Jump to content

TopDogg2005

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TopDogg2005

  1. ΟΟΟΟυυφ το θεμα λυθηκε απλα επρεπε να μεινει στην μπριζα . αυτο που με φοβισε ηταν οτι δεν ειχε την ενδειξη στην οθονη οτι φορτιζε ...
  2. Καλησπερα παιδες κατοχος nexus 4 κανενα προβλημα μεχρι τωρα ωσπου πριν λιγο εσβησε απο μπαταρια το βαζω για φορτιση και το κινητο ειναι νεκρο δεν δειχνει το σηματακι οτι φορτιζει. το εχω συνεχεια συνδεμενο στο φορτιστη μπας και "ξυπνησει" δοκιμασα και στο pc με δυο διαφορετικα καλωδια αλλα και στην μπριζα . το περιεργο ειναι οτι οταν το συνδεσα στο pc εψαχνε drivers οπως οταν συνδεεις κατι καινουργιο πρωτη φορα (?) και επισης ο ηχος που κανουν τα windows οταν συνδεεις κατι με usb δεν ειναι ο ιδιος παντα. μπορει να βοηθησει κανεις ?
  3. καλημερα . θελω να κανω backup σε trophy με rom touch it για να βαλω την 7.8 του ανσαρ. με το προγραμμα wpbackup. ομως δεν μπορω να κανω connect και μετα να πατησω backup. φταει μηπως που δεν το συνδεω με το αυθεντικο καλωδιο usb ????? (εχει χαλασει ) ευχαριστω.
  4. παιδια εχω την πρωτη dft που βγηκε ειναι super και μου εχει βγει μηνυμα για update. το κανω κανονικα η οχι ??. ευχαριστω
  5. αρα κανω εγκασταση ξανα σαν ενα καινουριο. Thanx !!!:D
  6. εχω dft custom rom ;) οποτε λογικο να μην το βγαλει... αρα πρεπει να το κανω αλλιως
  7. εχω την προηγουμενη εκδοση. το update πως γινεται απλα κατεβαζουμε και περναμε το xap αυτο στο κινητο και γινεται το update ?
  8. εννοεις την πρωτη touch it v2 που εβαλες και δουλευει αψογα σωστα ?? αυτη εχω και εγω και μου εχει βγαλει ενα update το αναβαθμιζω κανονικα η θα υπαρχει καποιο προβλημα μετα ? ( π.χ να κλειδωσει )
  9. η πρωτη πρωτη rom μηπως δεν υπαρχει πλeon στο xda ? γιατι εχει αυτη που ειναι v2 ??
  10. ο οδηγος πολυ καλος χθες βραδυ εβαλα την ρομ ευκολα και γρηγορα αφου φλασαρα σε 7004 για σιγουρια . μπραβο κολοσε !!!!! εβαλα και εφαρμογες απο το pc με την καινουρια εφαρμογη .μια απορια εχω . αν κλειδωσει το κινητο θα το καταλαβω οταν δεν θα μπορω να βαζω εφαρμογες απο το pc ? για να ξεκλειδωσει ξανα κανω απλα reset ??? ευχαριστω. !!!!!
  11. στο δικο μου γραφει spl-1.20.2250.0 (117833) προχωραω κανονικα ? sorry που ρωταω μην γινει κατι λαθος . ρωταω για να διπλοτσεκαρω... ευχαριστω :p
  12. 7392.0 και κλειδωμενος . θελει φλασαρισμα και ολα απο την αρχη ????? :wacko: τι προνομια θα χασω αν παω σε mango κλειδωμενος ???
  13. δεν ειμαι ξεκλειδωτος εχω δοκιμασει να περαρω εφαρμογες απο το pc και δεν γινοταν. το αρχειο το εχω περασει γιατι νομιζα οτι ημουν ξεκλειδωτος αλλα αυτο που ισως εκανα λαθος ειναι οτι οταν εκανα μετονομασια το αρχειο και πατησα οκ μου ζητησε να γινει αντικατασταση με ενα ιδιο αρχειο που υπηρχε εκει. ηταν σωστο αυτο ? τωρα που εγω ειμαι κλειδωμενος πως θα ξεκλειδςσω ξανα ? ευχαριστω καλημερα !!!
  14. Οταν μπαινουμε την πρωτη φορα σε 7392 η σε Mango πρεπει να μην ειναι συνδεδεμενο το τηλ στο USb και ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ να τρεξουμε το HTC connection setup.. Και να το αφησουμε να τελειωσει και να πει ΟΚ. Το κανουμε αυτο ??? δεν εχω το κιν συνδεμενο στην usb. ισως να μπερδευω απο ποιο βημα να ξεκινησω. σε πρηζουμε κιολας sorry. απο τον οδηγο που εχεις εμεις που ειμαστε σε 7392 τι πρεπει να κανουμε. ευχαριστω !!!!
  15. ειμαι στην 7.0.7392.0 το κινητο εχει κλειδωσει ημουν ξεκλειδωτος . 2 φορες ακολουθησα τον οδηγο και δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα. καμια βοηθεια κανεις ?
  16. μου γραφει οτι ειναι drm protected και μετα unable to install. τωρα τι πρεπει να κανω για να ξεκλειδωσω ?
  17. καλησπερα στον οδηγο που εδωσε ο κολοσος εκει που κανουμε μετονομασια το αρχειο custclear.provxml μου εβγαλε να κανω αντικατασταση το αρχειο ??? σωστα ? επισης δεν μπορω να περασω εφαρμογη απο το pc . σημαινει οτι δεν ξεκλειδωσα ?
  18. καλησπερα παιδια . παω να κανω update καποιες εφαρμογες που εχω και μου γραφει : can't get this information at the moment. check again in a little while. ???? τι προβλημα υπαρχει ???
  19. καλησπερα παιδια . δεν μπορω να κανω update to connection setup μου βγαζει error code 8103010d γνωριζει κανεις πως μπορω να το λυσω ? ευχαριστω !
  20. καλησπερα παιδια . δεν μπορω να κανω update to connection setup μου βγαζει error code 8103010d γνωριζει κανεις τιποτα. ευχαριστω !
  21. εβαλα ξανα μονο τον κωδικο του hotmail και δουλεψε.... οτι να ναι . απλα το people παραμενει ετσι να μην "παιζουν" οι μικρες φωτο κατι το οποιο δεν με πειραζει. θα δοκιμασω να ξανακανω import. κολοσε ευχαριστω για τον χρονο σου και τις γνωσεις σου.
  22. αυτο δλδ επηρεαζει και το update των εφαρμογων ? για να σου δωσω μια εικονα οι μικρες φωτογραφιες δεν εναλλασονται στην αρχικη οθονη στο people. συγχρονισμο στα mail κανει. αν δεν βρεθει καποια λυση με το mail πρεπει να κανω φλασαρισμα και φτου και απο την αρχη ?
×
×
  • Create New...