Jump to content

avgerinosmd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by avgerinosmd

  1. Χαίρεται, Εκανα root με τα αρχεία του bluecris μετα απο την τελευτάια αναβάθμιση και μο βγαζει AP MJ7 και CP MJ7 αλλά όχι CSC. Τι μπορώ να κάνω για να το περάσω? Τι προβλήμα εχω χωρίς αυτό? Που θα το βρώ? Ευχαριστώ
  2. Μια σύντομη ερωτηση. Εκτος απο το adownloader με ποια αλλη εφαρμογή μπορούμε να κανουμε unrar αρχεία με password? Στο ifile υπάρχει τετοια επιλογή? Επίσης το mercury browser που έχει πολυ καλό downloader σε εμένα κρασάρει πολυ συχνά χωρις να εχω αλλες εφαρμογες ανοιχτές και χωρις να εχω τιποτα ιδιαιτερο ανοιχτό στο παραθυρο. Συμβαινει αυτο σε κανεναν άλλο?
  3. Βγηκε η θήκη macallly bookstand σε μαύρο αλλα τα εξοδα αποστολής από την εταιρεία είναι απαγορευτικά για ελλάδα και ΕΒΑΥ δεν εχει ακομα εμφανιστεί. Καμμια ιδεα που μπορουμε να την πάρουμε? Επισης για Screen Protector καμμί καλή πρόταση?
  4. Καλύτερα να ξαναπροσπαθήσεις γιατί οι μέρες αυτές είναι ύποπτες για update από την APPLE με την ανακοίνωση του νέου iphone στις 4 Ιουνίου και αν χασεις την ευκαιρία σου θα μείνει ασπαστος όλο το καλοκαίρι....
  5. Η λύση με το Mywi και τον server του ifile λειτουργησε άψογα. Οι δουλειές που μπορούν να γίνουν τελικά με ένα τόσο μικρό μηχάνημα είναι εντυπωσιακές.(συνήθως με την βοηθεια του jailbreak βεβαια) Για παράδειγμα Printcentral στέλνεις εκτυπώσεις στους εκτυπωτές παρα πολύ ευκολα. αDownload έχετε προσέξει πόσο ανετα διαχειρίζεται πολλαπλά κατεβάσματα μεγάλων αρχείων με τις ίδιες ταχύτητες που έχεις και στον επιτραπέζιο? ακομα και σε background συνεχίζει απτόητο. Η ταχύτητα που αποσυμπιέζει σειρές αρχείων rar η zip είναι νομίζω μεγαλύτερες από πολλούς επιτραπέζιους και laptop. Εχετε δοκιμάσει ποσες βαρειές εφαρμογές μπορούμε να έχουμε ανοιχτές με το Backgrounder χωρίς εμφανή μείωση της απόδοσης? Γενικά μπορεί με λιγο ψάξιμο και πολύ λίγους συμβιβασμούς κάνεις παρα πολλές απο τις δουλειες σου πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά. Ενώ δεν το περίμενα είναι αρκετα πιθανό το laptop σιγα σιγά να αραχνιάσει. PS Και για αυτά που δεν τρεχουν με τίποτα, λίγο logmein και dropbox κάνουν δουλειά.
  6. ok dropbox για τα αρχεια που υποστηρίζει είναι καλό. Για video η ringtones δεν κάνει. Ενα άλλο που θα προσθέσω είναι να κάνεις server με το ifile και να μπεις με safari και καποιο downloader απο την άλλη συσκευή και να κατεβάσεις. Πρέπει όμως να είσαι στο ίδιο δίκτυο. Καμμία άλλη ποιο απλή ιδέα υπάρχει? Σιγουρα πρέπει να φτιαξεί κάποιος μία εφαρμογή που να το κάνει αυτό.
  7. Οι περισσότεροι που παρακολουθούμε την συζητηση αυτή έχουμε πάνω από μια i-συσκευες.(οι τυχεροι την μια απο αυτές μεγάλη!). Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να μεταφέρουμε κάποιο αρχείο από την μία συσκευή στην άλλη?
  8. Και να μην ξεχναμε δεν ειναι μονο να βγει το 4 οι περισσοτεροι εδωμεσα ϑελουμε και το jailbreak οποτε μαλλον μιλαμε για αρκετη αναμονη.
  9. Χαιρεται. Υπάρχει αραγε τρόπος να αποσυμπιεζουμε στο ipad αρχεία rar η zip που έχουν password? Χωρις κωδικό γίνεται με το ifiles αλλά και αλλα προγράμματα. Επίσης ποιο download manager χρησιμοποιείτε και γιατι? ΥΓ και δώστε μια αδεια σε αυτό το thread τουλάχιστον να γράφουμε και αγγλικά γιατι οι περισσοτεροι με ipad είμαστε και το ελληνικό πληκτρολόγιο δεν φαίνεται να προχωράει...
  10. Εχει μέρες να ασχοληθεί κάποιος με αυτό το θέμα.... Το ikeyx φαίνεται να δουλεύει. Εκεί δεν μπορούμε να φτιάξουμε ένα ελληνικό πληκτρολόγιο?
  11. Αχ τι θα πάθουμε μέχρι να βγει το ατιμο το JB. Οι Chronic dev δημοσιοποιησαν το exploit (http://bit.ly/2uMGEa) του Geohot ο οποίος δηλωνει οτι σταματάει την εξέλιξη του εργαλείου του. Ελπίζω να τα βρούνε γρήγορα να μην έχουμε καθυστερήσεις. Αν και βεβαια το νερο εχει μπει στο αυλάκι....
  12. Ας είναι καλά ο Geohot. Μόλις ανακοίνωσε ότι σε 2 μέρες θα έχουμε JB για 3.1 OTB!!!!
  13. Τελικά τι έχεται καταλάβει οτι γίνεται? Αν δεν χρειαζόμαστε Unlock αλλά μόνο Jailbreak και είμαστε ήδη στην 3.1 θα τα καταφέρουμε με το εργαλείο που θα κυκλοφορήσει? Επίσης τι γίνεται με το αντίπαλο δεος τους Chronic Dev? Οντως αυτοί είναι κοντά σε καλύτερη και πιο μόνιμη λύση?
  14. Αυτο δείχνει να είναι πολύ παλιό post (από τον Ιούλιο). Δεν νομίζω ότι θα δουλεψει. Νομίζω οτι αναφέρεται στο Downgrade από βέτα έκδοση του 3.1 όταν ακομά μπορούσες να πάρεις πιστοποιητικό για εγκατάσταση 3.01..... Κακό στο τηλέφωνο σου δεν φαίνεται να κάνει. Αντε να χρειαστεί ένα restore. Νέα πάντως από την DEV TEAM έρχονται κάθε λίγο τις τελευταίες ώρες και πολύ σύντομα θα έχουμε καινούριο pownage. Επειδή στην Ελλάδα τα 3GS είναι κατά κανόνα ξεκλείδωτα και δεν μας νοιάζει τόσο πολύ το unlock, παραμένει το ερωτηματικό για το αν θα κάνει τουλάχιστον jailbreak ήδη εγκατεστημένο 3.1
  15. Τι γίνεται ακόμα και τα νέα σταμάτησαν για την εξέλιξη της προσπάθειας Jailbreak? ΑΑΑΑ και κανενας τρόπος για να ξεμπλοκάρει ενα τηλέφωνο που έχει κολήσει στην εικόνα με το μήλο χωρίς όμως restore υπάρχει?
  16. Αν πουλαει κανεις το bold ας στειλει pm. Επισης αν ξερεται καπου αγγελιες για κινητα...
  17. Το καισερ και γενικα τα htc ειχαν θηκη μεσα στη συσκευασια. Τι εγινε τώρα πρεπει να τιν παρουμε εχτρα?
  18. Πηρε νερό η οθόνη μου (οταν μίλησα στο τηλέφωνο ενώ ημουν ακομα βρεγμενος απο το μπάνιο!!!!!!) και χάλασε το Digitizer. Ξερεται πόσο μπορεί να κοστιζει η επισκευή? Επειδή έχω πολύ ασχημη εμπειρία από την αντιπροσωπεια σχετικα με τις τιμες της αλλα και τον χρονο εξυπηρέτησης ξέρεται αν υπαρχουν αλλοι που μπορουν να κάνουν αυτη την επισκευή. Δεν ειχα σκοπο να κρατησω πολύ ακομα αυτη την συσκευη αλλα οσο καθυστερεί το touch pro η to xperia πρεπει αναγκαστηκα να την συντηρήσω.
  19. Ξερω οτι πολλοι εδωπερα εχετε το bt itech clip D radio. Θελω να ρωτησω λοιπόν επειδη σε οσα μαγαζια και αν πηγα δεν εβγαλα ακρη αν το ενα ακουστικο βγαίνει οταν θέλεις ώστε να γίνεται όπως τα μονοφωνικά. Ευχαριστώ
  20. Ωραίο ρε παιδιά το Touch pro αλλα ειναι αρκετο για να ξεχασουμε το xperia? Ποια ειναι η γνωμη σας? Εμενα μου καθεται πολύ καλυτερα η φαρδύτερη και μεγαλύτερη οθονη και ο αισθητηρας θεσης που εχει σε σχεση με το VGA out του touch pro. Από επεξεργαστες και μπαταρια πως συγκρινονται? το εχει ψαξει κανενας? Επίσης για εμας που εχουμε μαθει το Καισερ η οθόνη που δεν ανασηκώνεται ειναι ενα πισογύσμα. Για αντικαταστατης του Καισερ μου φαινεται οτι βγηκε γρηγορα δεν εχει κατι τοσο καινουριο που δεν θα μπορουσαν ανετα να το εχουν βαλει και στο καισερ και με τοσο διαφορετικο form factor φαινεται να απευθύνεται σε αλλο κοινο.
  21. Το απλο clip d δειχνει το ονομα αν ειναι γραμμενο με λατινικους χαρακτηρες και το νουμερο οταν ειναι γραμμενο στα ελληνικα η επαφη η οταν ο καλων ειναι αγνωστος Το ιδιο θα κανει και αυτο
  22. Εστω οτι βρηκες το Exchange server. Το να καταφερεις να το στησεις ειναι μεγαλη δουλεια. Δεν ειναι κατι σαν το office. Μαλλον πρεπει να εισαι τεχνικος δικτύων... Χρονια χρηστης και δεν καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ.
  23. Ξερει κανεις αν μπορει να γινει συνδεση με WIFI για συνχρονισμο με το activesync η με το Windows Mobile Device Center στα Vista?
  24. Εχασα το πισω πορτακι του ΚΑΙΣΕΡ. (αληθεια ειμαι ο πρώτος εδωπέρα που το παθαίνει?) Ξερει κανείς που μπορώ να βρω ανταλλακτικό?
×
×
  • Create New...