Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανενας ρε παιδια?Ειδικα αυτο με τα wallpapers εχω κατεβασει εκατονταδες και ολα τα κοβει,εκτος αν κανω κατι λαθος.

Δεν εχω (ακομα) το κινητο :O ,αλλα νομιζω θελει wallpaper με διασταση 960χ800.

Πες αν ισχυει.

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

Μπορείς να δώσεις λινκ για το fix lag που χρησιμοποιηεις?

Το original fix είναι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=749495

Θέλει όμως σύνδεση με η/υ και debug mode στο κινητό. Γενικά δεν μου άρεσε , το θεώρησα λίγο επικίνδυνο.

Τελικά ακολούθησα αυτή την λύση http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7613688&postcount=878 , που γίνεται μέσα στο κινητό και διαλέγεις και μέγεθος μνήμης. Απλά κατεβάζεις την αντίστοιχη έκδοση ( eclair/froyo ) και με αυτές τις οδηγίες http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7587405&postcount=417 σε 5 περίπου λεπτά είναι έτοιμο.

*edit: Τώρα συνειδητοποίησα πως το threat για το lag fix σε 3 περίπου μέρες έσκασε 1.000 απαντήσεις... Όντως άρχισαν να παίρνουν σοβαρά την συσκευή..

*edit2: NOLED πλέον στο market , είναι must !

Edited by voltaire
διαπίστωση ...

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Mηπως γνωριζει κανεις απο εμπειρια εαν δουλευη το δυο σε ενα καρτα sim της cosmote γιατι στα καταστηματα αλλοι λενε δουλευει και αλλοι οχι Ευχαριστω

Εγω εχω της WIND και δουλευει κανονικα, βγαζει και ξεχωριστο μενου...

ναι λειτουργεί και είναι πολύ γρήγορος:D

mmm σε μενα δεν θα το λεγα!!! Για δοκιμασε να κανεις zoom στο δελφινακι , δεν σου κανει μικρα σπασιματακια?( τα οποια δεν υπαρχουν στον mama browser)

Κάτι που βρήκα από ξένο forum:

Βελτίωση έντασης ήχου ακουστικών:

Μπαίνουμε στο service mode γράφοντας *#*#197328640#*#*

Επιλέγουμε : [5] AUDIO >[2] HEADSET >[9] Diamond Solution >[6]1Mic TX(OFF)

>[1]1Mic TX OnOff : OFF

Κάνουμε κλικ στο [1] Πατάμε το μενού κουμπί αφής και επιλέγουμε Key input και εισάγουμε την τιμή 1.

Πάμε στην επιλογή [2]Fir_Coeff Table και επιλέγουμε την τιμή 0.

Αυτό το hack αυξάνει την ένταση στα ακουστικά του Galaxy S και δεν επηρεάζει το κανονικό ηχείο της συσκευής.

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Γεια χαρά σε όλους,

Κατ' αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν βοηθήσει μέσα από αυτό το topic, αρχάριους σαν και μένα να πάρουν ένα κινητό σαν το i9000 και να του... αλλάξουν τα φώτα! :p

Μία ερώτηση παρακαλώ: Υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσει η συσκευούλα μας ως USB host? Δυστυχώς, έως τώρα, δεν έχω ακούσει κάτι θετικό, οπότε αν κάποιος-α από εσάς έχει ανακαλύψει κάτι περισσότερο...

Σχετικό topic στους XDA εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=709135

RTFM...

Γεια χαρά σε όλους,

Κατ' αρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έχουν βοηθήσει μέσα από αυτό το topic, αρχάριους σαν και μένα να πάρουν ένα κινητό σαν το i9000 και να του... αλλάξουν τα φώτα! :p

Μία ερώτηση παρακαλώ: Υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσει η συσκευούλα μας ως USB host? Δυστυχώς, έως τώρα, δεν έχω ακούσει κάτι θετικό, οπότε αν κάποιος-α από εσάς έχει ανακαλύψει κάτι περισσότερο...

Σχετικό topic στους XDA εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=709135

Μπα δεν το βλέπω... απ' ότι λένε στους xda η Samsung δεν έχει οδηγούς για τέτοιο πράγμα... οπότε μάλλον αδύνατο να γίνει! :)

Το μόνο κινητό που το κάνει αυτό, αν δεν κάνω λάθος, είναι το TG01

Φιλικά Γιώργος

Μπα δεν το βλέπω... απ' ότι λένε στους xda η Samsung δεν έχει οδηγούς για τέτοιο πράγμα... οπότε μάλλον αδύνατο να γίνει! :)

Το μόνο κινητό που το κάνει αυτό, αν δεν κάνω λάθος, είναι το TG01

Αρκετά είναι φίλε μου, από ότι διαβάζω τουλάχιστον... Ενδεικτικά αναφέρω τα HTC Desire, Nexus One, Motorola Droid... με hack βέβαια, αλλά - επιβεβαιωμένα - παίζουν.

Πιστεύω, ότι θα το δούμε και στο κινητάκι μας κάποια στιγμή... το θέμα είναι πότε :confused:

Πάντως δε θα το δώσει η Samsung, αυτό είναι σίγουρο! :lol:

RTFM...

αντε το εβαλε και η βοντα στο site και λεει coming soon....

Moy βγηκε η εποδοτηση και το περιμενω....16 ειπαμε?

mmm σε μενα δεν θα το λεγα!!! Για δοκιμασε να κανεις zoom στο δελφινακι , δεν σου κανει μικρα σπασιματακια?( τα οποια δεν υπαρχουν στον mama browser)

Κάποιες φορές κάνει κάποια σπασιματάκια(φυσιολογικά πιστέυω) όπως κάνει και ο μαμα Browser.

Πιστέυω ότι είναι λίγο πιο γρήγορος απο τον μαμα όπως είναι και πιο εύχρηστος..

Η γνωμη μου πάντα....

Καλημέρα σε όλους, σήμερα το αγόρασα και εγώ απο Γερμανό αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο μέσω GSM (δεν μπορεί να κατεβάσει τις ρυθμίσεις της Vodafone) αλλά και όταν συνδέομαι μέσω Wi-Fi δεν μπορεί να συνδεθεί στο λογαριασμό μου της Google, ούτε να φτιάξω καινούριο. Το άσχετο όμως είναι ότι μπορώ να ανοίξω σελίδες του internet να καυεβάσω δεδομένα για τον καιρό κλπ. Σας παρακαλώ αν μπορεί κάποιος ας μου πεί τι δεν κάνω σωστά. Ευχαριστώ
Swift-Red-Arrow:ninja:

Εταιρείες ασφάλειας υπολογιστών προειδοποιούν για έναν ιό που μολύνει κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Google Android και κλέβει τους χρήστες στέλνοντας γραπτά μηνύματα σε αριθμούς υψηλής χρέωσης.

Μέχρι στιγμής ο «δούρειος ίππος» που στέλνει αυτόματα γραπτά μηνύματα έχει εντοπιστεί μόνο στη Ρωσία, αναφέρει την Τετάρτη το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Το κακόβουλο πρόγραμμα εισχωρεί σε smartphone που τρέχουν Android μεταμφιεσμένο σε εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων» ανακοίνωσε η ρωσική εταιρεία ψηφιακής ασφάλειας Kaspersky Lab.

Ο δούρειος ίππος, με την ονομασία Media Player, «χρησιμοποιεί το σύστημα για να αρχίσει να στέλνει SMS σε αριθμούς υψηλής χρέωσης χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του χρήση, με αποτέλεσμα να μεταφέρονται χρήματα από το λογαριασμό του χρήστη στο λογαριασμό κυβερνοεγκληματιών» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ανάλογη προειδοποίηση εξέδωσε η Lookout, εταιρεία που ειδικεύεται στην προστασία φορητών συσκευών: «Με την ανακάλυψη αυτού του νέου δούρειου ίππου για Android, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να προσέχει κανείς τι κατεβάζει» από το Διαδίκτυο.

Γεγονός πάντως είναι ότι πριν από την εγκατάστασή του το Media Player ζητά από τους χρήστες τη συγκατάθεσή του για την ενεργοποίηση «υπηρεσιών που κοστίζουν χρήματα».

Οι δύο εταιρείες συνιστούν στους χρήστες Android να αρνηθούν την εγκατάσταση αν δουν τέτοιο μήνυμα

ηταν γνωστο ? η τωρα εγω ανακαλυψα την <<αμερικη>>

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά εγώ τέλος από δοκιμές εκτός κι αν βγει κάποιο νέο build με froyo, που αποδεδειγμένα δεν θα έχει προβλήματα.

Θέλω να απολαύσω την συσκευή μου κάτι που δεν σ αφήνουν να κανείς τα συνεχή φλασαρισματα αφού δεν μπορείς να την έχεις στημένη σωστά.

Μεγάλο πρόβλημα ατα Android η έλειψη δυνατότητας πλήρους backup.

Οι επαφες. Κλπ δεν είναι το ζητούμενο. Το πρόβλημα είναι στις ρυθμίσεις των εφαρμογων, στα data που χάνεις πχ στο πρόγραμμα πλοήγησης χάνεις κάθε φορά τα αγαπημένα σου. Στα παιχνίδια πρέπει να ξανάρχισεις πάλι από την πρώτη πίστα κλπ.

Χάνεις τα bookmarks και πολλά αλλά που όλες οι άλλες πλατφόρμες τα έχουν.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Να ρωτήσω και εγώ κάτι που δεν έχω καταλάβει 100 % ; Μπορεί ένα Galaxy S sim locked σε carrier του εξωτερικού να ξεκλειδωθεί αν π.χ. γίνει rooted (και περαστεί άλλη rom custom ή official) ή απαιτείται unlock code ?

Ευχαριστώ

Στην επάνω μπάρα τόσο με vodafone όσο και με wind μου βγάζει την ένδειξη της ισχύς του σήματος αλλά όχι ένδειξη αν είμαι σε 3G, GPRS κλπ. Στήν κατάσταση τηλεφώνου λέει ότι δεν επιτρέπονται ειδοποιήσεις. Τι πρέπει να κάνω; Ας απαντήσει κάποιος
Swift-Red-Arrow:ninja:

Καλησπέρα,

Μπορώ να κάνω sync τα contacts από το GMAIL προς το GALAXY, αλλά δεν μπορώ να κάνω το ανάποδο.

Μάλλον έχει κάτι να κάνει με τα groups.

Καμιά ιδέα;

Γεια χαρά!

Παιδιά εγώ τέλος από δοκιμές εκτός κι αν βγει κάποιο νέο build με froyo, που αποδεδειγμένα δεν θα έχει προβλήματα.

Θέλω να απολαύσω την συσκευή μου κάτι που δεν σ αφήνουν να κανείς τα συνεχή φλασαρισματα αφού δεν μπορείς να την έχεις στημένη σωστά.

Μεγάλο πρόβλημα ατα Android η έλειψη δυνατότητας πλήρους backup.

Οι επαφες. Κλπ δεν είναι το ζητούμενο. Το πρόβλημα είναι στις ρυθμίσεις των εφαρμογων, στα data που χάνεις πχ στο πρόγραμμα πλοήγησης χάνεις κάθε φορά τα αγαπημένα σου. Στα παιχνίδια πρέπει να ξανάρχισεις πάλι από την πρώτη πίστα κλπ.

Χάνεις τα bookmarks και πολλά αλλά που όλες οι άλλες πλατφόρμες τα έχουν.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

To my backup το έχεις δοκιμάσει . Παίρνει backup bookmarks , sms , call log κλπ.Από εφαρμογές παίρνει backup και τις ρυθμίσεις τους . Για τα poi στα προγράμματα πλοήγησης και τα παιχνίδια δεν το έχω δοκιμάσει. Και αυτό βέβαια έχει επιτυχία 90 με 95 % (μερικές εφαρμογές θέλουν εγκατάσταση από την αρχή)

Δημήτρης

Υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο; Σαν τηλέφωνο λειτουργεί όπως και όλες του οι λειτουργίες πλην του ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο ιντερνετ μέσω GSM. What the F@ck?

Πρέπει να βάλεις APN:

Wirelles and networ --> mobile networks --> access point network --> δεξι κλικ add apn

Γεια χαρά!

Παιδιά καλησπέρα. Γιατί σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό το απόγευμα , έχω 1,2 ερωτησούλες να κάνω.

Το τηλέφωνο υποστηρίζει internet tethering ?

Μπορούμε να βάλουμε το λογότυπο του παρόχου ?

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Συγγνώμη σε όσους μου στείλανε μηνύματα και δεν απάντησα, ήμουν διακοπές σε νησί και δεν είχα ιντερνέτι.

Καλημέρα σε όλους, σήμερα το αγόρασα και εγώ απο Γερμανό αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο μέσω GSM (δεν μπορεί να κατεβάσει τις ρυθμίσεις της Vodafone) αλλά και όταν συνδέομαι μέσω Wi-Fi δεν μπορεί να συνδεθεί στο λογαριασμό μου της Google, ούτε να φτιάξω καινούριο. Το άσχετο όμως είναι ότι μπορώ να ανοίξω σελίδες του internet να καυεβάσω δεδομένα για τον καιρό κλπ. Σας παρακαλώ αν μπορεί κάποιος ας μου πεί τι δεν κάνω σωστά. Ευχαριστώ

Όπως ανέφεραν πιο πάνω, μπορείς να βάλεις μόνος σου τα APN. Το αυτόματο που λες γίνεται μόνο αν τα APN τα περιέχει η SIM, που στην περίπτωσή σου προφανώς δεν τα περιέχει. Vodafone έχεις; Με κάρτα ή συμβόλαιο; Παρόλα αυτά, μέσω wifi θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις αυτά που λές. Σίγουρα βάζεις τον κωδικό σου σωστά για το google account σου;

Να ρωτήσω και εγώ κάτι που δεν έχω καταλάβει 100 % ; Μπορεί ένα Galaxy S sim locked σε carrier του εξωτερικού να ξεκλειδωθεί αν π.χ. γίνει rooted (και περαστεί άλλη rom custom ή official) ή απαιτείται unlock code ?

Ευχαριστώ

Μάλλον όχι. Δεν έχει σχέση το firmware με το unlock. Συνήθως γίνεται να αφαιρέσεις τις ηλιθιότητες που προσθέτει ο πάροχος, logos και τέτοια, αλλά για unlock χρειάζεται να έχεις κωδικό, ή ειδικό software. Υπάρχουν κάποια sites που υποτίθεται σου δίνουν τον κωδικό για το IMEI σου, αλλά δεν ξέρω κάποιον που να τα έχει δοκιμάσει για να σου πω σίγουρα ότι δουλεύει (π.χ. http://www.mobileunlocked.co.uk/)

Παιδιά καλησπέρα. Γιατί σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό το απόγευμα , έχω 1,2 ερωτησούλες να κάνω.

Το τηλέφωνο υποστηρίζει internet tethering ?

Μπορούμε να βάλουμε το λογότυπο του παρόχου ?

Για το πρώτο, ναι.

Να ΒΑΛΕΙΣ το λογότυπο;; Γιατί; Ποιανού παρόχου;

Edited by Tyxerakias
- Alex

Ερώτηση: Το KIES στην Αγγλία προσφέρει απο χθες το βράδυ το JM1 ως επίσημο firmware upgrade. Στην Ελλάδα το βλέπει κανείς;
- Alex

Εγω εχω την I9000XWJG5. Μια εκδοση πριν την JM1. Και δεν μου βγαζει τιποτα για αναβαθμιση.

Σιγουρα ειναι πλεον επίσημη; Εαν ειναι να την βαλω.

Επισης οσοι την εχουν, υπαρχει ελληνικο swype;

Ευχαριστω.

Samsung S21 Ultra

Το εχω στα χερια μου εδω και δυο μερες. Πρωτες εντυπωσεις αρκετα καλες. Το περιμενα πιο ''πλαστικουρα'' αλλα ευτυχως δεν ηταν τοσο οσο διαβαζα απο διαφορους! Βεβαια πηγε να μου φυγει απο το χερι κανα δυο φορες αλλα μαλλον εφταιγε η συγκινηση που το ειχα επιτελους στα χερια μου :lol:

Μια παρατηρηση και μια ερωτηση τωρα.

Κατεβασα τον dolphin browser ο οποιος ενω στο desire παει ''σφαιρα'' εδω αργει αρκετα να φορτωσει και καποιες φορες τρωει και καποια μικροκολληματα.

Η εναλλαγη γλωσσας γραφης π.χ. μεταξυ Αγγλικων - Ελληνικων πως γινεται? Στο desire υπαρχει το σχετικο κουμπακι κατω κατω στο πληκτρολογιο. Εδω πρεπει καθε φορα να πηγαινω ρυθμισεις> γλωσσα γραφης πριν γραψω κατι?:worry:

Επισης το σιγμα τελικο που ειναι? Πηγα να γραψω μια σημειωση με μικρα γραμματα και δεν υπηρχε πουθενα:blink:

Εκτος κι αν ειναι μπροστα στα ματια μου και ''θαμπωμενος'' απο την amoled οθονη δεν τα βλεπω! :p

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...