Jump to content

dodok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dodok

  1. Καλημερα..μηπως βρηκε κανεις που στο καλο ειναι οι μετρητες χρονου σε εισερχομενες και εξερχομενες ..ακομα και sms??? αν βεβαια υπαρχουν .
  2. αν και λίγο καθυστερημένα σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Τελικά αρχισα να το μαθαίνω και δεν κρύβω την ικανοποίηση μου γιαυτά που Προσφερει ....
  3. Καλημερα.. εχω καποιες αποριουλες καθως ειναι το πρωτο 7αρι που εεχω και μου φαινεται λιγο παραξενο σε ορισμενα θεματακια. 1) εχω δωρεαν internet αλλα δεν ξερω απο που θα το ενεργοποιησω..εχει επιλογη ον οφ οπως και το wi fi ?:O 2)τις εφαρμογες που ειναι δωρεαν πως τις εγκαθιστω ?πρεπει να κανω εγγραφη καπου ?πρεπει να τις κατεβασω απευθειας απο το ιδιο το κινητο? 3)πως βαζω mp3 ως ηχο κλησης? για να μη σας ζαλιζω τις υπολοιπες θα τις κανω με τον καιρο..:D παντως πρωτη φορα με διχαζει τοσο ενα τηλεφωνο ...στα μισα σε ενθουσιαζει και στα μισα σε απογοητευει.ισως να μην ξερω να το δουλευω και γω σωστα ακομα. :worry:
  4. χίλια ευχαριστω :yahoo: :up: :yahoo: κοντεψα να σπασω το κεφαλι μου !!!!:angry:
  5. μα πάω στο μητρωο αλλα δεν εχει ρυθμισεις !!:heat:
  6. παιδια βοηθάτε !!!:O έφαγα ολο το μενού αλλα τίποτα !!:worry: πως γίνεται να φαίνετε ο χρόνος ομιλίας την ωρα που μιλάω !!:help: ειναι δυνατόν να μην το βλεπω απο που μπαίνει !!!:chair: και κατι αλλο ..οταν το σβηνω το τηλεφωνο και μετα το ανοιγω τα χανει ολα,ταπετσαριες εισερχομενες κτλ....ειναι φυσιολογικο αυτο ???:cry:
  7. babis 21 εισαι αρχηγος !!! ευχαριστω πολύ ...
  8. thanks:up: καποιο link ισως :X :cry:
  9. γεια σας :D μηπως θα μπορουσε κανεις να μου στειλει το Full Screen caller se full εκδοση ??? το mail ειναι (dodok145@in.gr). ψαχνω να το βρω και εχω σκασει ..εχω Ν70. ευχαριστω :mobile:
  10. αδέρφια sos.πες τε μου που ειναι εκεινο το προγραμματακι που οταν σε καλούνε βγαίνει ολοκληρη η φωτο στην οθονη .ψανω δυο ωρες να το βρω αλλα τιποτα :mad: :mad: :X
×
×
  • Create New...