Jump to content

Omonoia_9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Omonoia_9

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 29

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Q - Ελλάδα

Omonoia_9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ωραίος. Μένουν άλλα χίλια ερωτήματα :X. Πώς μπορούμε να ρυθμίσουμε τα mobile data ώστε να απενεργοποιούνται με το κλείσιμο οθόνης?
  2. Γειά σας, παιδιά. Θα ήθελα μια βοήθεια αν γνωρίζετε. Μετά από σχεδόν 4 χρόνια με το Oppo find 7 έχω συνηθίσει πλέον 3 πραγματάκια που μου είναι πολύ χρήσιμα. 1. Εμφάνιση notification bar τραβώντας από οποιοδήποτε σημείο της οθόνης και όχι μόνο από το πάνω μέρος. 2. Κλείσιμο οθόνης με double tap 3. Off screen gesture για να καλώ συγκεκριμένη επαφή. Αν και δεν μπορώ να βρώ τις αντίστοιχες ρυθμίσεις, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ένα κινητό του 2014 έιχε αυτά τα features ενώ ένα τοπ κινητό του 2018 όχι. Εάν όντως δεν υπάρχουν ξέρει κανείς κάποιο launcher που να περιλαμβάνει και τα 3? Δωρεάν ή όχι. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Omonoia_9

    Oppo Find 7

    Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  4. Omonoia_9

    Oppo Find 7

    Παιδιά ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ φορτιστή για το find 7 ή αν μπορεί κάποιος άλλος φορτιστής να έχει την ταχύτητα φόρτισης που έχει ο αυθεντικός? Με ένα δυο κοινούς φορτιστές που έχω δοκιμάσει αργεί πάαααρα πολύ να φορτίσει. Ευχαριστώ.
  5. Omonoia_9

    Oppo Find 7

    Έκανα wipe ναι. Έχω δοκιμάσει 2.8.4.0 ,2.8.5.0 και 2.8.6.0 αν δεν κάνω λάθος.
  6. Omonoia_9

    Oppo Find 7

    Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας αν μπορεί κάποιος. Θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω την Official CM12 αλλά έχω το εξής θέμα: Όταν flashάρω την συγκεκριμένη rom και κάνω reboot, εμφανίζεται το μήνυμα της εικόνας. [ATTACH]61259[/ATTACH] Έχω 2 επιλογές, 1 πατάω reset phone και με πετάει στην αρχική οθόνη του TWRP όπου και κολλάει, 2 το κλείνω και μπαίνω στο TWRP και αλλάζω rom. Με επανεκκίνηση βγαίνει πάλι το ίδιο μήνυμα. Έχω δοκιμάσει να την flashάρω 3-4 φορές με το ίδιο αποτέλεσμα. Και κάτι άλλο, μήπως ξέρει κανείς ποιόν φάκελο να αποθηκεύσω στον υπολογιστή μου έτσι ώστε αν μετά από reset , τον επαναφέρω στο κινητό να έχω το backup μου στην εφαρμογή backup and restore? Ευχαριστώ πολύ!!!
  7. Χρόνια πολλά σε όλους και από εμένα
  8. Omonoia_9

    ZTE Nubia Z5S

    Παιδιά υπάρχει κανένας που κατέχει το συγκεκριμένο κινητό και μένει κοντά στη Ζωγράφου? Σκέφτομαι να το παραγγείλω και εγώ αλλά θα ήθελα να το δώ από κοντά πρώτα. Κερνάω καφέ...:wink: Όποιος είναι πρόθυμος μπορεί να μου στείλει μήνυμα.
  9. Από που το έχεις πάρει? Λίγο δύσκολο να το βρει κανείς ενώ δεν θέλω να σκέφτομαι τι διαδικασίες πρέπει να κάνεις αν χρειαστεί η εγγύηση.
  10. Υπάρχει κουμπί σίγασης εισερχόμενης κλήσης?
  11. Ξέρει κανείς γιατί δεν μου έρχεται ειδοποίηση από το chaton και τι μπορώ να κάνω? Μου στέλνουν μηνύματα και πρέπει να ανοίξω την εφαρμογή για να καταλάβω ότι μου έχουν στείλει. Έχω ενεργοποιημένη την ειδοποίηση τοσο απο την εφαρμογή όσο και απο τις ρυθμίσεις του κινητού.
  12. Πώς μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση? Δέν μπορώ να βρώ την επιλογή. Ούτε καν για απλή κλήση. Την 1.7.2 έκδοση έχω εγώ.
  13. Ρε παιδιά είχατε ποτέ πρόβλημα με τον κωδικό στο samsung apps? Άλλαξα 3-4 φορες τον κωδικό από την ιστοσελίδα τους γιατί νόμιζα ότι τον ξεχνούσα και έβαζα λάθος αλλά δεν είναι έτσι. Βάζω τον σωστό κωδικό και μου βγάζει σφάλμα 3007.
×
×
  • Create New...