ipred Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Παιδιά να ρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει πολύ : Στα windows κινητά μπορούμε να βγάζουμε όποια επαφή θέλουμε έξω σαν tile ? Αν ναι, όταν το πατάς σου βγάζει δυνατότητες να πάρεις τηλ ή να στείλεις sms ή email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Μπορείς να κάνεις 3 πράγματα με τις επαφές σου. 1) Να έχεις το κανονικό πλακίδιο που έχει από την μάνα του, το οποίο περιέχει όλες τις επαφές 2) Να έχεις πλακίδιο το οποίο να απευθύνεται σε κάποια "ομάδα" επαφών που έχεις δημιουργήσει 3) Να έχεις πλακίδιο με μία μόνο επαφή Εσένα σε ενδιαφέρει η 3η περίπτωση. Όταν λοιπόν ανοιγεις αυτό το πλακίδιο σου βγάζει όλα στα στοιχεία της επαφής (τηλέφωνα, mail, διευθύνσεις και ότι άλλο έχεις προσθέσει), αν κάνεις δεξιά σου βγάζει την δραστηριότητα της επαφής αυτής στα social networks, πιο δεξιά τις εικόνες που έχει ανεβάσει αυτή η επαφή στα social networks και τέλος το ιστορικό το οποίο περιέχει τις κλησεις, τα μηνύματα και τα εμαιλ που έχετε ανταλλάξει. Εγώ για παράδειγμα έχω 3 πλακίδια. Ένα το κανονικό, ένα με τη γυναίκα μου, και ένα με τα τηλέφωνα που παίρνω συχνά (φίλοι και λοιπή οικογένεια). Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Α τέλεια :) Σ' ευχαριστώ πολύ:) Με πρόλαβες και όσο αφορά την ομάδα επαφών :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Συνέδεσε το κινητό με το PC και αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση απενεργοποίησε το. Επειδή είναι συνδεδεμένο με το PC, θα πάει να ανοίξει πάλι από μόνο του, οπότε πατάς το "volume down" και θα μπεις στην τρίχρωμη οθόνη. Από εκεί, περιμένεις να εγκαταστήσει κάποιους οδηγούς και όταν είναι έτοιμο από serial θα γίνει usb.. Μάλλον, λείπουν κάποια αρχεία από την εγκατάσταση του κινητού. Στο e-bay βρήκα πολλές.. Δεν έχω δοκιμάσει για να σου πω. Ενημερωτικά αυτή που φοράει είναι 1300 mAh.. βρήκα από 1200 - 3000 mAh :blink: Εγώ προτείνω Αυτη http://www.amazon.co.uk/2430mAh-High-Capacity-Business-Battery-Trophy/dp/B0086KT8S6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1352213912&sr=8-1 η οποία βγάζει ανετα 2 μερες, με καλη χρηση 1 και 15 σιγουρα στο ebay δεν την βρισκεις για ελλαδα! Την προτείνω ανεπιφύλαχτα μιας και είναι αψογη και χοραει ακριβως! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 spyro την έχεις δοκιμάσει την συγκεκριμένη??Γτ και εγω το σκεφτόμουνα να αλλάξω την δικιά μου.και αυτή ειναι διπλάσιας χωρητικότητας!!! Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros96 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 spyro την έχεις δοκιμάσει την συγκεκριμένη??Γτ και εγω το σκεφτόμουνα να αλλάξω την δικιά μου.και αυτή ειναι διπλάσιας χωρητικότητας!!! ΝΑι Είναι τέλεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pang7 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Γεια σας κ απο μενα...εχω πολυ καιρο να μπω κ τωρα ψαχνω να βρω κατι που με ενδιαφερει κ το ειχατε αναφερει στο παρελθον αλλα δυστυχως δεν το εχω συγκρατησει. Εχω κ εγω το Trophy με τα windows 7.5 κ θυμαμαι οτι μπορουσα με το Zune να φτιαξω εναν φακελο με το ονομα RINGTONES κ να περασω οποιο mp3 ηθελα... Αν μπορειτε ξαναστειλτε τον οδηγο για να το ξανακανω... Ευχαριστω ,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Γεια σας κ απο μενα...εχω πολυ καιρο να μπω κ τωρα ψαχνω να βρω κατι που με ενδιαφερει κ το ειχατε αναφερει στο παρελθον αλλα δυστυχως δεν το εχω συγκρατησει. Εχω κ εγω το Trophy με τα windows 7.5 κ θυμαμαι οτι μπορουσα με το Zune να φτιαξω εναν φακελο με το ονομα RINGTONES κ να περασω οποιο mp3 ηθελα... Αν μπορειτε ξαναστειλτε τον οδηγο για να το ξανακανω... Ευχαριστω ,,,, Εαν θυμάμαι καλά, πρέπει: 1. το τραγούδι που θες να μην ξεπερνάει σε διάρκεια τα 0:40, 2. να του έχεις δώσει ότι ανήκει στην κατηγορία "ringtone" στο zune, 3. να μην ξεπερνάει σε μέγεθος το 1 mb, 4. να είναι αποθηκευμένο σε μορφή mp3 η wav, και 5. να μην εχει κάποια ασφάλεια.. Θα σου πρότεινα το πρόγραμμα easyring&music.. τα κάνει όλα από μόνο του.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodok Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Καλημερα..μηπως βρηκε κανεις που στο καλο ειναι οι μετρητες χρονου σε εισερχομενες και εξερχομενες ..ακομα και sms??? αν βεβαια υπαρχουν . Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Απο που αλλού μπορούμε να την βρούμε την μπαταρία γιατί με ενδιαφέρει αυτή με τα 2430mAh Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Θα σου πρότεινα το πρόγραμμα easyring&music.. τα κάνει όλα από μόνο του.. ;) :respect: δεν το ήξερα !!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 salida λογικά μόνο από ebay.Ενδέχεται να κάνω και εγώ μια παραγγελία της συγκεκριμένης μέσα στα Χριστούγεννα. ;-) Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 salida λογικά μόνο από ebay.Ενδέχεται να κάνω και εγώ μια παραγγελία της συγκεκριμένης μέσα στα Χριστούγεννα. ;-) Την συγκεκριμένη την Gold business battery 2430mAh δεν την έχει ούτε το ebay available...αμα την εντοπίσεις πουθενά αλλού ή κάποια άλλη αντίστοιχη πες μου. ΥΓ. πολύ σημαντικό έχει χοντρές μπαταρίες που παίρνουν και άλλο καπάκι προσοχή μην πάρετε κάτι και όταν το δείτε από κοντά απογοητευτείτε και γίνει το κινητό σαν τούβλο !!! Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai_kala Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Βρήκα την συσκευη στα 160 ευρω. Αξίζει η αγορά της σημερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 παιδια το εχει το eshop στα 159 ευρω.αξιζει σαν αγορα??θα παρει τα 7.8?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 παιδια το εχει το eshop στα 159 ευρω.αξιζει σαν αγορα??θα παρει τα 7.8?? Μια χαρα συσκευη ειναι.. Του φοραω 7.8 απο τον Αυγουστο.. Οποτε λογικα θα παρει.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Με τα 1000.... Κανει τα παντα και συμφερει !!!!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. December 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2012 Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται ακόμα για μπαταρία έπεσα πάνω σε αυτήν που κατα την γνώμη μου είναι πολύ καλή επιλογή.Μugen εξάλλου.... http://www.mugen-power-batteries.com/htc/htc-7-trophy-t8686-htc-spark/mugen-power-1800mah-extended-battery-for-htc-7-trophy-t8686-htc-spark.html Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδια το κινητο μου τα παιξε! σημερα του εβγαλα τη μπαταρια μετα απο παρα πολυ καιρο η αληθεια ειναι :P γιατι ηθελα να δω τον αριθμο της καρτας σιμ. Και μετα απο καμια δυο ωρες διαπιστωσα οτι στελνω σμσ ερχεται η αναφορα αλλα στη λιστα με τα μηνυματα με τη συγκεκριμενη επαφη το σταλμενο μου μηνυμα δεν υπαρχει. μου απανταει, βλεπω την ειδοποιηση πανω στην οθονη τη στιγμη π ερχεται αλλα μετα δεν υπαρχει στο διαλογο με το ατομο. Το ιδιο και με τις κλισεις. στη λιστα με τις τελευταιες εισερχομενες κ εξερχομενες δεν φαινονται οι καινουργιες ουτε οι αναπαντητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 δοκίμασες να ξανακάνεις restart ? απο χώρο εισαι οκ ? πολυ περίεργο bug... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 δοκίμασες να ξανακάνεις restart ? απο χώρο εισαι οκ ? πολυ περίεργο bug... Ναι δυστυχως εχω κανει 3-4 αλλα τιποτα. Απο χωρο 3,14 gb ελευθερα εχω! θα αρχισω να διαγραφω τις τελευταιες εφαρμογες τι να πω. Το τραγικο ειναι οτι χτες ειχα παει να παρω καινουργια συσκευη :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ξερει ή εχει κανεις παρομοιο προβλημα με το δικο μου? htc trophy vοdafone. Εδω και αρκετό καιρό δεν μου ερχονται πλέον update για της εφαρμογές αυτόματα οπως παλιά! Μόνο χειροκίνητα μεσα απο το marketplace του κινητου, κατα τυχη αν επιλεξω την εφαρμογή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ξερει ή εχει κανεις παρομοιο προβλημα με το δικο μου? htc trophy vοdafone. Εδω και αρκετό καιρό δεν μου ερχονται πλέον update για της εφαρμογές αυτόματα οπως παλιά! Μόνο χειροκίνητα μεσα απο το marketplace του κινητου, κατα τυχη αν επιλεξω την εφαρμογή! Εμένα πάντα έτσι μου ήταν.. Μόνο στις εφαρμογές συστήματος, μου εμφανιζε.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazelost Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 καλησπερα σε ολους.χρειαζομαι την βοηθεια σας γιατι εχασα τον...μπουσουλα!!!Αγορασα ενα μεταχειρισμενο trophy το οποιο ειναι στην εκδοση 7.5 Θελω να περασω rom 7.8 αλλα οσο κι αν διαβασα στους xda δεν εβγαλα ακρη:( Ξερει καποιος φιλος να μου πει τι πρεπει να κανω για να φλασαρω rom??ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2013 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305504 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts