Jump to content

Digea - Η Ψηφιακή Τηλεόραση στην Ελλάδα

johnthegreek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν θα μπορω ομως να δω ert hd με απλη tv?

Αν πάρεις δέκτη hd, ert hd θα βλέπεις και στην παλιά τηλεόρασή σου αλλά δε θα είναι σε ποιότητα hd. Οι διαφορές τιμών μεταξύ των δεκτών sd και hd είναι μικρές και συστήνεται η αγορά hd δέκτη.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν πάρεις δέκτη hd, ert hd θα βλέπεις και στην παλιά τηλεόρασή σου αλλά δε θα είναι σε ποιότητα hd. Οι διαφορές τιμών μεταξύ των δεκτών sd και hd είναι μικρές και συστήνεται η αγορά hd δέκτη.

hd θα παρω...εννοειται συμφερει...αλλα αμα γραφω σε σκληρο αυτα πιστευω σε hd θα ειναι οτι καναλι ειναι hd?

για να δω ποιοτητα hd πρεπει να εχω και σωστη τηλεοραση σωστα?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Για να δεις high definition θα πρέπει η τηλεόραση σου να είναι τουλάχιστον HD Ready, δηλαδή να υποστηρίζει ανάλυση 1280×720, ή 1920×1080 σε περίπτωση Full HD.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σε CRT τηλεοραση ΔΕΝ βλεπεις HD με οτι δεκτη και να εχεις.Και HD δεκτη να παρεις ,εφοσον εχεις CRT τηλεοραση ναι μεν θα βλεπεις το καναλι ERT HD αλλα δεν θα ειναι σε HD ποιοτητα αφου η αναλυση της CRT οθονης ειναι πολυ χαμηλοτερη και δεν το σηκωνει.Ο δεκτης θα κανει downscale σε sd,αρα θα ειναι σαν να βλεπεις ΝΕΤ.Εξαλου οι CRT τηλεορασεις δεν εχουν και HDMI.Για να δεις ERT HD σε HD ποιοτητα με εξωτερικο αποκωδικοποιητη υπαρχουν 2 προϋποθεσεις:

1) Να εχεις αποκωδικοποιητη HD

2)Να εχεις LCD,plasma ή LED τηλεοραση με HD Ready ή full HD.

Edited by NetSurfer_g7

Σύνδεσα χτες σε μια παλιά Philips HD Ready το Crystal Audio micro Hd που πήρα πρόσφατα και η ποιότητα είναι πολύ καλή.

Βασικό η γρήγορη εναλλαγή των καναλιών.

Όμως έπρεπε να συνδέσω ξεχωριστό καλώδιο για ήχο, ενώ θα έπρεπε να περνάει μέσα από το Hdmi. Αλλά μάλλον είναι θέμα της παλιάς τηλεόρασης.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ναι το ξερω οτι δεν θα ειναι σε ποιοτητα..απλα με ενδιαφερει επειδη θα γραφω απο το δεκτη σε σκληρο μαλλον να ειναι σε hd..για αυτο;)

Φιλικά Γιώργος

Όμως έπρεπε να συνδέσω ξεχωριστό καλώδιο για ήχο, ενώ θα έπρεπε να περνάει μέσα από το Hdmi. Αλλά μάλλον είναι θέμα της παλιάς τηλεόρασης.

Περνάει κανονικά ο ήχος. Κάτι άλλο συμβαίνει, ίσως χρειάζεται κάποια ρύθμιση από το μενού του δέκτη.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Περνάει κανονικά ο ήχος. Κάτι άλλο συμβαίνει, ίσως χρειάζεται κάποια ρύθμιση από το μενού του δέκτη.

Το μόνο που ακουγόταν πριν συνδέσω το καλώδιο ήταν ένας βόμβος σαν τουπ-τουπ.

Έψαξα τις ρυθμίσεις του crystal αλλά δεν είχε κάποια επιλογή για την έξοδο ήχου.

Και επειδή ξέρω πολλές τηλεοράσεις να είναι περίεργες στο πέρασμα ήχου μέσω hdmi (είτε λόγω καλωδίου είτε λόγω παλιού προτύπου) πιστεύω ότι μάλλον είναι φταίξιμο της tv.

Amazon Fire stick 4k max

Amazon Fire stick 4k max

επειδη θελω να χαλασω οσο πιο λιγοτερα λεφτα..ειναι καλος η οχι?

Φιλικά Γιώργος

Καλός είναι.

επειδη θελω να χαλασω οσο πιο λιγοτερα λεφτα..ειναι καλος η οχι?

Σε αυτή την τιμή είναι κορυφή!

Εγώ τον πήρα 39!!! :O

Amazon Fire stick 4k max

εγω πηρα αυτον για τον πατερα μου

http://www.emimikos.gr/shop/product.php?printable=Y&productid=24382

και απο οτι λενε εδω ειναι καλος

http://www.avclub.gr/forum/archive/index.php/t-89001.html

39.90 μπαμ μπαμ...:p

Τι μπαμ μπαμ, το έκαναν φρουτακια. Ανεβοκατεβαζαν τιμές κατά βούληση. Θέλουν πολύ κραξιμο και να περιμένεις πάνω από το site να πετύχεις πότε θα είναι η χαμηλή τιμή.

Amazon Fire stick 4k max

εμεις με mpeg-2 τηλεορασεις τι πρεπει να παρουμε? :p δε θυμαμαι πως λεγεται...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ρε παιδιά αυτοί που συνδέονται απευθείας με scart κάνουν;;

Ναι, αρκεί να υποστηρίζουν mpeg-4.

εμεις με mpeg-2 τηλεορασεις τι πρεπει να παρουμε? :p δε θυμαμαι πως λεγεται...

Module (αν έχει τέτοια υποδοχή η τηλεόραση και είναι συμβατή). Συστήνεται πάντως η χρήση εξωτερικού δέκτη.

Απο 20 Ιουλίου θα εκπέμπουν απο Υμμητο τα MTV mad κλπ η όχι ακόμα;

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυριούλης της Digea (δε θυμάμαι το όνομά του) είναι σε επαφές με τα κανάλια τοπικής εμβέλειας για να εκπέμπουν από Υμηττό ψηφιακά. Δηλαδή για τα "πακέτα" DIGEA 03 (ATTIKA, EXTRA3, HIGH TV, NICKELODEON), DIGEA 04 (06 TV, MAD TV, MTV GREECE, SPORT TV) και DIGEA 05(C9, KONTRA, BLUE SKY, ΤΗΛΕΑΣΤΥ) τα οποία εκπέμπουν από Αίγινα μόνο προς το παρών...

Και για του λόγου το αληθές μόλις διάβασα και αυτό οπότε η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ΝΑΙ!

Edited by pkatsaras

ρε παιδιά αυτοί που συνδέονται απευθείας με scart κάνουν;;

Module (αν έχει τέτοια υποδοχή η τηλεόραση και είναι συμβατή). Συστήνεται πάντως η χρήση εξωτερικού δέκτη.

Και το module και οι mini αποκοδικοποιητες scart κανουν για τα ολα τα ψηφιακα καναλια εκτος του ERT HD.Για να δεις HD πρεπει να εχεις ή αποκωδικοποιητη με hdmi ή τηλεοραση νεας τεχνολογιας με ενσωματομενο hd δεκτη.

σημερα μολις ηρθε ο δεκτης σπιτι μου

http://www.edision.gr/index.php?SCREEN=products_detail&ProductID=388

τωρα αρχιζω και τον στηνω..οι πρωτες μου εντυπωσεις καλες

Φιλικά Γιώργος

το προτιμω απο εξωτερικο, ενα κοντρολ μου φτανει :p λενε οτι μπορει να σου καψουν την πλακετα κτλ(εχω ακουσει διαφορα) και για το HD οοοοταν εχει αγωνα, μου κανει και η τηλεοραση του σαλονιου :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

το προτιμω απο εξωτερικο, ενα κοντρολ μου φτανει :p λενε οτι μπορει να σου καψουν την πλακετα κτλ(εχω ακουσει διαφορα) και για το HD οοοοταν εχει αγωνα, μου κανει και η τηλεοραση του σαλονιου :)

ειμαι ασχετος απο αυτα..εξηγησε το καλυτερα:lol:

Φιλικά Γιώργος

υπάρχει module που να κάνει ΚΑΙ για mpeg-4 HD (εκτός απο SD) σε τηλεοράσεις που έχουν μονο mpeg-2 δέκτη;

[ f i l i p p o s ]