Jump to content

[Επίσημο] Google Nexus One (by HTC)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πολλά τα λεφτά ρε φιλε παρα πολλά εγώ το είχα βρει χτες 425 ευρώ και δεν το πήρα ο βλάκας

κοιτα, το Milestone εχει 500 τωρα που μιλαμε με κατώτερο επεξεργαστή και μνήμη...:D

πολλά τα λεφτά ρε φιλε παρα πολλά εγώ το είχα βρει χτες 425 ευρώ και δεν το πήρα ο βλάκας

425 χλωμό το κόβω....Έψαξα πολύ και κάτω από 500 δεν έπαιζε.Και όπως λέει και ο geovass τα ίδια λεφτά έχει το milestone με χαμηλότερα specs

Εγώ σκέφτομαι να το παραγγείλω από τον ξάδερφο στην Αμερική να μου το φέρει...

θα βγει κάτι λιγότερο από 400 ευρώ...πόσο πιάνει ένα Magic αγορασμένο από τον Ιούλιο άραγε;

(είμαι λίγο offtopic...sorry...ήταν προσωπικός προβληματισμός)

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Όσοι το αγοράσατε από ebay και η συσκευή θα έρθει από Αμερική, έχετε συνυπολογίσει το ενδεχόμενο να πληρώσετε και τελωνείο;

ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες,αν ζητησεις να το στειλουν μεσω usps,σε συσκευασια δωρου και να δηλωθει πολυ χαμηλη τιμη,π.χ 30 δολαρια ;)

παντως εγω θα περιμενα μεχρι τον Απριλιο να ξεκαθαρισει η κατασταση με το Bravo,και με το αν θα εισαχθει επισημα

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

ελαχιστοποιεις τις πιθανοτητες,αν ζητησεις να το στειλουν μεσω usps,σε συσκευασια δωρου και να δηλωθει πολυ χαμηλη τιμη,π.χ 30 δολαρια ;)

παντως εγω θα περιμενα μεχρι τον Απριλιο να ξεκαθαρισει η κατασταση με το Bravo,και με το αν θα εισαχθει επισημα

Εγώ απλά θα το έπαιρνα επίσημα από το site της google παρά να το πάρω από έναν πλανώδιο από το ebay..

Εγώ απλά θα το έπαιρνα επίσημα από το site της google παρά να το πάρω από έναν πλανώδιο από το ebay..

ναι αλλα,αν δεν το στελνει η Google :(

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

ναι αλλα,αν δεν το στελνει η Google :(

το ebay δεν ειναι οπως ηταν καποτε. Εχει γινει πολυ secure εαν ξερεις απο που να αγορασεις. Υπαρχουν πλεον μεγαλα καταστηματα που πουλανε προιοντα στο ebay.

Buy now απο eBay Top-rated sellers :D

:D:D:D

Ακριβώς έτσι και εγώ. Πάντως αν έχετε γνωστό αμερική είναι ο φθηνότερος τρόπος να το πάρετε

μήπως βιαστήκατε να το πάρετε τώρα πολύ θέλουν να το πάρουν γεια φτο αυτή στο ebay είπαν να βγάλουν μεγάλα κέρδη σε 2-3 βδομάδες πιστεύω θα πέσουν η τιμές του ebay

• Administrators

Είναι γνωστό αυτό αλλά δεν πιάνει πάντα. Επίσης, εάν ανακατευτεί η FEDEX στην μεταφορά, σίγουρα δεν το γλυτώνεις το τελωνείο.

Modpic.gif

Είναι γνωστό αυτό αλλά δεν πιάνει πάντα. Επίσης, εάν ανακατευτεί η FEDEX στην μεταφορά, σίγουρα δεν το γλυτώνεις το τελωνείο.

Είπαμε και πιο πάνω! USPS είναι η λύση και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

athanaso77 usps σημαίνει us postal service. Σαν να λέμε ελτά στην αμερική. Συνεργάζονται κατευθείαν με τα ελτά κάθε χώρας, γι αυτό και τις περισσότερες φορές γλιτώνεις το τελωνείο.

Διότι η Ελλάδα μας είναι αχούρι σε αυτό το κομάτι.

Ελπίζω να βοήθησα..

• Administrators
athanaso77 usps σημαίνει us postal service. Σαν να λέμε ελτά στην αμερική. Συνεργάζονται κατευθείαν με τα ελτά κάθε χώρας, γι αυτό και τις περισσότερες φορές γλιτώνεις το τελωνείο.

Διότι η Ελλάδα μας είναι αχούρι σε αυτό το κομάτι.

Ελπίζω να βοήθησα..

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση αλλά γνωρίζω καλά τι σημαίνει. Επειδή όμως έχω δει πολλά σε τέτοιου είδους αγορές, απλά τονίζω ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί οι υποψήφιοι αγοραστές.

θελουμε avatar Nexus One !!!!!:D:D

Έχει γίνει το σχετικό request.

Modpic.gif

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση αλλά γνωρίζω καλά τι σημαίνει. Επειδή όμως έχω δει πολλά σε τέτοιου είδους αγορές, απλά τονίζω ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί οι υποψήφιοι αγοραστές.

Έχει γίνει το σχετικό request.

Πολυ σωστο αυτο που λες. Αμα ομως ξερεις υνηθως δεν την πατας.

Το τηλεφωνο μου θα γινει shipped σε 24 ωρες με χαμηλη τιμη για να μη περασει τελωνείο.

Nexus One review by Engadget

Well the real story is that Android 2.1 is in no way dramatically different than the iteration of the OS which is currently running on the Motorola Droid (2.0.1). In fact, there is so little that's different in the software here, we were actually surprised. Of the notable changes, many are cosmetic -- if there are major underlying differences between this OS and the one on the Droid, we can't see what they are.

http://www.engadget.com/2010/01/04/nexus-one-review/

συνεχιζω να μην αντιλαμβανομαι τον ντορο που "εχει προκαλεσει" η συσκευη...

Eιναι google , γι αυτό έχει προκαλέσει θόρυβο... Άπταιστο marketing, άκου εκέι θα διατεθεί στην αρχή με...προσκλήσεις (πχ google wave).

Aυτο και μόνο διεγείρει...

"There's a story still unread"

Eιναι google , γι αυτό έχει προκαλέσει θόρυβο... Άπταιστο marketing, άκου εκέι θα διατεθεί στην αρχή με...προσκλήσεις (πχ google wave).

Παιδια μη ξεχνατε τα παρακατω.

Εχει την πιο καλη οθονη (amoled) που υπαρχει μαζι με τον ταχυτερο επεξεργαστή και 512 μνημη... τρεχει απο την μανα του την 2.1 και το δίνει κατευθειαν η Google.

Η τιμη του ειναι λογικοτατη και τα updates πλεον ειναι δεδομένα. Δειτε τι εχουν κανει με το G1... παπαδες!!!

http://www.nexusoneblog.com/storage/post-images/nexusone-vs-iphone-motorola-droid-dimensions.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1262480427481

Παιδιά είμαι κάτοχος του milestone και πολύ θα ήθελα το nexus. Είναι λεπτότερο, με καλύτερο επεξεργαστή και διπλάσια μνήμη. Στα ίδια λεφτά και ελαφρύτερο. Απλά είναι το καλύτερο Android μέχρι τώρα οπότε καλά έχει γίνει για μένα τόσος ντόρος. Και μη ξεχνάμε ότι το βγάζει η εταιρεία που βγάζει και το Android με ότι αυτό σημαίνει από πλευράς υποστήριξης...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

http://www.nexusoneblog.com/storage/post-images/nexusone-vs-iphone-motorola-droid-dimensions.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1262480427481

Στο browsing ομως,http://www.viddler.com/explore/engadget/videos/869/2.995 :p

Παιδια μη ξεχνατε τα παρακατω.

Εχει την πιο καλη οθονη (amoled) που υπαρχει

Καλα αυτο ειναι και λιγο σχετικο,σε μια ηλιολουστη μερα.