Manospalin Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Χωρίς να θέλω αντιπαράθεση, ούτε διάθεση να θάψω το ipad, σε τι είναι καλό? Μόνο στα παιχνίδια (που στην τελική οι παιχνιδομηχανές είναι πολύ ανώτερες)? Ρώτησα μήπως κι εγώ δεν ξέρω κάτι, μιας και ποτέ δεν είχα iphone ή κάτι σχετικό. Για βοήθεια (έμμεσα) ψάχνω. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι αυτό το άψογο σε hardware μηχάνημα δεν κάνει τα βασικά. Που πρέπει να ρωτήσω? Υπάρχει άλλο σχετικό θέμα? Ποια παιχνιδομηχανη είναι ανώτερη; Έχεις παίξει με Το ipad; Ακόμα, για internet BROWSING είναι απίστευτο, εφαρμογές άπειρες απο messenger μέχρι καταγράφη οικονομικών, και παρα παρα παρα πολλά ακόμα που κανένα laptop δεν κάνει όπως το iPad. Ψάξε στο google, στο YouTube ή πιάσε ενα στα χέρια σου. Απο την άλλη αν έχεις διάφορες αμφιβολίες, Πάρε ενα netbook με τα μισά λεφτά. Δεν είναι ανάγκη να ψάχνεις για πληροφορίες για κάτι που χωρίς να το πιάσεις έχεις ηδη αρνητική γνώμη... Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoh-kun Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Χθες αγόρασα κι εγώ το ipad. Μια ερωτησούλα μόνο. Πως γίνεται αρχείο pdf που τα βλέπω online να τα αποθηκεύω στο ipad? Μπορώ να τα κάνω save από το laptop και ύστερα να τα περνάω αλλά υπάρχει τρόπος να μπορώ να τα αποθηκεύω απευθείας από το browsing του ipad? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Χωρίς να θέλω αντιπαράθεση, ούτε διάθεση να θάψω το ipad, σε τι είναι καλό? Μόνο στα παιχνίδια (που στην τελική οι παιχνιδομηχανές είναι πολύ ανώτερες)? Ρώτησα μήπως κι εγώ δεν ξέρω κάτι, μιας και ποτέ δεν είχα iphone ή κάτι σχετικό. Για βοήθεια (έμμεσα) ψάχνω. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι αυτό το άψογο σε hardware μηχάνημα δεν κάνει τα βασικά. Που πρέπει να ρωτήσω? Υπάρχει άλλο σχετικό θέμα? Άν δεν υπάρχει ήδη θέμα μπορείς να ανοίξεις ένα στο Mobile Yard και να πάρεις τις απαντήσεις σου, εδώ είναι καθαρά μόνο για ενημέρωση της συσκευής και με ότι συνεπάγεται με αυτή.. Παρακαλώ μην συνεχιστεί η κουβέντα, τα άσχετα μηνύματα από εδώ και πέρα θα διαγραφούν, η θα μεταφερθούν για την ομαλή χρήση του θέματος. Σας ευχαριστώ!!! :) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Φίλε Μάνο (@Manospalin) το έχω σχεδόν δυο μήνες απλά είναι (θεωρητικά... γκουχ γκουχ) της γυναίκας μου. Έχω περάσει 25 παιχνίδια για την γυναίκα και τις κόρες μου. ΟΚ είναι καλό για τα δεδομένα του σε αυτό το κομάτι. Τα υπόλοιπα όμως? Στο σπίτι μου υπάρχουν 3 λάπτοπ (2+1 eepc, διάφορων λειτουργικών), ipad, android phone, playstation, wii, psp και μέχρι πρότινος windows mobile κινητό. Κάποιο μέτρο σύγκρισης το έχω. Λυπάμαι αλλά με απογοήτευσε και απ' ότι φαίνεται (αυτός ήταν ο σκοπός μου αρχικά) δεν υπάρχουν λύσεις στα προβλήματα που ανέφερα. Νόμιζα πως κάτι δεν κάνω εγώ καλά. Το σταματάω εδώ γιατί θα μας κράξουν. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. edit: Συγνώμη αλλά με πρόλαβες. Αν θέλεις διέγραψε ή μετέφερε την απάντησή μου. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Δεν πειράζει ας είναι το τελευταίο αφού και δεν προλάβες να διαβάσεις το δικό μου λόγο εγγραφής του παραπάνω!!! :) Σε ευχαριστώ!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Χωρίς να θέλω αντιπαράθεση, ούτε διάθεση να θάψω το ipad, σε τι είναι καλό? Μόνο στα παιχνίδια (που στην τελική οι παιχνιδομηχανές είναι πολύ ανώτερες)? Ρώτησα μήπως κι εγώ δεν ξέρω κάτι, μιας και ποτέ δεν είχα iphone ή κάτι σχετικό. Για βοήθεια (έμμεσα) ψάχνω. Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι αυτό το άψογο σε hardware μηχάνημα δεν κάνει τα βασικά. Που πρέπει να ρωτήσω? Υπάρχει άλλο σχετικό θέμα? Κοιτα εγω θα σου απαντησω ως κατοχος ipad και με οση αντικειμενικοτητα μπορω 1.- τι κανεις στον υπολογιστη σου ???? βασικο ερωτημα word , internet , email , chat ? ολα αυτα σου τα προσφερει το ipad με τον ποιο τελειο τροπο (εκτος απο video conference πχ skype ,καθοτι , αυτο τουλαχιστον το μοτελο δεν εχει καμερα ουτε μπορει να δεχθει προς το παρον ..) 2.- Δεν εχει usb για να περνεις ευκολα αρχεια , απο ενα υπολογιστη (εχει βεβαια το usb kit που τα κανεις αυτα με προσθετο κοστος 40 ευρω περιπου, αλλα θα το εχεις συνεχεια μαζι σου ?το κιτ /?) 3.- Ταινιες , διαβασμα βιβλιων pdf klp ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ 4.- Μπαταρια απλα απιστευτη ..... Γενικα δεν μπορεις να τρέξεις βαριά προγράμματα .... , βεβαια εχεις αστειρευτη γκαμα απο εφαρμογες + παιχνιδια που μπορεις να βαλεις ....... πχ τωρα εβαλα ενα app που δημιουργεις κολαζ απο φωτογραφιες ..... και το κανει υπεροχα !!!!!!+ πολλα αλλα Λοιπον για μενα αν εχεις υπολογιστη βασικο (ειτε mac ειτε windows pc ) απλα δεν χρειαζεσαι ενα ακομα φορητο Σαν κατασκευη και σαν οθονη ειναι υπεροχο .... Τα παρακατω βιντεο θα σου δειξουν τι ειναι το ipad Να και ενα δικό μου http://www.youtube.com/watch?v=OVj-ILwAbjE Αυτα και ελπιζω να βοήθησα οσο μπορούσα :) Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Παιδιά καλησπέρα.Πήρα κι εγώ το ipad την Τετάρτη και είμαι κατενθουσιασμένος.Δεν ε'ίχα πριν κάτι παρόμοιο και έτσι πέρασα το απαραίτητο itunes 10 (δεν υπήρχε και άλλη έκδοση) έκανα τους απαραίτητους συγχρονισμούς, έβαλα ταινίες., εφαρμογές κτλ.Έχω την έκδοση 3.2 και σκέφτομαι να κάνω jailbreak, αλλά μετά από ψάξιμο βλέπω ότι δεν παίζει με itunes 10. Τώρα τι δηλαδή, την κάτσαμε την βάρκα;Που να το ήξερα να μην το πέρναγα.Αλλά δεν είχα και άλλη επολογή. Καμμιά ιδέα παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 πχ τωρα εβαλα ενα app που δημιουργεις κολαζ απο φωτογραφιες ..... και το κανει υπεροχα !!!!!! Καλησπέρα Μάριε. Ποιό είναι το συγκεκριμένο App ???? Έψαχνα κάτι τέτοιο, αλλά 2-3 που βρήκα δεν έκαναν αυτό ακριβώς που ήθελα ... Επίσης ψάχνω και ένα App που να κάνει puzzle από φωτογραφίες ... Καμία ιδέα ??? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Παιδιά ευχαριστώ ξανά. Με καλυψατε. Να σας θυμίσω ότι έχω iPad. Στο θέμα μας. Εγώ έχω κάνει jailbreak και με iTunes 10 δουλεύει μια χαρά. Χτες έκανα update το iTunes. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Παιδιά καλησπέρα.Πήρα κι εγώ το ipad την Τετάρτη και είμαι κατενθουσιασμένος.Δεν ε'ίχα πριν κάτι παρόμοιο και έτσι πέρασα το απαραίτητο itunes 10 (δεν υπήρχε και άλλη έκδοση) έκανα τους απαραίτητους συγχρονισμούς, έβαλα ταινίες., εφαρμογές κτλ.Έχω την έκδοση 3.2 και σκέφτομαι να κάνω jailbreak, αλλά μετά από ψάξιμο βλέπω ότι δεν παίζει με itunes 10. Τώρα τι δηλαδή, την κάτσαμε την βάρκα;Που να το ήξερα να μην το πέρναγα.Αλλά δεν είχα και άλλη επολογή. Καμμιά ιδέα παιδιά; Ιδέα καμία....:O Περιμένεις όπως όλοι μας το εργαλείο της dev team... Παιδιά ευχαριστώ ξανά. Με καλυψατε. Να σας θυμίσω ότι έχω iPad. Στο θέμα μας. Εγώ έχω κάνει jailbreak και με iTunes 10 δουλεύει μια χαρά. Χτες έκανα update το iTunes. Aυτή είναι μία πολύ καλή πληροφορία!!!!;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtolios Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 (edited) Υπομονή! Κ Εγω το αγόρασα με την 3.2 περασμένη... Έχει κανείς χρησιμοποιήσει το ελληνικό πληκτρολόγιο στην 4.2; Edited September 27, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση Μηνύματος! Παράθεση iPhone 5 16GB iPad 2 16GB iMac i5 27" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ναι, εγώ. Είναι απαίσιο. Καθόλου βολικό! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtolios Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Γιατί Χαρη; Τι πιστεύεις ότι φταίει; Παράθεση iPhone 5 16GB iPad 2 16GB iMac i5 27" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Φταίει η διάταξη. Αν δεις για παράδειγμα το screenshot από εδώ http://www.iphonehellas.gr/20944/ipad-ios-4-2-beta-screenshots/ , θα δεις ότι είναι προβληματικό γιατί δεν ακολουθεί την "standard" qwerty κατανομή. Για παράδειγμα το "Ε" είναι τέρμα αριστερά ενώ στο κανονικό πληκτρολόγιο είναι πάνω δεξιά του "Σ". Mε αποτέλεσμα να μην μπορείς να γράψεις καλά και γρήγορα. Άσε που είναι κάπως μετατοπισμένα στα αριστερά όλα τα γράμματα και δεν είναι καθόλου εύκολο (όπως πριν) να γράψεις με τα δύο χέρια ενώ κρατάς το iPad. Ή θα το έχεις στα πόδια ή θα το κρατάς με το ένα και θα γράφεις με το άλλο. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtolios Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Έχεις δίκιο. Αν ήταν μια θέση πιο δεξιά θα ήταν πολύ καλύτερα. Ο τόνος πάντως βολεύει περισσότερο απο τέρμα αριστερά. Παράθεση iPhone 5 16GB iPad 2 16GB iMac i5 27" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Ιδέα καμία....:O Περιμένεις όπως όλοι μας το εργαλείο της dev team... Aυτή είναι μία πολύ καλή πληροφορία!!!!;) Καλημέρα.Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;Με ποιό πρόγραμμα έκανες jailbreak και δεν έχεις και πρόβλημα με itunes 10; Γιατί σε όσα forum διάβασα, δεν μπορούσε να γίνει συγχρονισμός με το itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bondou Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Χθες αγόρασα κι εγώ το ipad. Μια ερωτησούλα μόνο. Πως γίνεται αρχείο pdf που τα βλέπω online να τα αποθηκεύω στο ipad? Μπορώ να τα κάνω save από το laptop και ύστερα να τα περνάω αλλά υπάρχει τρόπος να μπορώ να τα αποθηκεύω απευθείας από το browsing του ipad? Βαλε το goodreader και μετα βαζοντας g το πριν την διευϑυνση πχ ghttp: σου κατεβαζει το pdf στο ipad..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Καλημέρα.Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες;Με ποιό πρόγραμμα έκανες jailbreak και δεν έχεις και πρόβλημα με itunes 10; Γιατί σε όσα forum διάβασα, δεν μπορούσε να γίνει συγχρονισμός με το itunes Έχω κάνει στην 3.2.1 από το jailbreakme.com. Άργησε πάρα πολύ να κάνει synch αλλά δούλεψε. Επίσης πέρασα avi στο VNC και pdf στο iReader χωρίς πρόβλημα με iTunes 10. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Βαλε το goodreader και μετα βαζοντας g το πριν την διευϑυνση πχ ghttp: σου κατεβαζει το pdf στο ipad..... Υπάρχει ειδικό κουμπί γι' αυτή τη δουλειά. Το πατάς και κατεβαίνει το αρχείο. Ο goodreader δουλεύει άψογα και με dropbox by the way... Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoh-kun Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Υπάρχει ειδικό κουμπί γι' αυτή τη δουλειά. Το πατάς και κατεβαίνει το αρχείο. Ο goodreader δουλεύει άψογα και με dropbox by the way... Από το goodreader εννοείς ή χωρίς την εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmanosv Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Σορρυ για το offtopik, γνωρίζει καποιος να μου πει καμια καλή προσφορά που τρέχει τώρα για καρτοκινητή ωστε να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για το ipad 3g ??? Παράθεση THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Σορρυ για το offtopik, γνωρίζει καποιος να μου πει καμια καλή προσφορά που τρέχει τώρα για καρτοκινητή ωστε να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για το ipad 3g ??? Vodafone kartointernet με microSIM. http://bit.ly/bCWfsg Το έχω και παίζει φίνα. Έβαλα 11 μέρες με 19€. Χθες αγόρασα κι εγώ το ipad. Μια ερωτησούλα μόνο. Πως γίνεται αρχείο pdf που τα βλέπω online να τα αποθηκεύω στο ipad? Μπορώ να τα κάνω save από το laptop και ύστερα να τα περνάω αλλά υπάρχει τρόπος να μπορώ να τα αποθηκεύω απευθείας από το browsing του ipad? Προσωπικά το κάνω με το AirSharing Pro. Κατεβάζει ο,τι UrL του πεις και μετα αν θες στο ανοίγει και με το iBooks. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmanosv Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 11 μερες 19 ευρω ?? ψαχνω να βρω καμια προσφορα καρτοκινητης με 3 ευρω ανανεωση το μηνα. Ειχε μια προσφορα η cosmote για 480 το μηνα αν εκανες 4 ανανεωσεις (120 η μια) αλλα τωρα δε πρέπει να ισχυει .. Παράθεση THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoh-kun Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Προσωπικά το κάνω με το AirSharing Pro. Κατεβάζει ο,τι UrL του πεις και μετα αν θες στο ανοίγει και με το iBooks. Σε ευχαριστώ. Κάτι άλλο αν μπορείς να μου απαντήσεις. Κάποιο αξιόλογο application για timetable? Με ενδιαφέρει να δείχνει σε ένα πλάνο όλη την εβδομάδα και τις καθημερινές μου δραστηριότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Σε ευχαριστώ. Κάτι άλλο αν μπορείς να μου απαντήσεις. Κάποιο αξιόλογο application για timetable? Με ενδιαφέρει να δείχνει σε ένα πλάνο όλη την εβδομάδα και τις καθημερινές μου δραστηριότητες. Pocket Informant... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts