manolog3 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μάλλον θα πάω για αλλαγή γιατί ότι και να προσπάθησα δεν έχει αποτέλεσμα. Ξέρετε αν το κατάστημα θα δεχτεί αλλαγή? (αγορά μέσω σκρουτζ) Αμα ειναι ελαττωματικη η μνημη προφανως και θα δεχθει. Εχει εγγυηση. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarefa Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Καλημέρα. Ψάχνω λάπτοπ για τη σύζυγο. Χρήματα που μπορώ να διαθέσω περίπου μέχρι 500 ευρώ. Χρήση τυπική, εφαρμογές γραφείου, σερφάρισμα, και βίντεο στο youtube. Με ενδιαφέρει το μηχάνημα να έχει οθόνη IPS αλλά δυστυχώς βλέπω ότι γενικά σε κάτω από 500 ευρώ τιμή δύσκολα βρίσκεις οθόνη IPS σε λάπτοπ. Λογικά είμαι σε κάτι με επεξεργαστή είτε Intel I3 είτε AMD Ryzen. Μνήμη καλύτερα να είμαστε στα 8 Gb, δίσκος 128 ή ακόμα καλύτερα 256 GB SSD, λειτουργικό και να μην έχει φορτωμένο δεν με ενοχλεί. Βασικά όπως ίσως καταλαβαίνετε θέλω ένα απλό μηχάνημα με σωστή όμως οθόνη και όχι πολύ μάπα χαρακτηριστικά, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεν για απλή χρήση αλλά για αρκετά χρόνια από τώρα (άρα καλό θα ήταν πχ να μπορεί και να αναβαθμιστεί σε RAM έχοντας ελεύθερη υποδοχή μνήμης). Δεν θέλω να πάρω κάτι που μετά από 2-3 χρόνια θα σέρνεται ακόμα και σε σερφάρισμα με 5-10 παράθυρα ανοιχτά. Έχουμε κάτι συγκεκριμένο να προτείνουμε; Παράθεση NOKIA 8 LG G2 32Gb (DEU) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Καλημέρα. Ψάχνω λάπτοπ για τη σύζυγο. Χρήματα που μπορώ να διαθέσω περίπου μέχρι 500 ευρώ. Χρήση τυπική, εφαρμογές γραφείου, σερφάρισμα, και βίντεο στο youtube. Με ενδιαφέρει το μηχάνημα να έχει οθόνη IPS αλλά δυστυχώς βλέπω ότι γενικά σε κάτω από 500 ευρώ τιμή δύσκολα βρίσκεις οθόνη IPS σε λάπτοπ. Λογικά είμαι σε κάτι με επεξεργαστή είτε Intel I3 είτε AMD Ryzen. Μνήμη καλύτερα να είμαστε στα 8 Gb, δίσκος 128 ή ακόμα καλύτερα 256 GB SSD, λειτουργικό και να μην έχει φορτωμένο δεν με ενοχλεί. Βασικά όπως ίσως καταλαβαίνετε θέλω ένα απλό μηχάνημα με σωστή όμως οθόνη και όχι πολύ μάπα χαρακτηριστικά, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεν για απλή χρήση αλλά για αρκετά χρόνια από τώρα (άρα καλό θα ήταν πχ να μπορεί και να αναβαθμιστεί σε RAM έχοντας ελεύθερη υποδοχή μνήμης). Δεν θέλω να πάρω κάτι που μετά από 2-3 χρόνια θα σέρνεται ακόμα και σε σερφάρισμα με 5-10 παράθυρα ανοιχτά. Έχουμε κάτι συγκεκριμένο να προτείνουμε; Μη σε απασχολεί η RAM. Υπάρχουν 8αρια και 16αρια sodimm. Ίσως αυτό...; https://www.bestprice.gr/item/2156017174/lenovo-530s-14arr.html??qid=3nTt6Q8ZrY__1bec5&seq=4&q=ips%20fhd%20laptop&from=search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Καλημέρα. Ψάχνω λάπτοπ για τη σύζυγο. Χρήματα που μπορώ να διαθέσω περίπου μέχρι 500 ευρώ. Χρήση τυπική, εφαρμογές γραφείου, σερφάρισμα, και βίντεο στο youtube. Με ενδιαφέρει το μηχάνημα να έχει οθόνη IPS αλλά δυστυχώς βλέπω ότι γενικά σε κάτω από 500 ευρώ τιμή δύσκολα βρίσκεις οθόνη IPS σε λάπτοπ. Λογικά είμαι σε κάτι με επεξεργαστή είτε Intel I3 είτε AMD Ryzen. Μνήμη καλύτερα να είμαστε στα 8 Gb, δίσκος 128 ή ακόμα καλύτερα 256 GB SSD, λειτουργικό και να μην έχει φορτωμένο δεν με ενοχλεί. Βασικά όπως ίσως καταλαβαίνετε θέλω ένα απλό μηχάνημα με σωστή όμως οθόνη και όχι πολύ μάπα χαρακτηριστικά, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεν για απλή χρήση αλλά για αρκετά χρόνια από τώρα (άρα καλό θα ήταν πχ να μπορεί και να αναβαθμιστεί σε RAM έχοντας ελεύθερη υποδοχή μνήμης). Δεν θέλω να πάρω κάτι που μετά από 2-3 χρόνια θα σέρνεται ακόμα και σε σερφάρισμα με 5-10 παράθυρα ανοιχτά. Έχουμε κάτι συγκεκριμένο να προτείνουμε;Το ξέρω ότι είναι υπέρβαση και ζήτησες 500€, αλλά μη λυπηθείς τα 90€. Πολύ καλά λόγια σε όλα τα review στο εξωτερικό, τρομερή μπαταρία, οθόνη ips, nvme και γενικότερα. https://www.skroutz.gr/s/23189731/Huawei-MateBook-D-15-R5-3500U-8GB-256GB-FHD-W10-Space-Grey.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2020 https://www.amazon.de/gp/product/B07T5NM248/?tag=lagonika00c-21&creative=6742&language=en_GB δες και το παραπανω. κατω απο 500€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2020 Προσοχή από Γερμανικό αμαζον γιατί συνήθως έχουν QWERTZ πληκτρολόγιο όχι QWERTY που είναι το international. "Information about keyboard layout: If not specified otherwise in the item name or description, you will receive this product with a German layout (QWERTZ), if the product you are buying is dispatched from and sold by Amazon. If the product is dispatched from and sold by third-party sellers please see their offer descriptions before ordering." Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2020 Νομίζω αυτό λύνεται πανευκολα απ' τις ρυθμίσεις. Δε θεωρώ ότι είναι ανασταλτικός παράγοντας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. September 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2020 (edited) Καλησπερα συνφορουμιτες. Θα ηθελα τις προτάσεις σας σχετικα με νέο λάπτοπ 15ιντσο ή κ 17ιντσο μέχρι 700 ευρώ(Αν κάποιο κανει και 50 και 100 παραπανω αλλα πιστευετε οτι αξιζει αφηστε το κ αυτο). Το λαπτοπ προοριζεται για χρήση γραφειου(να μπορει να εχει 2 φυλλα Excel, 2 Word, 2 PDF και ενα βιντεο στο Youtube να τρεχουν και να μην παθαίνει κοκομπλόκο). Το κύριο χαρακτηριστικό που χρειάζομαι ειναι το δεξι numeric keypad στο πληκτρολογιο. Επισης, να μην ειναι Lenovo!! Edit: Αυτο θα με καλυψει; Μήπως είναι προτιμοτερο να αγορασω ενα φθηνοτερο και να βαλω εξτρα ραμ; Edited September 22, 2020 by MarcDS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Καλησπερα συνφορουμιτες. Θα ηθελα τις προτάσεις σας σχετικα με νέο λάπτοπ 15ιντσο ή κ 17ιντσο μέχρι 700 ευρώ(Αν κάποιο κανει και 50 και 100 παραπανω αλλα πιστευετε οτι αξιζει αφηστε το κ αυτο). Το λαπτοπ προοριζεται για χρήση γραφειου(να μπορει να εχει 2 φυλλα Excel, 2 Word, 2 PDF και ενα βιντεο στο Youtube να τρεχουν και να μην παθαίνει κοκομπλόκο). Το κύριο χαρακτηριστικό που χρειάζομαι ειναι το δεξι numeric keypad στο πληκτρολογιο. Επισης, να μην ειναι Lenovo!! Edit: Αυτο θα με καλυψει; Μήπως είναι προτιμοτερο να αγορασω ενα φθηνοτερο και να βαλω εξτρα ραμ; Το παραπάνω θα σε υπερκαλύψει. Προσωπικά αυτή την εποχή θα διάλεγα κάποιο με Ryzen 4500U, αλλά είναι ολοκαίνουργιος και στα ίδια χρήματα θα πάρεις λιγότερη μνήμη ή δίσκο. Γιατί δεν θέλεις Lenovo? Τα Idepad και τα Thinkpad είναι πολύ καλά, αλλά και οι άλλες τους σειρές δεν απέχουν πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2020 Καλησπερα συνφορουμιτες. Θα ηθελα τις προτάσεις σας σχετικα με νέο λάπτοπ 15ιντσο ή κ 17ιντσο μέχρι 700 ευρώ(Αν κάποιο κανει και 50 και 100 παραπανω αλλα πιστευετε οτι αξιζει αφηστε το κ αυτο). Το λαπτοπ προοριζεται για χρήση γραφειου(να μπορει να εχει 2 φυλλα Excel, 2 Word, 2 PDF και ενα βιντεο στο Youtube να τρεχουν και να μην παθαίνει κοκομπλόκο). Το κύριο χαρακτηριστικό που χρειάζομαι ειναι το δεξι numeric keypad στο πληκτρολογιο. Επισης, να μην ειναι Lenovo!! Edit: Αυτο θα με καλυψει; Μήπως είναι προτιμοτερο να αγορασω ενα φθηνοτερο και να βαλω εξτρα ραμ;Καλά με τέτοιες απαιτήσεις και ένα refurbished των 300€ κάνει δουλειά. 8gb RAM και τέλος Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarcDS Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Το παραπάνω θα σε υπερκαλύψει. Προσωπικά αυτή την εποχή θα διάλεγα κάποιο με Ryzen 4500U, αλλά είναι ολοκαίνουργιος και στα ίδια χρήματα θα πάρεις λιγότερη μνήμη ή δίσκο. Γιατί δεν θέλεις Lenovo? Τα Idepad και τα Thinkpad είναι πολύ καλά, αλλά και οι άλλες τους σειρές δεν απέχουν πολύ... Καλημερα φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση, εγινε η παραγγελια στο ASUS τελικά. Η Lenovo δυστυχως στο μπατζετ που θελω προσφερει λαπτοπ τα οποια μακροχρονια θα εμφανισουν αρκετα θεματα που θα σε κανουν να λες γιατι δεν πηρα Dell ή Asus. Τα μόνα αξιοπιστα λαπτοπ της κανουν πανω απο εναμιση χιλιαρικο που και παλι σε αυτο το μπατζετ εχεις αρκετα πιο δυνατες επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Καλημερα φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση, εγινε η παραγγελια στο ASUS τελικά. Η Lenovo δυστυχως στο μπατζετ που θελω προσφερει λαπτοπ τα οποια μακροχρονια θα εμφανισουν αρκετα θεματα που θα σε κανουν να λες γιατι δεν πηρα Dell ή Asus. Τα μόνα αξιοπιστα λαπτοπ της κανουν πανω απο εναμιση χιλιαρικο που και παλι σε αυτο το μπατζετ εχεις αρκετα πιο δυνατες επιλογες. Καλορίζικο! Νομίζω πάντως ότι τα έχεις πάρει με κακό μάτι. Τα τελευταία χρόνια έχω χρησιμοποιήσει πολλούς διαφορετικούς Lenovo σε όλο το φάσμα τιμών και δεν έχω σημαντικά παράπονα. Θα έλεγα ότι σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες τιμής είναι από τα πιο τίμια laptops που μπορείς να πάρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Έχω Lenovo IdeaPad Z370 από το 2007 και πάει σφαίρα ακόμη (με αλλαγή RAM + SSD + CPU)... Και πάλι πριν από μερικές μέρες Lenovo πήρα... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Καλημερα σε ολους,εχετε να πρότεινετε καποιον καλο ssd για Laptop... Ειναι ενα Laptop με i3 3ης γενιάς του 2013. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Καλημερα σε ολους,εχετε να πρότεινετε καποιον καλο ssd για Laptop... Ειναι ενα Laptop με i3 3ης γενιάς του 2013. Samsung EVO, Crucial ΜΧ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Καλημερα σε ολους,εχετε να πρότεινετε καποιον καλο ssd για Laptop... Ειναι ενα Laptop με i3 3ης γενιάς του 2013.Δεν υπάρχουν ειδικά ssd για λάπτοπ. Όποιο κάνει για σταθερό, κάνει και για λάπτοπ. Silicon power,Samsung evo, western digital όλα καλά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2020 Καλημερα σε ολους,εχετε να πρότεινετε καποιον καλο ssd για Laptop... Ειναι ενα Laptop με i3 3ης γενιάς του 2013. samsung evo εχω βαλει σε hp. πολύ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipinos1976 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Θα είμαι σύντομος. Λόγω διαδικτυακών μαθημάτων χρειαζόμαστε (η σύζυγος) άμεσα ένα laptop. Το προηγούμενο που είχε, λόγω αγνώστου προβλήματος, έχει καταστρέψει την κάρτα ήχου τις τελευταίες ημε΄ρες και δεν έχουμε σωστό ήχο. Ούτε με τα ηχεία ακούγεται καλά, ούτε με ακουστικά, ασχέτως προγράμματος (δεν φταίει δηλαδή το webex ή το zoom, το ίδιο γίνεται και στην αναπαραγωγή ήχου ή βίντεο). Τι ζητάει η σύζυγος, λοιπόν: 1. Λογική τιμή, με μέγιστο τα 1500€ (μην φτάσουμε σε 3.000€ για ένα laptop για μαθήματα και κανένα γράψιμο το καλοκαίρι). 2. Να είναι λεπτό και φορητό, γιατί θα το παίρνει στην δουλειά κάποιες φορές. 3. Σχετικά καλές επιδόσεις γιατί διδάσκει AutoCAD, οπότε χρειάζεται επεξεργαστή και μνήμη (παιχνίδια δεν παίζει κανείς, άλλωστε υπάρχει ο σταθερός για αυτά τα πράγματα). 4. Επειδή διδάσκει μαθήματα που απαιτούν γράψιμο (εξισώσεις, σχήματα κτλ), καλό είναι να έχει και πενάκι, ώστε να γλιτώσει από το wacom (το openboard το παίζει στα δάχτυλα, έχει ενθουσιαστεί, και τα παιδιά τρελαίνονται να παρακολουθούν σε αντίθεση με το πραγματικό μάθημα που το βαριούνται). Αυτά τα ολίγα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Το κανάλι μου στο YouTube Το κανάλι μου στο Odysee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 αν ειναι καλό το λάπτοπ και το νονο προβλημα είναι ο ηχος, ας δοκιμασει μια εξωτερικη καρτα ηχου (usb) επισης ισως ειναι θεμα drivers ή στην χειρότερη μια εγκατάσταση εξ αρχης των windows. αν απ την αλλη όντως θελετε νεο λαπτοπ, στα ~1000+ νομιζω κοστολογειται η σειρα lenovo legion Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Οπως λεει και ο mol μηπως ειναι θεμα driver; Μηπως χρειαζεται ενα format; Αν ειναι λειτουργικο και σας βολευει ακομα και αν πατε σε νεο laptop αξιζει η αγορα μια εξωτερικης καρτας ηχου ωστε να μην βγει στην αχρησια. Απο εκει και περα, οταν λες πενακι εννοεις touch screen φανταζομαι. Σε αυτες τις περιπτωσεις κοιτας lenovo yoga και dell, αλλα σε 14αρια γιατι τα 15αρια touch screen κοστιζουν καπως παραπανω, γιατι φανταζομαι το laptop λογω autocad θελει και μνημη αρκετη 16GB+. Σε HP αν θυμαμαι καλα βγαινει και η σειρα 450 Gx (x= generation/ποια σειρα εχει φτασει δεν ξερω) σε 15αρια και η 840 Gx σε 14αρια, αλλα επειδη τα χρησιμοποιουν κυριως ως workstations οι εταιριες δεν ξερω σε τι κοστος βγαινει λιανικη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Καλησπέρα παιδιά είμαι στη φάση που κοιτάω για αγορα λαπτοπ και ειμαι αναμεσα σε 2 μοντελα και θα ηθελα τη γνωμη σας αν εχετε δοκιμασει κανενα απο τα 2 εσεις ή κανενας φίλος σας. Το ένα ειναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/27633526/Le...k.html#reviews και το 2ο είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/24460143/De...l?from=catspan Από τη μια ειμαι με την dell σαν πιο μεγαλη εταιρεία και αξιοπιστα μηχανήματα αλλά διαβασα αρκετα θεματα με θερμοκρασιες στη συγκεκριμενη σειρά και δεν με αρεσει που ειναι στη μεση μονο δεμενη η οθονη με το υπολοιπο σασι απο την άλλη και η lenovo αν και ειναι γνωστη για πολλα φτηνοπλαστικα μηχανηματα ακουγονται πολλα καλα για τη legion σειρα και πολλοι επαινοι στη συγκεκριμενη σειρα για τη δουλεια που κανανε για να εχει χαμηλες θερμοκρασιες.Τελος σαν 20 χρονια τεχνικος υπολογιστων εχοντας λυσει παρα πολλα μηχανηματα ειμαι συνηθισμενος σαν πιο ζημιαρικα σε πλαστικα και οδηγους απο βιδες να ειναι τα lenovo και πιο στιβαρα τα dell. Αλλά με αυτά τα 2 εχω μπει σε απορία το dell φαινεται σαν πιο ψευτικο στα πλαστικα απο οτι το lenovo κυριως στο δεσιμο οθονης με σασι. Ευχαριστω για οποια βοήθεια γνώμη προκαταβολικα και αν εχετε να προτεινετε καποιο άλλο σε αυτα τα λεφτα ως 830 ευρω Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Δεν ανοίγουν τα link, για πες μοντέλα να δω και να σου πω. Πάντως τελευταία τα Dell είναι γενιές μοντέλων που έχουν αυτό το στιβαρό δέσιμο που αναφέρεις, το έχω διαπιστώσει και εγώ, θέλει προσοχή τι θα διαλέξεις, αλλά και πάλι σε σχέση με lenovo θεωρώ πως υπερέχουν σε πολλά τα laptop της Dell. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Γενικά ως ονόματα, Dell και Lenovo είναι πλέον ισοδύναμες. Οι μεγάλες διαφορές υπάρχουν ανά σειρά. Αν συγκρίνεις πχ Thinkpad με Vostro, προφανώς το Lenovo είναι καλύτερο από πλευράς ποιότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Δεν ανοίγουν τα link, για πες μοντέλα να δω και να σου πω. Πάντως τελευταία τα Dell είναι γενιές μοντέλων που έχουν αυτό το στιβαρό δέσιμο που αναφέρεις, το έχω διαπιστώσει και εγώ, θέλει προσοχή τι θα διαλέξεις, αλλά και πάλι σε σχέση με lenovo θεωρώ πως υπερέχουν σε πολλά τα laptop της Dell. Συγγνωμη για πριν τώρα δουλευουν https://www.skroutz.gr/s/27633526/Lenovo-Legion-5-15ARH05-Ryzen-5-4600H-8GB-512GB-GeForce-GTX-1650-Ti-FHD-No-OS-US-Keyboard-Phantom-Black.html https://www.skroutz.gr/s/24460143/Dell-G3-3500-i5-10300H-8GB-512GB-GeForce-GTX-1650-Ti-FHD-No-OS.html Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Πότε έρχονται τα dell Inspiron με smd 5000 series ? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts