Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθεται κανονικα αγορινα. Εφαρμοζει μια χαρα. Μπορει να εχεις κανενα σκουπιδακι τιποτα εκει

στο δικο μου (και μαλλον σε ολα) κουμπωνει σε δυο φασεις

τι εννοω:

ναι μεν αν το πιεσει λιγο κουμπωνει αλλα καθεται λιγο εξω, οπως περιγραφεις

πιεζοντας το λιγο ακομα κλεινει κανονικα (ακους και το χαρακτηριστικο κλικ) και ερχεται προσωπο με τη συσκευη :happy:

Μπα! Εμένα εξέχει λίγο, μετά αφού κουμπώσει. Βέβαια όταν λέω λίγο εννοώ λίγο. Λιγότερο από χιλιοστό. Πάντως πρόσωπο δεν έρχεται με το υπόλοιπο σώμα του τηλεφώνου. Ενώ στο επάνω μέρος είναι ΟΚ κάτω εκεί που έχει το κουμπάκι, είναι λίγο ανασηκωμένο.

Αναρωτιέμαι μήπως τα 2 "αυτάκια" που έχει εσωτερικά το καπάκι στο σημείο του κουμπώματος, μου δημιουργούν το "πρόβλημα". Ξέρει κανείς τι στο καλό κάνουν τα "αυτάκια" αυτά? Φαίνεται να κάνουν επαφή σε δύο αντίστοιχα σημεία πάνω στην πλακέτα του κινητού.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως ως παθών μια συμβουλή έχω να δώσω στους επίδοξους αγοραστές του wave: ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ. Το harware είναι πραγματικά εντυπωσιακό αλλά κομμάτια του software του (πχ sms) είναι ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. Ο browser, επίσης δεν είναι για πολλά πολλά. Το facebook apps μια από τα ίδια. Γενικά το bada φαίνεται σα να γράφτηκε από ομάδες ατάκτως εριμμένες, άλλα κομμάτια (tethering, media player, camera) είναι καταπληκτικά και άλλα κομμάτια (sms, facebook,clock) είναι γ.τ.π.

Συνήθιζα να κοροϊδεύω τα i-μπεεε αλλά τελικά έχω καταντήσει ζηλεύω τους χρήστες του.

Δε σώζεται με update λειτουργικού στο 1.2 (με minor fixes) και ακόμα και το 2.0 (αν υποθέσουμε ότι θα το βγάλουν για το wave) δε νομίζω ότι θα λύσει το πρόβλημα...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ hardware ΑΘΛΙΟ software.

Αν η Samsung αντί να σπαταλάει λεφτά στο bada είχε βγάλει το Wave με android θα είχε κάνει τις 10πλάσιες (και λίγα λέω) πωλήσεις. They shot themselves to the foot.

Και δεν έχω και λεφτά για άλλο κινητό και έχω ξεμείνει με δαύτο και ντρέπομαι να ζητήσω 300 γι αυτό. (Γιατί αγόρασα από πάνω και τους χάρτες...)

Δεν καθόμουν στα νόκια ο @@ρας... Καλά να πάθω.

Edited by menes
Μαϊμούδαρχος

Εγώ πάντως ως παθών μια συμβουλή έχω να δώσω στους επίδοξους αγοραστές του wave: ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ. Το harware είναι πραγματικά εντυπωσιακό αλλά κομμάτια του software του (πχ sms) είναι ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. Ο browser, επίσης δεν είναι για πολλά πολλά. Το facebook apps μια από τα ίδια. Γενικά το bada φαίνεται σα να γράφτηκε από ομάδες ατάκτως εριμμένες, άλλα κομμάτια (tethering, media player, camera) είναι καταπληκτικά και άλλα κομμάτια (sms, facebook,clock) είναι γ.τ.π.

Συνήθιζα να κοροϊδεύω τα i-μπεεε αλλά τελικά έχω καταντήσει ζηλεύω τους χρήστες του.

Δε σώζεται με update λειτουργικού στο 1.2 (με minor fixes) και ακόμα και το 2.0 (αν υποθέσουμε ότι θα το βγάλουν για το wave) δε νομίζω ότι θα λύσει το πρόβλημα...

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ hardware ΑΘΛΙΟ software.

Αν η Samsung αντί να σπαταλάει λεφτά στο bada είχε βγάλει το Wave με android θα είχε κάνει τις 10πλάσιες (και λίγα λέω) πωλήσεις. They shot themselves to the foot.

Και δεν έχω και λεφτά για άλλο κινητό και έχω ξεμείνει με δαύτο και ντρέπομαι να ζητήσω 300 γι αυτό. (Γιατί αγόρασα από πάνω και τους χάρτες...)

Δεν καθόμουν στα νόκια ο @@ρας... Καλά να πάθω.

Πού συνάντησες πρόβλημα με τα sms και το ρολόι; :confused: Χρησιμοποιώ και τα 2 πολύ συχνά και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, πέραν των αναφορών που εμφανίζονται όταν ενεργοποιείται η συσκευή και είναι bug του λειτουργικού που διορθώνεται 100%, αν συνδέσεις 1 φορά το τηλέφωνο με το kies και διαγράψεις από εκεί τις αναφορές. Κατά τα άλλα, ούτε πρόβλημα με κομμένα sms έχω, ούτε κάτι άλλο. Ομοίως και με το ρολόι, δεν έχει βγάλει bug. Facebook δεν έχω, άρα δεν εκφέρω γνώμη.

Απ'την άλλη μεριά, το tehtering, το e-mail, η κάμερα, το GPS και ο media player που είναι απ'τις βασικές λειτουργίες, λειτουργούν άκρως ικανοποιητικά. Η ποιότητα κατασκευής κορυφαία, η ποιότητα λήψης το ίδιο, ομοίως και η ποιότητα ομιλίας.

Τα μείον που έχει κατά την άποψή μου είναι οι εξαιρετικά περιορισμένες δυνατότητες του τηλεφωνικού καταλόγου, το ελαφρώς ασαφές άγγιγμα στον browser που σε αναγκάζει πολλές φορές να πατάς 2 και 3 φορές σε κάποια links, το laggάρισμα στο zooming κάποιων σελίδων και η ποσότητα ουσιωδών εφαρμογών στο Apps. Δεν αρκούν όμως όλα αυτά για να αποτρέψουν την αγορά του, ίσως είσαι λίγο υπερβολικός.

Μάλλον σου κάθησε στραβά από θέμα ψυχολογίας. Δεν υπάρχουν προβλήαμτα σ' αυτά που αναφέρεις.

Το BADA είναι το πιο γρήγορο λειτουργικό που έχω δουλέψει. Ιδιως όταν πιάννω κάτι android στα χέρια μου που πηγαίνουν σαν χελώνα, και κάτι iPhone που κάνουν 10 δευτερόλεπτα να ανοίξουν μια εφαρμογή ...

Μην λέμε ότι θέλουμε. Το τηλέφωνο αποδείχτηκε πέραν των προσδοκιών μου πάντως.

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

αν και προσωπικα ειναι το πρωτο σμαρτφοουν μου, και δεν εχω μετρο συγκρισης αν εξαιρεσουμε καποια hands-on στα καταστηματα, εχω εκπλαγει θετικα παο το κινητο. Επισης ως έφηβος, θύμα των κοινωνικών συμβάσεων και εγώ αναγκαζομαι να χρησιμοποιώ το κινητό για να στείλω sms παρα πολλες φορεσ χωρις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα. Δε χρησιμοποιω αναφορα μηνυματος γιατι παντα ξερω οτι σταλθηκε το μηνυμα....Οσον αφορα το ρολοι ποτε δεν αργησα σχολειο η καπου αλλου. Παντα χτυπαει στην ώρα του...facebooκ:διεγραψα το λογαριασμο μου πριν αποκτησω το τηλεφωνο(ναι καταφερα να απεξαρτηθω) γιαυτο και δεν μπορω να εκφερω αποψη περι της εν λογω εφαρμογης.

Μάλλον σου κάθησε στραβά από θέμα ψυχολογίας. Δεν υπάρχουν προβλήαμτα σ' αυτά που αναφέρεις.

Το BADA είναι το πιο γρήγορο λειτουργικό που έχω δουλέψει. Ιδιως όταν πιάννω κάτι android στα χέρια μου που πηγαίνουν σαν χελώνα, και κάτι iPhone που κάνουν 10 δευτερόλεπτα να ανοίξουν μια εφαρμογή ...

Μην λέμε ότι θέλουμε. Το τηλέφωνο αποδείχτηκε πέραν των προσδοκιών μου πάντως.

Δεν είναι ψυχολογικό ότι έχει πρόβλημα στο μέτρημα των μηνυμάτων. Πριν από λίγο έκανα ένα τεστ. Είχα 206 μηνύματα. Τα έκανα backup και τα έσβησα, κράτησα μόνο τα MMS τα οποία ΔΕΝ μπορεί να κάνει backup (άλλο κι αυτό!). Έμειναν 6 MMS. Στέλνω ένα. Έχω στα sent 7 μηνύματα. Κάνω restore και ο μετρητής δείχνει πάλι 206. Έχω στείλει άλλα τρία και ο μετρητής εξακολουθεί να γράφει 206 και να κάνει export 206. Το οποίο σημαίνει ότι χάνει μηνύματα άρα για backup δεν είναι αξιόπιστο.

Είναι εξωφρενικό τηλέφωνο των 400 ευρώ να μη μπορεί να μετρήσει μηνύματα. Κάτι ξέρει η Samsung που έχει βάλει όριο τα 1300, εδώ δε μπορεί να μετρήσει καλά-καλά ως το 200, να φτάσει στα 1000?

Μαϊμούδαρχος

Να ρωτησω παιδες κατι, ειμαι τωρα στην εκδοση JI5, την τελευταια, μπορω να παω πισω μια εκδοση;

αποτι γνωριζω με επισημα μέσα και νόμιμα δεν γινεται, λογικα ναι μεσω μουλτιλοαντερ

Ναι οντως μεσω multiloader γινεται, μετα ομως αν θελω να κανω update απο KIES την 1.2 οταν βγει θα μπορω ή θα εχω προβληματα;

Πάντως αυτό με τις αναφορές δε μου έχει τύχει. Τις έχω ενεργοποιημένες και αν και είναι σπαστικό που έρχονται σαν ξεχωριστά μηνύματα (α ρε ΝΟΚΙΑ, τι ήθελα και έφυγα από εκεί;) όταν τις σβήνω δε μου ξαναεμφανίζονται ποτέ.

Και σε σας οι αναφορές έρχονται σαν ξεχωριστά μηνύματα, έτσι;

Μαϊμούδαρχος

Πάντως αυτό με τις αναφορές δε μου έχει τύχει. Τις έχω ενεργοποιημένες και αν και είναι σπαστικό που έρχονται σαν ξεχωριστά μηνύματα (α ρε ΝΟΚΙΑ, τι ήθελα και έφυγα από εκεί;) όταν τις σβήνω δε μου ξαναεμφανίζονται ποτέ.

Ναι σαν ξεχωριστα ερχονται.

Κατεβασα τον ελληνικο οδηγο του multiloader (πολυ καλη δουλεια!) και εχω μια απορια, εγω που θελω να βαλω το JI3 που δεν ειναι full firmware θα εχω προβλημα;

Και csc βαζω αυτο που εχει στον οδηγο ή πρεπει να κατεβασω νεοτερη εκδοση;

Edited by haigoeo

Πού συνάντησες πρόβλημα με τα sms και το ρολόι; :confused: Χρησιμοποιώ και τα 2 πολύ συχνά και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα, πέραν των αναφορών που εμφανίζονται όταν ενεργοποιείται η συσκευή και είναι bug του λειτουργικού που διορθώνεται 100%, αν συνδέσεις 1 φορά το τηλέφωνο με το kies και διαγράψεις από εκεί τις αναφορές. Κατά τα άλλα, ούτε πρόβλημα με κομμένα sms έχω, ούτε κάτι άλλο. Ομοίως και με το ρολόι, δεν έχει βγάλει bug. Facebook δεν έχω, άρα δεν εκφέρω γνώμη.

Απ'την άλλη μεριά, το tehtering, το e-mail, η κάμερα, το GPS και ο media player που είναι απ'τις βασικές λειτουργίες, λειτουργούν άκρως ικανοποιητικά. Η ποιότητα κατασκευής κορυφαία, η ποιότητα λήψης το ίδιο, ομοίως και η ποιότητα ομιλίας.

Τα μείον που έχει κατά την άποψή μου είναι οι εξαιρετικά περιορισμένες δυνατότητες του τηλεφωνικού καταλόγου, το ελαφρώς ασαφές άγγιγμα στον browser που σε αναγκάζει πολλές φορές να πατάς 2 και 3 φορές σε κάποια links, το laggάρισμα στο zooming κάποιων σελίδων και η ποσότητα ουσιωδών εφαρμογών στο Apps. Δεν αρκούν όμως όλα αυτά για να αποτρέψουν την αγορά του, ίσως είσαι λίγο υπερβολικός.

Εγώ το μόνο θέμα που έχω με το ρολόι-ξυπνητήρι είναι το εξής:

Έχω δημιουργήσει ένα ξυπνητήρι με καθημερινή επάνάληψη εκτός σαβ/κου.

Αν μια μέρα πχ μια Τετάρτη έχω ρεπό και δεν θέλω να ξυπνήσω νωρίς πάω στο Μενου->Ρολόι και απο εκεί ξε-τσεκάρω το πράσινο "τικ" που έχει δίπλα απο το ξυπνητήρι. Την επόμενη μέρα που θα το χρειαστώ θα το τσεκάρω ξανά. Έλα ντε όμως που ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΤΑ !!!!! Πρέπει να το διαγράψω και να το ξανα κάνω απο την αρχή.......

Ειναι αρκετά εκνευριστικό αυτό....

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

Σαν ξεχωριστα μηνυματα ερχονται αλλα εαν τις σβηνεις και σου ερχονται ξανα τοτε εχεις το ιδιο προβλημα με εμενα. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να το ανοιγεις με το που ερθουν δηλαδη να μπεις στα μηνηματα και να το διαβασεις κανονικα κανοντας κλικ πανω του. Μετα ολα καλα το σβηνεις και τελος

καλησπερα εχω ψαξει στο market για να βρω το youtube downloader αλλα τπτ το βγαλανε?

καλησπερα εχω ψαξει στο market για να βρω το youtube downloader αλλα τπτ το βγαλανε?

Εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ψάξε καλύτερα. Είναι κάπου εκεί :ninja:

Μαγκες εχω το s8500 εναμιση μηνα και εχω ξενερωσει ΕΝΤΕΛΩΣ.Ενω το τηλ. ειναι μαματο και δεν εχει κανενα απο τα προβληματα που βλεπω παραπανω στο forum με εχει χαλασει - εντελως ομως - που δεν μπορω να του περασω gps Σκεφτομαι να το δωσω. Ξερουμε τι τιμη πιανουν αυτα?

ξερει κανεις πως δουλευει η προστασια? το συνανταω στα αρχεια αλλα δεν κανει τιποτα...επισης υπαρχει τροπος να κρυβουμε αρχεια στο κινητο?

Μαγκες εχω το s8500 εναμιση μηνα και εχω ξενερωσει ΕΝΤΕΛΩΣ.Ενω το τηλ. ειναι μαματο και δεν εχει κανενα απο τα προβληματα που βλεπω παραπανω στο forum με εχει χαλασει - εντελως ομως - που δεν μπορω να του περασω gps Σκεφτομαι να το δωσω. Ξερουμε τι τιμη πιανουν αυτα?

Για ποιο λογο δεν μπορεις να βαλεις χαρτες gps?

Αλλοι που εβαλαν το route 66 εμειναν πολυ ευχαριστημενοι.... Με 20 ή 30 € εχεις χαρτες της ελλαδας και με 40 ολης της ευρωπης

Κατεβασα τον ελληνικο οδηγο του multiloader (πολυ καλη δουλεια!) και εχω μια απορια, εγω που θελω να βαλω το JI3 που δεν ειναι full firmware θα εχω προβλημα;

Και csc βαζω αυτο που εχει στον οδηγο ή πρεπει να κατεβασω νεοτερη εκδοση;

Μια βοηθεια αν καποιος γνωριζει; Thanks :)

καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους σας.

πεδεια εχθές , το κινητό μου κανε hart reset, από μόνο του δεν ξέρω πως εγεινε αφτο, κοιμήθηκα ακούγοντας μουσική, και το πρωί βλέπω ότι όλα έχουνε φύγει , προγραμματικά , βιτζετσ, ρύθμισής, τα πάντα ούλα.

Τώρα γεια να μην κάνω διπλή δουλειά. θέλω να κάνω το κινητό , να μπορεί να κάνει αναβαθμίσεις μέσο του κιεσ, πράγμα που δεν μπορούσα να κάνω μετά που έκανα το κόλπο με το registry και έκανα το στο κινητό μου debranding και απόκτησα και ελληνικο μενου, κα την βερσιον bada 1.0.2 SW S8500XXJI5 CSC S8500OXCJH1

κάνοντας αφτες της ρυθμίσεις από τον οδηγό του φίλου μας που των ανέβασε εδώ στο myphone.

μιας και είμαι κάτοικος γερμανειας, το κιες βλέπει το κινητό μου σαν ελληνικό , και μου λέει ότι αφτη η συσκευή δεν μπορεί να αναβαθμηστη, ΑΝΤΊ ΝΑ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ότι έχω την τελεφτεα βερσιόν.

Τι πρέπει να κάνω τώρα ώστε το κινητό μου να ξαναγίνει γερμανικό, και να το βλέπει το κιες ??? και ας χάσω το ελληνικό μενού , δεν με πειράζει,.

πρώτα ενγγαταστω το παλιό κιες , το οποίο το έχω, μετά στο κόλπο με την registry, ΕΚΕΊ ΤΙ Αλλαγές ΚΆΝΩ ?????

Παρακαλώ γεια ΒΟΉΘΕΙΑ, ειδικά από κάποιον που είναι από γερμανεια , και ίσως γνωρίζει περισσότερο , στο τι ρυθμίσεις πρεπε να κάνω.

περιμένω βοήθεια ,PLEASE. και σας εφχομε καλή ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆ:)

φιλκα μακης

Λοιπόν, λύθηκε το μυστήριο των χαμένων sent μηνυμάτων. Το καμάρι μου κρατάει στα sent 192 text μηνύματα. Όταν γράψεις καινούργιο διαγράφει το παλιό (!!!!!) (κι ενώ τη ρύθμιση auto-delete την έχω αποεπιλεγμένη)

Είναι ή δεν είναι για κλωτσιές.

Αν κάποιος έχει παραπάνω από 192 εξερχόμενα TEXT (στα mms δεν κάνει κόλπα) μηνύματα αποθηκευμένα στα Sent να μου το πει να επιστρέψω τη συσκευή πίσω ως ελαττωματική.

Επίσης αν έχετε μηνύματα unicode τότε ενώ τα δείχνει σαν ένα μήνυμα στη μνήμη μετράν σαν πολλά. Απίστευτος, ελεεινός ερασιτεχνισμός εκ μέρους της Samsung. Είναι κρίμα τόσο καλό τηλέφωνο να έχει τόσο μεγάλη απίστευτη βασική έλλειψη. Διάολε, από το 2004 έχω να δω τηλέφωνο που είχε όριο στα μηνύματα!!!

Είναι κρίμα τόσο απίστευτο καλό hardware (και αρκετά κομμάτια του BADA που είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ καλογραμμένα) να χαντακώνονται από κάτι τόσο βασικό που άλλοι το έχουν λύσει εδώ και 6-7 χρόνια.

Edited by menes
Μαϊμούδαρχος

Γεια σας!Το wave είναι το καλύτερο τηλ για το 2010,απο κάθε άποψη!

Το gps κάνει περίπου 3-4 λεπτά να "κλειδώσει" δορυφόρους ,αλλά μετά δουλεύει απρόσκοπτα!Το roυte66 έχει πολύ λίγες ελλείψεις.

Για το ξυπνητήρι,δεν χρειάζεται να το σβήνεις ,απλός πρέπει να μπαίνεις ξανά στην ρύθμιση(πατώντας επάνω στην ώρα)και να κάνεις από εκεί αποθήκευση.

:):):) ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ :):):)

Όποιος ενδιαφέρεται για applications, facebook, msn, κτλ. μακριά. Όποιος θέλει ποιοτικό smartphone, κομψό με στύλ και απίστευτη οθόνη-βιντεοκάμερα με 350 euro ΜΕ ΧΙΛΙΑ... Το κινητάκι είναι άπαιχτο. Χρόνια πολλά σε όλους και καλό νέο έτος να έχουμε.

καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους σας.

πεδεια εχθές , το κινητό μου κανε hart reset, από μόνο του δεν ξέρω πως εγεινε αφτο, κοιμήθηκα ακούγοντας μουσική, και το πρωί βλέπω ότι όλα έχουνε φύγει , προγραμματικά , βιτζετσ, ρύθμισής, τα πάντα ούλα.

Τώρα γεια να μην κάνω διπλή δουλειά. θέλω να κάνω το κινητό , να μπορεί να κάνει αναβαθμίσεις μέσο του κιεσ, πράγμα που δεν μπορούσα να κάνω μετά που έκανα το κόλπο με το registry και έκανα το στο κινητό μου debranding και απόκτησα και ελληνικο μενου, κα την βερσιον bada 1.0.2 SW S8500XXJI5 CSC S8500OXCJH1

κάνοντας αφτες της ρυθμίσεις από τον οδηγό του φίλου μας που των ανέβασε εδώ στο myphone.

μιας και είμαι κάτοικος γερμανειας, το κιες βλέπει το κινητό μου σαν ελληνικό , και μου λέει ότι αφτη η συσκευή δεν μπορεί να αναβαθμηστη, ΑΝΤΊ ΝΑ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ότι έχω την τελεφτεα βερσιόν.

Τι πρέπει να κάνω τώρα ώστε το κινητό μου να ξαναγίνει γερμανικό, και να το βλέπει το κιες ??? και ας χάσω το ελληνικό μενού , δεν με πειράζει,.

πρώτα ενγγαταστω το παλιό κιες , το οποίο το έχω, μετά στο κόλπο με την registry, ΕΚΕΊ ΤΙ Αλλαγές ΚΆΝΩ ?????

Παρακαλώ γεια ΒΟΉΘΕΙΑ, ειδικά από κάποιον που είναι από γερμανεια , και ίσως γνωρίζει περισσότερο , στο τι ρυθμίσεις πρεπε να κάνω.

περιμένω βοήθεια ,PLEASE. και σας εφχομε καλή ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆ:)

φιλκα μακης

Για να κανεις μελοντικες αναβαθμησεις μεσω kies πρεπει να αλλαζεις το product code , καθως αλλαζει απο μονο του συνεχεια. Δοκιμασε αν θες με το regedit οπως λεει ο οδηγος και αλλαξε ΜΟΝΟ το product code ετσι ωστε να εχει καταληξη EUR. (με kies 1.5.1) Θα δεις πως θα σου λεει οτι εχεις την τελευταια εκδοση.

Οσο για το hard reset μια εξηγηση μπορω να δοσω ........... μαλον υπνοβατεις :p:lol::p:lol::D:frog::frog:

Όποιος ενδιαφέρεται για applications, facebook, msn, κτλ. μακριά. Όποιος θέλει ποιοτικό smartphone, κομψό με στύλ και απίστευτη οθόνη-βιντεοκάμερα με 350 euro ΜΕ ΧΙΛΙΑ... Το κινητάκι είναι άπαιχτο. Χρόνια πολλά σε όλους και καλό νέο έτος να έχουμε.

Τι παραπονο εχεις απο την χρηαη του κινητου με facebook ???? Μπες στο touch.facebook.com και εισαι αρχοντας........ επίσης με το parlingo ( μπαινεις πατωντας το IM στο μενου) μπορεις να κανεις και απευθειας chat .

Για msn δεν εχω αποψη

Οσον αφορα τις εφαρμογες κατι που λειπει ειναι το office, προγραμμα για αποσυμπιεση και καποιες αλλες καλες εφαρμογες οι οποιες υπαρχουν βεβαια αλλα ειναι paid και απο ελλαδα δεν εχουμε προσβαση ακομα...

Επισης συγχρονιζει ημερολογιο και επαφες με facebook και ετσι μπορεις να συνδεσεις τις επαφες του τηλ σου με τους αντιστοιχους φιλους σου στο facebook βλεποντας ετσι συνεχως οτι ποστ και δραστηριοτητα κανουν.

Edited by garrythesnail

Για να κανεις μελοντικες αναβαθμησεις μεσω kies πρεπει να αλλαζεις το product code , καθως αλλαζει απο μονο του συνεχεια. Δοκιμασε αν θες με το regedit οπως λεει ο οδηγος και αλλαξε ΜΟΝΟ το product code ετσι ωστε να εχει καταληξη EUR. (με kies 1.5.1) Θα δεις πως θα σου λεει οτι εχεις την τελευταια εκδοση.

Οσο για το hard reset μια εξηγηση μπορω να δοσω ........... μαλον υπνοβατεις :p:lol::p:lol::D:frog::frog:

φιλε garrythesnail, δεν υπνοβατο, αλλη μα φορα μου εκανε παραξενα πραματα το wave, οταν μετα απο 4 ορες ποδυλατου, χωρισ να το εχω κλειδοσει με το κουμπι στα δεξεια, εφτασα στο σπτι , το αφηνω στο τραπεζε, και βλεπω οτι στην κεντρικη οθωνη ειχανε ολλα αλαξε, και στα 3 κατο εικονιδια, μου εμφανιστικε στα δξεα το εκονιδο μενου, αφτο που ψαχνουνε ολλοι , το πατησα μπηκα μεσα στο μενου, ξαναγιρναω στην αρχικη οθωνη , κε ολλα ειχανε φυγει , και ειτανε παλι κανονκο το μενου μου. το αναφερα αφτο σε γερμανικο φορουμ , και γελαγανε μαζ μου . ΕΓΩ ομως ξερο τι ειδα, !!! το κιντακι εχει πολλα ακομα μυστικα, που δεν τα γνωριζουμε. υποθετο καπιουσ κωδικους που ακωμα δεν μας ειναι γνωστει, .

το kies 1.5.1 το ενγγατεστησα, τι αλαγες να κανω τωρα !!!! την καταληξη EUR την ειχα κανει τοτες, που εκανα debranding ,!!! kαι δεν με αναγνωριζει πλεον το κιεσ,!! τΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ!!!!! και να το βλεπει το κιεσ !!!

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

το kies 1.5.1 το ενγγατεστησα, τι αλαγες να κανω τωρα !!!! την καταληξη EUR την ειχα κανει τοτες, που εκανα debranding ,!!! kαι δεν με αναγνωριζει πλεον το κιεσ,!! τΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ!!!!! και να το βλεπει το κιεσ !!!

Για να το ξανακανεις οπως ηταν πριν πιστευω γινετε αν κανεις το μητροο οπως ηταν πριν (αν θυμασε πως ηταν )

δεν βλεπω ομως καποιο λογο και φαναζομαι θα εισαι ο πρωτος που θελει να κανει στο κινητο του branding.

Αναβαθμησεις μπορεις να κανεις κανονικα ετσι οπως το εχεις τωρα απλως οπως σου ειπα και παραπανω πρεπει να αλλαζεις καθε φορα το product code σε καταληξη EUR. Αν θες δοκιμασε το και θα δεις πως με αλλαγμενο το code δεν σου λεει πωςδεν μπορει να αναβαθμιστει αλλα πως δεν υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμηση.

καλες γιορτες και καληνυχτα

Edited by garrythesnail