Jump to content

tolis29

Members
  • Δημοσιεύσεις

    414
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tolis29

  1. και εγω μια απο τα ιδια . απλα ημουν λιγο ποιο τυχερος και προλαβα και το πουλησα και μαλιστα 150€ !!!! σε καποιον που του αρεσε και δεν μπορουσε να το βρει...... ποτε ξανα samsung και φυσικα ποτε wp . πηρα ενα xiaomi mi3w και πραγματι η μερα με την νυχτα.....
  2. εμενα παντως μου κανει επανεκκινηση μολις βρεθω σε ενα σημειο της πολης το οποιο αποδεδειγμενα δεν εχει σημα και το κινητο ζοριζεται για να βρει εστω και την μια γραμμη (συμβαινει σε ολα τα δυκτυα και με ολες τις συσκευες) . πιστευω οτι ειναι θεμα σηματος. εχω βγαλει τον PIN και ετσι δεν με ενοχλει αν κανει αραια και που επανεκκινηση .
  3. ΤΙς εμφανισε και σενα ??? Βγαζω το συμπερασμα οτι πρεπει να γινετε υποχρεωτικα hard reset για να μπαινει καλα η καθε αναβαθμιση... διαβασε εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347088&page=67 στο 998 ποστ μου.
  4. Εγω πηρα την 8.0.10517.150 και το λογισμικο ειναι το 2424.13.10.1
  5. TO αποκλειω γιατι και με την gdr2 το εκανε πριν κανω HR και μετα εστρωσε. δεν εχει καμια σχεση το csc με τις επανεκκινησεις,. εξαλο και τωρα χωρις να αλλαξει το CSC με το gdr3 μολις εκανα το HR ηρθε στα ισια του. το κουφο ειναι οτι μετα την επαναφορα εμφανιστηκαν πραγματα που δεν υπηρχαν πριν . ισως ολα να χρειαζονται τελικα HR μετα απο καθε αναβαθμιση.
  6. να σας πω και εγω τι κουφο εχω παθει με την GDR3 . Αφου αλλαξα το CSC σε ΑΤΟ πηρα την αναβαθμιση . μετα την αναβαθμιση λοιπον δεν εκανα hard reset και το τηλεφωνο μετα την πρωτη μερα αρχισε να κανει επανεκκινησεις με αποκορυφομα προχτες που εκανε 2 σε λιγες ωρες . Εκανα λοιπον hard reset και ως δια μαγειας εμφανιστικαν νεα πραγματα στο μενου ... (ημερολογιο - χρηματιστηριο - καιρος και αλλα , ολα BING ) που ΔΕΝ υπηρχαν πριν κανω επαναφορα. ακομα και στην GDR2 επρεπε να κανω hard reset για να εξαφανιστουν σχεδον οι επανεκκινησεις . απο χτες το τηλ εγινε ακομα πιο γρηγορο και ομαλο σε λειτουργια και χωρις καμια επανεκκινηση . εχω την εντυπωση οτι δεν μου ειχε κατσει καλα η αναβαθμιση ή οτι χρειαζεται οποσδηποτε hard reset μετα απο καθε αναβαθμιση .
  7. ψαχνοντας ειδα οτι το GDR3 ειναι το 3 και το 4 στην λιστα σου (http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history) . το τελευταιο ειναι μαλον update για τον explorer και το 2ο ειναι η GDR2 .ΤΟ 1o einai to update για αυτους που εβαλαν την gdr3 σαν developers τωρα γιατι στα εβαλε ολα δεν ξερω .Ισως να ειναι το update σπασμενο σε μικροτερα κομματια για ευκολια εγκαταστασης. .. το ευχαριστο ειναι ομως οτι μαλον αρχιζει να δινετε η GDR3 .....
  8. και εγω που εχω αγορασει 3 για μενα και φιλους στα 2 ειχε αυτοκολητο με τον αριθμο των win και στο αλλο ειχε μεν το καρτελακι αλλα η θεση που εχει στο αυτοκολλητο ειναι κενη και λεει coa placement here.
  9. δεν νομιζω τα windows να εχουν περιορισμο στην γλωσσα . τις εχουν ολες περασμενες μεσα.
  10. καποια εφαρμογη φταιει για τις εππανεκκινησεις. και μενα το εκανε στην αρχη αλλα μολις τις εβγαλα ολα οκ
  11. me 30 λεπτα τηλεφωνα και μερικα σμσ ανα ημερα βγαζει ΑΝΕΤΑ 3 μερες. με αυτα + σκαλισμα + wifi + 3g εχεις 2 μερες φουλ.....
  12. Παραξενο προβλημα αυτο . το δικο μου το εχω 2 μηνες τωρα και πριν καν βαλω καρτα μεσα του περασα την αναβαθμιση. μου εκανε μονο μια φορα επανεκκινηση και αυτο μαλον σε εφαρμογη που του εβαλα μιας και απο τοτε δεν εχει κανει ουτε κιχ. ουτε αυτο με την αφη το εχω ξανακουσει , ουτε στα ξενα φορα. μηπως δεν εκατσε καλα αναβαθμιση???? μαλον σε βλεπω για σερβις.
  13. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ εννοω οτι θα το δωσω πολυ φτηνα.δεν εχω σκοπο να το πουλησω σε 6 μηνες οποτε δεν με νοιαζει απλα εκανα μια σκεψη . και οντως ειναι απαιχτο τηλεφωνο ... By the way !!!!!!!!! το ATIV θα παρει την 8.1 αναβαθμιση ?? με βαση την ΜΣ για 36μηνη υποστιρηξη θα την παρει. Σωστα????
  14. 199€ ???????? Πω ρε πιαστικα κότσος που το πήρα 220 !!!!!!!!!!!!!!! :p:p:p:p (κανω πλακα ) . το κακο ειναι ομως οτι σε 6 μηνες δεν θα μπορεις ουτε μεταχειρισμενο να το πουλησεις .. γιατι πεφτει ομως ετσι η τιμη καθε μερα ???? σιγουρα τα μαγαζια δεν εχουν στοκ τοσα τηλεφωνα . ξεμενουν και φερνουν διαρκως ..... ποσο κοστιζει στην SAMSUNG να το φτιαξει , να βγαλει κερδος , και να βγαλουν και οι υπολοιποι για να ειναι αυτο το τηλεφωνο με αυτο το Hardware και το ΟΧΙ δωρεαν software τοσο φτηνο???? Στην ουσια ειναι το S3 το οποιο εχει 320€ .... κατι μου λεει οτι η SAMMY μπαινει μεσα με αυτο το μοντελο για να προμοταρει τα windows phone 8 .... Παντως και τα Skroutzομαγαζα ενω προμηθευονται απο τον ιδιο εισαγωγεα (οι πιο πολλοι) παιζουν με την τιμη συνεχως...... κατεβαζουν 3-4 φορες την τιμη κατα 0.1 -0.2 cents την τιμη μονο για να ειναι πρωτοι στην λιστα. Λιγο αστειο ειναι αυτο.....
  15. to κινητο ειναι καταπληκτικο απο οποια μερια και αν το ψαξεις . Κατ ' εμε πολυ ομορφο -ισως λιγο σοβαρο - με τις γραμμες που μου αρεσουν . σαν αποδοση δεν το συζηταμε απλα βαζει κατω σχεδον ολον τον ανταγωνισμο - ισως και λογω software - . τρομερη ποιοτητα κατασκευης και για το μεγεθος του απιστευτη μπαταρια. το λογισμικο δεν εχει τα φαντεζι εικονιδια αλλα ολες οι εφαρμογες που χρειαζεσαι υπαρχουν και δουλευουν αψογα.. υπαρχουν ελειψεις αλλα η μεγαλη αναβαθμιση που λεγεται οτι θα ερθει σε μερικους μηνες (wp8.1) μαλον θα απογειωσει το τηλεφωνο . και εμενα εκανε στην αρχη 2 κολληματα που χρειαστηκαν επανεκκινηση αλλα μαλον εφταιγε καποια εφαρμογη . τωρα 1 μηνα δεν εχει κανει κιχ. για σημερα πολυ απο τις καλυτερες αγορες που υπαρχουν . oso για το hard reset κοιτα αυτο http://www.hard-reset.com/samsung-ativ-s-hard-reset.html
  16. gia to θεμα του ραδιοφωνου. απο την οθονη κλησης παταμε ##634# και μπαινουμε στο service dial mode (odyssey_121205 - δημειουργειται και στο μενου ενα καινουριο εικονιδιο που λεγεται diagnosis - . εκει παταμε *#9999# και μπαινουμε στο test mode, παταμε μια φορα το κουμπακι back kai meta to 1 και μπαινουμε στο umts main menu. παταμε το 6 (common menu ) kai meta 7 (factory test) . Ekei βλεπουμε την επιλογη fmradio αλλα δεν ενεργοποιει τιποτα. απλα δειχνει οτι υπαρχει η επιλογη στο λογισμικο για ραδιο. Δεν ξερω αν υπαρχει το hardware για να ενεργοποιηθει αυτη η επιλογη,.
  17. Παιδια εχω και εγω το ATIV εδω και μερικες μερες και πραγματικα ειναι ενα τρομερο τηλεφωνο . δεν μου εχει λειψει κατι το ιδιαιτερο σε σχεση με το S2 poy ειχα εκτος απο το διαφορετικο UI το οποιο ομως συνηθηζεται πολυ γρηγορα και αν φτιαξεις την start screen εξυπνα αποδυκνυεται πιο λειτουργικη και πολυ πιο ευκολη απο τον ανταγωνισμο. 3 πραγματα με ενοχλουν ομως : 1) η ποοοοολυ μεγαλη λιστα που δημουργειτε αν εγκαταστηστησεις πολλες εφαρμογες (ουτε την δημιουργια φακελου) . 2) Δεν υπαρχει εφαρμογη τυπου NoLed . 3) δεν μπορω να βαλω για background στην home screen πισω απο τα tiles μια φωτο δικια μου . Αραγε θα υπαρξει επομενο update (WP 8.1 ??????) που θα βελτιωνει αυτα ψιλοπραγματακια ή παμε για αλλα ??? βγηκε μια εφαρμογη στο store που μου εχει κανει 'κλικ' απο την πρωτη στιγμη http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/glanceclock/d263e52a-65eb-487e-9116-aa14d4a8858b την εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωσεις ?????
  18. kalhmera παιδια. ψηνομαι ιδιαιτερα αυτες τις μερες για να παρω το τηλεφωνο .Στην τιμη του ειναι πραγματικη ευκαιρια. Τωρα εχω ενα S2 και περα απο ενα ροοτ δεν το εχω πειραξει . Γενικα δεν πολυσκαλιζω τα κινητα μου .θελω μερικες πληροφοριες σχετικα με το ATIV μιας και το εχετε δουλεψει αρκετα. 1) Με ενδιαφερει πρωτιστα η μπαταρια .Με την χρηση που κανω εγω (30' τλεφωνηματα , 5-6 σμσ , 10' internet , λιγο σκαλισμα - εφαρμογες ) και τα βραδια κλειστο θα με βγαζει 2-3 μερες ??? 2) η καμερα του S2 βγαζει μερα εκπληκτικες φωτο. ειναι παρομοιας ποιοτητας και του 8750 ???? 3) Προσφατα η microsoft ειπε οτι θα στηριξει τα wp για 3 χρονια σε αναβαθμισεις. Ισχυει και για το 8750 αυτο??? κυκλοφορησε Δεκεμβρη 2012 θα παρει 3 χρονια update (μαλον για 1 το χρονο το βλεπω οποτε αλλα 2 μεχρι το 2015) ??? 4) ξερουμε το μεγαλο update wp8.1 τι περιπου αλλαγες θα φερει ???? σορρυ αν σας επρηξα αλλα μου ειναι πολυ χρησιμη η βοηθεια σας.
  19. kai εγω αυτα εβαλα και εγινε χαμος . ειδα και επαθα να επαναφερω το κινητο ..... μπερδευτηκαν ολα και το κινητο κολλησε εντελως. να φανταστεις οτι εκανα και πριν και μετα clean (kai ta 3) wipes αλλα τιποτα.
  20. λοιπον paidia την πατησα με την DNF. πρεπει να εβαλα λαθος ροοτ και ολα εγιναν κ0λ0ς ...... ασε που κολουσε συνεχεια το Τιτανιουμ αλλά μετα απο επανκκινηση αρχισε να κολλαει το κινητο κια να μην μπορω να κανω τιποτα. Etsi ξαναγυρισα στην FOP . Θελω να ρωτησω κατι για να μην ξανακανω πατατα . Πρεπει να περασω πρωτα την ΝΕΕ και μετα την LSS ή μπορω και αμεσως να περασω την LSS(DNF) ?????? δωστε μου αν εχει καποιος το ροοτ που χρειαζεται αυτη η εκδοση (κατα προτιμηση του PHILZ) ..... εχει διαφορα η FOP απο την LSS (μπαταρια - smooth) ???? An οχι να μην ασχολουμε καν.
  21. παιδια πήγα και εγω απο την FOP στην LSS μεσω ODIN και ολα καλα , εγινα και ροοτ και με το Titanium εκανα και επαναφορα. το θεμα μου ειναι οτι το ΚΙΕΣ δεν μου το αναγνωριζει σαν αναβαθμισημο.... φτιαχνει αυτο ?
  22. οκ ! το βρηκα και το απενεργοποιησα. εμεις θα εχουμε προβλημα στην ελλαδα με την απενεργοποιηση του ?? ή δεν το υποστιρηζουν οι εταιρειες οποτε δεν μας δημιουργεί κανενα θεμα?? και κατι αλλο υπαρχει βελτιωση στην μπαταρια τουλαχιστον εμφανης ή λιγα τα πραγματα ??
  23. καλημερα. λυστε μου μια απορια. δεν μπορω να βρω που ειναι το fast dormancy για να το βγαλω. ειμαι ροοτ και ψαχνω στα αρχεια εγκαταστασης αλλα και μεσα απο το τιτανιουμ αλλα τιποτα,
  24. πω πω την επαθα και εγω την ιδια δουλεια . Εκανα το ρεστ και μου εβγαλε 8300 μοναδες και λεω κατι δεν παει καλα ή φταιει η μαμα rom . Μολις διαβασα οτι επρεπε να απενεργοποιήσω την εξοικονομηση ενεργειας .:blink::blink::blink: ... το αποτελεσμα????? 10300 μοναδες χωρις καμια επεμβαση σε χρονισμους κλπ, κλπ και πηγε το κεφαλι μου στην θεση του. :p:p
×
×
  • Create New...