nickvog Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 nickvog τα προιόντα της Crypto είναι πολύ καλά και οικονομικά. ψάξε τα στο cryptoelectronics.gr -------------------------------------------------------------------------------- θα ήθελα να σας ζητήσω μια μεγάλη χάρη αν έχετε την ώρα και την διάθεση να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που έχω με τον ψηφιακό δέκτη που αγόρασα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3667608#post3667608 :O ΤΗΑΝΧ θα κοιτάξω. :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Πολλοί στη Γλυφάδα πιάνουν κι άλλα ψηφιακά κανάλια όπως MAD,MTV,KONTRA channel,nickelodeon και ένα άλλο που λέγεται Attica.Ξέρετε πως γίνεται αυτό?Έχω ψάξει και δεν υπάρχουν,ούτε γνωστοί μου που μένουν σε άλλες περιοχές δεν τα πιάνουν. Aν μένεις εκεί κοντά και στρέψεις τη κεραία σου προς Αίγινα τότε θα τα πιάσεις και συ. Προς το παρόν το συγκεκριμενο ψηφιακό μπουκέτο εκπέμπει μόνο από Αίγινα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παιδια κεραιες τυπου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505798 ξερετε ανα κανουν τιποτα; με απλη εσωτερικη κεραια πιανω ψηφιακα αλλα με διακοπες... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πάντα είναι καλύτερη η εξωτερική. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 παιδια κεραιες τυπου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505798 ξερετε ανα κανουν τιποτα; με απλη εσωτερικη κεραια πιανω ψηφιακα αλλα με διακοπες... Εγώ θεσσαλονίκη έχω μια τέτοια παρόμοια και πιάνω μια χαρά. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Πάντα είναι καλύτερη η εξωτερική. εχω αλλα δεν την γυρνανε στην πολυκατοικια μου γιατι πιανουν απο αλλου αναλογικο και δεν θελουν να αγορασουν δεκτες! Εγώ θεσσαλονίκη έχω μια τέτοια παρόμοια και πιάνω μια χαρά. λεω να παρω αυτη που ειπα πιο πριν γιατι μου φαινεται λιγο μεγαλη και δεν εχω πολυ χωρο. αφου πιανω σημα και με απλη κεραια αλλα μου κολλαει. τι διαφορα εχει αυτη απο τις κανονικες ξερετε; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Η μία έχει 36db gain και η άλλη που λες εσύ έχει 28.... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Η μία έχει 36db gain και η άλλη που λες εσύ έχει 28.... οταν λεω απο τις κανονικες εννοω τις απλες που τις εδιναν μαζι με τις μικρες τις τηλεορασεις τι διαφορα εχουν...:happy: Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 η μία έχει καλύτερη λήψη από την άλλη πάντως...από τις μικρές δεν ξέρω, δεν έχω δει χαρακτηριστικά τους.... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osakis21 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Παιδια εχω ενα προβλημα. Εχω αγορασει την LG M2362DP-PZ 23″ με εσωτερικη κεραια Greentek UVR-AV 183. Οταν μιλαω στο κινητο η τηλεοραση χανει την εικονα και γραφει δεν υπαρχει σημα. Ειναι προβλημα κεραιας ή της τηλεορασης;Στην αρχη ειχα μια κεραια Konig KN-DVBT-IN10 αλλα την αλλαξα μηπως φταει αυτη. μπορει κανεις να βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 (edited) Η κεραία φταίει. Είχα πάρει κι εγώ μια greentek από το e-shop και ήταν απαράδεκτη σε λήψη οπότε την επέστρεψα... Βέβαια παίζει ρόλο και η περιοχή για τις εσωτερικές κεραίες, αν έχεις σχετική οπτική επαφή με τα κέντρα εκπομπής, κλπ... Γενικά, αν δεν συνδέσεις εξωτερική κεραία θα έχεις προβλήματα, γιατί μου φαίνεται ότι εκπέμπουν στο κάτω όριο ισχύος στην Ελλάδα (κανονικά θα έπρεπε να πιάνουμε τα ψηφιακά με τις μικρές εσωτερικές)... Edited June 25, 2011 by Candlemass Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osakis21 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Εχεις να προτεινεις καποια εσωτερικη κεραια που ισως να ειναι καλυτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Φίλε μου αν δεν είσαι σε περιοχή με άμεση οπτική επαφή στις κεραίες, θα έχεις σπασίματα/artifacts με εσωτερική κεραία. Φαντάσου εγώ μένω Αγ. Παρασκευή, στους πρόποδες του Υμηττού, η εσωτερική μου κεραία βλέπει άμεσα τις κεραίες στην κορυφή, και πλέον δεν μπορώ να πιάσω σήμα... Παλιότερα έβλεπα ικανοποιητικά με την εσωτερική (μια τυπική που είχε μαζί με την κάρτα τηλεόρασής μου), πλεόν μόνο με σύνδεση στην εξωτερική. Δεν ξέρω αν έριξαν κι άλλο την ισχύ που εκπέμπουν, αλλά σίγουρα κάτι κάνουν λάθος γιατί το DVB-T έχει σχεδιαστεί να διαδίδεται με φορείς χαμηλής ισχύος, οπότε θα έπρεπε να το πιάνουμε όλοι με τις εσωτερικές... Δυστυχώς μόνο με εξωτερική δεν θα έχεις προβλήματα. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Παιδια καλησπέρα σε όλους. θελω παρακαλω πολυ μια βοηθεια αν καποιος ξερει, Στην περιοχή Ξυλόκαστρο Κορινθίας, δε μπορω να λαβω σήμα ψηφιακό της ΕΡΤ όσο και να εχω κανει αναζητηση μεσω της τηλεορασης μου. Εχει ενσωματωμενο ψηφιακό δεκτη, samsung ειναι, και ενω βρισκει 8 καναλια ψηφιακά (τα γνωστα ιδιωτικα), ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΡΤ3 πιανω με μετριο σήμα, και μονο αναλογικό. Σε φιλου μου που μενει στο Αιγιο Αχαίας, σε αντιστοιχη τηλεροαση (παρομοιο μοντελο οχι ακριβως ιδιο) επιανε cine+ et1, era spor , κτλ κτλ. Κανεις καποια ιδεα? Μπορει στην περιοχη μου να μην εκπεμπει ψηφιακό σήμα η κρατική ? μηπως χρειαζεται ειδικότερη συνδεσμολογία της τηλεορασης? γιατι εγω εχω συνδεδεμενο μονο το καλωδιο της κεραίας στην τηλεοραση. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 και εγω μια ερωτηση.. πως γινεται να μην πιανω την ψηφιακη συχνοτητα της ερτ και να πιανω ολα τα ιδιωτικα με την εσωτερικη κεραια μου; στο ιδιο κεντρο εκπομπης δεν ειναι ολα; Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 @Thou_Bou Απο το Ξυλοκαστρο εκπεμπουν αυτη τη στιγμη μονο τα καναλια της DIGEA,αυτα που ηδη λαμβανεις.Υπαρχει προβλεψη μεσα στο καλοκαιρι να εκπεμψουν και τα καναλια της ΕΡΤ(ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3,ERT HD),οποτε υπομονη...Δεν χρειαζεται να αλλαξεις κατι στη συνδεσμολογια!Οσο για τον φιλο σου στο Αιγιο ειναι τυχερος γιατι εκει λαμβανουν σημα απευθειας απο τον Υμηττο! @stathis123 Απο το ιδιο κεντρο εκπομπης ειναι ολα,αλλα το σημα της DIGEA δεν ειναι πανομοιοτυπο με της ΕΡΤ.Μπορει της ΕΡΤ με λιγα λογια να ειναι πιο ανισχυρο,γι αυτο και να μην το λαμβανεις με την εσωτερικη κεραια.Σιγουρα μια εξωτερικη θα λυσει το προβλημα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 @Thou_Bou Απο το Ξυλοκαστρο εκπεμπουν αυτη τη στιγμη μονο τα καναλια της DIGEA,αυτα που ηδη λαμβανεις.Υπαρχει προβλεψη μεσα στο καλοκαιρι να εκπεμψουν και τα καναλια της ΕΡΤ(ΕΤ1,ΝΕΤ,ΕΤ3,ERT HD),οποτε υπομονη...Δεν χρειαζεται να αλλαξεις κατι στη συνδεσμολογια!Οσο για τον φιλο σου στο Αιγιο ειναι τυχερος γιατι εκει λαμβανουν σημα απευθειας απο τον Υμηττο! @stathis123 Απο το ιδιο κεντρο εκπομπης ειναι ολα,αλλα το σημα της DIGEA δεν ειναι πανομοιοτυπο με της ΕΡΤ.Μπορει της ΕΡΤ με λιγα λογια να ειναι πιο ανισχυρο,γι αυτο και να μην το λαμβανεις με την εσωτερικη κεραια.Σιγουρα μια εξωτερικη θα λυσει το προβλημα! ευχαριστω πολυ φιλε για την εμπεριστατωμενη απαντηση. λέω κι εγώ, αφου εμεις εδω Ξυλοκαστρο είμασταν πρωτοπόροι στο θεμα της ψηφιακής τηλεορασης , μας εδειχνε και η διαφημιση :) Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Καλησπερα παιδια! Μηπως ξερετε ποτε θα μπορουμε να βλεπουμε ψηφιακα στη Δροσια Αττικης? Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2011 Για Πατρα εχει ακουστει τιποτα? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 Για Πατρα εχει ακουστει τιποτα? Πατρα λεγανε για τα Χριστουγεννα..καπου εκει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Πατρα λεγανε για τα Χριστουγεννα..καπου εκει Αντε να δουμε...Σευχαριστω φιλε μου Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Υποτιθεται οτι το 12 θα καταργηθει το αναλογικο και για την ωρα η μιση χωρα δεν εχει σωστο αναλογικο καλα καλα Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Για βορεια Προαστεια Αττικης?:worry: Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Υποτιθεται οτι το 12 θα καταργηθει το αναλογικο και για την ωρα η μιση χωρα δεν εχει σωστο αναλογικο καλα καλα Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Αυτο ειναι και το νοημα του ψηφιακου σηματος.Να καλυψει τα κενα που υπαρχουν στο αναλογικο για να εχουμε τελεια εικονα σε ολη την Ελλαδα.Ομως στην Ελλαδα προχωραει με ρυθμους χελωνας.Το αναλογικο ειναι να καταργηθει τον Δεκεμβριο του 2012 αλλα δεν νομιζω να καταργηθει με την μια σε ολη την χωρα.Ισως καταργηθει αρχικα στην Αττικη και την Θεσσαλονικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 (edited) Με εξαίρεση την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου αλλού έχει πάει η Digea τα αναλογικά κανάλια κλείνουν αμέσως μόλις εκπέμψουν τα ψηφιακά. To ίδιο κάνει και η ΕΡΤ. Η ψηφιακή τηλεόραση είναι ακόμα επίσημα σε μεταβατικό στάδιο, έχουν ήδη οριστεί γύρω στα 15 σημεία σε όλη την Ελλάδα όπου θα εκπέμψουν ψηφιακά σε αυτό το στάδιο. Μόνο όταν γίνει η μετάβαση σε όλα αυτά τα σημεία θα μπορούμε να μιλήσουμε και για ψηφιακή τηλεόραση στην υπόλοιπη Ελλάδα / τη πλήρη ψηφιακή μετάβαση. Edited October 16, 2011 by latinsoapsfever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts