djpace Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 ... To Wave όσο αφορά τα μηνύματα είναι σκέτο δράμα. Έχει μέγιστο αριθμό 1300 μηνύματα (δηλαδή για όνομα του Θεού!!!!!), πάνω από 192 Sent γράφει πάνω στα παλιά (!!!!!!), από τα 700-800 σου σπάει τα @@ ότι η μνήμη γεμίζει, αν μεταφέρεις μηνύματα σε φακέλους μετά ΔΕΝ μπορείς να τα φέρεις πίσω παρά ένα ένα... Δράμα σκέτο, απαράδεκτο για συσκευή κατασκευής 2010. Κακώς υπάρχουν SMS στα καινούρια κινητά. Με 60MB (=3€) μπορείς να λάβεις και να στείλεις κοντά στα 10.000 email (μεγέθους SMS). Αν δεν υπήρχαν τέτοιες αναχρονιστικές απαιτήσεις από κάποιους χρήστες όλα θα ήταν καλύτερα-φθηνότερα. menes έχεις bluetooth πια. Μη ζητάς υπέρυθρες... :) Παράθεση http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Κακώς υπάρχουν SMS στα καινούρια κινητά. Με 60MB (=3€) μπορείς να λάβεις και να στείλεις κοντά στα 10.000 email (μεγέθους SMS). Αν δεν υπήρχαν τέτοιες αναχρονιστικές απαιτήσεις από κάποιους χρήστες όλα θα ήταν καλύτερα-φθηνότερα. menes έχεις bluetooth πια. Μη ζητάς υπέρυθρες... :)Μια χαρά είναι τo e-mail και η αλήθεια είναι ότι βολεύει το γεγονός ότι μπορώ να τα ελέγξω και στην ανάγκη να στείλω e-mail από το κινητό μας αλλά μη γελιόμαστε, το e-mail δεν είναι για συσκευές μεγέθους κινητών όσο καλό υλικό και αν έχουν και όσο καλογραμμένο software (*) και αν έχουν. (*) Notebook από 8 ίντσες και πάνω και με δυνατότητα να τρέχω MS windows γιατί no "The Bat!" no party. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Εντάξει ρε παιδιά καλό θα ταν να μην έχει κανένα περιορισμό αλλά αφού υπάρχει δυνατότητα να αποθηκευεις τα sms στην κάρτα μνήμης και να τα επαναφέρεις οποτε θες, μικρό το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peny1 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 καλησπερα! ειχε αναφερθει στο παρελθον οτι με την αναβαθμιση του facebook υπαρχει πλεον chat.... αν υπαρχει που ειναι ακριβως? γιατι εγω εκανα την αναβαθμιση αλλα δεν βλεπω καπου να υπαρχει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) καλησπερα! ειχε αναφερθει στο παρελθον οτι με την αναβαθμιση του facebook υπαρχει πλεον chat.... αν υπαρχει που ειναι ακριβως? γιατι εγω εκανα την αναβαθμιση αλλα δεν βλεπω καπου να υπαρχει .... Πηγαινε στην καρτελα φιλοι και θα το βρεις! Μεσα στην βδομαδα αν παρω την αδεια που θελω απο τον στρατο θα φτιαξω εναν οδηγο για να "απογειωσετε" το wave σας :) Θα εχετε απο gps μεχρι επεξεργασια office...εννοειται social hub premium και τα τελευταια εκπληκτικα games και ελληνικα κανονικα. Edited May 28, 2011 by haigoeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Ναι...... Εύχομαι να την πάρεις την άδεια...... Να μας βοηθήσεις στην απογείωση...... Να'σαι καλά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peny1 Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Πηγαινε στην καρτελα φιλοι και θα το βρεις! Μεσα στην βδομαδα αν παρω την αδεια που θελω απο τον στρατο θα φτιαξω εναν οδηγο για να "απογειωσετε" το wave σας :) Θα εχετε απο gps μεχρι επεξεργασια office...εννοειται social hub premium και τα τελευταια εκπληκτικα games και ελληνικα κανονικα. αν παω στην εφαρμογη facebook που εχει το κινητο απο μονο του οι μονες επιλογες που εχει ειναι αρχικη σελιδα Νotifications προφιλ.... η καρτελα με τους φιλους που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio6600 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 αν παω στην εφαρμογη facebook που εχει το κινητο απο μονο του οι μονες επιλογες που εχει ειναι αρχικη σελιδα Νotifications προφιλ.... η καρτελα με τους φιλους που ειναι? 'Η γύρνα τη συσκευή σου στο πλάι, ή σύρε προς τα αριστερά τη μπάρα που λέει, Αρχική σελίδα, Notifications, προφίλ. Εκεί θα δεις το tab Φίλοι και πάτησε κάτω αριστερά που λέει friends on λine Παράθεση Some age, others mature...:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλησπερα , να κανω και εγω μια ερωτηση ? η εφαρμογη facebook στο δικο μου τηλεφωνο δεν εχει βγαλει καποια ειδοποιηση για ενημερωση σε νεα εκδοση, μπορω καπως να το κανω χειροκίνητα ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante20gr Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλησπερα , να κανω και εγω μια ερωτηση ? η εφαρμογη facebook στο δικο μου τηλεφωνο δεν εχει βγαλει καποια ειδοποιηση για ενημερωση σε νεα εκδοση, μπορω καπως να το κανω χειροκίνητα ? πρέπει να μπείς στο SamsungApps και απο εκεί θα εμφανιστεί το update του facebook..πολύ πιθανόν να στο έχει βγάλει και να μν το πρόσεξες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καλησπέρα και από μένα, Εδώ και αρκετούς μήνες και αν θυμάμαι καλά μετά την αναβάθμιση σε 1.2, όταν προσπαθήσω να παίξω κάτι στο youtube μέσω του native app κάνοντας χρήση του δικτύου (από Wi-Fi δεν έχω θέμα), ενώ αρχικά δείχνει να πηγαίνουν όλα καλά και μου λεει Σύνδεση και τελικά συνδέθηκε, κολλάει στο buffering και μένει για πάντα στο Προσωπινή Αποθήκευση στο 0% μέχρι που τρώει timeout και κάνει back από μόνο του .. Συμβαίνει σε κανέναν αλλο αυτό, μήπως έχετε καμία ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 πρέπει να μπείς στο SamsungApps και απο εκεί θα εμφανιστεί το update του facebook..πολύ πιθανόν να στο έχει βγάλει και να μν το πρόσεξες.. Και εμένα δε μου έβγαλε ποτέ update για το facebook μπαίνοντας στα apps. Δε θεωρώ πιθανό να μη το είδα. Και αναζήτηση να κάνω τώρα δε βρίσκω κάτι σχετικό .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Και εμένα δε μου έβγαλε ποτέ update για το facebook μπαίνοντας στα apps. Δε θεωρώ πιθανό να μη το είδα. Και αναζήτηση να κάνω τώρα δε βρίσκω κάτι σχετικό .. τα ιδια και εμενα . εκανα και παλι τωρα αναζητηση αλλα τιποτα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Αγαπητοί φίλοι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε συζήτηση επειδή οι απαντήσεις που βρίσκω στο forum συνήθως με καλύπτουν.Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μεσω του kies 2 δεν μπορώ να περάσω την αναβαθμιση 1,2 σε wave που έχει την 1.0 και το λογισμικό του τελειώνει σε KOR. Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο απ την Ελλάδα και μάλιστα το κατάστημα μου έστειλε μαζί με την απόδειξη χαρτί που λέει ότι καλύπτεται με εγγύηση 2 χρόνια από την επίσημη αντπροσωπεία.Σε επικοινωνία που είχα με το servis μου είπαν ότι αυτό δεν τους έχει ξανασυμβεί και αν το στείλω και δεν έχει βλάβη και είναι μόνο για αναβάθμιση πιθανόν να πληρώσω.Υποπτεύομαι ότι συμβαίνουν δύο πράγματα ή ο έμπορος μου έστειλε τηλέφωνο παραεισαγωγής ή η αντιπροσωπεία με δουλεύει.Υπ όψιν ότι με το kies2 αναβάθμισα το ίδιο κινητό φίλου που είχε την 1.0.2 σε 1,2 χωρίς κανένα προβλημα.Το λογισμικό όμως αυτού του τηλεφώνου σε EUR.Νομίζω ότι κάτι εκεί παίζει.Αν ξέρει κανεις ας απαντήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 @panvar Για πατα *#5239870*# --> Pre-Configuration --> *#27236*# Τι βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) παιδια κατεβασα το h.a.w.x 4eyrw και δε γινεται εγκατασταση ειναι στις ληψης μου,το κιεσ βλεπει τη συσκευη μου,αλλα δεν την κανει εγκατασταση στο κινητο γιατι λεει ''δεν εχω συνδεση καμμια συσκευη'' ενω την εχω συνδεση και το κιες την βλεπει κανονικοτατα... πανε τα 4 ευρω? ενωητε μπαινω στο κινητο απο το σαμσουνγ κιες κατεβασα κ αλλη μιροτερη εφαρμογη δωρεαν κ τα ιδια ...δεν την κανει εγκατασταση...εχω χωρο στην καρτα Edited May 30, 2011 by ageliko445 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Ευχαριστω γιατην αμεση ανταποκριση αλλα ζηταει κωδικο για να προχωρισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peny1 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 'Η γύρνα τη συσκευή σου στο πλάι, ή σύρε προς τα αριστερά τη μπάρα που λέει, Αρχική σελίδα, Notifications, προφίλ. Εκεί θα δεις το tab Φίλοι και πάτησε κάτω αριστερά που λέει friends on λine ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καμιά άλλη ιδέαgarrythesnail.Δε νομίζω να έκανα κάτι λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Καμιά άλλη ιδέαgarrythesnail.Δε νομίζω να έκανα κάτι λάθος. Πάτα *#5239870*# --> Pre-Configuration , γράψε *#27236*# και πάτα Επιβεβαίωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvar Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Πώς να το γράψω, βγαζει τις επιλογές αλλά δεν υπάρχει πληκτρολόγιο. τελικά το πληκτρολογιο βγαινει αμα πατησεις πανω αλλα μου γραφει οτι ειναι λαθος ο κωδικος Edited May 30, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisst Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Πάτα *#5239870*# --> Pre-Configuration , γράψε *#27236*# και πάτα Επιβεβαίωση Κι εγώ δεν έχω αναβαθμίσει.... είμαι ακόμα στην v.1 Το κινητό είναι από το MediaMarkt με ρυθμίσεις Cosmote..... Πάτησα αυτά ...και έχει επιλεγμένο το COS Τι σημαίνει αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvasliadis Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Εκανα αναβάθμιση το branded κινητό σε S8500XXJID 1.2 αλλα δεν έχει ελλήνικά . Ξέρει κάποιος πως να το αλλάξω σε ελληνικά η να βάλω αλλο firmware. Με τον κωδικό του preconfiguration τι πρέπει να κάνω μέσα στο menu ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis29 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 παιδια κατεβασα το h.a.w.x 4eyrw και δε γινεται εγκατασταση ειναι στις ληψης μου,το κιεσ βλεπει τη συσκευη μου,αλλα δεν την κανει εγκατασταση στο κινητο γιατι λεει ''δεν εχω συνδεση καμμια συσκευη'' ενω την εχω συνδεση και το κιες την βλεπει κανονικοτατα... πανε τα 4 ευρω? ενωητε μπαινω στο κινητο απο το σαμσουνγ κιες κατεβασα κ αλλη μιροτερη εφαρμογη δωρεαν κ τα ιδια ...δεν την κανει εγκατασταση...εχω χωρο στην καρτα βγαλε και ξαναβαλε το κιεσ .... κανεις login και δεν χανεις τιποτα . υπαρχουν ολα αποθηκευμενα στο ''ιστορικο ληψεων'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Καλησπέρα και από μένα, Εδώ και αρκετούς μήνες και αν θυμάμαι καλά μετά την αναβάθμιση σε 1.2, όταν προσπαθήσω να παίξω κάτι στο youtube μέσω του native app κάνοντας χρήση του δικτύου (από Wi-Fi δεν έχω θέμα), ενώ αρχικά δείχνει να πηγαίνουν όλα καλά και μου λεει Σύνδεση και τελικά συνδέθηκε, κολλάει στο buffering και μένει για πάντα στο Προσωπινή Αποθήκευση στο 0% μέχρι που τρώει timeout και κάνει back από μόνο του .. Συμβαίνει σε κανέναν αλλο αυτό, μήπως έχετε καμία ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει ?Έχεις vodafone? Αν ναι πήγαινε στο Settings/Aplications/Media Player/VOD Settings και επέλεξε το profile "Vodafone Wap" και απόλαυσε τα videos σε απαράδεκτα χαμηλή ποιότητα. Με το "Vodafone Internet" δεν παίζει. Επίσης αν χρησιμοποιεί κανείς το τηλέφωνο ως Hotspot και αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος που chrome και firefox δείχνουν τις jpeg εικόνες (πχ στο facebook) σε απαράδεκτη ανάλυση, ο λόγος είναι πάλι η πολυαγαπημένη vodafone. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts