Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι σημαινει αυτο παιδια ?

Λυπουμαστε

Υπηρξε μη αναμενομενη

διακοπη της διαδικασιας cm.

google.process.gapps

Προσπαθηστε αργοτερα

Αναγκαστικο κλεισιμο

Το παταω και συνεχιζει να δουλευει...

αυτο ειναι το λεγομενο Force Close :p

δεν ειναι τιποτα, εκτος αν το κανει συνεχεια, οποτε θα πρεπει να κοιταξεις τι εκανες πριν ξεκινησει.

Ευχαριστω φιλε μου.Το κανει τακτικα αλλα αναθεμα αν θυμαμαι τι εκανα πριν το πρωτοκανει. Θεραπεια εκτος απο hard reset δεν υπαρχει ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια καλημερα, μηπως ξερετε κανενα προγραμματακι για να βαζει σε folders τις εφαρμογες ?

Καλημερα.

- Δεν σε βολευει να δημιουργησεις φακελους στην επιφανεια εργασιας και να ριξεις μεσα οτι εφαρμογες θελεις; ... και μετα ανοιγοντας τον φακελο και πατωντας παρατεταμενα στην επικεφαλιδα του ,.... να αλλαζεις την ονομασια του σε οτι σου αρεσει;; .... γιατι να φορτωσεις το συστημα σου με περιττα προγραμματα; .... γι' αυτο δεν αγαπαμε το android? ... :)

Επανέρχομαι στο θέμα των επαφών για να ενημερώσω όποιον άλλο ενδεχομένως ενδιαφέρεται ότι βρήκα λύση να μεταφέρω τις επαφές χωρίς το νταβατζιλίκι της Google (gmail κλπ.), μέσω του sprite mobile. Θα το βρείτε στο Android market και εξηγεί τα βήματα που πρέπει να γίνουν... Ισχύει για WM, Symbian και iOS...

- Γιατι ειναι νταβατζιλικι; ... θεωρω κατα την αποψη μου, οτι ειναι μια απο τις καλυτερες λειτουργιες. Κανεις hard reset ,ή περνας αν θελεις νεα ρομ στον δρομο και επανερχονται ολες οι επαφες ,αλλα και ολες οι εφαρμογες που ειχες ,αν θελεις ,στην θεση τους.

- Την πρωτη φορα εκανα εξαγωγη σε αρχειο τις επαφες απο το outlook και μετα εισαγωγη στο gmail .... και σωθηκα :cool:

- Δεν πιστευω οτι υπαρχει πιο αμεσος τροπος για να εχεις τις επαφες σου ,μετα απο format ή ολικη επαναφορα ή εγκατασταση νεας ρομ.

Φιλικα

Edited by hitech
- Stathis -

- Γιατι ειναι νταβατζιλικι; ... θεωρω κατα την αποψη μου, οτι ειναι μια απο τις καλυτερες λειτουργιες. Κανεις hard reset ,ή περνας αν θελεις νεα ρομ στον δρομο και επανερχονται ολες οι επαφες ,αλλα και ολες οι εφαρμογες που ειχες ,αν θελεις ,στην θεση τους.

1) Το outlook ειναι το απολυτο organiser/e-mail και χρησιμοποιειται ευρυτατα και απο τις επιχειρησεις. Αν μη τι αλλο, θα επρεπε απλως να περιλαμβανεται υποστηριξη και γι αυτο.

2) Δεν εχουμε ολοι το hobby να μοιραζομαστε τα προσωπικα δεδομενα δικα μας και αλλων με το Google, Facebook κλπ. Στο μέτρο του δυνατου, τελος παντων φροντιζουμε να μην τους τα δινουμε.

Παντως το recovery επαφων κλπ κλπ, πρεπει να γινεται και με τον xchange, αν τον στησω στο σπιτικο μου δικτυο.

Αν δεν έδινε η HTC λύση στο πρόβλημα με το Outlook, σιγά μην είχα ασχοληθεί με Android. Θα είχα πάρει ipHone που κάνει sync μια χαρά και όλα καλά!

Οπως και να έχει αυτά ειναι εγωισμοι της Google. Θα αναγκαστει στην πορεια να βάλει νερό στο κρασί της. Δεν ειναι σε όλα καλύτερη...

Edited by kiloromeomike

Επειδή δεν εχω καταλάβει πολύ καλά τι παίζει ακόμα καθώς είμαι εν αναμονή της αφιξης του κινητού μου αυριο, μπορεί καποιος να μου εξηγήσει τι γίνεται με τις επαφές?

Ας πουμε εγώ τις επαφές μου τις εχω όλες περασμένες στην καρτα sim. Επίσης εχω και λογαριασμό gmail. Όταν βάλω την sim μέσα στο desire και το ανοιξω για πρώτη φορά, τι θα με βάλει να κάνω?

Θα μου πει, να περάσω τις επαφές μου στον λογαριασμό gmail? Κι αν δεν θέλω?

Αν καποιος θυμάται ποια είναι η διαδικασία/πορεία όταν το πρωτοανοιξε ας μου πει, ευχαριστώ.

Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash:

Ναι, μου το ειπε κι ενας φιλος μου οτι εχουν αρχισει να γινονται στανταρ στα κινητα.Απλως το mini ειχε το προσον οτι ειναι στανταρ για πολλες συσκευες οποτε εβρισκες ευκολα καλωδιο ακομα κι αν δεν ειχες μαζι σου.

Καλημέρα, υπάρχει αυτός ο adapter και έχω διαβάσει ότι κάνει σωστή δουλεία.

The more things change, the more they stay the same...

1) Το outlook ειναι το απολυτο organiser/e-mail και χρησιμοποιειται ευρυτατα και απο τις επιχειρησεις. Αν μη τι αλλο, θα επρεπε απλως να περιλαμβανεται υποστηριξη και γι αυτο.

Δεν εχουμε ολοι το hobby να μοιραζομαστε τα προσωπικα δεδομενα δικα μας και αλλων με το Google, Facebook κλπ. Στο μέτρο του δυνατου, τελος παντων φροντιζουμε να μην τους τα δινουμε.

Αν δεν έδινε η HTC λύση στο πρόβλημα με το Outlook, σιγά μην είχα ασχοληθεί με Android. Θα είχα πάρει ipHone που κάνει sync μια χαρά και όλα καλά!

Οπως και να έχει αυτά ειναι εγωισμοι της Google. Θα αναγκαστει στην πορεια να βάλει νερό στο κρασί της. Δεν ειναι σε όλα καλύτερη...

Εχεις δικιο για την υποστηρηξη στο outlook.Προτιμω ομως χιλιες φορες gmail που με εναν λογαριασμο εχω google calendar,docks,contacts,reader και ολα συγχρονισμενα μεταξυ τους ομορφα και απλα....για καλυτερο συγχρονισμο με Outlook και απο το iphone,παρε ενα windows mobile 7 :p:)

2) Δεν εχουμε ολοι το hobby να μοιραζομαστε τα προσωπικα δεδομενα δικα μας και αλλων με το Google, Facebook κλπ. Στο μέτρο του δυνατου, τελος παντων φροντιζουμε να μην τους τα δινουμε.

Παντως το recovery επαφων κλπ κλπ, πρεπει να γινεται και με τον xchange, αν τον στησω στο σπιτικο μου δικτυο.

Συχρονισμός outlook με το τηλέφωνο δε γίνετε με το HTC sync; Και να σου πω κάτι μάλλον δυσάρεστο για το σκεπτικό σου, από τη στιγμή που θα μπουν οι επαφές στο τηλέφωνο νομίζω έχουν ήδη γίνει sync με το account σου στο gmail.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα εγωισμού ή διευκόλυνσης (ή παρακολούθησης) αλλά νομίζω ότι στα κινητά τόσο με Android όσο και Apple "αυτοί" έχουν άμεση πρόσβαση στα στοιχεία σου ότι και να κάνεις...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Εχεις δικιο για την υποστηρηξη στο outlook.Προτιμω ομως χιλιες φορες gmail που με εναν λογαριασμο εχω google calendar,docks,contacts,reader και ολα συγχρονισμενα μεταξυ τους ομορφα και απλα....

Ακριβώς! Όλα σε ένα και νοικοκυρεμένα!

Ειδικά τα google contacts και reader (και στην mobile μορφή του) τα έχω ξεζουμίσει.

Και στο κάτω κάτω και τι θα γίνει αν έχει η google το τηλέφωνο της κοπέλας μου ή του πατέρα μου; Θα τους πάρει τηλέφωνο;

مفاجأة

καλησπερα!!

αυτη την εκπτωση που εχει ο γερμανος

απο 500Ε στα 400Ε φανταζομαι ειναι για σκετη

συσκευη ε??δεν σε αναγκαζει να μπεις σε προγραμμα

cosmote.το εχουνε διαθεσιμο??:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συχρονισμός outlook με το τηλέφωνο δε γίνετε με το HTC sync; Και να σου πω κάτι μάλλον δυσάρεστο για το σκεπτικό σου, από τη στιγμή που θα μπουν οι επαφές στο τηλέφωνο νομίζω έχουν ήδη γίνει sync με το account σου στο gmail.

Δεν ξέρω αν είναι θέμα εγωισμού ή διευκόλυνσης (ή παρακολούθησης) αλλά νομίζω ότι στα κινητά τόσο με Android όσο και Apple "αυτοί" έχουν άμεση πρόσβαση στα στοιχεία σου ότι και να κάνεις...

ναι το κανει το HTC Sync... ηταν αλλωστε και λογος για τον οποιο πηγα Android. Βεβαια υπαρχει ηδη τοπικ στο support της Google που ολοι φωνάζουν για Outlook support... Λογικα θα δωσουν software σε καποια φαση. Ελπιζουμε οσο ζουμε... :p

Απο εκει και πέρα, ΟΧΙ! Αυτά που έβαλε το HTC Sync δεν έγιναν shared με το Google. Δεν περασαν στο εκει account!

- Την πρωτη φορα εκανα εξαγωγη σε αρχειο τις επαφες απο το outlook και μετα εισαγωγη στο gmail .... και σωθηκα :cool:

- Δεν πιστευω οτι υπαρχει πιο αμεσος τροπος για να εχεις τις επαφες σου ,μετα απο format ή ολικη επαναφορα ή εγκατασταση νεας ρομ.

Ολα ειναι θεμα επιλογων. Προσωπικα αν και δεν ειμαι απο αυτους που εχουν τη φοβια των προσωπικων δεδομενων, προτιμω να μη μοιραζομαι πληροφοριες ευαισθητες (οπως τηλ. φιλων) στο internet διοτι οσο να ναι κινδυνοι υπαρχουν και δε θα ηθελα να εκθετω προσωπικα στοιχεια γνωστων μου χωρις σοβαρη αιτια. Το gmail το χειριζομαι ως απλο email, τιποτα παραπανω.

Θα μου πει, να περάσω τις επαφές μου στον λογαριασμό gmail? Κι αν δεν θέλω?

Αν καποιος θυμάται ποια είναι η διαδικασία/πορεία όταν το πρωτοανοιξε ας μου πει, ευχαριστώ.

Σε ρωταει τι θες να κανεις και αν θες να συγχρονιστης κλπ. Αν δε θες να μπλεχτουν οι επαφες σου με αυτες της Google μη βαλεις τα στοιχεια σου στην αρχη και μετα πηγαινε στις ρυθμισεις->συγχρονισμος και απενεργοποιησε το συγχρονισμο με Google.

Καλημέρα, υπάρχει αυτός ο adapter και έχω διαβάσει ότι κάνει σωστή δουλεία.

Ευχαριστω πολυ φιλε. Τουλαχιστον δε θα χρειαστει να παρω αλλο φορτιστη αυτοκινητου. Να σαι καλα...

Τι ακριβώς data θα χαθούν αν η αναβάθμιση απο 2.1 σε 2.2 γίνει μέσω ΟΤΑ?

Χάνεται κάτι ή οχι;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• Administrators
καλησπερα!!

αυτη την εκπτωση που εχει ο γερμανος

απο 500Ε στα 400Ε φανταζομαι ειναι για σκετη

συσκευη ε??δεν σε αναγκαζει να μπεις σε προγραμμα

cosmote.το εχουνε διαθεσιμο??:O

Ναι, είναι τιμή για αγορά συσκευής. Υπάρχει διαθεσιμότητα.

Modpic.gif

Συμφωνώ απόλυτα, με την διαφορά οτι θα έπαιρνα WM συσκευή και όχι iPhone που κατά την γνώμη μου δεν αξίζει ιδιαίτερα αν θέλεις και επαγγελματική χρήση της συσκευής.

Ακριβώς! Όλα σε ένα και νοικοκυρεμένα!

Ειδικά τα google contacts και reader (και στην mobile μορφή του) τα έχω ξεζουμίσει.

Και στο κάτω κάτω και τι θα γίνει αν έχει η google το τηλέφωνο της κοπέλας μου ή του πατέρα μου; Θα τους πάρει τηλέφωνο;

Όταν λέμε προσωπικά δεδομένα, είναι αυτό ακριβώς που εννοούν οι λέξεις και ο καθένας δίνει την ανάλογη βαρύτητα. Δεδομένο παίρνουμε οτι την (πιθανή) δημοσίευση ή υποκλοπή προσωπικών δεδομένων κανένας δεν την θέλει. Άλλωστε έχουν βγει και διάφορα που λέγονται για υποκλοπή δεδομένων απο την Google και θα έπρεπε να είμαστε γενικά προσεκτικοί.

Τι γίνεται π.χ. όταν κάποιος έχει σωσμένα στοιχεία του τύπου αριθμούς λογαριασμών τράπεζας συνεργατών στις επαφές του;

Γι' αυτό κι εγώ πήρα το Desire για android, λόγω ύπαρξης του HTC Sync.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

aftermarket μπαταρία, με μεγαλύτερη χωρετικότητα, χωρίς να πρέπει να αλλάξω το πίσω κάλυμμα υπάρχει;; Βελτιώνει αισθητά την κατάσταση;;
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes

θελω να χρησιμοποιησω την εφαρμογη yahoo mail αλλα παρατηρησα οτι και να την κλεισω συνεχιζει και τρεχει στο περιθωριο.. πως μπορω να την κλεισω τελειως και να την ανοιγω οποτε θελω???? για να βλεπω τα email μου...
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΧΩ ΕΝΑ HTC DESIRE ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (ΜΕΣΩ ΙΝΤΕRNET). ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΟΘΟΝΗΣ (ΜΑΜΙΣΙΟ) ΚΑΙ ΘΗΚΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΛΕΠΤΑ, ΣΒΗΝΕΙ, ΠΑΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ REBOOT ΑΛΛΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΟΘΟΝΗ (ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ HTC) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΞΩ. ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΘΗΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ???

Υ.Γ.1 ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ???

Y.Γ.2 ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΞΑΝΑΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ???

Edited by ka1813

Κατά πρώτον καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αρχικά θα σε παρακαλούσα να γράφεις με μικρά γιατί τα κεφαλαία υποδηλώνουν ότι φωνάζεις και δεν είναι και ότι καλύτερο για τα μάτια μας.

Όσο αφορά το πρόβλημά σου τώρα. Μόνο σε συγκεκριμένο παιχνίδι σου κάνει επανεκκίνηση η ακόμα και όταν είσαι στο internet για παράδειγμα; Επίσης ανέφερες ότι πρέπει να το αφήσεις να κρυώσει για το ανοίξεις, δοκίμασες να βάλεις αμέσως μετά τη μπαταρία και δεν ανοίγει; Μήπως έχεις βάλει κανένα περίεργο task manager ή κάποια άλλη εφαρμογή που σου δημιουργεί προβλήματα;

χωρίς θήκη δοκίμασες να παίξεις; αν υποθέσουμε ότι υπερθερμαίνεται.

Και κάτι τελευταίο, όταν λές αναβάθμιση μέσω ιντερνετ, τι ακαριβώς εννοείς; Υποθέτω μιλάς για την ενημέρωση λογισμικού 1.21.402.2 και όχι για custom rom.

Trust no one!

Έχω το εξής πρόβλημα και αναρωτιέμαι αν το έχει και κάποιος άλλος , το κινητό μετά από κάποια ώρα στον φορτιστή αρχίζει και αναβοσβήνει πορτοκαλί-πράσινο το λαμπάκι και στην ουσία αποφορτίζει αντί να φορτίζει
Alwas Grey

Έχω το εξής πρόβλημα και αναρωτιέμαι αν το έχει και κάποιος άλλος , το κινητό μετά από κάποια ώρα στον φορτιστή αρχίζει και αναβοσβήνει πορτοκαλί-πράσινο το λαμπάκι και στην ουσία αποφορτίζει αντί να φορτίζει
Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς...

Άμα το αφήσεις το κινητό στη φόρτιση και όταν φορτιστεί δεν το βγάλεις (πχ το αφήνεις το βράδυ) τότε όταν φορτιστεί στο 100% θα σταματίσει να φορτίζει. Έτσι αποφορτίζεται μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο (90% νομίζω) πριν αρχίσει να φορτίζει ξανά.

Γι'αυτό αν το αφήνεις να φορτίζει και μετά από ώρες ξεκάρεις πόσο φορτίστηκε θα σου δείχνει κάπου ανάμεσα 90-100%

Περίεργο να αποφορτίζεται πλήρως. Αν το φορτίζεις στην πρίζα και όχι στο αυτοκίνητο δε δικαιολογείται να αποφορτίζεται ακόμα και αν τρέχει κάποιο πρόγραμμα στο κινητό.

Για ρίξε μια ματιά που καταναλώνεται η μπαταρία σε μεγαλύτερο ποσοστό..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...