kissmyarch Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) μπορεις ανετα να επιστρεψεις κανοντας αναβαθμιση το κινητο με την επισημη εκδοση. Επειδη το τελευταιο διαστημα δοκιμασα αρκετες προτεινω αυτην εδω MiniCM7 Pro - V16( για μενα οχι την v19) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1201116. Τα ουσιαστικα σου προβληματα ειναι πως δεν θα εχεις πλεον το timescape, που εμενα μου λειπει, αλλα και πως οταν θα ανοιγεις το ραδιο θα ακουγεται πρωτα ο ηχος απο το ηχειο (αυτα τα προβληματα τα εχουν ολες οι ανεπισημες εκδοσεις). Κατι αλλο δεν βρηκα Αυτό που προτείνεις είναι για το pro. Προσοχή παιδιά μην τα μπερδεύετε και μετά βρεθείτε προ εκπλήξεως. Για το timescape δοκίμασες αυτό; @giokspy Για το mini κοιτάς εδώ Edited October 25, 2011 by kissmyarch Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) Το timescape to δοκιμασα αλλα στην v19 εκδοση και ειχα προβληματα. Δεν εχω αποψη αν δουλευει σωστα σε αυτο. Ναι λαθος μου γιατι δεν ειδα πως εχει το σκετο x10 mini αλλα θελω να πιστευω πως η συγκεκριμενη εκδοση δουλευει το ιδιο καλα και εκει. Σιγουρα παντως το λινκ που εδωσα ειναι λαθος. Με την ευκαιρια εχω μια απορια. Εχω κανει backup το κινητο αλλα στην καρτα μνημης υπαρχουν αρχεια απο εφαρμογες που ειχα βαλει σε παλιοτερες ρομ. Κανοντας backup αντιγραφονται και αυτα; Θελω να κανω μια ολικη διαγραφη στην καρτα και για αυτο η συγκεκριμενη απορια Edited October 25, 2011 by manthes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 μπορει καποιος να με βοηθησει με τα mms ; η rom που φοραω ειναι η gingerdx v.12 και δεν μπορω να λαβω mms πηρα την εταιρια μου και μου εστειλαν δυο μηνυματα αλλα τιποτα δεν εγινε.. με την επισημη rom λαμβανω κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 μπορει καποιος να με βοηθησει με τα mms ; η rom που φοραω ειναι η gingerdx v.12 και δεν μπορω να λαβω mms πηρα την εταιρια μου και μου εστειλαν δυο μηνυματα αλλα τιποτα δεν εγινε.. με την επισημη rom λαμβανω κανονικα... μηπως να βαλεις τις ρυθμισεις χειροκινητα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Η base band τελικά είναι ...006 και όχι ..015 άρα δεν παίζει mini CM7. Καμία ιδέα για rom η πρέπει να αλλάξει baseband αν γίνεται? Sent from my iPad 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Η base band τελικά είναι ...006 και όχι ..015 άρα δεν παίζει mini CM7. Καμία ιδέα για rom η πρέπει να αλλάξει baseband αν γίνεται? Sent from my iPad 2 using Tapatalk εχεις κανει την τελευταια επισημη αναβαθμιση??????????? μηπως παιζει ρολο αυτο και εχεις 006...........λεω για κοιτα λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 μηπως να βαλεις τις ρυθμισεις χειροκινητα? εχω περασμενες τις ρυθμισεις θα δοκιμασω να αλλαξω θυρα και θα δω ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekInfo Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 το ειχα και δεν το εχω πλεον επειδη καποιος ελαφροχερης αποφασισε για εμενα χωρις εμενα! υπαρχει καποιος τροπος να δηλωσουμε καπου το imei και να μπλοκαριστει η συσκευση η να γινει αναφορα κλοπης και να κοινοποιηθει με καποιο τροπο το Imei στα service point αν παει κατα κει καποια στιγμη; ευχαριστω αν ειναι λαθος περιοχη το μηνυμα ενημερωστε με που θα παει η αν θα σβυσει Παράθεση 24 hours news Breaking News Online http://www.bno.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 εχεις κανει την τελευταια επισημη αναβαθμιση??????????? μηπως παιζει ρολο αυτο και εχεις 006...........λεω για κοιτα λιγο Τελικά με την αναβάθμιση ήρθε στην ...015 baseband αλλα χάθηκε το root. Οπότε ξανά superoneclick. Για να αλλάξω rom είναι υποχρεωτικό το ξεκλειδώνει του bootloader άρα απώλεια εγγύησης? δε μπορεί να γίνει αναστρέψιμη διαδικασία?. Sent from my iPad 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Μερικες φορες οταν ενεργοποιω το κινητο μετα απο το Pin μου ζηταει και ενα Pin ξεκλειδωματος δικτυου sim.Τι ακριβως ειναι αυτο?Καποιος προερετικος κωδικος?Παταω παραβλεψη και μου ενεργοποιειται κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Τελικά με την αναβάθμιση ήρθε στην ...015 baseband αλλα χάθηκε το root. Οπότε ξανά superoneclick. Για να αλλάξω rom είναι υποχρεωτικό το ξεκλειδώνει του bootloader άρα απώλεια εγγύησης? δε μπορεί να γίνει αναστρέψιμη διαδικασία?. Sent from my iPad 2 using Tapatalk κοιτα μπορεις να βαλεις ρομ χωρις να ξεκλειδωσεις το bootloader( αναλογα με ποια ρομ θελεις), νομιζω ακομη και εαν αλλαξεις το bootloader μπορεις να το φερεις στην εργοστασιακη του (επισημη) κατασταση (δεν ειμαι σιγουρος δε το δοκιμασα :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Μερικες φορες οταν ενεργοποιω το κινητο μετα απο το Pin μου ζηταει και ενα Pin ξεκλειδωματος δικτυου sim.Τι ακριβως ειναι αυτο?Καποιος προερετικος κωδικος?Παταω παραβλεψη και μου ενεργοποιειται κανονικα. Το ίδιο ακριβώς θα ρώταγα και εγώ, το έχω παρατηρήσει 3-4 φορές από τότε που έβαλα miniCM7 (nAa 2.1.2& 04kernel) και δεν μπορώ να καταλάβω αν το έκανε όταν πρωτοπέρασα τη ρομ ή όταν έσβησα το SIM toolkit.... Και σε εμένα περνάει κανονικά αν κάνω παράβλεψη οπότε δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Μερικες φορες οταν ενεργοποιω το κινητο μετα απο το Pin μου ζηταει και ενα Pin ξεκλειδωματος δικτυου sim.Τι ακριβως ειναι αυτο?Καποιος προερετικος κωδικος?Παταω παραβλεψη και μου ενεργοποιειται κανονικα. Το ίδιο ακριβώς θα ρώταγα και εγώ, το έχω παρατηρήσει 3-4 φορές από τότε που έβαλα miniCM7 (nAa 2.1.2& 04kernel) και δεν μπορώ να καταλάβω αν το έκανε όταν πρωτοπέρασα τη ρομ ή όταν έσβησα το SIM toolkit.... Και σε εμένα περνάει κανονικά αν κάνω παράβλεψη οπότε δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα.... Το έκανε και σε μένα παλιά με κάποιες ρομ ενώ στην μαμίσια δεν το έκανε. Τώρα με την gintonic δεν το εμφανίζει. Τελικά με την αναβάθμιση ήρθε στην ...015 baseband αλλα χάθηκε το root. Οπότε ξανά superoneclick. Για να αλλάξω rom είναι υποχρεωτικό το ξεκλειδώνει του bootloader άρα απώλεια εγγύησης? δε μπορεί να γίνει αναστρέψιμη διαδικασία?. Sent from my iPad 2 using Tapatalk Όχι, δεν είναι υποχρεωτικό. Μπορείς να βάλεις τη ρομ και από πάνω τα modules αν πραγματικά τα χρειάζεσαι. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Το ίδιο ακριβώς θα ρώταγα και εγώ, το έχω παρατηρήσει 3-4 φορές από τότε που έβαλα miniCM7 (nAa 2.1.2& 04kernel) και δεν μπορώ να καταλάβω αν το έκανε όταν πρωτοπέρασα τη ρομ ή όταν έσβησα το SIM toolkit.... Και σε εμένα περνάει κανονικά αν κάνω παράβλεψη οπότε δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα.... Κι εγω απο τοτε που αλλαξα ρομ αρχισε να μου το βγαζει.Πριν με την default δεν το εβγαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larisa88 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 καλησπέρα παιδιά....μήπως ξέρει κανένας καμιά εφαρμογή για να διαβάζω pdf στο xperia??με το acrobat είναι μικρό και δεν φαίνεται στο xperia,μήπως υπάρχει κανένα καλό reader με zoom??για να μεγαλώνω το αρχείο........:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Κι εγω απο τοτε που αλλαξα ρομ αρχισε να μου το βγαζει.Πριν με την default δεν το εβγαζε. Και σε μένα το έκανε σε όλες πλην της GinTonic που έχω τώρα. Δεν είναι τίποτα, αγνόησέ το. Πάτησε back και είναι οκ. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 καλησπέρα παιδιά....μήπως ξέρει κανένας καμιά εφαρμογή για να διαβάζω pdf στο xperia??με το acrobat είναι μικρό και δεν φαίνεται στο xperia,μήπως υπάρχει κανένα καλό reader με zoom??για να μεγαλώνω το αρχείο........:worry: Scan2PDF Mobile, BeamReader, Adobe Reader Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android Καλώς ήρθες! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaskap2x Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 το ειχα και δεν το εχω πλεον επειδη καποιος ελαφροχερης αποφασισε για εμενα χωρις εμενα! υπαρχει καποιος τροπος να δηλωσουμε καπου το imei και να μπλοκαριστει η συσκευση η να γινει αναφορα κλοπης και να κοινοποιηθει με καποιο τροπο το Imei στα service point αν παει κατα κει καποια στιγμη; ευχαριστω αν ειναι λαθος περιοχη το μηνυμα ενημερωστε με που θα παει η αν θα σβυσει Εχοντας "χάσει" 3 συσκευές με τον ίδιο τρόπο οπως με τον δικό σου θελω να σε ενημερωσω ότι η Ελλάδα ειναι η ΜΟΝΗ χώρα που δεν συμμετέχει στη βάση ενημέρωσης IMEI ώστε να μπορεί να μπλοκάρει ο πάροχός σου το δηλωθέν σαν κλεμμένο ΙΜΕΙ σε οποιονδήποτε πάροχο και αν ενεργοποιηθεί ! Αυτό που θα σου πουν αν τους ρωτήσεις ειναι .... να βάλεις καποια εφαρμογή εντοπισμου κλπ !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 παιδια τι προτεινετε mini cm7 ή gingerdx? και γιατι? υπαρχει καπου οδηγος για cwm recovery και root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Προσωπικη μου αποψη..................| GinTonic.SE | Νομιζω ειναι η πιο ευκολη και η πιο απροβληματιστη απο αυτα που διαβαζω σε καθε τοπικ της καθε rom ....... Για ολα τα υπολοιπα που ρωτας καθως και ολες οι custom rom για να μπορεσεις να συγκρινεις υπαρχουν στην υπογραφη του kissmyarch .......6 μηνυματα πιο πανω απο το δικο σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Κι εγώ την GinTonic θα προτείνω. Την έχω αρκετό καιρό και είναι απροβλημάτιστη, όντως. Και ο developer εξακολουθεί να ασχολείται. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 οκ παιδια ευχαριστω! λετε να φτασουμε 2.4 ? το υποστηριζει ο kernel μας ή δεν προκειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kissmyarch Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 παιδια τι προτεινετε mini cm7 ή gingerdx? και γιατι? υπαρχει καπου οδηγος για cwm recovery και root? Αν έχεις το mini βάλε αυτή. Για το προ με κάλυψαν τα παιδιά πριν. Παράθεση Συχνές Ερωτήσεις | Ορολογία του Android | root | xrecovery | ClockworkMod recovery | seus Fix φυσικό πληκτρολόγιο x10 mini pro | Επαναφορά στην αρχική κατάσταση με το flashtool x10MiniPRO - ROMs: [ GingerDX | ArcMini | GinTonic.SE | MiniCM7pro ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Καλησπερα σας... Εχω το χperia X10mini και ειπα να του βαλω μια custom rom οπως ακριβως και στο Xperia x8 μου.. Εκανα ROOT κανονικα εβαλα το recovery το bysy box και ολα καλα ως εδω.... Kανω επανεκινηση ξεκιναει το CWM kανω buckup την ROM της Ericsson μετα full wipe και ιnstall την rom που ηταν στην καρτα μνημης. Κανει install και με γραφει DONE κανω ενα reboot now και περιμενω να ξεκινησει κανονικα με την καινουρια ROM,,, Aπο εκεινη την στιγμη το τηλεφωνο κανει συνεχως επανεκινησεις δηλ βγαζει το λογοτυπο στην οθονη μετα απο λιγο σκοτεινιαζει σβηνει και ξανα τα ιδια προσπαθησα να μπω στο CWM να ξαναβαλω την παλια rom αλλα δεν μπορω να μπω παντα... Βοηθηστε με να το επαναφερω τι πρεπει να κανω... Ευχαριστω εκ των προτερων Χρηστος Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Καλησπερα σας... Εχω το χperia X10mini και ειπα να του βαλω μια custom rom οπως ακριβως και στο Xperia x8 μου.. Εκανα ROOT κανονικα εβαλα το recovery το bysy box και ολα καλα ως εδω.... Kανω επανεκινηση ξεκιναει το CWM kανω buckup την ROM της Ericsson μετα full wipe και ιnstall την rom που ηταν στην καρτα μνημης. Κανει install και με γραφει DONE κανω ενα reboot now και περιμενω να ξεκινησει κανονικα με την καινουρια ROM,,, Aπο εκεινη την στιγμη το τηλεφωνο κανει συνεχως επανεκινησεις δηλ βγαζει το λογοτυπο στην οθονη μετα απο λιγο σκοτεινιαζει σβηνει και ξανα τα ιδια προσπαθησα να μπω στο CWM να ξαναβαλω την παλια rom αλλα δεν μπορω να μπω παντα... Βοηθηστε με να το επαναφερω τι πρεπει να κανω... Ευχαριστω εκ των προτερων Χρηστος Μπες στο CWM και κανε restore για να επαναφερεις την προηγουμενη ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts