navystam Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ρε παιδια μια βοηθεια γιατι δεν τα πολυκαταλαβαινω.εχω το trophy το συνδεω στο pc στο zune και δεν βγαζει τιποτα.παω ρυθμισεις-λογαριασμος-ενημερωση τιποτα.μετα ρυθμισεις τηλεφωνο-ενημερωση και μου λεει το τηλεφωνο σας ειναι ενημερωμενο 7.0(7392).τι δεν κανω σωστα η τι γινετε?δεν το εχω ξεκλειδωσει και δεν ειχα περασει καμια εκδοση πριν Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ρε παιδια μια βοηθεια γιατι δεν τα πολυκαταλαβαινω.εχω το trophy το συνδεω στο pc στο zune και δεν βγαζει τιποτα.παω ρυθμισεις-λογαριασμος-ενημερωση τιποτα.μετα ρυθμισεις τηλεφωνο-ενημερωση και μου λεει το τηλεφωνο σας ειναι ενημερωμενο 7.0(7392).τι δεν κανω σωστα η τι γινετε?δεν το εχω ξεκλειδωσει και δεν ειχα περασει καμια εκδοση πριν ακομα στην ελλαδα επιδημα δεν εχει ερθει σε ολους! αν θες να το παρεις πρεπει να κανεισ το τρικ με το zune, αλιως να περιμενεις ποτε θα σου ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 α.οκ ευχαριστω Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) viel ξέρεις αν γίνεται να κανω unlock απο την 7008 ??? Edited September 29, 2011 by liakosele Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 να ρωτησω και κατι αλλο που δεν καταλαβαινω.πως κανουμε buck up τα αρχεια στο zune?και τι προτεινεις?να το ξεκλειδωσω πριν κανω αναβαθμιση η μετα?γιατι αυτο που με καιει ποιο πολυ ειναι να βαλω καποιο προγραμμα gps Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Για backup κοίτα τους οδηγούς του collosus και θα το βρεις.Έχω την εντύπωση πως και στην 7392 που βρίσκεσαι δεν νομίζω να μπορείς να ξεκλειδώσεις όπως ούτε και αν πας στην 7720.Ο μόνος τρόπος για να μπορείς να ξεκλειδώσεις είναι να πας και να ξαναπεράσεις την εργοστασιακή rom και να ξεκλειδώσεις και μετά να κάνεις όλα τα update μέχρι mango.Για gps δεν ξέρω.Δεν έχω ασχοληθεί... Ξέρει κανείς αν μπορώ να ξεκλειδώσω απο την 7008?? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Οσοι πηραμε το μανγκο κανοντας το κολπο με το ζουζουν θα εχουμε καποια διαφορα ή θα χασουμε κατι σε σχεση με αυτους που θα το παρουν οταν βγει κανονικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παρατήρησε κάνεις ότι το τηλέφωνο πατώντας το πληκτρο με το σήμα των windows πλεον σε πηγαίνει στη lock screen? Επιτέλους γιατί με το ένα χέρι δε βόλευε να πατάς το power button κάθε φορά που ήθελες να ξεκλειδωσεις το τηλέφωνο.... Μιλάω για το LG...... Όντως. Πολύ καλό! Εμένα μου ήρθε η ειδοποίηση μετά από reset χωρίς το τρικ και ήμουν σε NoDo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Έκανα το κολπάκι με το ιντερνετ και μου έβγαλε το update mango. Έκανα το πρώτο update και τώρα είμαι στο δεύτερο αλλά αργεί πολύ. Είμαι ήδη στα 30 λεπτά (+15 στο πρώτο). Ξέρει κανείς πόση ώρα κάνει αυτό το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Παιδιά απο την 7008 γίνεται να κάνω unlock???Ξέρει κανείς?? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Απο την 7008ξεκλειδωνεις κανονικα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!Ήθελε format για να μπορεί το chevron να το ξεκλειδώσει!!!! Άντε πάμε σιγά σιγά να κάνουμε όλα όσα είναι να γίνουν και να πάμε επιτέλους σε mango!!! Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 viel ξέρεις αν γίνεται να κανω unlock απο την 7008 ??? unlock μονο απο αυτη η την 7004 μπορεις να κανεις! απο nodo κ μετα δεν μπορεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 σε ποια rom εισαι τωρα? 7.0.7392.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 unlock μονο απο αυτη η την 7004 μπορεις να κανεις! απο nodo κ μετα δεν μπορεις Έκανα στην 7008...Μόλις!! Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 unlock μονο απο αυτη η την 7004 μπορεις να κανεις! απο nodo κ μετα δεν μπορεις εαν εχεις τη καλοσυνη ριξε μια ματια στο προβλημα μου [url=http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3797156#post3797156][/url]http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3797156#post3797156 Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Tώρα είμαι στην 7008 ξεκλείδωτη γιατί πέρασα μια χαρά αρκετές εφαρμογές απο .xap αρχεία.Το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω τα update και το zune δεν μου εμφανίζει τα υπόλοιπα update σε 7392 και κτλ.Πως μπορώ να τα εμφανίσω? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Έκανα το κολπάκι με το ιντερνετ και μου έβγαλε το update mango. Έκανα το πρώτο update και τώρα είμαι στο δεύτερο αλλά αργεί πολύ. Είμαι ήδη στα 30 λεπτά (+15 στο πρώτο). Ξέρει κανείς πόση ώρα κάνει αυτό το update; Μπορείς να μας πεις πόση ώρα σου πήραν τα 2 updates; Το δεύτερο δεν έπρεπε να αργήσει τόσο πολύ. Το πρώτο είναι το mango 7720 και το άλλο είναι το firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TopDogg2005 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 ειμαι στην 7.0.7392.0 το κινητο εχει κλειδωσει ημουν ξεκλειδωτος . 2 φορες ακολουθησα τον οδηγο και δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα. καμια βοηθεια κανεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Μπορείς να μας πεις πόση ώρα σου πήραν τα 2 updates; Το δεύτερο δεν έπρεπε να αργήσει τόσο πολύ. Το πρώτο είναι το mango 7720 και το άλλο είναι το firmware. Το πρώτο έκανε 15 λεπτά. Το δεύτερο σίγουρα κόλλησε. Βαρέθηκα να περιμένω και μετά από μία ώρα το έβγαλα άκυρο. Τώρα μόλις ξαναξεκίνησα και βλέπω ότι πάει γρήγορα. Μόλις τελειώσει θα ενημερώσω για το χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 (edited) Tώρα είμαι στην 7008 ξεκλείδωτη γιατί πέρασα μια χαρά αρκετές εφαρμογές απο .xap αρχεία.Το θέμα είναι ότι θέλω να κάνω τα update και το zune δεν μου εμφανίζει τα υπόλοιπα update σε 7392 και κτλ.Πως μπορώ να τα εμφανίσω? Με το κολπο της διακοπης του ιντερνετ οταν βαζουμε το zune να ψαξει για update (εχει αναφερθει πολλες φορες στο θεμα) ειμαι στην 7.0.7392.0 το κινητο εχει κλειδωσει ημουν ξεκλειδωτος . 2 φορες ακολουθησα τον οδηγο και δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα. καμια βοηθεια κανεις ? Οταν μπαινουμε την πρωτη φορα σε 7392 η σε Mango πρεπει να μην ειναι συνδεδεμενο το τηλ στο USb και ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ να τρεξουμε το HTC connection setup.. Και να το αφησουμε να τελειωσει και να πει ΟΚ. Το κανουμε αυτο ??? εαν εχεις τη καλοσυνη ριξε μια ματια στο προβλημα μου [url=http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3797156#post3797156][/url]http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3797156#post3797156 Τα ιδια ισχυουν και για σενα ... Κατι κανεις λάθος στην διαδικασία Edited September 29, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeplow Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Το 2o update έκανε 45 λεπτά. Δυστυχώς ξανακλείδωσε μάλλον επειδή μπήκα στο mango ενώ ήμουν συνδεμένος με usb και δεν έτρεξα το connection set up. Κρίμα, τώρα όλα πάλι απ'την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Εγω με το κολπο πηγα σε no do ξεκλειδωτος,για mango δεν το καταφερα,αυριο θα δοκιμασω Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Καλησπερα, εμενα το zune δεν βγαζει ακομα το update γτ? Ποτε δεν πειραξα η ξεκλειδωσα το κινητο και το εκανα και δυο φορες reset! os version 7.0.7392 Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Έχει ήδη ειπωθεί ότι δεν το παίρνουν όλοι ταυτόχρονα. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις το force update που αναφέρθηκε. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts