geioannou Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) καλημερα. μετα απο πολλες ωρες διαβασματος στο συγκεκριμενο θρεντ λογο του οτι μαλλον παω για αγορα του Sony Ericsson X10 mini Pro. θελω να ρωτησω αρχικα ενα πραγμα. υπαρχει καποιο προγραμμα ειτε του τηλεφωνου η αλλο το οποιο να σου δινει την δυνατοτητα γραφης! κατι σαν το wordpad, word, κλπ. θα χρησιμοποιησω πολλα απο το τηλεφωνο αλλα λογο δουλειας θα με ενδιαφερε να μπορω να εχω προσβαση σε αρχεια κειμενου. ειναι αυτο εφικτο ! φανταζομαι πως γινετε αλλα θελω τα φωτα σας και το ειναι εύχρηστο ευχαριστω. Edited November 22, 2010 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Documents to Go. Προβολή στην trial έκδοση και επεξεργασία στην πλήρη (paid) έκδοση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfilippos Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν ξεκλειδωνει το xperia 10mini , το εχω αγορασει απο γαλλια και ειναι κλειδωμενο με την orange και τωρα που ηρθα θελω να το χρησιμοποιησω με ελληνικο δικτυο αλλα ζηταει κωδικο ξεκλειδωματος δικτυο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Documents to Go. Προβολή στην trial έκδοση και επεξεργασία στην πλήρη (paid) έκδοση. να φανταστω οτι μπορω να βρω και στη ελευθερη αγορα αντίστοιχα προγραμματα ? η ακομα και στη αγορα που ψωνιζει ο θειος...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 καλημερα θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν ξεκλειδωνει το xperia 10mini , το εχω αγορασει απο γαλλια και ειναι κλειδωμενο με την orange και τωρα που ηρθα θελω να το χρησιμοποιησω με ελληνικο δικτυο αλλα ζηταει κωδικο ξεκλειδωματος δικτυο ευχαριστω tfilippos πρέπει να αγοράσεις κωδικό. Υπάρχουν πολλά site όπως αυτό που ασχολούνται με αυτά ρίξε μια ματιά. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 tfilippos πρέπει να αγοράσεις κωδικό. Υπάρχουν πολλά site όπως αυτό που ασχολούνται με αυτά ρίξε μια ματιά. Καλά είσαι απίστευτος !!! :lol: Respect για άλλη μία φορά !!!:up: Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Documents to Go. Προβολή στην trial έκδοση και επεξεργασία στην πλήρη (paid) έκδοση. tfilippos πρέπει να αγοράσεις κωδικό. Υπάρχουν πολλά site όπως αυτό που ασχολούνται με αυτά ρίξε μια ματιά. παλιοτερα που ειχα το ΗΤC P4350 και γω το χα κλειδωμενο.και το πηγα σε ενα καταστημα και μου το ξεκλειδωσαν..γτ τα σαιτ δεν τα εμπιστευομαι.. οποιος θελει να του πω το μαγαζι να μου στειλει πμ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 παλιοτερα που ειχα το ΗΤC P4350 και γω το χα κλειδωμενο.και το πηγα σε ενα καταστημα και μου το ξεκλειδωσαν..γτ τα σαιτ δεν τα εμπιστευομαι.. οποιος θελει να του πω το μαγαζι να μου στειλει πμ:) Οι συναλλαγές σε αυτά γίνονται μέσω paypal. Όποιος δεν μένει ικανοποιημένος μπορεί να κάνει refund στις περισσότερες των περιπτώσεων. Από την άλλη στο παρελθόν έχω ξεκλειδώσει μέσω αγορασμένου κωδικού (από site) ένα Tmobile motorola V8 2Gb.. BTW πως νομίζεις οτι απέκτησαν τον κωδικό για ξεκλείδωμα στο κατάστημα που πήγες το κινητό?... Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Οι συναλλαγές σε αυτά γίνονται μέσω paypal. Όποιος δεν μένει ικανοποιημένος μπορεί να κάνει refund στις περισσότερες των περιπτώσεων. Από την άλλη στο παρελθόν έχω ξεκλειδώσει μέσω αγορασμένου κωδικού (από site) ένα Tmobile motorola V8 2Gb.. BTW πως νομίζεις οτι απέκτησαν τον κωδικό για ξεκλείδωμα στο κατάστημα που πήγες το κινητό?... δηλαδη αν πεσεις σε απατεωνα μεσω ιντενετ και κανεις ριφαντ θα παρεις τα λεφτα σου πισω νομιζεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 δηλαδη αν πεσεις σε απατεωνα μεσω ιντενετ και κανεις ριφαντ θα παρεις τα λεφτα σου πισω νομιζεις? Έχεις να κάνεις με paypal, δεν δίνεις τα λεφτά σου άμεσα σε αυτόν (αν επιλέξεις άλλο τρόπο πληρωμής και δώσεις στοιχεία πιστωτικής ΑΜΕΣΑ στον οποιονδήποτε, τότε μάλλον δεν φταίει ο απατεώνας...). Έχω κάμποσες περιπτώσεις με refund από paypal και δεν μιλάω μόνο για να μιλήσω... Το site που έκανα post, είναι από τα μεγαλύτερα και γνωστά στο διαδίκτυο, έχουν refund policy και αν έριχνες μια ματιά θα εξαφανιζόντουσαν πολλές απορίες/φοβίες σου σχετικά με διαδικτυακές συναλλαγές τέτοιου τύπου. Τέλος όπως σου είπα εμπιστεύομαι πιο πολύ τον εαυτό μου, για να αγοράσω και να περάσω έναν κωδικό, παρά να αφήσω την συσκευή μου σε οποιονδήποτε "τρίτο" dealer και να τον πληρώσω και από πάνω για την ίδια δουλειά! Άσε που γλιτώνεις και την ταλαιπωρία! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anemobroxhs Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Mόλις διάβασα το μήνυμά σου ήμουν έτοιμος ν'αρχίσω να γράφω ότι το ίδιο παρατήρησα κι εγώ! Το άφησα όμως για λίγο για να δω τι γράφτηκε παρακάτω κι αφού διάβασα αυτό.. ...είπα να το δοκιμάσω γι'ακόμα μια φορά στο Χ10 μου πριν αρχίσω να γράφω την απάντησή μου η οποία τελικά άλλαξε και εντέλει δουλεύει κι εμένα κανονικά! Πάτα το γερά!:D Ναι τελικά δούλεψε και σε μένα. Θύμαμαι πιό παλια οτι δουλευε στην πρώτη βαθμίδα πίεσης (αυτη που κάνει το autofocus ) . Φαίνεται θα πατιόταν εύκολα στην τσέπη και θα το έκαναν να θέλει πλήρη πίεση. Ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση At the edge of infinity a true man stands alone Huawei Honor 8 64/4 - Xiaomi Note 3 Special Edition - Sony xperia Z3 Asus Nexus 7 3G 32GB - Cube iWork8 Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Έχεις να κάνεις με paypal, δεν δίνεις τα λεφτά σου άμεσα σε αυτόν (αν επιλέξεις άλλο τρόπο πληρωμής και δώσεις στοιχεία πιστωτικής ΑΜΕΣΑ στον οποιονδήποτε, τότε μάλλον δεν φταίει ο απατεώνας...). Έχω κάμποσες περιπτώσεις με refund από paypal και δεν μιλάω μόνο για να μιλήσω... Το site που έκανα post, είναι από τα μεγαλύτερα και γνωστά στο διαδίκτυο, έχουν refund policy και αν έριχνες μια ματιά θα εξαφανιζόντουσαν πολλές απορίες/φοβίες σου σχετικά με διαδικτυακές συναλλαγές τέτοιου τύπου. Τέλος όπως σου είπα εμπιστεύομαι πιο πολύ τον εαυτό μου, για να αγοράσω και να περάσω έναν κωδικό, παρά να αφήσω την συσκευή μου σε οποιονδήποτε "τρίτο" dealer και να τον πληρώσω και από πάνω για την ίδια δουλειά! Άσε που γλιτώνεις και την ταλαιπωρία! πριν 2 χρονια που ψευτοασχολιομουν και ρωταγα σε σαιτς πολλοι λεγανε μακρυα απο αυτα τα σαιτς ακομα και ας εχουν paypal.και γιαυτο προτιμησα να το παω σε μαγαζι ωστε και κατι να στραβωσει τουλαχιστον να τον εχω εδω να τον κραξω,να τον δειρω να του καψω το μαγαζι :lol: και να παρω και τα λεφτα μου πισω(καθως τα λεφτα τα δινεις αφου στο ξεκλειδωσουν και οχι πριν) και οχι να μπλεκω με paypal και untrasted sites και τρεχα γυρευε.αλλα αφου ξερεις για το συγκεκριμενο σαιτακι οτι κανει δουλεια τοτε και γω μαζι σου..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ναι τελικά δούλεψε και σε μένα. Θύμαμαι πιό παλια οτι δουλευε στην πρώτη βαθμίδα πίεσης (αυτη που κάνει το autofocus ) . Φαίνεται θα πατιόταν εύκολα στην τσέπη και θα το έκαναν να θέλει πλήρη πίεση. Ευχαριστώ για την βοήθεια by the way το autofocus στα βιντεο τα σπαει. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon22 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 ευχαριστώ για την απάντηση, θα το κοιτάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfilippos Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 πηρα τηλεφωνο σε 1-2 καταστηματα και μου ειπαν πως δεν ξεκλειδωνει το μινι, πηρα το ρισκο και αγορασα απο το συγκεκριμενο σαιτ μεσω paypal και τωρα περιμενω τον κωδικο ξεκλειδωματος ελπιζω να ξεκλειδωσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MigeL_D Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Ευχαριστω! Πρεπει να κανω backup κατι πριν το root? θα δοκιμασω τον τροπο μεσω του x10 και οχι με το pc. τλκ την πρωτη διαδικασια μεσω pc. περιμενω ομως να μαθω αν χρειαζεται backup. Οχι για root δεν χρειάζεται backup! Εγώ επειδή έκανα root αμέσως μετά την αναβάθμιση σε 2.1 είχα ήδη κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας οπότε ήμουν καλυμένος σε κάθε περίπτωση και πιο "άνετος" στην περίπτωση που κάτι στραβώσει! Πάντως δεν χρειάστηκε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Πωωω πρεπει να χει αρρωστησει το κιν μου!το χω ανοιξει απο τις 10 και ακομα ειναι στο 93%!! Το φορτισα λιγο ανοιχτο χθες μεχρι το 40% ξαι μιλησα στο τηλ και εστειλα κ 5-6 μηνυματα(ενω ηταν συνδεδεμενο με το φοττιστη) και μετα το εκλεισα και το φορτισα κλειστο..και το ανοιξα σημερα και εχω εντυπωσιαστει! Απο την εμπειρια μου,οταν εχεις συνδεδεμενο το κιν στην πρηζα κ το σκαλιζεις,οταν φορτισει πεφτει πολυ πιο γρηγορα η μπατ.χθες δεν ξερω τι παιχτηκε..αλλα μην το ματιασω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, έχω την εξής απορία: Το κινητάκι μας, δεν έχει zoom στη φωτογραφική μηχανή (φαντάζομαι το ίδιο και το pro!)... Είναι θέμα έκδοσης (2.1 πλέον) ? είναι θέμα λογικής Λειτουργικού? Άλλα Android, έχουν zoom? ή μόνο με "τρίτες" εφαρμογές μπορείς να το πετύχεις..? Λέτε να το δούμε το "ευχάριστο" σε μια επόμενη έκδοση? P.S. : Υπάρχει η δυνατότητα να μην φορτίζει όταν το σθνδέουμε με υπολογιστή? Να μπορούμε να το ορίσουμε εμείς αν θέλουμε φόρτιση κατά τη USB σύνδεση...:confused: Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλησπέρα σε όλη την παρέα, έχω την εξής απορία: Το κινητάκι μας, δεν έχει zoom στη φωτογραφική μηχανή (φαντάζομαι το ίδιο και το pro!)... Είναι θέμα έκδοσης (2.1 πλέον) ? είναι θέμα λογικής Λειτουργικού? Άλλα Android, έχουν zoom? ή μόνο με "τρίτες" εφαρμογές μπορείς να το πετύχεις..? Λέτε να το δούμε το "ευχάριστο" σε μια επόμενη έκδοση? P.S. : Υπάρχει η δυνατότητα να μην φορτίζει όταν το σθνδέουμε με υπολογιστή? Να μπορούμε να το ορίσουμε εμείς αν θέλουμε φόρτιση κατά τη USB σύνδεση...:confused: το ζοομ στην πλειονοτητα των κινητων ειναι για τα γελια επειδη είναι ψηφιακό ζουμ. η σονυ προτιμησε καλώς ή κακως να μην βαλει αυτη την δυνατοτητα. μπορεις οστώσω να χρησιμοποιήσεις ζουμ με εφαρμογές τρίτων όπως είπες. αλλά με το που δεις την ποιοτητα την ζουμαρισμένης φωτο, δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιήσεις ζουμ.. ;) και σε όλα τα κινητά η ποιότητα της ζουμαρισμένης φωτό είναι για κλάμματα επειδή δεν ξέρω κάποιο κινητό που να έχει αναλογικό ζουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Με την 2.1 βλέπω τα εξής. Στα ονόματα μαύρο χάλι, όχι μόνο η μπάρα δεν έχει ελληνικά αλλά πλέον πρέπει να γράφεις ακριβώς το όνομα με τόνους για να το βρεις. Πολλά μενού δεν χωράνε με αποτέλεσμα να μη ξέρεις τι λέει το μενού πχ στο συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 χμμ... HW Version SW Version Date Certified A 2.0.1.A.0.47 Nov 17, 2010 http://www.ptcrb.com/ctiastaff/complete/view_complete_request.cfm?modelid=17492 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 χμμ... HW Version SW Version Date Certified A 2.0.1.A.0.47 Nov 17, 2010 http://www.ptcrb.com/ctiastaff/complete/view_complete_request.cfm?modelid=17492 Το πολύ στο 2μηνο θα το έχουμε! Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 τι ειναι αυτο??η αναβαθμιση σε 2,2??:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 τι ειναι αυτο??η αναβαθμιση σε 2,2??:rolleyes: Τσου. Αλλά είναι να γίνει και άλλη ενδιάμεση αναβάθμιση 2.1.x Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Το πολύ στο 2μηνο θα το έχουμε! εννοεις οι Nordic? A, και κανε μια μεταφραση την κοκκινη γραμμη της υπογραφης σου! Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts