trenakias Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 την ειχα παρει(δε θυμαμαι ποτε αλλα θα το εχω ποσταρει μαλλον) αλλα να σου πω την αληθεια την βαρεθηκα...:O συνήθως φοράω αρώματα γλυκά τύπου gucci rush, moschino κλπ τώρα τελευταία μου κάνουν κλικ πιο έντονα αρώματα όπως αυτό του Tom Ford, Givenchy Πάντως έχεις δίκιο, φίλη μου που την είχε, την ενθουσίασε αμέσως και την βαρέθηκε επίσης πολύ γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Μιάς και αναφέρθηκε ο Tom Ford, έχει δοκιμάσει κανείς το ανδρικό του; Το έψαξα τον Αύγουστο που ήμουν εξωτερικό, αλλά δεν υπήρχε πουθενά... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Old88 Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Declaration Cartie Εϊναι σαν το κολύμπι στα βαθιά. Ή που πνίγεσαι ή που κολυμπάς. Εάν όμως υπάρχει χημεία; Accept no substitutes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 για αλλες πηγα να δοκιμασω,τις δοκιμασα,δοκιμασα και καποιες αλλες αλλα παιδια μονο μια αξιζε.. http://img527.imageshack.us/img527/5334/fahrenheit32c0bf33ut2.th.jpg τελεια!:love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 "παλια " μεν αλλα την λατρευω... jadore Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Mια βοήθεια για επιλογή κολώνιας... Θέλω μια κολώνια για βράδυ κυρίως, ΑΛΛΑ (!) θέλω να έχει ποοοολύ ξεχωριστό άρωμα. Το λέω αυτό διότι οι περισσότερες κολώνιες μου φαίνονται ίδιες. Το κόστος δεν αποτελεί πρόβλημα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ξεχωρίζει. Μέχρι πρόσφατα είχα τη gucci envy , μου άρεσε πολύ αλλά χρειαζόταν ανανέωση κάθε 10 λεπτά... :-( Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Mια βοήθεια για επιλογή κολώνιας... Θέλω μια κολώνια για βράδυ κυρίως, ΑΛΛΑ (!) θέλω να έχει ποοοολύ ξεχωριστό άρωμα. Το λέω αυτό διότι οι περισσότερες κολώνιες μου φαίνονται ίδιες. Το κόστος δεν αποτελεί πρόβλημα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ξεχωρίζει. Μέχρι πρόσφατα είχα τη gucci envy , μου άρεσε πολύ αλλά χρειαζόταν ανανέωση κάθε 10 λεπτά... :-( Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Πολύ ωραία κολώνια αντρική και με ιδιαίτερο άρωμα (όπως θες) είναι η Jean Paul Gaultier. Ξεχωρίζει από μακρια..Το μπουκάλι που είναι ένα πράσινο αντρικό σώμα,αν το ξέρεις..Εμένα προσωπικά μ'αρέσει πολύ!;) http://slimages.macys.com/is/image/MCY/products/4/optimized/123154_fpx.tif?bgc=255,255,255&wid=273&qlt=90,0&layer=comp&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.7,1.0,0.5,0&fmt=jpeg Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Πολύ ωραία κολώνια αντρική και με ιδιαίτερο άρωμα (όπως θες) είναι η Jean Paul Gaultier. Ξεχωρίζει από μακρια..Το μπουκάλι που είναι ένα πράσινο αντρικό σώμα,αν το ξέρεις..Εμένα προσωπικά μ'αρέσει πολύ!;) http://slimages.macys.com/is/image/MCY/products/4/optimized/123154_fpx.tif?bgc=255,255,255&wid=273&qlt=90,0&layer=comp&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.7,1.0,0.5,0&fmt=jpeg φυσικά και τ έχω:p!!! και λέει πολλά σαν άρωμα (και μάλιστα το συλλεκτικό μπουκάλι που είναι πράσινο και έχει κόκκινο στη μέση) Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 εγω εδω και 2-3 χρονια χρησιμοποιω kenzo flower κραταει παρα πολυ Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Mια βοήθεια για επιλογή κολώνιας... Θέλω μια κολώνια για βράδυ κυρίως, ΑΛΛΑ (!) θέλω να έχει ποοοολύ ξεχωριστό άρωμα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Essenza di zegna απο Ermenegildo Zegna Ισως να μην την βρείς ευκολα... αλλα οτι ξεχωρίζει ξεχωρίζει.... Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Πολύ ωραία κολώνια αντρική και με ιδιαίτερο άρωμα (όπως θες) είναι η Jean Paul Gaultier. Ξεχωρίζει από μακρια..Το μπουκάλι που είναι ένα πράσινο αντρικό σώμα,αν το ξέρεις..Εμένα προσωπικά μ'αρέσει πολύ!;) http://slimages.macys.com/is/image/MCY/products/4/optimized/123154_fpx.tif?bgc=255,255,255&wid=273&qlt=90,0&layer=comp&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.7,1.0,0.5,0&fmt=jpeg Σ'ευχαριστώ πολύ, θα παω να τη μυρίσω αύριο:) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Black XS (Paco rabanne), 212 sexy men, L'homme yves saint laurent autes oi 3 einai entelws xexwristes se mirodia kai aisthisi Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenaki Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 και η ENVY Men / GUCCI ξεχωριζει Παράθεση Υπάρχουν μερικές στιγμές που είναι ικανές να σταματήσουν το χρόνο. Μην τις ξεχάσεις ποτέ και ποτέ μην προσπαθήσεις να τις ξαναζήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 και η ENVY Men / GUCCI ξεχωριζει Ξεχωρίζει και είναι υπέροχη, αυτήν είχα μεχρι τώρα...:) Αλλά δεν κρατάει πολύ :cry: Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ, θα παω να τη μυρίσω αύριο:) Είμαι 100% σίγουρη ότι θα σ'αρεσει γιατί είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις ότι θέλεις..Μόλις τη μυρίσεις πες μου εντυπώσεις!:p φυσικά και τ έχω:p!!! και λέει πολλά σαν άρωμα (και μάλιστα το συλλεκτικό μπουκάλι που είναι πράσινο και έχει κόκκινο στη μέση) Δεν το έχω δει το συλλεκτικό μπουκάλι..:p Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Τώρα τελευταία πήρα την Armanimania κ μου αρέσει πολύ!Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!Είναι γλυκό άρωμα κ κρατάει πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Λοιπόν... μετά απο την εξόρμηση στο attica τελικά κατέληξα στην Roberto Cavalli Black. Απο τις υπολοιπες κολώνιες (ανδρικές) που μύρισα, πολύ ωραίες ήταν επίσης οι: Viktor & Rolf , Antidote Versace, Dreamer Jean Paul Gaultier , Le Male και φυσικά η προηγούμενη που είχα... Gucci Envy Καλές αγορές και στους υπόλοιπους/ες :) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostemotion Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Τώρα τελευταία πήρα την Armanimania κ μου αρέσει πολύ!Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!Είναι γλυκό άρωμα κ κρατάει πολύ! Το καλύτερο άρωμα για μένα... Την αγόραζω 3 χρόνια και αρέσει σε όλους όσους την μύριζουν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Το πιο ακριβό αντρικό άρωμα του κόσμου ... :) Link: http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod17640036&parentId=cat10470747&masterId=cat10470744&index=3&cmCat=cat000000cat000285cat10420741cat10470744cat10470747 Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Το πιο ακριβό αντρικό άρωμα του κόσμου ... :) Link: http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod17640036&parentId=cat10470747&masterId=cat10470744&index=3&cmCat=cat000000cat000285cat10420741cat10470744cat10470747 Αυτό που δίνεις στο link, κοστίζει μόλις 865 δολλάρια, αλλά από κάτω έχει suggestion ένα του ίδιου που κάνει 2350 δολλάρια (http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/frg_popupProductDetail.jhtml?item=prod17640031&prodId=prod17640031&cmosSuperClassForLookUp=175&cmosClassForLookUp=109&saleFlag=false&productTypeMws=0&mwsInfo=details&cmosDesignerNameForLookUp=Clive Christian&showMoreInfoType=product)... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch00068 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Πολύ ωραία αρώματα έχει και η γωνία της Jo Malone στο Attica. Γενικά έχει πολύ ψαγμένους συνδυασμούς από αρώματα φρούτων και φυτών και μάλιστα μπορείς να πετύχεις κάπιον συνδυασμό που να κάνει κλικ με το δέρμα σου. Από τιμές μέτρια. Έχει όμως πολύ καλό after sales με δωρεάν δείγματακια και συχνή επικοινωνία με επιστολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Αυτό που δίνεις στο link, κοστίζει μόλις 865 δολλάρια, αλλά από κάτω έχει suggestion ένα του ίδιου που κάνει 2350 δολλάρια (http://www.neimanmarcus.com/store/catalog/frg_popupProductDetail.jhtml?item=prod17640031&prodId=prod17640031&cmosSuperClassForLookUp=175&cmosClassForLookUp=109&saleFlag=false&productTypeMws=0&mwsInfo=details&cmosDesignerNameForLookUp=Clive Christian&showMoreInfoType=product)... γιατι τοσο ακριβο αληθεια???:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 γιατι τοσο ακριβο αληθεια???:X Σύμφωνα με τις πληροφορίες, περιλαμβάνει τα πιο σπάνια και εκλεκτά συστατικά, ενώ το μπουκάλι έχει μπροστά ένα διαμάντι... Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 D&G ,BEYOND PARADISE,PUMA,STRAIGHT!!!!!!!!!! ANDRIKES!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Η Diesel Fuel for Life που πήρα πρόσφατα είναι πολύ καλή και διαρκεί.Αξίζει να τη δοκιμάσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts