Jump to content

kefalgeo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kefalgeo

  • Ημ. Γέννησης 03/09/1964

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

kefalgeo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Nαι ρε παιδια , σαν να εχει καθυστερησει πολυ!!!!
  2. Κ εμενα φορτιζει κανονικα απο το pc . Πιο αργα ( λογικο λογω χαμηλου ρευματος της usb) αλλα παντως φορτιζει. Για custom rom ενδιαφερομουν κ εγω αλλα προτιμω να περιμενω το ICS κ μετα βλεπουμε. Απο το πλαισιο ειναι αγορασμενο κ το εχω με την stock 3.1.
  3. Φιλε ioannis m το αρχικο ποστ ηταν δικο μου , τελικα δεν εμεινα στην JG1 αλλα μπηκα στον πειρασμο κ εβαλα την 2.2.1. Πολυ καλη εκδοση αλλα δεν ιχυει με τιποτα το παραδειγμα της συγκρισης που αναφερεις. Στην απλη καθημερινη χρηση ( κλησεις-μηνυματα - mail-internet ) δεν παρατηρησα καμμια διαφορα ( εκτος του flash). Kαλυτερη διαχειριση μνημης υπαρχει σιγουρα αλλα δεν συνηθιζω να εχω 10 εφαρμογες ανοιχτες , το lag στην συλληψη βιντεο εξακολουθει να υπαρχει. Ισα ισα που μου παρουσιαζει μια αργοπορια στο ανοιγμα της εκθεσης που δεν το ειχα πριν οπως κ το ζουμ στον default πλοηγο δεν ειναι οσο ομαλο ητανε!!! Η διψα για κατι καινουριο πολλες φορες εμφανιζει συμπτωματα placebo σε πολλους απο εμας με αποτελεσμα ακομα κ μια απλη ενημερωση σε μια εφαρμογη να μας φανει πως εγινε η νυχτα μερα!! Τες πα εγω καταθετω την δικια μου εμπειρια που λεει πως δεν ειχα ποτε προβλημα με την αρχεγονη JG1 ,για την 2.2.1 θετικοτατες εντυπωσεις μεχρι στιγμης αλλα ειδομεν... Τελος να επαναλαβω πως τις περισσοτερες φορες καποιες κακογραμμενες εφαρμογες ειναι υπευθυνες για τις περισσοτερες ιδιοτροπιες του Galaxy.Διαβαζω μηνες τωρα ολα τα ποστ κ απορουσα πως εγω δεν ειχα τα προβληματα που ανεφεραν παιδια με πιο νεωτερες εκδοσες. Λετε ο Γερμανος να μου ειχε δωσει καποια ''μαγειρεμενη''JG1 κ να μην το ξερα?:)
  4. Εγω τελικα μετα απο καποια flashαρισματα πριν βγει η 2.2 ξαναγυρισα στην μαμα JG1 εδω κ καιρο περιμενοντας την επισημη αναβαθμισηηηηηηη.!!! Επειδη ομως δυσκολευομαι να βρω προβλημα σοβαρο στο τηλεφωνο μου κ διαβαζοντας τα ποστ των παιδιων μαλλον δεν θα παρω το γιαουρτακι που περιμεναμε τοσο καιρο! Κ δεν ειμαι απλός χρηστης βεβαια για να ειμαι ''τυφλος''!!! Χρησιμοποιω mail , wifi , internet , 3g καθως k πλοηγηση που κ που! Επισης εχω καμμια 40αρια εφαρμογες κ ειμαι φυσικα root απο την πρωτη στιγμη. Τα διαφορα lagfix τα δοκιμασα αλλα περαν του γνωστου benchmark δεν ειδα καποια αισθητη διαφορα οποτε πηραν δρομο. Κλασσικα autokiller k τιποτε αλλο!!! Με ενοχλει ο αγγλικη αλφαβητος βεβαια στις επαφες αλλα ...ε....το συνηθισα πλεον!!! Επισης καταλαβα πως τα προβληματα που αναφερουν καποια παιδια εδω αρκετες φορες δεν εχουν να κανουν με την εκαστοτε rom αλλα με τις εφαρμογες που εχουν εγκαταστησει! JG1 λοιπον ... κ παλι JG1 μεχρι να με πεισει καποια νεα rom πως αξιζει να ξανασεταρω το τηλεφωνο μου απο την αρχη. Σταματησα να εχω τετοιες φιλοδοξιες γιατι μονο απογοητευση εχουμε εισπραξει μεχρι τωρα απο τον Σεπτεμβριο που περιμεναμε το yople!!!
  5. Δηλαδη εισαγεις τον κωδικο κ δεν σε συνδεει? Δεν χρειαζεται να του υποδειξεις κατι αλλο.
  6. Το απλο reboot δεν νομιζω πως κανει τιποτα. Ισως εννοει το wipe data factory reset. Το θεμα ειναι τι χανεις εδω , μονο επαφες η κ εφαρμογες?
  7. Oαν λες reset? Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Η μπηκες σε recovery mode? Οι εφαρμογες εμειναν?
  8. Μονο μια 7μαδα θα περιμενω ακομα!! Αν δεν εχει βγει επισημο ελληνικο froyo πουλημα και...μηλαρακι μαλλον!!! Οχι πως το γιαουρτακι θα φερει τα πανω κατω απλα μου την δινει που σκας ενα σωρο λεφτα για ενα απο τα καλυτερα smartphone η η Samsung δεν δινει μια για να δειξει πως ενδιαφερεται για τους κατοχους αυτων των συσκευων. Βλεπω να εχει κ η κουτση μαρια το 2.2 κ εχουμε καταντησει γραφικοι εδω περα περιμενοντας το αυτονοητο. Ασε που απο τοτε που αναβαθμισα το kies δεν συνδεεται με τιποτα!!! Αναβοσβηνει η οθονη απο την home στην συνδεση usb μεχρι να το αποσυνδεσω. Θα το φτειαξω που θα παει, αλλα γιατι να χασω τις πολυτιμες ωρες μου για κατι που επισης ειναι αυτονοητο? Ετοιμος ειμαι για πουλημα....
  9. Περιεργο , 2++ ωρες απο υπολογιστη? Εμενα κανει 3 ωρες (αποφορτισμενο πληρως ) με τον φορτιστη. Απο υπολογιστη λογικα θα εκανε παραπανω!
  10. Εχοντας την JG1 δεν μου δινει αναβαθμιση το m..Kies. Το βλεπει κανονικα το κινητο ( ποτε δεν ειχα προβλημα να το δει , παντα βεβαια ανοιγα πρωτα το kies κ μετα συνδεα το τηλεφωνο) αλλα δεν μου βγαζει καποια επισημη αναβαθμιση. Κ η αληθεια ειναι πως ...σημερα ερχεται το γιαουρτακι ...αυριο ερχεται...δεν το εψαξα κ πολυ περιμενοντας το επισημο 2.2 . Υπαρχει καποιος που εχοντας το JG1 του εδωσε επισημη αναβαθμιση ? ( Μονο μεσω odin γινεται αποτι καταλαβα!)
  11. Κοντα 3 μηνες φιλε με την JG1 κ σε μενα δουλευει μια χαρα!!! Μπορει να μην ειναι απο τις ταχυτερες αλλα απο σταθεροτητα δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα. Κ εχω δοκιμασει τα παντα πανω ετσι? Root , oclf, καμμια 60αρια εφαρμογες. Ετοιμος ειμαι για το φλασαρισμα της...goodbye!!! απλα κανω υπομονη μεχρι να ερθει επισημα το total 2% να δοκιμασω τον γαλαξια με το επισημο πριν το cooked. Aπλα μου κανει εντυπωση ποσο διαφορετικη συμπεριφορα μπορει να εχει στα χερια του καθε χρηστη η ιδια rom. Καμμια φορα μπορει καποια εφαρμογη να ειναι υπευθυνη για κολληματα κλπ κ να βγαζουμε λαθος συμπερασματα!!!! Τι να πω:confused:
  12. Λοιπον φιλε Te salat να γραφεις πιο συχνα , σε ειχαμε συνηθισει. :)Επειδη το ειχες λιωσει το τηλεφωνο τα posts σου ηταν απο τα πιο αξιοπιστα οσον αφορα τις πληροφοριες κ τα tips για τον γαλαξια μας! Θα συμφωνησω πως αν η samsung απογοητευσει τα 5 εκατομ χρηστες κ αλλους πολλους που παρακολουθουν τις εξελιξεις τοτε θα ειναι βαρια ηττα στο παιχνιδι των smartfones κ δεν νομιζω πως θα το ηθελε μιας κ μπηκε με μια top απο πλευρας hardware συσκευη αρκετα δυνατα. Ισως ακομα δεν ειναι ετοιμη να διαχειριστει το ολο project. Παντως εγω θα προτιμουσα να περιμενω αρκει να βγει κατι ''καλο'' οσον αφορα το σεταρισμα της συσκευης με το ''γιαουρτακι'' . Εχω κουραστει απο το βγαλε αυτο , βαλε το αλλο , προσεξε την μνημη εδω την μπαταρια εκει κλπ κλπ...!!!! Αμοκ μας ειχε πιασει μην πεσουμε κατω απο τα 60 η 80 MB:lol:
  13. H εφαρμογη yahoo-mail ποτε δεν μου δουλεψε σωστα για αυτο πηρε ποδι!!! Τον yahoo λογαριασμο μου τον διαχειριζομαι στον dolphin browser ΗD στον οποιοο to λινκ που εχει για το yahoo-mail σε παει σε ενα interface του yahoo προφανως για κινητα που κανεις ανετοτατα την διαχειριση του mail σου!!
  14. Αρα το minfree του OCLF επεμβαινει στην διαχειρηση μνημης που κανει το ιδιο το android οπως ακριβως κ το autokiller ( το οποιο λογικα δεν εχει νοημα να το κρατησω αποτι καταλαβα) Now its clear!!!! Ευχαριστω φιλε μου! :)
  15. Για να επανελθω λιγο στο OCLF, αποτι καταλαβα το alterminfree που εχει τροποποιει τις ρυθμισεις του official task manager. Δεν ειναι απο μονο του standalone. Aρα οσοι εχουν τις πρωτες εκδοσεις του κινητου που δεν εχουν task manager επισημο, καλο ειναι να εγκαταστησουν κ τον autokiller σε strict η aggressive mode.
×
×
  • Create New...