Jump to content

iPad (1st gen - 2010)

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια και λεμε για προγραμματα και παιχνιδια, πως και δεν αξιοποιουμε το σχετικο forum εδω? :)

Απλα μου εκανε απορια μιας και υπαρχει εκει και... απλα υπαρχει. :stupid:

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια και λεμε για προγραμματα και παιχνιδια, πως και δεν αξιοποιουμε το σχετικο forum εδω? :)

Απλα μου εκανε απορια μιας και υπαρχει εκει και... απλα υπαρχει. :stupid:

Δίκιο έχεις. Προτείνω να ανοίξουμε κ ένα θρεντ με παιχνίδια που έχουμε παίξει στο iPad απλά καλό θα ταν να βάζαμε και ένα screenshot!

Παντως υπαρχουν φημες για iPad Mini μεχρι να βγει το καινουργιο. :D

http://judasphone.com/i/judasphone24.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM.

Λοιπόν, πήρα αυτό http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400138348944 το gps από bay. Είναι σούπερ μίνι και έκανε μόλις 20Ε. Συνδέθηκε για πλακα με το wifi iPad μου και έδωσε κατευθείαν στίγμα στο maps, google earth κλπ. Το δοκίμασα και με το tom-tom greece και δουλεύει κανονικοτατα.

Όχι ότι σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το iPad για πλοήγηση αλλά έτσι, ήθελα να το δοκιμάσω.

Υγ. Το gpsακι κλειδώνει στίγμα για πλακα...

Καλοριζικο, μια σταλια ειναι. :)

Εγω μολις τωρα εκανα αλλη μια αμαρτια και πηρα κι ενα iPad 16GB 3G για τη κοπελια μου. Μηπως δεν παω καλα? Την ειδα το προηγουμενο ΣΚ με τοση χαρα να παιζει στα χερια της το δικο μου iPad και ειπα να της παρω ενα δωρακι. Οποτε η Macally Bookstand θηκη που την ειχα παρει καβαντζα θα την παρει εκεινη. Προβλεπω αποψε που θα ανοιξει τη συσκευασια να χανεται στο κοσμο της Apple. Καλα παμε, εχουμε ιδιο αμαξι με ιδιο χρωμα, ιδιο κινητο και τωρα ιδια pads! Δε παω καλα! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Εγω μολις τωρα εκανα αλλη μια αμαρτια και πηρα κι ενα iPad 16GB 3G για τη κοπελια μου. Μηπως δεν παω καλα? Την ειδα το προηγουμενο ΣΚ με τοση χαρα να παιζει στα χερια της το δικο μου iPad και ειπα να της παρω ενα δωρακι. Οποτε η Macally Bookstand θηκη που την ειχα παρει καβαντζα θα την παρει εκεινη. Προβλεπω αποψε που θα ανοιξει τη συσκευασια να χανεται στο κοσμο της Apple. Καλα παμε, εχουμε ιδιο αμαξι με ιδιο χρωμα, ιδιο κινητο και τωρα ιδια pads! Δε παω καλα! :lol:

Μπα, καλά πας! Σε λίγο θα έχετε και ίδιο σπίτι και κοινά τέκνα! Κάπως έτσι με θυμάμαι και εμένα...

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Και ο Steve Jobs κουμπάρος εύχομαι. Καλά έκανες, αφού υπάρχει έρωτας στη μέση..

Προτείνω Flight Control HD όπου μπορείτε να παίζετε και με τα δύο iPad σας!

Λοιπόν, πήρα αυτό http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400138348944 το gps από bay. Είναι σούπερ μίνι και έκανε μόλις 20Ε. Συνδέθηκε για πλακα με το wifi iPad μου και έδωσε κατευθείαν στίγμα στο maps, google earth κλπ. Το δοκίμασα και με το tom-tom greece και δουλεύει κανονικοτατα.

Όχι ότι σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το iPad για πλοήγηση αλλά έτσι, ήθελα να το δοκιμάσω.

Υγ. Το gpsακι κλειδώνει στίγμα για πλακα...

Απλα συνδεθηκε με το ΒΤ ???? δοκιμασες κανενα αλλο nav ?? δεν χρειαστηκε καποια αλλη εφαρμογη ... δωσε λεπτομεριες γιατι με ενδιαφερει ΑΜΕΣΑ

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

To παραγγειλα κι εγώ. Φυσικά δεν σκοπεύω να χρησιμοποιώ το iPad για πλοήγηση σε καθημερινή βαση:lol:

Αλλά σ ένα ταξίδι δεν είναι κακό ειδικά αν το αυτοκίνητο έχει θέση που δεν εμποδίζει.

Το δικό μου έχει ένα ραφακι στο πάνω μέρος της κονσολας που μπορείς να βάλεις το iPad.

Χρειάζεται μόνο να κάνω μια πατέντα σε μια βάση αεραγωγου που ήδη έχω, για να το συγκρατεί.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω μολις τωρα εκανα αλλη μια αμαρτια και πηρα κι ενα iPad 16GB 3G για τη κοπελια μου. Μηπως δεν παω καλα? Την ειδα το προηγουμενο ΣΚ με τοση χαρα να παιζει στα χερια της το δικο μου iPad και ειπα να της παρω ενα δωρακι.

Ε όχι και δωράκι... Δωράρα! :p

Σου ευχομαι οταν με το καλο το αποφασισεις να κανεις γιο γιατι αν κανεις κοριτσι, σε βλεπω να σου παιρνει και τα σωβρακα.:D:D:D

Λοιπόν, πήρα αυτό http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=400138348944 το gps από bay. Είναι σούπερ μίνι και έκανε μόλις 20Ε.

Πωπω!!! να'ταν η ζηλια ψωρα.......μολις το παρηγγειλα και εγω

Edited by sakis009

Μ'αρεσουν πολυ τα σχολια σας. Thanks! :lol:

Μου δινει χαρα γενικοτερα να κανω δωρακια στους αγαπημενους μου και ενα iPad ηταν πειρασμος για αλλη μια φορα. Οχι τιποτα δηλαδη, αλλα και η Macally θηκη να καθετε μονη της? Κριμα δεν ειναι? Ηθελε παρεα. :D

Προβλεπω το Flight Control HD να παιρνει φωτια πολυ συντομα. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Επειδη το μηχανημα ειναι αχρηστο και δεν χρησιμευει σε τιποτα, οπως μας ελεγαν κατι παληκαρια εδω μεσα πριν κανα μηνα, δειτε ενα
ενος φιλου...... που κανει την πλακα του.

Απλα συνδεθηκε με το ΒΤ ???? δοκιμασες κανενα αλλο nav ?? δεν χρειαστηκε καποια αλλη εφαρμογη ... δωσε λεπτομεριες γιατι με ενδιαφερει ΑΜΕΣΑ

Χρειάζεται ένα προγραμμα για να επικοινωνήσει. Υπάρχουν δυο τέτοια, το roqybt που χρησιμοποιώ εγώ (μου το έστειλε ο θείος) και το btstack gps . Τρέχει το roqy και ψάχνει τις Bluetooth gps συσκευές. Το συνδεις με το vodagps κ΄ι κατευθείαν βρίσκει στίγμα. Μετά βγαίνεις από το προγραμμα, αλλά η σύνδεση συνεχίζει. Τότε ανοιγεις οποία εφαρμογή θέλεις και έχεις πλοήγηση.

Μια σύντομη ερωτηση.

Εκτος απο το adownloader με ποια αλλη εφαρμογή μπορούμε να κανουμε unrar αρχεία με password?

Στο ifile υπάρχει τετοια επιλογή?

Επίσης το mercury browser που έχει πολυ καλό downloader σε εμένα κρασάρει πολυ συχνά χωρις να εχω αλλες εφαρμογες ανοιχτές και χωρις να εχω τιποτα ιδιαιτερο ανοιχτό στο παραθυρο. Συμβαινει αυτο σε κανεναν άλλο?

Χρειάζεται ένα προγραμμα για να επικοινωνήσει. Υπάρχουν δυο τέτοια, το roqybt που χρησιμοποιώ εγώ (μου το έστειλε ο θείος) και το btstack gps . Τρέχει το roqy και ψάχνει τις Bluetooth gps συσκευές. Το συνδεις με το vodagps κ΄ι κατευθείαν βρίσκει στίγμα. Μετά βγαίνεις από το προγραμμα, αλλά η σύνδεση συνεχίζει. Τότε ανοιγεις οποία εφαρμογή θέλεις και έχεις πλοήγηση.

Το βαλαμε κι αυτο. Πλεον το JB μας εγινε απαραιτητο.

Κατι το πληκτρολογιο, κατι το usb stick, τωρα βαλε και το GPS δεν γινεται να κανουμε πισω.

Ευτυχως και για την 4 ειναι κοντα το JB.

Οπως και να χει καποια στιγμη θα αναγκαζομαστε εκ των πραγματων.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το βαλαμε κι αυτο. Πλεον το JB μας εγινε απαραιτητο.

Κατι το πληκτρολογιο, κατι το usb stick, τωρα βαλε και το GPS δεν γινεται να κανουμε πισω.

Φαίνεται ότι εγώ προέβλεψα εκ των υστέρων. Η 3G έκδοση μπορεί να μου κόστισε λίγο παραπάνω αλλά έχω internet και GPS παντού. Το αξιοπεριέργο είναι ότι πληκτρολόγιο δεν χρειάζομαι, έχω βολευτεί το δικό του το ίδιο καλά με οποιοδήποτε πραγματικό.

Αυτό που δεν έχω είναι πρόγραμμα πλοήγησης! Και είναι κάτι που δεν το έχω ψάξει πολύ καιρό τώρα, είχα να χρησιμοποιήσω GPS από την εποχή των Qtek 2020. Μπορώ να έχω μερικές προτάσεις για λογισμικό με αξιοπρεπή λειτουργία και χάρτες να το εξερευνήσω;

Φαίνεται ότι εγώ προέβλεψα εκ των υστέρων. Η 3G έκδοση μπορεί να μου κόστισε λίγο παραπάνω αλλά έχω internet και GPS παντού. Το αξιοπεριέργο είναι ότι πληκτρολόγιο δεν χρειάζομαι, έχω βολευτεί το δικό του το ίδιο καλά με οποιοδήποτε πραγματικό.

Αυτό που δεν έχω είναι πρόγραμμα πλοήγησης! Και είναι κάτι που δεν το έχω ψάξει πολύ καιρό τώρα, είχα να χρησιμοποιήσω GPS από την εποχή των Qtek 2020. Μπορώ να έχω μερικές προτάσεις για λογισμικό με αξιοπρεπή λειτουργία και χάρτες να το εξερευνήσω;

Navigon πρώτο και μετά iGo?

Το κακό είναι ότι δεν είσαι JB ώστε να μπορείς να δοκιμάσεις σπασμένη έκδοση και να αποφασίσεις μόνος σου ποιο θα αγοράσει.

Εμένα πάντως το μεγαλύτερο και σοβαρωτερο πρόβλημα εξακολουθεί να είναι τα disconnection στο wifi. Μερικές φορές μάλιστα συμπεριφέρεται γαιδουρινα. Σήμερα το πρωί είχα ανάγκη να δω επιγοντως ένα email και αναγκάστηκα να ανοίξω το PC αν και ήμουν πάνω από το router.

Φιλικά Τακης

Περιεργο. Δεν εχω αντιμετωπισει Wifi προβλημα ποτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

On Line...

Καλο το Flipboard αλλα ακομα εχει πρβληματακια.

Δεν ανανεωνει συχνα το twitter & facebook με αποτελεσμα να μπαινεις στο twitterrific και να βλεπεις πολλα μηνυματα που δεν υπαρχουν στο flipboard.

@@@@wifi

Κι εγω δεν εχω προβληματα, εκτός απο κανα δυο φορες που δεν εβλεπε το ρουτερ του γραφειου μου και χρειαστηκε επανεκινηση.

Μηπως θα πρεπει να κανεις κανα restore για να δεις αν θα δουλεψει σωστα;

Παντως το νεο update περιεχει fixes για το wifi.

@@@@wifi

Κι εγω δεν εχω προβληματα, εκτός απο κανα δυο φορες που δεν εβλεπε το ρουτερ του γραφειου μου και χρειαστηκε επανεκινηση.

Μηπως θα πρεπει να κανεις κανα restore για να δεις αν θα δουλεψει σωστα;

Παντως το νεο update περιεχει fixes για το wifi.

Πάντως υπάρχει πρόβλημα με το wifi που έχει συζητηθεί και εδώ και σε διεθνή forum και η apple προτείνει τα παρακάτω

The problems users are having with WiFi involve weak signals, forgotten passwords, and issues with DHCP leases. If you are experiencing consistent problems, Apple offers a number of potential fixes that range from the obvious to the truly bizarre. Among the possible solutions listed are updating your router’s firmware, using WPA or WPA2 instead of WEP encryption, renewing the iPad’s IP address, toggling WiFi off and on, or increasing your screen brightness.

Φιλικά Τακης*

Εμένα πάντως το μεγαλύτερο και σοβαρωτερο πρόβλημα εξακολουθεί να είναι τα disconnection στο wifi. Μερικές φορές μάλιστα συμπεριφέρεται γαιδουρινα. Σήμερα το πρωί είχα ανάγκη να δω επιγοντως ένα email και αναγκάστηκα να ανοίξω το PC αν και ήμουν πάνω από το router.

Φιλικά Τακης

Προσωπικά ούτε εγώ έχω προβλήματα με το WiFi. Αναβάθμιση στην 3.2.1 έχεις κάνει;

Navigon πρώτο και μετά iGo?

Το κακό είναι ότι δεν είσαι JB ώστε να μπορείς να δοκιμάσεις σπασμένη έκδοση και να αποφασίσεις μόνος σου ποιο θα αγοράσει.

Έχω κάνει και Jailbreak, έχω περάσει και το Installous. Πρόβλημα να δοκιμάσω πρόγραμμα πρωτού το αγοράσω δεν έχω. Αλλά και το Navigon και το iGo τα βρήκα μόνο για iPhone, όχι για iPad. Γνωρίζω ότι θα λειτουργήσει αλλά φοβάμαι ότι θα φαίνεται μικρό/άσχημο. Δεν ξέρω αν κάποια εταιρία έχει βγάλει "καθαρά" εφαρμογή για iPad.

• The title was changed to iPad (1st gen - 2010)
  • The topic was unpinned