Jump to content

salida

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by salida

  1. Ισχύει και εμένα το default της MS βγάζει 17/2, αλλά ενα δικό μου που είχα εισάγει με ονομαστικές και εθνικές εορτές δείχνει κανονικά στις 27/2
  2. Υπάρχει εφαρμογή να βάζουμε ελληνικά τηλέφωνα και να μας εμφανίζει τα στοιχεία του? θυμάμαι λίγο παλιότερα την εφαρμογή whocallsme αλλά σήμερα που τη δοκίμασα εκ νέου, δεν εμφανίζει αποτελέσματα.
  3. Χωρίς διάθεση για κάποιου είδους διαφήμιση αλλά επειδή είναι προσφορά μόνο για σήμερα και είναι χρήσιμο εργαλείο το ShareFolder Explorer με υποστηριξη για smb shares δωρεάν.
  4. Υπάρχει επιλογή για υποστήριξη 160 χαρακτήρων sms ? Γιατί στο ativ s δε μπορώ να βρω κάτι σχετικό.
  5. Η αποστολή φωτογραφιών με bluetooth είναι μάλλον αδύνατη, εκτός και αν μιλάμε για custom rom. (Προσωπικά ούτε με custom ROM είχα καταφέρει να στείλω αρχεία με bluetooth ). Θα πρότεινα να στείλεις τις φωτογραφίες που θέλεις είτε με email (το πιο εύκολο μέσα απο το κινητό) είτε να τις περάσεις στον υπολογιστή και αντίστοιχα να τις στείλεις με mail.
  6. Aπό τα πολύ χρήσιμα για μένα το παραπάνω... αλλά μερικά πράγματα είναι να απορείς (σκέψου πόσο καιρό έχει που κυκλοφόρησε το remote desktop της MS στα wp έπρεπε να πιάσουμε 8.1 για να δούμε remote desktop ) για να μη μιλήσω για telnet και πιθανόν cmd που πολλοί θα ήθελαν να δουν.
  7. Είχαμε τίποτα αλλαγές με το σημερινό update ? βελτιώθηκε καθόλου μπαταρία και το lag με την επιστροφή στην αρχική?
  8. με voda έρχονται σχετικά αμέσως τα μηνύματα σε κανένα 5λεπτο max.Δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση ... Μια απορία τώρα από όσους αναβάθμισαν σε dp 8.1 update . Τελικά μήπως η dp 8.1 χωρίς το τελευταίο update είναι καλύτερη απο dp 8.1 με update ? Εγώ έκανα revert σε 8 gdr3 γιατί η dp 8.1 με update μου έσπασε τα νεύρα... επίσης κάποιες εφαρμογές όπως το telegram δε δουλεύουν σωστά με το notification center, βγάζει ας πούμε 2 notification και όταν μπαίνω να δω τα μήνυματα που μου έχουν έρθει σβήνει μόνο το ένα απο τα δύο notification, σε αυτό που πάτησα δλδ.
  9. Παρεμπιπτόντως σε wp 8.1 update 1, έκανα hard reset και παρατήρησα τα εξής: 1)Η συσκευή έκανε κλασσικά αρκετή ώρα να κάνει το reset αλλά πλέον τα γρανάζια έχουν μπάρα προόδου απο κάτω. 2)Στο πρώτο άνοιγμα έκανε μερικά αναβοσγησίματα η οθόνη (όπως το bug που είχαν κάποιοι όταν πήγαν σε gdr3 ) και ο οδηγός ρυθμίσεων πλέον ξεκινάει με λευκό φόντο. 3)Το backup με ενθουσίασε μου έκανε εντύπωση ότι επανέφερε τα παρακάτω: τη διαρύθμιση της αρχικής οθόνης με πιο βαθύ γκρί τα tile των εφαρμογών που δεν είχαν εγκατασταθεί ακόμα τη φωτογραφία απο Lockscreen και τη φωτογραφία απο το start screen το custom ringtone που είχα βάλει ΥΓ έκανα πρόσφατα μετάβαση σε wp8 (απο wp7.8) δεν ξέρω αν κάποια απο τα παραπάνω προυπήρχαν... edit1) ενώ έχει κρατήσει τα δικά μου ringtone με soft reset χάνει την επιλογή και γυρνάει στο default της samsung δεν παιρνάει μόνο του τα APN settings edit2) κάτι παίζει με το hard reset .Όταν έκανα τις αναβαθμίσεις απο gdr3 σε wp 8.1 update 1 είχα lag όταν πατούσα το windows key για να κάνει την επαναφορά και το κλασσικό πρόβλημα με την κάμερα. τώρα που έκανα hard reset το wp 8.1 update 1 χάνει τα ringtone , δεν πέρασε μόνο του APN settings, συνεχίζει να κολλάει η κάμερα , καθώς και το lag με την επαναφορά στην αρχική δε βελτιώθηκε. ίσως τελικά έχουμε "λίγο" διαβορετικά bug ανάλογα με τον αν κάποιος απλά αναβαθμίσε ή αναβάθμισε και έκανε hard reset.
  10. Για το diagnostics menu για να το εγκαταστήσουμε: ##634# για να αλλάξουμε csc: *#321647335 **προσοχή με αλλαγή csc κάνει hard reset το τηλέφωνο.** Έχει κανείς να προτείνει μπαταρία για το ativ s ? έχω βάλει στο μάτι αυτή απο ebay
  11. Να θυμίσω ότι με αυτό τον τρόπο κάνει hard reset η συσκευή.
  12. Εγώ έχω region US για να έχω την Cortana.
  13. Μιάμιση μέρα,απίστευτο μου φαίνεται. Χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή για τη μπαταρία? Πιο πολύ για στατιστικά, μιας και το ποσοστό % υπάρχει πλέον στο action center. Για τον φίλο από πάνω που δεν ολοκληρώνεται το update, έχεις ελεύθερο χώρο στο κινητό? Κανένα soft reset έκανες και μετά να ξανά δοκίμασες να κανεις update??
  14. Καλησπέρα σε όλους , απο μπαταρία πώς είστε ? αναφέρομαι κατά βάση σε αυτούς που είναι σε wp 8.1 update 1 εμένα με δυσκολία βγάζει μια μέρα με data + wifi ανοιχτά.
  15. Πολύ καλός οδηγός εύχομαι να είχε γραφτεί λίγο νωρίτερα θα με είχε γλυτώσει απο αρκετό κόπο. Θέλω να αναφέρω ότι όντως σε windows 8.1 64bit το installation του samsung driver κολλάει (αν κάποιος γνωρίζει μπορεί να μπεί σε safe mode με -> Disable driver signature enforcement) και εκεί μπορεί να γίνει install o samsung driver. διαφορετικά σε windows 7 δουλεύει μια χαρά.
×
×
  • Create New...