Jump to content

IronLaw

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About IronLaw

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 13

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

IronLaw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και το aGPS του 3G iPad που έχω εγώ είναι εξαιρετικό. Κλειδώνει σε δευτερόλεπτα, αντιδρά αμέσως και έχει εξαιρετική απόδοση. Το μοναδικό ποτέ που έπιασε ΜΕΣΑ στο σπίτι μου!
  2. Άλλη μία ερώτηση: Με την προστασία της οθόνης τι έχετε κάνει, αν έχετε κάνει; Αγόρασα ένα mirror screen protector από το eBay και το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό, η φωτεινότητα έπεσε τουλάχιστον στο μισό ενώ τα χρώματα θύμιζαν ξεθωριασμένες ταινίες της δεκαετίας του '60. Είδα και ένα 2ρο με ένα screen protector της Belkin που δεν ήταν mirror και πάλι μου φάνηκε πως η καθαρότητα της οθόνης είχε πέσει πάρα πολύ. Δεν θέλω όμως και να αφήσω την οθόνη απροστάτευτη. Καμία συμβουλή;
  3. Έχω κάνει και Jailbreak, έχω περάσει και το Installous. Πρόβλημα να δοκιμάσω πρόγραμμα πρωτού το αγοράσω δεν έχω. Αλλά και το Navigon και το iGo τα βρήκα μόνο για iPhone, όχι για iPad. Γνωρίζω ότι θα λειτουργήσει αλλά φοβάμαι ότι θα φαίνεται μικρό/άσχημο. Δεν ξέρω αν κάποια εταιρία έχει βγάλει "καθαρά" εφαρμογή για iPad.
  4. Φαίνεται ότι εγώ προέβλεψα εκ των υστέρων. Η 3G έκδοση μπορεί να μου κόστισε λίγο παραπάνω αλλά έχω internet και GPS παντού. Το αξιοπεριέργο είναι ότι πληκτρολόγιο δεν χρειάζομαι, έχω βολευτεί το δικό του το ίδιο καλά με οποιοδήποτε πραγματικό. Αυτό που δεν έχω είναι πρόγραμμα πλοήγησης! Και είναι κάτι που δεν το έχω ψάξει πολύ καιρό τώρα, είχα να χρησιμοποιήσω GPS από την εποχή των Qtek 2020. Μπορώ να έχω μερικές προτάσεις για λογισμικό με αξιοπρεπή λειτουργία και χάρτες να το εξερευνήσω;
  5. Σε ευχαριστώ, για την ευχή και τις συμβουλές. Τελικώς δοκίμασα και συνήθισα το Documents 2 Go. Πρακτικό και δεν θα το έλεγα και ακριβό. Παρατήρησα ότι πολλοί αναφέρετε παιχνίδια με τα οποία "κολλάνε" τα κορίτσια σας. Όταν θελήσετε να τις "ξεφορτωθείτε με τρόπο", δείξτε τους το Diner Dash. Είναι πολύ αποτελεσματικό!
  6. Καλησπέρα σε όλους, Απόψε απέκτησα και εγώ ένα iPad, 64GB 3G. Μετά από διάβασμα που πραγματοποίησα εδώ αγόρασα ήδη το Goodreader, καθώς διαβάζω πολύ λόγω δουλειάς και έχω εκατοντάδες βιβλία σε PDF και όχι μόνο. Το βρήκα πολύ χρήσιμο. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής. Μπορεί κάποιος να προτείνει μία απλή εφαρμογή (κατά προτίμηση δωρεάν) επεξεργασίας κειμένου; Απλώς για να τυπώνω κείμενα και να μπορώ να τα αποθηκεύω σε αρχεία, ώστε να τα μεταφέρω στον υπολογιστή και να τα περνώ στο Word. Τίποτα πολύ εξειδικευμένο. Έχω ήδη εγκατεστημένα Cydia και Installous αλλά δεν είχα τον χρόνο να το ψάξω. Τέλος, να αναφέρω ότι εγώ αγόρασα αυτή την θήκη: http://store.apple.com/uk/product/H0958ZM/B?mco=MTY3ODQ5OTY Προσθέτει πολύ όγκο στην συσκευή δυστυχώς και είναι ακριβή, αλλά είναι πάρα πολύ καλή κατασκευή και παρέχει εξαιρετική προστασία. Τουλάχιστον για εμένα που κινούμαι πολύ, την βρήκα άριστη.
×
×
  • Create New...