Jump to content

spyros96

Members
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spyros96

  1. Μοιράζομαι κι εγώ το δικό μου! Καλές αγορές παιδιά. https://www.oneplus.com/invite#EDRWKNXSZG5SMST
  2. Παιδια το referral code μου, καλές αγορές. :) (Εγώ δεν πρόλαβα χαχαχα) https://www.oneplus.com/gr/invite#EDRWKNXSZG5SMST
  3. Συγχαρητήρια για το δώρα και καλή επιτυχία σε όλους! ^_^
  4. Κανονικά μου δείχνει! Ενημέρωση: To έφτιαξα, πέρασα μια στοκ ρομ!
  5. Ναι δεν μου την διαβάζει και δεν έχω άλλη να δοκιμάσω!
  6. Τα κατάφερα σας ευχαριστώ πολύ. Τώρα αντιμετωπίζω άλλο σοβαρό πρόβλημα. Δεν δουλεύει η σιμ μου!
  7. Προσπάθησα να βάλω Twrp και δούλεψε, αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει! Θα το δοκιμάσω και αυτό! Ενημέρωση: Μου δούλεψε, δεν ξέρω τι κόλλημα έφαγε. Σταμάτησε να λειτουργεί και sim, εντάξει έχασα λίγο την γη κάτω απο τα πόδια!
  8. Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με τη συσκευή μου. Galaxy Note 2, έχω καιρο να το πειράξω. Το twrp δεν δεχεται καμία εντολή και μου βγάζει συνεχώς οτι η διαδικασία ολοκληρώθηκε. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να περάσω ούτε το recovery ξανα! Έχω κολλήσει. Και θέλω να περάσω νεα rom μιας και μετά απο τόσο καιρό άρχισε τα προβλήματα! Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω... Το χρειάζομαι και για την σχολή τώρα που ανοίγει!
  9. Εγώ πιο πολύ το root το θέλω για να μπορώ να πειράζω τον kernel (πιο πολύ για την ένταση του ήχου) καθώς και να βγάζω όλες τις διαφημίσεις απο τον Browser και το youtube.
  10. Έκανα root απο την πρώτη μέρα όταν ακόμα δεν υπήρχε το ρημάδι. Μετά πήγαινα με custom rom ώσπου έφτασα ταβάνι με την 4.4.4 Εκεί σταμάτησα! Εσύ τι λες θα το τολμήσεις να το πάρεις?
  11. Σκέφτομαι να το πάρω αρκετό καιρό. Θα υπάρξει κάποιος τρόπος να κάνουμε root χωρίς να γράψει το Knox ή τσάμπα όνειρα. Έχω μείνει με το note 2. Λόγω της πένας δεν αλλάζω Κατηγορία αλλά το Knox έχει αρχίσει να μου την δίνει στα νεύρα.
  12. Βρε παιδια νταξει τι να λέμε ειναι τρομερο το μηχανακι και αυτη η οθονη δεν αφεινετσι! Πρωτη απορία: Εχω βαλει το microsoft account μου και προσπαθω βα δω τα μειλ αλλα δεν μου και τσ εμφανιζει. Το google now πως λειτουργει δεν εχω καταλαβει.
  13. Προσπαθώ να μπω στο google now και δεν μπαίνει, παρα μόνο κάνει ανζητηση. Φταιει που έχω ελληνικό account?
  14. Μην με μαλωνετε, κανω οτι μπορώ! χαχαχα:O Δεν έχω και κανεναν γνωστο να μου δείξει κανα κολπο!!!!!
  15. Μακάρι έρχομαι απο windows phone... Προσπαθώ να ρυθμισω τα μαιλ μου αλλά τα έχω κάνει αχταρμά!!!:(
  16. Γεια σας κι απο μένα μόλις το πείρα, τελευταιο κομάτι στο πλαίσιο περιστερίου!!! Τέλειο μηχανημα αλλά έχω πανικοβληθεί είναι το πρώτο μου ανδροιτ και δεν ξέτω τι να πρωτο κάνω!!!:lol:
  17. Εγώ προτείνω Αυτη http://www.amazon.co.uk/2430mAh-High-Capacity-Business-Battery-Trophy/dp/B0086KT8S6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1352213912&sr=8-1 η οποία βγάζει ανετα 2 μερες, με καλη χρηση 1 και 15 σιγουρα στο ebay δεν την βρισκεις για ελλαδα! Την προτείνω ανεπιφύλαχτα μιας και είναι αψογη και χοραει ακριβως! :D
  18. Βρε παιδια μηπως ξερετε να μπορω να το κανω με Windows 8? Γιατι οταν μπαινω σε tri-color mode δεν αλλάζει από serial σε USb. Τπάρχει κάποια λύση?
×
×
  • Create New...