patben Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 πολλά τα λεφτά ρε φιλε παρα πολλά εγώ το είχα βρει χτες 425 ευρώ και δεν το πήρα ο βλάκας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 πολλά τα λεφτά ρε φιλε παρα πολλά εγώ το είχα βρει χτες 425 ευρώ και δεν το πήρα ο βλάκας κοιτα, το Milestone εχει 500 τωρα που μιλαμε με κατώτερο επεξεργαστή και μνήμη...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 πολλά τα λεφτά ρε φιλε παρα πολλά εγώ το είχα βρει χτες 425 ευρώ και δεν το πήρα ο βλάκας 425 χλωμό το κόβω....Έψαξα πολύ και κάτω από 500 δεν έπαιζε.Και όπως λέει και ο geovass τα ίδια λεφτά έχει το milestone με χαμηλότερα specs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapsidi Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Εγώ σκέφτομαι να το παραγγείλω από τον ξάδερφο στην Αμερική να μου το φέρει... θα βγει κάτι λιγότερο από 400 ευρώ...πόσο πιάνει ένα Magic αγορασμένο από τον Ιούλιο άραγε; (είμαι λίγο offtopic...sorry...ήταν προσωπικός προβληματισμός) Παράθεση Motorola Moto G 5.1 Official Nexus 7 (2012), CM 1.2 Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Όσοι το αγοράσατε από ebay και η συσκευή θα έρθει από Αμερική, έχετε συνυπολογίσει το ενδεχόμενο να πληρώσετε και τελωνείο; ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες,αν ζητησεις να το στειλουν μεσω usps,σε συσκευασια δωρου και να δηλωθει πολυ χαμηλη τιμη,π.χ 30 δολαρια ;) παντως εγω θα περιμενα μεχρι τον Απριλιο να ξεκαθαρισει η κατασταση με το Bravo,και με το αν θα εισαχθει επισημα Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patben Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 εσείς που το πήρατε από ebay το πήρατε με bid?η buy now? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες,αν ζητησεις να το στειλουν μεσω usps,σε συσκευασια δωρου και να δηλωθει πολυ χαμηλη τιμη,π.χ 30 δολαρια ;) παντως εγω θα περιμενα μεχρι τον Απριλιο να ξεκαθαρισει η κατασταση με το Bravo,και με το αν θα εισαχθει επισημα Εγώ απλά θα το έπαιρνα επίσημα από το site της google παρά να το πάρω από έναν πλανώδιο από το ebay.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 εσείς που το πήρατε από ebay το πήρατε με bid?η buy now? Buy now απο eBay Top-rated sellers :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Εγώ απλά θα το έπαιρνα επίσημα από το site της google παρά να το πάρω από έναν πλανώδιο από το ebay.. ναι αλλα,αν δεν το στελνει η Google :( Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 ναι αλλα,αν δεν το στελνει η Google :( το ebay δεν ειναι οπως ηταν καποτε. Εχει γινει πολυ secure εαν ξερεις απο που να αγορασεις. Υπαρχουν πλεον μεγαλα καταστηματα που πουλανε προιοντα στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Buy now απο eBay Top-rated sellers :D :D:D:D Ακριβώς έτσι και εγώ. Πάντως αν έχετε γνωστό αμερική είναι ο φθηνότερος τρόπος να το πάρετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Google Nexus One: The TechCrunch Review http://www.techcrunch.com/2010/01/05/google-nexus-one-the-techcrunch-review/ Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patben Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 μήπως βιαστήκατε να το πάρετε τώρα πολύ θέλουν να το πάρουν γεια φτο αυτή στο ebay είπαν να βγάλουν μεγάλα κέρδη σε 2-3 βδομάδες πιστεύω θα πέσουν η τιμές του ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες,αν ζητησεις να το στειλουν μεσω usps,σε συσκευασια δωρου και να δηλωθει πολυ χαμηλη τιμη,π.χ 30 δολαρια ;) Είναι γνωστό αυτό αλλά δεν πιάνει πάντα. Επίσης, εάν ανακατευτεί η FEDEX στην μεταφορά, σίγουρα δεν το γλυτώνεις το τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Είναι γνωστό αυτό αλλά δεν πιάνει πάντα. Επίσης, εάν ανακατευτεί η FEDEX στην μεταφορά, σίγουρα δεν το γλυτώνεις το τελωνείο. Είπαμε και πιο πάνω! USPS είναι η λύση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
justicer Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 athanaso77 usps σημαίνει us postal service. Σαν να λέμε ελτά στην αμερική. Συνεργάζονται κατευθείαν με τα ελτά κάθε χώρας, γι αυτό και τις περισσότερες φορές γλιτώνεις το τελωνείο. Διότι η Ελλάδα μας είναι αχούρι σε αυτό το κομάτι. Ελπίζω να βοήθησα.. Παράθεση http://www.pokergosh.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Πόσο καιρό κάνει να έρθει με USPS ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 θελουμε avatar Nexus One !!!!!:D:D περιπου 8-10 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 athanaso77 usps σημαίνει us postal service. Σαν να λέμε ελτά στην αμερική. Συνεργάζονται κατευθείαν με τα ελτά κάθε χώρας, γι αυτό και τις περισσότερες φορές γλιτώνεις το τελωνείο. Διότι η Ελλάδα μας είναι αχούρι σε αυτό το κομάτι. Ελπίζω να βοήθησα.. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση αλλά γνωρίζω καλά τι σημαίνει. Επειδή όμως έχω δει πολλά σε τέτοιου είδους αγορές, απλά τονίζω ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί οι υποψήφιοι αγοραστές. θελουμε avatar Nexus One !!!!!:D:D Έχει γίνει το σχετικό request. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Ευχαριστώ για την διευκρίνηση αλλά γνωρίζω καλά τι σημαίνει. Επειδή όμως έχω δει πολλά σε τέτοιου είδους αγορές, απλά τονίζω ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί οι υποψήφιοι αγοραστές. Έχει γίνει το σχετικό request. Πολυ σωστο αυτο που λες. Αμα ομως ξερεις υνηθως δεν την πατας. Το τηλεφωνο μου θα γινει shipped σε 24 ωρες με χαμηλη τιμη για να μη περασει τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Nexus One review by Engadget Well the real story is that Android 2.1 is in no way dramatically different than the iteration of the OS which is currently running on the Motorola Droid (2.0.1). In fact, there is so little that's different in the software here, we were actually surprised. Of the notable changes, many are cosmetic -- if there are major underlying differences between this OS and the one on the Droid, we can't see what they are. http://www.engadget.com/2010/01/04/nexus-one-review/ συνεχιζω να μην αντιλαμβανομαι τον ντορο που "εχει προκαλεσει" η συσκευη... Eιναι google , γι αυτό έχει προκαλέσει θόρυβο... Άπταιστο marketing, άκου εκέι θα διατεθεί στην αρχή με...προσκλήσεις (πχ google wave). Aυτο και μόνο διεγείρει... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Eιναι google , γι αυτό έχει προκαλέσει θόρυβο... Άπταιστο marketing, άκου εκέι θα διατεθεί στην αρχή με...προσκλήσεις (πχ google wave). Aυτο και μόνο διεγείρει... Παιδια μη ξεχνατε τα παρακατω. Εχει την πιο καλη οθονη (amoled) που υπαρχει μαζι με τον ταχυτερο επεξεργαστή και 512 μνημη... τρεχει απο την μανα του την 2.1 και το δίνει κατευθειαν η Google. Η τιμη του ειναι λογικοτατη και τα updates πλεον ειναι δεδομένα. Δειτε τι εχουν κανει με το G1... παπαδες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 http://www.nexusoneblog.com/storage/post-images/nexusone-vs-iphone-motorola-droid-dimensions.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1262480427481 :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Eιναι google , γι αυτό έχει προκαλέσει θόρυβο... Άπταιστο marketing, άκου εκέι θα διατεθεί στην αρχή με...προσκλήσεις (πχ google wave). Aυτο και μόνο διεγείρει... Παιδιά είμαι κάτοχος του milestone και πολύ θα ήθελα το nexus. Είναι λεπτότερο, με καλύτερο επεξεργαστή και διπλάσια μνήμη. Στα ίδια λεφτά και ελαφρύτερο. Απλά είναι το καλύτερο Android μέχρι τώρα οπότε καλά έχει γίνει για μένα τόσος ντόρος. Και μη ξεχνάμε ότι το βγάζει η εταιρεία που βγάζει και το Android με ότι αυτό σημαίνει από πλευράς υποστήριξης... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 http://www.nexusoneblog.com/storage/post-images/nexusone-vs-iphone-motorola-droid-dimensions.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1262480427481 :D:D:D Στο browsing ομως,http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/869/2.995 :p Παιδια μη ξεχνατε τα παρακατω. Εχει την πιο καλη οθονη (amoled) που υπαρχει Καλα αυτο ειναι και λιγο σχετικο,σε μια ηλιολουστη μερα. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts