Jump to content

MarcDS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    241
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MarcDS

  1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Για το καλό της τσέπης τους!
  2. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει ποιος έχει δίκαιο. Ένα και βασικό για να κατανοήσει κανείς αυτό που θα γράψω είναι να μη πιστεύει ότι η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση(ειδικά όσες χρωστάνε εκατομμύρια σε τραπεζίτες είτε εντός χώρας είτε εκτός) νοιάζεται για το καλό μας. Εγώ θα ξαναπώ, σε σχέση με αυτό που λέτε για το πόσα στοιχεία δίνουμε αβέρτα στις μεγάλες εταιρίες, πως είναι πιο δύσκολο για κάποια συμφέροντα να ελέγξουν δισεκατομμύρια χρήστες, ενώ με το που οι χρήστες μπουν σε ομάδες των εκατομμυρίων γίνεται αυτομάτως πιο εύκολο. Πείτε με αρνητή, ψεκα, βλακα ή ό,τι άλλο θέλετε, το μόνο που ελπίζω είναι να βγω λάθος.
  3. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Πωλείται Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128, μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση. Με απόδειξη αγοράς και τον φορτιστή του. Δεν υπάρχει το κουτί του. Κατά προτίμηση χέρι με χέρι στη πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά υπάρχει και δυνατότητα αποστολής με αντικαταβολή

    700 €

    Θεσσαλονίκη

  4. Το γνωρίζω βεβαίως! Απλά άλλο πράγμα να τα δίνουμε όλα απλόχερα σε εταιρίες με δισεκατομμύρια χρήστες, και άλλο στην ελληνική κυβέρνηση. Στο μυαλό μου μου έρχεται το ρητό διαίρει και βασίλευε, και ελπίζω να βγω λάθος! Είμαστε σίγουροι ότι η παρεμπόδιση από τη κατάσταση αδράνειας σε συνδυασμό με την χρήση κάμερας δεν θα επιτρέπει στην εφαρμογή να ανοίγει από μόνη της και να βγάζει φωτογραφίες και βίντεο χωρίς να το ξέρουμε; Μια σκέψη που έχω στο μυαλό μου είναι να μη θες να πας στη δουλεια σου μια μέρα και να πεις ένα αθώο ψεματάκι (τύπου είμαι άρρωστος) και ο εργοδότης σου να μπορεί να ζητήσει από τη κυβέρνηση τις πληροφορίες που έχει στη διάθεση της(δίκτυα που συνδέθηκες πχ) και να σε διώξουν αμέσως γιατί είδαν ότι δεν ήσουν σπίτι και σουλατσάριζες από δω και από κει! Μπορεί να ακούγεται ακραίο και το ξέρω αλλά στον πλανήτη που χρησιμοποιεί το Time Doctor όλα μπορείς να τα περιμένεις πλέον
  5. Για ποιο λόγο χρειάζεται αυτές τις 3 άδειες; Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος; Έχω στείλει ήδη email στο Υπ.Ψηφιακής Διακυβέρνησης(χωρίς να περιμένω απάντηση φυσικά). Να κρατάτε μικρό καλάθι! Δεν λέω χρησιμεύει η εφαρμογή αλλά στις άδειες που απαιτεί ίσως να κρύβει κάτι πολύ κακό από πίσω!
  6. Καλη χρονια και καλη τύχη σε ολους!
  7. Το να βλέπεις την πλατφόρμα που σου έλυσε τα χέρια στα 13 σου ακόμη ζωντανή μου φτάνει. Σας ευχαριστώ για τα πάνε-έλα στα service και τα λεφτά που γλίτωσα απλά επειδή έκατσα και διάβασα τις 150 σελίδες στην συζήτηση για την συσκευή. Εδώ μου έχει τύχει μέχρι και να θέλουν να μου στείλουν δέμα με κρασί ρακί κ λάδι απλά επειδή βοήθησα 10 λεπτά μέσω Skype. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του myphone!!!
  8. Καλημερα φιλε σε ευχαριστω για την απαντηση, εγινε η παραγγελια στο ASUS τελικά. Η Lenovo δυστυχως στο μπατζετ που θελω προσφερει λαπτοπ τα οποια μακροχρονια θα εμφανισουν αρκετα θεματα που θα σε κανουν να λες γιατι δεν πηρα Dell ή Asus. Τα μόνα αξιοπιστα λαπτοπ της κανουν πανω απο εναμιση χιλιαρικο που και παλι σε αυτο το μπατζετ εχεις αρκετα πιο δυνατες επιλογες.
  9. Καλησπερα συνφορουμιτες. Θα ηθελα τις προτάσεις σας σχετικα με νέο λάπτοπ 15ιντσο ή κ 17ιντσο μέχρι 700 ευρώ(Αν κάποιο κανει και 50 και 100 παραπανω αλλα πιστευετε οτι αξιζει αφηστε το κ αυτο). Το λαπτοπ προοριζεται για χρήση γραφειου(να μπορει να εχει 2 φυλλα Excel, 2 Word, 2 PDF και ενα βιντεο στο Youtube να τρεχουν και να μην παθαίνει κοκομπλόκο). Το κύριο χαρακτηριστικό που χρειάζομαι ειναι το δεξι numeric keypad στο πληκτρολογιο. Επισης, να μην ειναι Lenovo!! Edit: Αυτο θα με καλυψει; Μήπως είναι προτιμοτερο να αγορασω ενα φθηνοτερο και να βαλω εξτρα ραμ;
  10. Εχει ασχοληθει κανεις με custom rom για τη συγκεκριμενη συσκευη; Απο μια ματια στο xda ειδα οτι μεσα στην καραντινα εγιναν αρκετες δουλιτσες και ρωταω μηπως ετυχε να τις δοκιμασει κανεις να μας πει τη γνωμη του.
  11. Για μακεδονομαχο σανοφαγο που εφαγε αμασητο το παραμυθακι του Κουλη σε κοβω. Και τωρα βλεπεις οτι ο Κουλης εκανε και αυτος κωλοτουμπα και τρομαξες, φοβηθηκες βρε αδερφε. Κι αφου ο φοβος μισος και μονο μισος δημιουργει φοβησου καθε μεταναστη και τελειωσε. Ει Ελληνα, πες μου πως δεχεσαι την κηδεια του φιλοξενουμενου στην χωρα του Ξενιου Δια? Ει Ελληνα, πες μου πως διωχνεις απο τα σχολεια τα παιδια στην ιδια χωρα που γεννησε την παιδεια? Ει Ελληνα, πως δεχεσαι διαστρεβλωμενα γεγονοτα σε βιβλια απο ανιστορητους γραμμενα? Ει Ελληνα, γιατι θεωρεις οσους φωναζουν στα καναλια με μισος πιο Ελληνες απο εσενα?
  12. Εγω χρησιμοποιω την Google Camera 7.2.014.278150624 V3 modification version και η διαφορα απο την στοκ καμερα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Στο Portrait mode δεν χρειαζεται να περιγραψω, κανει παπαδες. Τα μονα μειον ειναι οτι δεν εχει την Ultra Wide λειτουργια, και οταν πας να βγαλεις slow motion κρασαρει συνεχεια. Κατα τα αλλα ομως οπως ειπα η διαφορα στις φωτογραφιες ειναι τεραστια.
  13. Εδω που το ανοιξες το θέμα δεν θα σου απαντήσει κανένας. Έχει όλοκληρο τοπικ για το κινητό, με λίγο ψαξιμο στο φόρουμ το βρίσκεις. Και για να σε σωσω απο τον κοπο, να το λινκ, μπες γραψε εκει περα οτι θες και ολο και καποιο τσακαλι θα σε βοηθησει! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=480084
×
×
  • Create New...