RAVEN_ Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 τι χαρτια χρειαζονται για να κανει κανεις το συμβολαιο q? αφμ απαραιτητο? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 τι χαρτια χρειαζονται για να κανει κανεις το συμβολαιο q? αφμ απαραιτητο? Τα χαρτιά θα σου αποσταλλούν μέσω Courier και θα ξανασταλούν πίσω στη Wind. Ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου είναι απαραίτητος για τη δημιουργία νέου συμβολαίου. :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 τι χαρτια χρειαζονται για να κανει κανεις το συμβολαιο q? αφμ απαραιτητο? πλέον το ΑΦΜ είναι απαραίτητο ακόμη και για καρτοκινητό, πάνε τα παλιά καλά χρόνια που έβαζες κάρτα από το περίπτερο και είχες τηλέφωνο! αν δεν κάνεις δήλωση στοιχείων δεν έχεις τηλέφωνο! Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 ευχαριστω.εγω εχω μηδενικη φορολογικη δηλωση,θα μπορεσω να κανω συμβολαιο? εσεις ειστε ευχαριστημενοι? εχει παγιδες η ειναι οπως τα λεει η q? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 ευχαριστω.εγω εχω μηδενικη φορολογικη δηλωση,θα μπορεσω να κανω συμβολαιο? εσεις ειστε ευχαριστημενοι? εχει παγιδες η ειναι οπως τα λεει η q? Δε χρειαζεται να κανεις δηλωση, απλο ΑΦΜ να εχεις, δε σου ζητανε δηλωση. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ioanmich Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Εγώ το άρχισα από 15/1 και είμαι ευχαριστημένος. Πολύ καλή ποιότητα ήχου Και πολύ μικρές αυξήσεις λόγω ΦΠΑ: Το SMS παρέμεινε στο 0,04€ και η ομιλία αυξήθηκε από 0,252€ σε μόλις 0,2541€/1΄ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 το συμβολαιο q ειναι το καλυτερο απο ολα,για αυτον που θελει να εχει συνδεση. ειδικα τα πακετα με προπληρωμενο χρονο ομιλιας,sms και internet. αυτο με τα 30 €,300' ομιλιας προς ολους,300 sms και 300Mb internet,τα σπαει κυριολεκτικα!! και αν δεν το θες πλεον για οποιοδηποτε λογο,το διακοπτεις οποτε θελεις. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Το ποιο κουλο της q kai της wind ειναι οτι με το ετσι θελω εαν εχεισ συμβολαιο wind δεν μπορεις να μεταφερθεις σε συμβόλαιο με ορους Q. Και ετσι και εγω την κανω για αλλου.Πολλα χρονια τους ανεκτικα και μου τα πηραν. Σαν εταιρεια ειχε κανει πολλες καινοτομιες αλλα τον τελευταιο καιρο μονο αρπακτες θέλει να κανει χωρις να την ενδιαφέρει να κρατησει τους παλιους πελατες της. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ! ! ! ! ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Δεν μπορείς μέσω φορητότητας να μεταφερθείς; Εγώ είχα ρωτήσει στο τμήμα φορητότητας της Q( 13822) αν γίνεται φορητότητα από F2G(Wind στην περίπτωση αυτή) και μου είχαν απαντήσει ότι γίνεται κανονικότατα. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Δεν μπορείς μέσω φορητότητας να μεταφερθείς; Εγώ είχα ρωτήσει στο τμήμα φορητότητας της Q( 13822) αν γίνεται φορητότητα από F2G(Wind στην περίπτωση αυτή) και μου είχαν απαντήσει ότι γίνεται κανονικότατα. :confused: από καρτοκινητό wind γινεται απο συνδεση δεν θελουν. Σημερα εκανα αιτηση φορητοτητας για αλλη εταιρεια και θα ησυχασουν απο μενα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Ειναι τραγικο να μην γινεται η αλλαγη δεδομενου οτι δεν υπαρχει παροχος qtelecom πλεον αλλα ειναι η ιδια εταιρεια. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeirwn Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 (edited) Το συμβόλαιο Q φαίνεται πολύ καλό.. Μ' αρέσει που στις 3 πρώτες ζώνες (για διεθνείς κλήσεις) η χρέωση είναι χαμηλότερη από τις κλήσεις εσωτερικού! :X Edited March 27, 2010 by xeirwn Παράθεση MyPhone history: Nokia 3310/6510 / Motorola V535/ V360 / Ubiquio 401 / O2 XDA Flame / Omnia i900 / GB T600 / Nokia 5230 / Huawei Ideos X5 / Toshiba AT100 / Samsung Duos / Lenovo 3500H /:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 δεν ακουγεται τιποτα για το συμβολαιο q. μου κανει εντυπωση χαμος επρεπε να γινεται. σκευτομαι να το κανω αλλα πολυ ησυχια:worry: Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 δεν ακουγεται τιποτα για το συμβολαιο q. μου κανει εντυπωση χαμος επρεπε να γινεται. σκευτομαι να το κανω αλλα πολυ ησυχια:worry: Μην σε τρομάζει η ησυχία. :p Στο κάτω - κάτω εσύ θα βγεις κερδισμένη. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzampatzis Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 από καρτοκινητό wind γινεται απο συνδεση δεν θελουν. Σημερα εκανα αιτηση φορητοτητας για αλλη εταιρεια και θα ησυχασουν απο μενα!!! Γίνεται και από σύνδεση απλά θα πρέπει να στο κάνουν πρώτα για ένα μήνα wind καρτοκινητή που μου φάνηκε οτι πάλι με σύμφερε πολυ σε σχέση με τη σύνδεση μου. Αλλά θα πρέπει να έχει λήξει το συμβολαιό σου στη wind, ή να είσαι στον τελευταίο μήνα. Α και σε κάποια καταστήματα δε ξέρουν τι τους γίνεται φρόντισε να βρεις κανα καλό. Σήμερα επιτέλους εγινέ και το δικό μου q από συμβόλαιο wind και ενεργοποιήσα τπ 30άρι. Αλλά δεν ξέρω αν οι ρυθμίσεις μου είναι OK για να μην με χρεώσει, γιατί τώρα είχα επιλεγμένο το wind wap. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τις ρυθίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) το εκανα τελικα. η υπαληλος στη wind πατρας δεν ηξερε για τα πακετα:lol: μολις ενεργοποιηθηκε το συμβολαιο και εχω καποιες αποριες. πως βγαζουμε τον τηλεφωνιτη βρε παιδια? η q εχει welcome tones? ειδοποιηση κλησεων (αν γινεται να μη το ξερει ο αλλος οτι θα ειδοποιηθω)? mms,βιντεοκληση,νετ.που βρησκω ρυθμισεις? ευχαριστω:) α και πως μαθαινουμε τον χρονο η τα sms που εχουμε καταναλωσει?(ειτε εχουμε πακετο ειτε δεν εχουμε) Edited April 21, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την "τροποποίηση". Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ioanmich Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Απενεργοποίηση τηλεφωνητή: Κάλεσε το ##002# Ειδοποίηση κλήσεων: στείλε ''ΚΡΥΦΑ ΝΑΙ" στο 1265 Ενημέρωση υπολοίπου χρόνου ομιλίας: κενό SMS στο 1212 (μόνο αν έχεις ενεργοποιήσει κάποιο από τα πακέτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 ευχαριστω να σαι καλα Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ioanmich Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Για προστασία από υψηλές χρεώσεις internet σε περιαγωγή στείλε "G60 NAI" στο 1202 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Για προστασία από υψηλές χρεώσεις internet σε περιαγωγή στείλε "G60 NAI" στο 1202 τι θα πει 'g60 ναι' ? προγραμμα? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ioanmich Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Δεν είναι πρόγραμμα. Είναι μια ρύθμιση με στόχο να προστατεύσει από υψηλές χρεώσεις τον χρήστη που βρίσκεται στο εξωτερικό και μπαίνει στο ίντερνετ από το κινητό. Βέβαια δεν ανακοινώθηκε για τους συνδρομητές συμβολαίου Q αλλά εγώ έστειλα το μήνυμα και μου ήρθε απάντηση ότι ενεργοποιήθηκε. Αν θέλεις, ρύθμισέ το προφορικά με την εξυπηρέτηση πελατών. Από 1η Μαρτίου 2010 η WIND θέτει σε λειτουργία μια νέα υπηρεσία με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση και διασφάλιση των πελατών της. Συγκεκριμένα, η νέα υπηρεσία προσφέρει έγκαιρη ενημέρωση μέσω SMS στην περίπτωση υπέρβασης κίνησης GPRS αξίας 60€ (αντιστοιχεί σε 8,28MB) σε περιβάλλον περιαγωγής εντός Ε.Ε. τον μήνα. Η υπηρεσία διατίθεται χωρίς χρέωση σε συνδρομητές συμβολαίου και κατόχους καρτοκινητής WIND και η ενεργοποίησή της μπορεί να γίνει με ένα απλό δωρεάν SMS ή καλώντας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (με χρέωση) από Ελλάδα και εξωτερικό. Για συνδρομητές συμβολαίου: G60 ΝΑΙ στο 1202 Για κατόχους καρτοκινητής: G60 ΝΑΙ στο 1284 Εξαιρούνται οι συνδρομητές που ανήκουν σε εταιρικά και οικογενειακά οικονομικά προγράμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 τελικα το συμβολαιο Q εχει ελάχιστη χρέωση 45" ανά κλήση ή όχι ? :worry: απ οτι καταλαβα μόνο τα προγραμματα οπου στελνεις sms για να ενεργοποιηθούν έχουν ελαχιστη χρεωση ε?:wacko: Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ioanmich Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Δυστυχώς όλες οι κλήσεις έχουν ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 45΄΄ είτε είσαι σε πρόγραμμα είτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 ααα δλδ επαψε να ισχυει αυτο που ειχε η Q , χρεωση ανα δευτερολεπτο χωρις ελάχιστη χρέωση κλησης εεε... ??? :( Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Κατά τ'άλλα συμβόλαιο «με όρους q» τουλάχιστον έτσι το διαφημίζουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts