλδ αντι για 6935678... θα έχεις 693-567-... Καλησπέρα παιδιά! Το πόσταρα και προχθές (δεν ξέρω μπορεί να μην είναι πολύ σημαντικό) αλλά όταν επιχειρώ να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Market πρέπει υποχρεωτικά αυτή να έχει πρόσβαση σε διάφορα στοιχεία του κινητού μου (π.χ. επικοινωνία δικτύου, εργαλεία συστήματος,δεδομένα προσωπικών μου επαφών και άλλα)? Σε τι επηρεάζει το κινητό μου? Τέλος, και βασικά επειδή πρώτη φορά μπλέκω με Market γενικότερα (όχι μόνο Android) ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν εφαρμογές εταιρειών ή προγραμματιστών που δεν είναι αξιόπιστες και μπορεί να βλάψουν το κινητό...Sorry αν κούρασα,είναι πρώτη φορά και η αλήθεια είναι πως διαβάζοντας τα threads εδώ έχω βοηθηθεί αρκετά όμως για αυτά που ρώτησα δεν μπορώ να βγάλω άκρη :wacko: Όλες οι εφαρμογές του market είναι κατα 99.99% αξιόπιστες, αλλά δεν χάνεις τίποτα να διαβάζεις και κάνα σχόλιο πριν τη κατεβάσεις. Επίσης δεν νομίζω οτι έχει νοημα να μπεις στο τρυπάκι για το τι δικαιώματα ζητά η κάθε εφαρμογή, αν τη χρειάζεσαι, την εγκαθιστάς και πατάς accept, thats it :P Παρεμπιπτόντως, απο τοτε που έβαλα oxygen που έχει το παλιό market, κάθε φορά που πάω να δώ τα σχόλια μιας εφαρμογής μου γράφει no comments και δεν μου φορτώνει τίποτα :( έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι τέτοιο..? Καμία ιδέα? Δοκίμασα restore απο titanium αλλά τίποτα. Edited December 22, 2010 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Επειδή θα αγοράσω ένα screen protector από το ebay, πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Σκέφτομαι να πάρω κάποιο με 1-2 δολάρια... Θα έχω πρόβλημα με τη οθόνη (π.χ. θα αφήσει στίγματα/ δεν θα αντιλαμβάνεται σωστά τις κινήσεις του δακτύλου) ή να προχωρήσω άφοβα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) Επειδή θα αγοράσω ένα screen protector από το ebay, πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Σκέφτομαι να πάρω κάποιο με 1-2 δολάρια... Θα έχω πρόβλημα με τη οθόνη (π.χ. θα αφήσει στίγματα/ δεν θα αντιλαμβάνεται σωστά τις κινήσεις του δακτύλου) ή να προχωρήσω άφοβα; δεν θα σου επηρεαζει το κινητο. απλος τα φτηνα χαλανε ευκολα (κανουν γρατζουνιες πανω τους) δεν ξερω ομως ποια μαρκα ειναι καλα. Edited December 22, 2010 by manwlis77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Δοκιμασα κ εγω αρχικα με φτηνους (δεν θυμαμαι μαρκα) κ αντιμετωπισα προβλημα στην τοποθετηση (αφηναν φουσκαλες). Με τα πολλα καταφερα να τον βαλω αλλα η οθονη εχανε πολυ στην απεικονιση. Τελικα δοκιμασα τον brando crystal clear ο οποιος μπηκε με την πρωτη σχεδον αψογα, δεν επηρεαζει καθολου την οθονη κ εχει αποδειχθει αρκετα ανθεκτικος. Τον συνιστω αν κ ειναι λιγο τσιμπημενος (10 - 15 δολλαρια). Sent from my HTC Desire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markos21 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 καλημερα παιδια! πηρα κ γω ενα desire σημερα αλλα εχω 1 απορια: πως βαζουμε στην homescreen τον καιρο?εμενα εχει το ρολογακι κ λεει ''η τοποθεσια μου'' το κινητακι φοραει 2.2 κ εχω κανει κ update μεσω wifi οταν μου ζητηθηκε απ τη συσκευη. ευχαριστω εκ των προταιρων:) ενα up για μας τους νεους?:wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Επειδή θα αγοράσω ένα screen protector από το ebay, πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; Σκέφτομαι να πάρω κάποιο με 1-2 δολάρια... Θα έχω πρόβλημα με τη οθόνη (π.χ. θα αφήσει στίγματα/ δεν θα αντιλαμβάνεται σωστά τις κινήσεις του δακτύλου) ή να προχωρήσω άφοβα; http://www.martinfields.com/GR/index.php?Nocache=0.24108347241083 :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukirm Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Μπαίνω στο market, κατεβάζω εφαρμογές, αυτές μπορώ να τις βρω κάπου στη μνήμη του κινητού/sd και να τις αποθηκεύσω κάπου ώστε να μην χρειαστεί να τις κατεβάσω ξανά εάν χρειαστεί να κάνω hardware reset? Συγνώμη αν σας κουράζω αλλά δεν έχω βρει απάντηση στο παραπάνω πρόβλημα. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Θα το ψάξω λίγο ακόμα και ελπίζω να βρω κάτι καλό... EDIT: @zoid70 έχεις πάρει το συγκεκριμένο protector; Γιατί αν κρίνω από αυτά που βλέπω στη σελίδα, οι φτηνοί πρέπει να είναι πολύ μούφα και μάλλον με βλέπω να καταλήγω σε αυτόν... πως βαζουμε στην homescreen τον καιρο?εμενα εχει το ρολογακι κ λεει ''η τοποθεσια μου'' Κι εγώ μια μέρα την έχω τη συσκευή οπότε δεν ξέρω αν θα βοηθήσω... Δοκίμασε να κάνεις ένα update τον καιρό και λογικά στη συνέχεια θα στον εμφανίσει και στην κεντρική οθόνη. Edited December 22, 2010 by Cuore_Sportivo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλησπέρα παιδιά! Το πόσταρα και προχθές (δεν ξέρω μπορεί να μην είναι πολύ σημαντικό) αλλά όταν επιχειρώ να κατεβάσω μια εφαρμογή από το Market πρέπει υποχρεωτικά αυτή να έχει πρόσβαση σε διάφορα στοιχεία του κινητού μου (π.χ. επικοινωνία δικτύου, εργαλεία συστήματος,δεδομένα προσωπικών μου επαφών και άλλα)? Σε τι επηρεάζει το κινητό μου? Τέλος, και βασικά επειδή πρώτη φορά μπλέκω με Market γενικότερα (όχι μόνο Android) ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν εφαρμογές εταιρειών ή προγραμματιστών που δεν είναι αξιόπιστες και μπορεί να βλάψουν το κινητό...Sorry αν κούρασα,είναι πρώτη φορά και η αλήθεια είναι πως διαβάζοντας τα threads εδώ έχω βοηθηθεί αρκετά όμως για αυτά που ρώτησα δεν μπορώ να βγάλω άκρη :wacko: Κάποιες εφαρμογές χρειάζονται ορισμένα δικαιώματα από εσένα προκειμένου να λειτουργήσουν. Για παράδειγμα μια εφαρμογή για tweeter πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιήσει το wifi και το 3G ή μια εφαρμογή καταλόγου θα πρέπει να μπορεί να πάρει τα δεδομένα των επαφών σου. Καλό είναι λοιπόν να το κοιτάς και να κρίνεις αν κάποια εφαρμογή ζητάει κάτι το οποίο δεν θα το χρειαζόταν για να λειτουργήσει. Προσωπικά δεν έχω συναντήσει τέτοια περίπτωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 παιδια μολις το πηρα κ εγω κ ειμαι πολυ χαρουμενοσ.μια ερωτηση επειδη το πηρα απο 2 χερι πωσ καταλαβαινω αν ειναι σπασμενο το κινητο η οχι?το bluetooth που ειναι? ευχαριστω:) Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velekatsioula Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλησπέρα παιδιά.Από σήμερα είμαι και εγώ κατοχος desire.Μετά από περίπου πέντε χρόνια mobile Windows είπα να το γυρίσω σε android.οι πρώτες εντυπώσεις μου απλά καταπληκτικό.θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που απενεργοποιει την πρόσβαση στο internet.κάτι σαν το nodata των windows :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) παιδια μολις το πηρα κ εγω κ ειμαι πολυ χαρουμενοσ.μια ερωτηση επειδη το πηρα απο 2 χερι πωσ καταλαβαινω αν ειναι σπασμενο το κινητο η οχι?το bluetooth που ειναι? ευχαριστω:) για btooth πήγαινε settings> wireless and networks αν στη λίστα με τα προγράμματα έχεις μια εφαρμογή που λέγεται super user τότε μόνο είναι σπασμένο. Καλησπέρα παιδιά.Από σήμερα είμαι και εγώ κατοχος desire.Μετά από περίπου πέντε χρόνια mobile Windows είπα να το γυρίσω σε android.οι πρώτες εντυπώσεις μου απλά καταπληκτικό.θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που απενεργοποιει την πρόσβαση στο internet.κάτι σαν το nodata των windows πήγαινε settings>wireless and networks>mobile networks και κοίτα να μην είναι τσεκαρισμένο το data enabled. Αν θυμάμαι καλά,στην εργοστασιακή ROM πατώντας κρατημένο το power button η τελευταία επιλογή γράφει mobile network is on-off και απο εκεί το ανοιγοκλείνεις (ή με widget αν θες) Edited December 22, 2010 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 για btooth πήγαινε settings> wireless and networks αν στη λίστα με τα προγράμματα έχεις μια εφαρμογή που λέγεται super user τότε μόνο είναι σπασμένο. το εχει αυτο ειναι σπασμενο δηλ?ναι γιατι κατι γραφει leedroid...λογικα αυτη ειναι η ρομ που εχει μεσα?σωστα? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 για btooth πήγαινε settings> wireless and networks αν στη λίστα με τα προγράμματα έχεις μια εφαρμογή που λέγεται super user τότε μόνο είναι σπασμένο. το εχει αυτο ειναι σπασμενο δηλ?ναι γιατι κατι γραφει leedroid...λογικα αυτη ειναι η ρομ που εχει μεσα?σωστα? το κινητο σου ειναι root!! να σε τρομοκρατησλιγακι!! δεν εχει εγγυηση!!:blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 το κινητο σου ειναι root!! να σε τρομοκρατησλιγακι!! δεν εχει εγγυηση!!:blink: :blink::blink: και πως το γυρναω σε official ρε παιδια?? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 :blink::blink: και πως το γυρναω σε official ρε παιδια?? πλακα σου κανω!! μια χαρα ειναι root. Μην το αλλαξεις. μολις το μαθεις θα αρχιζεις να του βαζεις ρομ και διαφορα αλλα καλουδια!! μεγια σου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 πλακα σου κανω!! μια χαρα ειναι root. Μην το αλλαξεις. μολις το μαθεις θα αρχιζεις να του βαζεις ρομ και διαφορα αλλα καλουδια!! μεγια σου!! πωπω τι μου εκανες τωρα??:shock: ειναι φοβερο το κινητο εχω παθει την πλακα μου. για να περασω αλλη ρομ ειναι δυσκολο? αυτη που εχει μεσα ειναι καλη? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts