eltsele Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Επίσημα δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Ρε παίδες μια βοήθεια γιατί έχω φάει τον τόπο και δεν βρίσκω άκρη.Υπάρχει τρόπος να έχουμε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ήχο ειδοποίησης για κάθε λογαριασμό μέιλ , ή έστω διαφορετικό ήχο ειδοποίησης για τα μέιλ και διαφορετικό για τα sms ή ένας ήχος ισχύει για όλα τα notifications?Ευχαριστώ Στο Gmail έχει διαφορετικό, αλλά από ότι είδα στις ρυθμίσεις των email έχει μόνο ενεργοποίηση ήχου κι όχι επιλογή άρα ισχύει ο γενικός. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Γεια σας, μήπως γνωρίζει κανείς αν η HTC θα διαθέσει το καινούριο Sense UI και για το HTC Desire ;Μάλλον ναι αλλά είναι ακόμα φήμες...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnymous Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ερώτηση: Πολλές φορές το desire μου, κολλάει και μάλιστα αρκετά. Τι εννοώ... Έχω ανοίξει κάποιες εφαρμογές(internet, msntalk) και έχω βάλει και το task manager auto-kill. Κλειδώνω το κινητό και εκεί που κανονικά θα έπρεπε να κλείσει όλες τις εφαρμογές που δεν τις έχω βάλει στο ignore list, δεν κλείνει τίποτα κατα συνέπεια να μην κουνίεται το κινητό. Το κινητό απ'ότι έχω καταλάβει έχει 512(?)mb ram. Το max που έχω δει εγώ ελεύθερο είναι 100mb, με τα πάντα κλειστά από προγράμματα που δουλέυω εγώ. Τα άλλα 400mb που βρίσκονται? Και τα λέω όλα αυτά γιατί αν ανοίξω μία εφαρμογή ζήτημα άν θα μείνουν 40mb ελεύθερα.. Dj Tiesto ruleezzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ερώτηση: Πολλές φορές το desire μου, κολλάει και μάλιστα αρκετά. Τι εννοώ... Έχω ανοίξει κάποιες εφαρμογές(internet, msntalk) και έχω βάλει και το task manager auto-kill. Κλειδώνω το κινητό και εκεί που κανονικά θα έπρεπε να κλείσει όλες τις εφαρμογές που δεν τις έχω βάλει στο ignore list, δεν κλείνει τίποτα κατα συνέπεια να μην κουνίεται το κινητό. Το κινητό απ'ότι έχω καταλάβει έχει 512(?)mb ram. Το max που έχω δει εγώ ελεύθερο είναι 100mb, με τα πάντα κλειστά από προγράμματα που δουλέυω εγώ. Τα άλλα 400mb που βρίσκονται? Και τα λέω όλα αυτά γιατί αν ανοίξω μία εφαρμογή ζήτημα άν θα μείνουν 40mb ελεύθερα.. Ρε παιδιά εγώ δεν κοιτάω ποτέ τα mb που μένουν στην συσκευή, δεν έχω βάλει ποτέ task killers και δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα!:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ερώτηση: Πολλές φορές το desire μου, κολλάει και μάλιστα αρκετά. Τι εννοώ... Έχω ανοίξει κάποιες εφαρμογές(internet, msntalk) και έχω βάλει και το task manager auto-kill. Κλειδώνω το κινητό και εκεί που κανονικά θα έπρεπε να κλείσει όλες τις εφαρμογές που δεν τις έχω βάλει στο ignore list, δεν κλείνει τίποτα κατα συνέπεια να μην κουνίεται το κινητό. Το κινητό απ'ότι έχω καταλάβει έχει 512(?)mb ram. Το max που έχω δει εγώ ελεύθερο είναι 100mb, με τα πάντα κλειστά από προγράμματα που δουλέυω εγώ. Τα άλλα 400mb που βρίσκονται? Και τα λέω όλα αυτά γιατί αν ανοίξω μία εφαρμογή ζήτημα άν θα μείνουν 40mb ελεύθερα.. Νομιζω οτι ειναι εμφανες το προβλημα στο δημιουργει το auto-kill. Εχει ειπωθει πολλες φορες οτι το android εχει αψογο memory managment και δεν χρειαζεται τασκ κιλερς Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Νομιζω οτι ειναι εμφανες το προβλημα στο δημιουργει το auto-kill. Εχει ειπωθει πολλες φορες οτι το android εχει αψογο memory managment και δεν χρειαζεται τασκ κιλερς Ακριβώς. Βγαλε τον task killer και δες αν θα έχεις πρόβλημα (που δεν θα έχεις).. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Tο AutoKiller είναι μάλλον από τα καλύτερα προγράμματα διαχείρισης πόρων. Βασικά διαχειρίζεται τη μνήμη με πολύ λογικό τρόπο. Εγώ το χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα (εκτός αν βάλετε πολύ υψηλές τιμές για autokill...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Tο AutoKiller είναι μάλλον από τα καλύτερα προγράμματα διαχείρισης πόρων. Βασικά διαχειρίζεται τη μνήμη με πολύ λογικό τρόπο. Εγώ το χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα (εκτός αν βάλετε πολύ υψηλές τιμές για autokill...) Γιατί χρησιμοποιείτε task killers εσείς που χρησιμοποιείτε; Παρατηρείτε διαφορά; Εγώ δεν έχω χρησιμοποιείσει ποτέ αλλά το κινητό δεν κολλάει.. δεν νιώθω ότι έχει την ανάγκη να "σκοτώσει" τις διεργασίες του.. Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) να ξαναπουμε πως απο ολη τη μνημη της συσκευης το μεγαλυτερο μερος δεσμευεται απο το ιδιο το λειτουργικο συστημα.. αρα αν μια συσκευη εχει στα χαρτια 512 μνημη, δεν σημαινει οτι ολα αυτα ειναι εξ αρχης ελευθερα αλλα στην ουσια αυτα που μενουν μετα τη δεσμευση της απαραιτητης μνημης απο το λειτουργικο συστημα... αναφορικα με τους task killers, δεν χρησιμοποιω και ουτε βλεπω το λογο να χρησιμοποιησω... ποτε δεν μ εχει κρεμασει το android... Edited September 18, 2010 by jpsih Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 ποτε δεν μ εχει κρεμασει το android... Ναι και εμένα κομπλέ... άρα είναι άχρηστοι και αχρείαστοι.. ή βοηθάνε στην διαχείριση μπαταρίας; Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Ναι και εμένα κομπλέ... άρα είναι άχρηστοι και αχρείαστοι.. ή βοηθάνε στην διαχείριση μπαταρίας; χλωμο το βλεπω να βοηθουν στη διαχειρηση μνημης... αλλωστε την αυτονομια την τρωει κυριως η οθονη και η συνδεσιμοτητα (wifi-bt-gps-3G-gsm) του κινητου... τωρα αφηνω και ενα παραθυρακι μιας και δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Και εμένα η άποψη μου είναι ότι οι task killers είναι περιττοί. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα με ταχύτητα στο desire μου, γι αυτό και δεν ψάχνομαι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Και εμένα η άποψη μου είναι ότι οι task killers είναι περιττοί. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα με ταχύτητα στο desire μου, γι αυτό και δεν ψάχνομαι... οι task killers ηταν απαραιτητοι μεχρι και την εκδοση 1.6 του android,πολλες φορες ηταν οντως σωτηριοι,απο εκει και περα δηλαδη στο 2.2 που τρεχει τωρα βλεπω οτι λειτουργει πολυ πιο σωστα το συστημα στη διαχειριση μνημης και ειναι σχεδον περιττοι. Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!!!! Δεν ξέρω για τις προηγούμενες εκδόσεις αλλά από την 2.1 και 2.2 που εχω δει στο Desire πρόβλημα με ταχύτητα δεν αντιμετώπισα.. Όπως είπε κ κάποιος πιο πάνω, δεν με έχει κρεμάσει ποτέ μέχρι τώρα. Οπότε δεν εχω και ψαχτεί.. Η μπαταρία μου λιώνει λόγω σύνδεσιμοτητας κυρίως και οθόνης. Όταν έχω καταφέρει να το αφήσω από τα χέρια μου, ειναι νορμάλ η κατανάλωση.. Ίσως κάποιους να τους βοηθάει αλλά δε βρίσκω την χρησιμότητα τους στον τρόπο που εγω δουλεύω το τηλ. Υπό αυτές τις συνθήκες παίζω γύρω στα 80 ΜΒ κατηλειμένα κατά μέσο όρο..Από τη στιγμή που εφαρμογές push και αυτές που κάνουν update στο παρασκήνιο δεν θα τις σκοτώσω δεν έχει ιδιαίτερο νόημα.. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να μπορώ να καθορίζω πότε θα είναι ανοιχτό το wifi? Πχ. θελω αυτόματα μεταξύ 3-7 το βραδυ να είναι πάντα κλειστό και μετα τις 7 το πρωΐ να ανοιγει ξανά.. Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 τι ποιο απλο απο ενα widgetακι? αυτοματα δε νομιζω πως γινεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να μπορώ να καθορίζω πότε θα είναι ανοιχτό το wifi? Πχ. θελω αυτόματα μεταξύ 3-7 το βραδυ να είναι πάντα κλειστό και μετα τις 7 το πρωΐ να ανοιγει ξανά.. Κοιτα ολο και κατι μπορει να υπαρχει αλλα ψαξε και κανενα προγραμμα μαζι με αυτο να φορτιζη αυτοματα το κινητο :p ......θα το χρειαστης γιατι με 4 ωρες wifi το βραδυ δυσκολα θα βγαλης την επομενη μερα :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 υπαρχει φυσικα και η δυνατοτητα να ορισεις το wifi να μπαινει σε sleep mode Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 υπαρχει φυσικα και η δυνατοτητα να ορισεις το wifi να μπαινει σε sleep mode Πως.Με ποιον τροπο; Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να μπορώ να καθορίζω πότε θα είναι ανοιχτό το wifi? Πχ. θελω αυτόματα μεταξύ 3-7 το βραδυ να είναι πάντα κλειστό και μετα τις 7 το πρωΐ να ανοιγει ξανά.. Το sweet dreams που είναι free στο market το δοκίμασες,? ρύθμισε το όπως σου αρέσει και πιστεύω θα σε βολεψει Sent from my X10i using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Πως.Με ποιον τροπο; settings -> wireless -> wifi settings -> menu -> advanced Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 υπαρχει φυσικα και η δυνατοτητα να ορισεις το wifi να μπαινει σε sleep mode Πώς γίνεται αυτό? Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 settings -> wireless -> wifi settings -> menu -> advanced Και εκεί τι κανείς για να μπει σε sleep mode? Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 wifi sleep policy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 ρυθμισεις-ασυρματα δικτυα-ρυθμισεις wifi-πατατε το menu-συνθετες-πολιτικη καταστασης αδρανειας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts