Jump to content

Old88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Old88

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Old88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απαράδεκτοι... Σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες υπάρχουν δεδομένοι κωδικοί έκπτωσης πχ. -Γνωστός -μεγάλη παραγγελία -Ανταγωνισμός (ΝΑΙ, πολλοί δικαιολογούν επίσημα έκπτωση εάν τους πεις ο ΤΑΔΕ έχει αυτό το τηλ. τόσο πιο φτηνά.) Αλλά όλοι έχουν κωδικο "μοντέλο παρουσίασης" Πρόσφατα πήρα οθόνη από 350 Ευρώ 175 (με τα κουτιά της και την εγγύηση και τα πάντα) γιατί ήταν μοντέλο έκθεσης. ΑΥτά είναι ξεκάθαρα σαχλαμάρες του καταστήματος.:mad:
  2. Δεν νομίζω ότι έκανες κάτι λάθος. Σε τελική ανάλυση έχει και ενδιαφέρον και αυτή η διάσταση που έθιξες.του παιχνιδιου εναλλακτής πραγματικότητας.(άσχετο, είδα το παιχνίδι που έλεγες για το lost και έφριξα που το έχασα...)- καινούργιο hobby? Προσωπικά με κέρδισε -και ας έχει σπόνσορα- και νομίζω ότι είναι κάτι διαφορετικό το οποίο χωράει σε δικό του topic. Δεν ξέρω: Αντικειμενικά μήπως θα έπρεπε να έχει μία θέση αλλού από τη κατηγορία αινίγματα και σπαζοκεφαλιές; (Και οκ, ίσως όχι στο chat and fun αλλά που να το τοποθετήσουμε για να το κουβεντιάσουμε;) Moderators τι λέτε; :)
  3. Λοιπόν, Είδα το http://www.pemptiimera.gr Είναι ένα παιχνίδι γρίφων που διηγείται μια ιστορία με το μυστήριο μιας εξαφάνισης. Ειναι νομίζω καινούργιο και μου πήρε μερικές ώρες για να τελειώσω τα πρώτα δύο επεισόδια (τα οποία βγαίνουν κάθε εβδομάδα.) Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Καλοδουλεμένο, πραγματικά διασκέδασα.:) Θέλει μόνο οπωσδήποτε DSL λόγω των βίντεο που έχει. Edit: Τώρα είδα ότι το παιχνίδι έχει ένα banner ΝΑ! στο forum (είδες τί είναι να μαθαίνεις να τα αγνοείς; )
  4. Για μία ακόμη φορά ο ανώνυμος εργάτης που μοχθεί-το δέντρο- υπνωτίζεται από το προτσές του αμίληκτου συστήματος που χρησιμοποιεί την εικόνα του αγοριού θέτοντας ψευδοπατριωτικά διλλήματα (δώσε λεφτά ή μήλο αλλιώς "το αγόρι" -βλέπε η πατρίδα- θα πεινάσει/καταστραφεί) και το κάνει να υποκύπτει και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, του επιβάλλει να βιώνει την "ευτυχία" να χαρεί δηλαδή για τις αλυσίδες του. Πιστεύω πως το απαίσιο αυτό "παραμύθι" φτιάχτηκε ως απάντηση ρεβιζιονιστικών αντιδραστικών κέντρων στο πανέξυπνο επαναστατικό έργο "Χιονάτη και η 7 νάνοι". Εκεί η νέα υποτίθεται κακή (δείτε τί λένε οι εχθροί του λαού) "Βασίλισσα" η οποία στην πραγματικότητα εκπροσωπεί τον επαναστατημένο Λαό ο οποίος ως Δικτατορία του προλεταριάτου αποδίδει δικαιοσύνη φροντίζοντας οι πρώην πλουτοκράτες -η Χιονάτη- να δουλέψουν και αυτοί μία ημέρα για να μάθουν την έννοια του μόχθου, επιλέγει να δώσει το 'Μήλο" μεν στην Χιονάτη -στερώντας το από το Δέντρο ΑΛΛΑ φροντίζει να είναι γεμάτο δηλητήριο για να εκδικηθεί τους πλουτοκράτες/Χιονάτη (η οποία φυσικά έχει διαφύγει από την χώρα μετά την επανάσταση πηγαίνοντας στους "7 Νάνους" οι οποίοι συμβολίζουν τις Πετρελαϊκές εταιρίες και τα ξένα συμφέροντα σε συνδυασμό με τους ντόπιους κεφαλαιοκράτες). Βλέπετε σαφώς την διαφορά με το πρώτο παραμύθι. Η Κακιά Βασίλισσα ήταν γνήσια επαναστάτρια. (Το πριγκηπόπουλο συμβολίζει το ΝΑΤΟ) Οπότε. Δεν μου αρέσει το βιβλίο σου:p
  5. Λοιπόν, ενδιαφερουσα ερώτηση. Το σκέφτηκα λιγάκι. Διάβαζα ένα άρθρο στην International Herald tribune περίπου κάνενα χρόνο πριν στο οποίο αναφερόταν μία τύπισσα η οποία είχε γράψει ένα βιβλίο ChickLit , το είχε πουλήσει για σοβαρά ποσά, κα μόνο κανένα εξάμηνο μετά διαπίστωσαν ότι ολόκληρα τμήματα ήταν copy/paste από άλλους τέτοιους τίτλους. Η έρευνα αποκαλυψε ότι χρησιμοποιήθηκε software για να γραφτεί το 80% με βάση δεδομένων ανάλογα βιβλία. το συμπέρασμα ήταν ότι σαν σειρά του φώσκολου όλα επαναλαμβάνουν τα πάντα. Όλο αυτό αυτό με ενέπνευσε: Μου θύμησε τους Borg στο Star Trek όπου όλοι γίνονται βιομάζα σε έναν ευρύτερο οργανισμό. Σε απάντηση λοιπον της ερώτησής σου: Α)Τους υπόλοιπους πρέπει να τους ομογενοποιούν (χωρίς παστερίωση) οι Borg όταν είναι ζωντανοί. Β)Όταν αποδημήσουν εις Κύριον, θα τους περιμένει ο Dan Brown για να τους διδάξει δημιουργική γραφή σε όλη την αιωνιότητα. (Αμήν) :) Παρεπιπτόντως, αναφέρομαι στην ανεγκέφαλη κατηγορία λογοτεχνίας, η οποία όχι μόνο ειναι κακογραμμένη αλλά έχει και διεκδικήσεις ιδεολογικές κτλ. Δεν έχω κάτι ενάντια στην ελαφριά λογοτεχνία, διαβάζω space opera, alexander mccall smith κτλ.
  6. α. έτσι απλά. Πάω να πάρω το guitar hero τώρα...:blink:
  7. από τα γέλια ξύπνησα τους πάντες στο σπίτι :lol::lol::lol: απίστευτο, δεν είχε τύχει να το δώ. Διαμάντι
  8. Εδώ και τώρα Σειρά Φώσκολου! Μέσα για μανιακό δολοφόνο μπατζανάκη του αρχηγού της αστυνομίας ιδιοκτήτη πολυεθνικής εταιρίας παντρεμένου με Πρίγκιπα του τζατζικιστάν που μετέχει της Ελληνικής Παιδείας και υποδύεται τον υπηρέτη του υπερασπίζοντας τον εαυτό του για άσχετο φόνο σε δικαστήριο με συνήγορο υπεράσπισης τον Υπουργό Εσωτερικών ο οποίος άθελά του έχει σχέση με γραμματέα η οποία μπορεί (ή μπορεί όχι;!)να είναι αδελφή του, έχει ανίατη νόσο και είναι έγκυος. ουφ βγαλμένα από την ζωή βρε αδελφέ.
  9. Υπέρ των spoiler. Από την μία προστατεύεις όποιον μπει τυχαία ή θέλει απλώς να συμμετέχει στην κουβέντα και στον ενθουσιασμό της σειράς ενώ από την άλλη κλικάρεις και μαθάίνεις πραγματικά συνταρακτικά πράγματα όπως Αυτή είναι η γνώμη μου. Και μαζί με το lost το heroes είναι o μόνος λόγος που βλέπω τηλεόραση.:ninja:
  10. Declaration Cartie Εϊναι σαν το κολύμπι στα βαθιά. Ή που πνίγεσαι ή που κολυμπάς. Εάν όμως υπάρχει χημεία; Accept no substitutes
  11. Με την εξής σκέψη: Υπάρχει μια προσωπική κόλαση φτιαγμένη με μεράκι από κινέζους Δαίμονες με ειδικά βασανιστήρια για τον Dan Brown. :ninja: Μόνο αυτή η σκέψη με κρατά. Για τους αναγνώστες του τώρα... ε. οι άνθρωποι έχουν τιμωρηθεί αρκετά νομίζω.
  12. Το πρόστιμο μου φαίνεται της λογικής 'νάχαμε να λέγαμε". Να το δει η Ευρώπη μπας και γλιτώσουμε κανένα πρόστιμο. Ζητάμε ένα καράβι λεφτά για χρηματοδοτήσεις και καλά περιβαλλοντολογικές και πρέπει να φαίνεται ότι κάνουν κάτι... Ας πάρει κάποιος την απόφαση να επενδύσει σε καθαρότερες μονάδες καύσης λιγνίτη και συνθηκών εξόρυξης. Δεν έχουμε ουσιαστικά άλλη επιλογή. Θα ήμουν διατεθιμένος να συζητήσω την πυρηνική επιλογή αν α) γινόταν να υπάρξει νηφάλια συζήτηση β) δεν είχαμε την σεισμικότητα που έχουμε. Επειδή όμως ό λιγνίτης είναι ουσιαστικά αναντικατάστατος ας έχει κάποιος τα κότσια να καθαρίσει αυτή την επιλογή. Και ας μεταφέρει το κόστος στον καταναλωτή. Αλλά χωρίς καπέλα.
  13. Δηλαδή μάπα το καρπούζι. Της σειράς...
  14. Old88

    BioShock

    Απίστευτο παιχνίδι. FPS για σκεπτόμενα άτομα. δεν θα το μετανιώσετε. Αγοράστε το, ειλικρινά αξίζει να δώσετε τα λεφτά και ειδικά για την συλλεκτική έκδοση με το απίστευτο αγαλματάκι Big Daddy και το Soundtrack από τον Moby. Φοβερό. Παρεπιπτόντως φοβερό review στο πρώτο post μπράβο akis_k :respect:
  15. Πως συγκρίνεται με τα προηγούμενα σαν gameplay; έχω ακούσει ότι είναι πλύ περισσότερο shooter (η ιδέα με ξενερώνει, το σενάριο θέλω να παίζει πρωτεύοντα ρόλο) Για πείτε... :)
×
×
  • Create New...