Jump to content

anemobroxhs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    80
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by anemobroxhs

  1. Πολύ καλύτερη απο Honox 8X και Play, υποδιέστερη του OnePlus 7 Pro. Γενικότερα για τα λεφτά του πολύ ευχαριστημένος (όταν είχε 550Ε) , οπότε για τώρα που το βρίσκεις 350-400 , είναι απλά τέλεια. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν λίγες μέρες ήρθε η 9.1.0.201 (C432E1R2P1) με: Magic 2.1.0 με GPU Turbo 3.0 Huawei Vlog (ανευ ουσίας) Συστημα EROFS για καλύτερη επίδοση των εφαρμογών (δεν το έχω ψάξει καθόλου τι είναι) Huawei Share OneHop (για συνδεση με MateBooks και μοιρασμα clipboard) Κάποιες αλλαγές στο πως εμφανίζονται τα settings και τέλος τα Security Patches του Ιουνίου
  2. Δεν είχα την ευκαιρία να δω το P30 Pro απο κοντά , αλλά δεν νομίζω να είναι και εύκολα συγκρίσιμα. Μιλάμε για διαφορετικές κατηγορίες και σχεδόν διπλάσια τιμή.
  3. Έχει EIS που μαζί με τα 60 frames σε FullHD βγάζουν πολύ όμορφη και ομαλή κίνηση. Στο 4Κ δεν είναι και τόσο ομαλό, αν και νομίζω ακόμα έχει σταθεροποίηση, αλλά δεν υποστηρίζει 60fps (αν δεν κάνω λάθος είναι θέμα του Kirin αυτό)
  4. Εγώ προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος με το τηλ. Η μπαταρία είναι πάρα πολύ καλή, μου έχει τύχει να μην γυρίσω στο σπίτι το βράδυ, οπότε απο τις 7 το πρωί μέχρι το επόμενο απόγευμα προς βράδυ, είχα 30% και κανονική χρήση (wifi, 4G απ'όλα). Η οθόνη του μια χαρά για τηλ που δεν έχει OLED και μου έχει κάνει εντύπωση το πόσο ανθεκτικό είναι. Έχει φάει 2-3 γερές τούμπες χωρις την παραμικρή γρατσουνιά (κατάφερα να κάνω μια απειροελάχιστη γρατσουνιά στην γωνία της οθόνης με πέσιμο και σύρσιμο σε άσφαλτο... όταν ήμουν σίγουρος ότι θα έχει γίνει θρύψαλα) Η κάμερα του είναι κορυφαία για φωτογραφίες... πάρα πολύ ευχαριστημένος, ειδικά στο πως διαχειρίζεται το ψηφιακό ζούμ. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα καταφέρω να βγάλω φωτογραφία της προκοπής με ψηφιακό ζουμ και όμως έχω αρχίσει και το χρησημοποιώ αρκετά. Το βίντεο σε χαμηλό φωτισμό με χαλάει λίγο γιατί έχει αρκετό θόρυβο για το γούστο μου, αλλά πιστεύω θα φτιάξει σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση. Μόνο παράπονο κάπως είναι η ευαισθησία της οθόνης που είναι πάρα πολύ υψηλή. Το παραμικρό καταγράφεται σαν άγγιγμα, ακόμα και το καλώδιο των ακουστικών καμιά φορά που περπατάω και ακούω μουσική από το Youtube, ακουμπάει την οθόνη και μου κάνει skip το τραγούδι η πατάει κάτι άλλο. Επίσης το notification led αν και υπάρχει, δεν είναι πάντα τόσο εύκολα διακριτό μιας και είναι πίσω απο την σχάρα του ακουστικού. Το μόνο άλλο αρνητικό που θα μπορούσα να βρώ είναι το μέγεθος. Μια στις τόσες μου λείπουν τα 5άρια και 5.5άρια τηλ που είχα ποιο παλιά και χώραγαν στο χέρι μου έυκολα.
  5. Δεν έχω παρατηρήσει αυτά τα προβλήματα σε εμένα, αν και νομίζω ότι προκαλούνται από το ίδιο θέμα. Και το ηχείο είναι αρκετά ψηλά με καμπύλη προς τα πάνω κάπως, αλλά και ο αισθητήρας εγγύτητας (αν προσέξεις το μαμίσιο screen protector έχει μια πολύ μικρή εγκοπή πάνω δεξιά. Πιστέυω πως εκεί είναι ο αισθητήρας.) Όσες φορές είχα θέμα με το πληκτρολόγιο να πατιέται όταν μιλάω, απλά απο συνήθεια είχα το αυτί μου αρκετά χαμηλά. Ίσως να είναι αυτό το θέμα σου. Αλλιώς το google store έχει αρκετά apps που σου δείχνουν τους αισθητήρες τι τιμές έχουν. Κατέβασε ένα απο αυτά και δες αν λειτουργεί σωστά ο proximity sensor η όχι Edit: Έψαξα λίγο παραπάνω και ο αισθητήρας είναι στην πάνω πλευρά ακριβώς αριστερά απ'το μικρόφωνο. Οπότε είναι ακόμα πιο σημαντικό να έχεις το αυτί ψηλά στο τηλέφωνο.
  6. Κύκλοφόρησε καινούριο Update (τουλάχιστον σε εμένα ήρθε σήμερα). Αλλάγες στα χαρτιά : Κάμερα: Μείωση θορύβου στις φωτογραφίες που πάρθηκαν με το Super night mode Οθόνη: Βελτιώση ευαισθησίας αφής (ελπίζω να την μείωσαν γιατί εγώ είχα θέματα με την οθόνα να είναι υπερευαίσθητη και να πατιούνται στο άκυρο πράγματα) Σύστημα: Pre-download των τραγουδιών (????) Ασφάλεια: Google Security Patch Μαρτιος 2019 Γενικότερα το μόνο θέμα που είχα μέχρι τώρα ήταν η οθόνη που ήταν υπερευαίσθητη , και θέλω να δω αν θα φτιάξει. Ελπίζω σε κάποιο επόμενο update να κάνουν κάτι και για τον θόρυβο σε χαμηλό φωτισμό στο βιντεο.
  7. Καλησπέρα φίλε μου. Γιατί οι παραεισαγωγές από τα Σκρουτζομάγαζα έχουν τα θεματάκια τους. Μερικές φορές δεν είναι πραγματικές Global αλλά κινέζικα με Global ROM, έχουν 1 χρόνο εγγύηση αντί για 2 κλπ. Και όπως σου είπα, το αγόρασα απο την αντίστοιχη Vodafone της Φινλανδίας, όπου όπως και να το κάνουμε παρέχει κάποια πράγματα περισσότερα για να καλύψει την υψηλότερη τιμή. πχ το πήρα με 24 (μπορούσα έως 36) άτοκες δόσεις , έχω κανονικά 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας + 1 χρόνο έξτρα εγγύηση απο την εταιρεία για σύνολο 3 χρόνια, θα μπορούσα να αγοράσω ασφάλεια με 9ε το μήνα (ακριβή αλλά καλύπτει τα πάντα) κλπ κλπ. Οπότε το επίπεδο παροχών και εξυπηρέτησης δεν είναι το αντίστοιχο με τα μαγαζιά του Skroutz. Όχι ότι έχω κάτι με τα σκρουτζομάγαζα, όσες φορές είχα μετρητά να αγοράσω κάποιο τηλ, άπο σκρουτζομάγαζο έπερνα, και απλά φρόντιζα να επιβεβαιώσω ότι είναι από EU. Το θέμα μου είναι ότι Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Wind, Vodafone κλπ γκρινιάζουν ότι οι τιμές τους είναι υψηλότερες επειδή παρέχουν περισσότερα και έχουν και υψηλότερο κόστος, αλλά βρίσκω την ίδια συσκευή σε μια χώρα με πολύ υψηλότερους μισθούς, σε τιμή Σκρουτζομάγαζου, και μου δίνουν και περισσότερα πράγματα υγ. Το μόνο κακό που είδα μετά είναι ότι στο κουτί αντί για την διάφανη θήκη, είχε manual οπότε αναγκάστηκα να παραγγείλω απο Κίνα και να έχω τον φόβο να μην το γρατσουνίσω μέχρι να έρθει.
  8. Τιμή στο DNA.fi (σαν να λέμε Wind Φινλανδίας) 549Ε με βασικό μισθό κοντά στα 2000Ε https://kauppa4.dna.fi/Puhelimet-ja-liittym%C3%A4t/Puhelimet/Honor-View-20/p/QP00250-128gt-black Τιμή στο Πλαίσιο 669 με βασικό μισθό ελλάδας... Και μετά αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος ψωνίζει παραεισαγωγές στα Σκρουτζομάγαζα.
  9. anemobroxhs

    Honor 8

    Εγω όταν προσπάθησα να βγάλω την οθόνη από το midframe ελιωσα το πλαστικό που την συνδέει. Γι αυτό και παραγγειλα την οθόνη με το frame.
  10. anemobroxhs

    Honor 8

    Έχει και το mid-frame η είναι μόνο η οθόνη;
  11. anemobroxhs

    Honor 8

    Κάνω paste τα link εδώ μήπως τα χρειαστεί και κανένας άλλος. Αν δεν επιτρέπεται, ας τα σβήσει κάποιος mod και στα στέλνω με PM Οθόνη με midframe πήρα αυτήν https://www.ebay.co.uk/itm/For-Huawei-Honor-8-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Replacement-Assembly-Frame/183270239950?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=690560164518&_trksid=p2060353.m1438.l2649#shpCntId απλά με κόστος 46E είναι ρίσκο το τελωνείο. Παρ όλα αυτά μου πέρασε χωρίς πρόβλημα εμένα αλλά είναι θέμα τύχης. Για να φτάσεις εκεί , πρέπει να βγάλεις πρώτα το πίσω κάλυμα. Θα βρείς άπειρα βιντεάκια. Εγώ στην πρώτη μου προσπάθεια, έσπασα και το κάλυμα, και το back frame (το πλαστικό μεταξύ του midframe και του καλύματος). Καλύμα αγόρασα αυτό που είναι απλά ΟΚ , τίποτα ιδιαίτερο αλλά δεν έχει και κανένα πρόβλημα. Μπορείς αν ψάξεις και στο aliexpress να βρεις αντίστοιχα που να έχουν και τον αισθητήρα του δαχτυλικού αποτυπώματος, εγώ έπρεπε να τον μεταφέρω απο το ένα κάλυμα στο άλλο. https://www.ebay.co.uk/itm/Replacement-Huawei-Honor-8-Rear-Glass-Back-Battery-Cover-Panel-Case-Adhesive/272760197800?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 Και midframe πήρα αυτό απο το aliexpress αλλά δυστυχώς δεν είχε κόλα και απ τις 2 πλευρές οπότε έβαλα λίγη ταινία διπλής όψης απ την πλευρά που δένει στο κινητό. Το κρατάνε και οι βίδες στην θέση, αλλά καλού κακού έβαλα και λίγη ταινία. https://www.aliexpress.com/item/BaanSam-New-Middle-Frame-Housing-Case-For-Huawei-Honor-8-With-3M-Adhesive/32801459942.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.526f4c4dqwrZtG Κάτι άλλο που έκανα, μιας και είχα θήκη 360 που το κράταγε στην θέση του, είναι ότι το άνοιξα πριν παραγγείλω τα πράγματα, για να ξέρω τι θα σπάσει και τι θα κρατήσω. Το έλυσα, καθάρισα την κόλα που είχε, και μέχρι να έρθουν τα ανταλλακτικά το είχα και το κράταγε ενωμένο η θήκη. Έχει αρκετά βιντεάκια στο youtube για το πως να το κάνεις. Πρόσεχε μόνο γιατί το πλαστικό στο midframe λιώνει εύκολα. Εννοείται πάντα ότι τα κάνεις όλα με ευθύνη σου.
  12. anemobroxhs

    Honor 8

    Γενικότερα αν πιάνουν τα χέρια σου, δοκίμασε το. Αλλά το κόστος είναι σίγουρα πάνω απο 20αρικο. Κατ'αρχήν σου προτίνω ανεπιφύλακτα να πάρεις οθόνη + midframe μαζί (γύρω στα 40ε). Είναι σαφέστατα πιο ακριβά, αλλά είσαι σίγουρος ότι θα κολλήσει σωστά η οθόνη στο Midframe και δεν θα έχεις κολλήματα. Σχεδόν σίγουρο ότι μιας και θα είναι η πρώτη φορά που ανοίγεις το κινητό, θα χαλάσεις και το Back-frame όπου κολλάει πάνω το πίσω κάλλυμα. Γύρω στα 10Ε απ το aliexpress. Αν θα χαλάσεις το πίσω κάλλυμα η όχι είναι 50/50 και δεν έχει ακριβά, οπότε το παραγγέλνεις και αυτό να είσαι σίγουρος (γύρω στα 6-7Ε νομίζω) Ουσιαστικά το μόνο που κάνεις είναι να μεταφέρεις την μητρική και τα λοιπά απ το ένα frame στο άλλο. Αν δεν το έχεις και δεν ποιάνουν τα χέρια σου, καλύτερα δώσε το 120άρι. Σημαντικό πάντα να πάρεις OEM οθόνη. Υπάρχουν μερικές πολύ κατώτερης ποιότητας. Αν θες να σου προτίνω αυτή που έβαλα πριν 1 μήνα και είναι τέλεια στείλε μου PM Τώρα όσο για το πόσο πιάνει. Εγώ το δικό μου το πήρα σπασμένο (από το εξωτερικό όμως) 65Ε το 4/64 αλλά φαντάζομαι ότι ήταν ευκαιρία. Με άλλα 50Ε το εκανα καινούριο.
  13. anemobroxhs

    Honor Note 8

    Υπάρχει περίπτωση να έχεις ακόμα το σπασμένο; Αν ναι στείλε μου PM ενδιαφέρομαι να το αγοράσω αν δεν έχει σπάσει η πλακέτα.
  14. Καλησπέρα σε όλους. Μετά απο άσχημο πέσιμο έσπασα την οθόνη και θέλω να αγοράσω καινούρια. Ποιός απ όλους έχει εμπειρία να μου προτείνει κάποια που να έχει παρόμοια οθόνη με την αυθεντική. Δεν θέλω να αγοράσω καμία και να είναι χάλια ποιότητα. Ευχαριστώ
  15. anemobroxhs

    Honor 8

    Παιδιά για 55Ε μεταχειρισμένο με γρατζουνιά στην οθόνη (μικροσπασίματα πανω γωνία και κάτω γωνία, που με full face tempered glass δεν θα φαίνονται) φαντάζομαι ότι αξίζει έτσι; (το απλό 32Gb)
  16. http://www.ebay.co.uk/itm/Soft-PU-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Prime-Global-Special-Edition-/142193826117?var=&hash=item0 Πήρα αυτή και είμαι ΠΑΡΑ πολύ ευχαριστημένος.
  17. Καλησπέρα σε όλους. Τον τελευταίο καιρό (ίσως και απο την αρχή) έχω το εξίς πρόβλημα. Μου έκαναν παράπονα με όποιον μίλαγα με τα ακουστικά ότι ακούν τον εαυτό τους. Θεωρούσα απλά ότι δεν είχα καλό Internet και έκανε echo. Προχτές όμως ενώ μίλαγα στο Viber και ανοίγω music , μου παραπονέθηκε ο συνομιλητής ότι ακούει την μουσική μου. Έτσι είπα να κάνω δοκιμές, βάζω μουσική να παίζει, πηγαίνω στο audio recorder και πατάω record... και ο recorder γράφει κανονικότατα την μουσική που παίζει στα ακουστικά. Εννοείται δοκίμασα διάφορα ζευγάρια ακόμα και της xiaomi και είχα πάντα το ίδιο θέμα. Χωρίς τα ακουστικά συνδεδεμένα το πρόβλημα εξαφανίζεται. Συμβαίνει και σε άλλους; υγ έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δεν είδα καμία αλλαγή
  18. Κανένας να έχει πάρει την μαμίσια Ελληνική ROM ;
  19. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μάλον θα περιμένω να βγει με το καλό το Marshmellow για να κάνω μια και καλή update και unbrand. Απο περιέργεια... Στα unbranded τηλέφωνα πόσο χώρο έχετε ελεύθερο;
  20. Από θέμα ασφάλειας πιο πολύ. Λόγο δουλειάς έχω ευαίσθητα δεδομένα στο τηλέφωνο, και δεν θα ήθελα ούτε να έχει ανοιχτό bootloader , αλλά και ούτε να είναι root ώστε να εγκαταστήσω απο βλακεία μου καμιά εφαρμογή που δεν πρέπει και να μου κλέψει data. Πιο πολύ σαν προστασία από την χαζομάρα μου παρά οτιδήποτε άλλο.
  21. Υπάρχει κάπου εύκαιρη η original ελληνική ROM , γιατί και εδώ στην πρώτη σελίδα του θέματος αυτές που έχει είναι οι rooted , και στο XDA ότι έχω βρει είναι με τον ένα η τον άλλο τρόπο customized. Φαντάζομαι μετά το flashαρισμα δεν θα έχει πρόβλημα να πέρνει τις ελληνικές ΟΤΑ; υγ. Δεν θέλω να φανεί ότι πήρα φόρα και τα περιμένω όλα έτοιμα. Απλά ψάχνω καιρό στο forum για αυτές τις πληροφορίες και δεν βρήκα μέχρι τώρα ευκαιρία να γράψω.
  22. Άρα θεωρείται καλό να προσπαθήσω να το φλασάρω με ελληνική rom ; Θέλει ξεκλείδωμα bootloader? Είναι μεγάλη διαδικασία;
  23. Φίλε μου εγώ που πήρα το Ζ3 απ το e-shop πριν 2 βδομάδες που το είχε στο Crazy Sundays προσφορά 325 , ήταν γερμανικό της T-mobile. Αλλά το μόνο θεματάκι που έχει είναι το bloatware της T και ότι στην εκκίνηση αντί για Xperia , γράφει T-Mobile. Ο μόνος λόγος που το έχω αφήσει έτσι πάντος, είναι γιατί συνήθως τα γερμανικά πέρνουν νωρίτερα τα updates απ τα ελληνικά.
  24. anemobroxhs

    Sony Xperia Z1

    Στο βγάζει εάν έχει ενεργοποιημένο κάποιο κλείδωμα οθόνης, πχ PIN η Μοτίβο
×
×
  • Create New...