Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αγόρασα από ιδιώτη, δεν έχει άλλη συσκευή.

Σε αυτό έχεις δίκιο... το πίεσα πολύ! :O

Ιδιώτη ε.. οκ κάποιο αξιόπιστο μαγαζί απο ebay κάποιος ;

Υ.Γ. Τι πίεσες πολύ αν επιτρέπεται;

Χρησιμοποιώντας το κινητό σε βάση για αυτοκίνητο ανακάλυψα ότι συχνά πατιέται μόνη της η οθόνη!!! Βγάζοντας το από την βάση και αφήνοντας το ανοιχτό για ακετή ώρα ανακάλυψα ότι το πρόβλημα συνεχίζει! Διαβάζοντας στο xda είδα πολλούς να έχουν παρόμοιο πρόβλημα κυρίως στις πρώτες συκευές γι αυτό και η HTC άλλαξε το touch panel (με ποιο πυκνές κουκίδες - το δικό μου είναι πρόσφατα αγορασμένο άρα μάλλον με το καινούργιο panel)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=595655

Εσείς έχετε πρόβλημα γενικά με την οθόνη? Χρησιμοποιώντας το BSB Tweak και μειώνοντας την ευαισθησία της οθόνης το πρόβλημα μειώθηκε αλλά δεν εξαλείφθηκε τελειώς...

Εσείς έχετε πρόβλημα γενικά με την οθόνη? Χρησιμοποιώντας το BSB Tweak και μειώνοντας την ευαισθησία της οθόνης το πρόβλημα μειώθηκε αλλά δεν εξαλείφθηκε τελειώς...

είναι γεγονός πως η οθόνη είναι υπερβολικά ευαίσθητη κι εύκολο είναι να πατηθουν πολλά μαζί! στο δικό μου χέρι όμως που είναι μικρό με λεπτά δάχτυλα η απόκριση φαντάζει τέλεια! προφανώς παίζουν ρόλο και τα δάχτυλα! εγώ εχω συνηθίσει τόσο πολύ την υπερευαισθησία της, που προσφάτως που αγόρασα κι ένα galaxy tab, μου φάνηκε ότι ανέβηκα από αυτοκίνητο (leo) σε γαϊδούρι (galaxy)... (φυσικά χωρίς να θέλω να μειώσω το galaxy tab που είναι ένα καταπληκτικό μηχάνημα)

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

ακόμα και εγώ έχω θέμα στο κράτημα. Δηλαδή αν είναι ανοιχτή η οθόνη και το κρατάω στο χέρι μου, ένας θεός ξέρει τι θα πατηθεί. Εγώ το έχω δηλώσει, δεν έχω κινητό, αλλά tablet pc.

ακόμα και εγώ έχω θέμα στο κράτημα. Δηλαδή αν είναι ανοιχτή η οθόνη και το κρατάω στο χέρι μου, ένας θεός ξέρει τι θα πατηθεί. Εγώ το έχω δηλώσει, δεν έχω κινητό, αλλά tablet pc.

Ο βεβαια ! Πιστευω πως ολοι ετσι νιωθουμε ! Αν και εγω σαν gadgetακιας που σεβεται τον εαυτο του θελω να παρω και ενα ταμπλετ.

Edited by DTse

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
είναι γεγονός πως η οθόνη είναι υπερβολικά ευαίσθητη κι εύκολο είναι να πατηθουν πολλά μαζί! στο δικό μου χέρι όμως που είναι μικρό με λεπτά δάχτυλα η απόκριση φαντάζει τέλεια! προφανώς παίζουν ρόλο και τα δάχτυλα! εγώ εχω συνηθίσει τόσο πολύ την υπερευαισθησία της, που προσφάτως που αγόρασα κι ένα galaxy tab, μου φάνηκε ότι ανέβηκα από αυτοκίνητο (leo) σε γαϊδούρι (galaxy)... (φυσικά χωρίς να θέλω να μειώσω το galaxy tab που είναι ένα καταπληκτικό μηχάνημα)

Θέλεις να πεις ότι η απόκριση του Galaxy tab (με android) σου φάνηκε χειρότερη του HD2 (με WM);

Modpic.gif

Θέλεις να πεις ότι η απόκριση του Galaxy tab (με android) σου φάνηκε χειρότερη του HD2 (με WM);

ναι!!!!!!! κι εγώ το ανάποδο περίμενα να γίνει αλλά δεν... είναι υποδεέστερη η απόκριση του! δεν εννοώ φυσικά ότι χρειάζεται σφυροκαλεμο να λάβει εντολή, αλλά δε συγκρίνεται με του leo που και με "αέρα" ακόμα επικυρώνει εντολές. μια δοκιμή σ' ένα tab θα σε πείσει Γιάννη! ;)

Υ.Γ: και φυσικά δεν εννοώ την ταχύτητα με την οποία διεκπεραιώνει εντολές το gt γιατί λογικό, και μόνο βάσει λειτουργικού, να γίνονται ταχύτερα από ότι στο leo. ψέγω καθαρά και μόνο την ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ των 2 οθονών στο άγγιγμα. (για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις)

sent from my Ipod touch using Tapatalk

Edited by eirhnh_k

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Έχει τη λογική του εξήγηση αυτό (και έχει να κάνει με την μεγάλη διαφορά στην ανάλυση της οθόνης ανάμεσα σε αυτές τις δύο συσκευές) αλλά καλύτερα ας μην επεκταθούμε μιας και είμαστε off-topic.

Modpic.gif

ναι!!!!!!! κι εγώ το ανάποδο περίμενα να γίνει αλλά δεν... είναι υποδεέστερη η απόκριση του! δεν εννοώ φυσικά ότι χρειάζεται σφυροκαλεμο να λάβει εντολή, αλλά δε συγκρίνεται με του leo που και με "αέρα" ακόμα επικυρώνει εντολές. μια δοκιμή σ' ένα tab θα σε πείσει Γιάννη! ;)

Υ.Γ: και φυσικά δεν εννοώ την ταχύτητα με την οποία διεκπεραιώνει εντολές το gt γιατί λογικό, και μόνο βάσει λειτουργικού, να γίνονται ταχύτερα από ότι στο leo. ψέγω καθαρά και μόνο την ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ των 2 οθονών στο άγγιγμα. (για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις)

sent from my Ipod touch using Tapatalk

Εγω δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα... μονο ο browser ηταν λιγο αργος, κατα τα αλλα ηταν σφαιρα το μηχανημα!

Έχει τη λογική του εξήγηση αυτό (και έχει να κάνει με την μεγάλη διαφορά στην ανάλυση της οθόνης ανάμεσα σε αυτές τις δύο συσκευές) αλλά καλύτερα ας μην επεκταθούμε μιας και είμαστε off-topic.

α! Παλι καλα, γιατι μολις διαβασα το προηγουμενο ποστ σου, απορησα κι εγω μηπως το tab μου ειναι προβληματικο κι "αργοστροφο". Παλι καλα! :) (συγνωμη για το off topic)

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

www.macspot.gr

Καλησπέρα παιδιά!είμαι νέος εδώ και θα ήθελα την βοηθειά σας.μόλις πηρα το htc hd2 και θα ήθελα βοήθεια στο θέμα με τα μυνήματα,όταν γράφω μύνημα και γίνει καποιο λάθος πάω να το διορθώσω αλλα αλλού πάω να σβήσω και αλλού σβήνει.προσπάθησα να βρώ λύση χωρίς να σας ενοχλήσω αλλά ήταν κάπως δύσκολο στις 1200 περίπου σελίδες.

Υ.Γ. Όποιος μπορέσει και με κατατοπίσει για το τι πρέπει να αλλάξω στην συσκευή,τι πρέπει να προσθέσω από προγράμματα και γενικά να μου δώσει μερικές συμβουλές θα τον εκτιμούσα πολύ παραπάνω!!!

Επίσης καλοδεχούμενα και τα προσωπικά μυνήματα που θα μου εξηγούν γιατί όπως μάλλον καταλάβατε είμαι σχεδόν ΑΣΧΕΤΟΣ!:)

Edited by favas21
λάθος θέμα

Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος να μην περνάνε τα αρχεία καταγραφής συνομιλίας του Vito audio notes στο tab μουσικής; Είναι σε μορφή mp3 και περνάνε εκεί με την φωτογραφία της επαφής. Με κάποιον registry editor μήπως;

Ναι, γίνεται. Βάλε τα παρακάτω στη registry:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\AudioManager_Eng\Config]

"sd_exclude_path_path_x"="path που θέλεις να εξαιρέσεις"

"sd_exclude_path_type_x"=dword:00000000

Στα παραπάνω το x είναι αύξων αριθμός (0, 1, 2, 3, ...). Θα δεις τι υπάρχει ήδη εκεί και θα επιλέξεις το επόμενο ελεύθερο. Π.χ. αν τα "sd_exclude_path_path_0" και "sd_exclude_path_type_0" υπάρχουν ήδη, εσύ θα προσθέσεις τα "sd_exclude_path_path_1" και "sd_exclude_path_type_1". Η τιμή (DWORD) που βάζεις ως παράμετρο στο "sd_exclude_path_type_x" είναι 0 για την microSD και 1 για την εσωτερική μνήμη.

Εννοείται soft-reset μετά τις αλλαγές.

Καλησπέρα παιδιά!είμαι νέος εδώ και θα ήθελα την βοηθειά σας.μόλις πηρα το htc hd2 και θα ήθελα βοήθεια στο θέμα με τα μυνήματα,όταν γράφω μύνημα και γίνει καποιο λάθος πάω να το διορθώσω αλλα αλλού πάω να σβήσω και αλλού σβήνει.προσπάθησα να βρώ λύση χωρίς να σας ενοχλήσω αλλά ήταν κάπως δύσκολο στις 1200 περίπου σελίδες.

Υ.Γ. Όποιος μπορέσει και με κατατοπίσει για το τι πρέπει να αλλάξω στην συσκευή,τι πρέπει να προσθέσω από προγράμματα και γενικά να μου δώσει μερικές συμβουλές θα τον εκτιμούσα πολύ παραπάνω!!!

Επίσης καλοδεχούμενα και τα προσωπικά μυνήματα που θα μου εξηγούν γιατί όπως μάλλον καταλάβατε είμαι σχεδόν ΑΣΧΕΤΟΣ!:)

Μια πιθανή λύση στο πρόβλημά σου μπορείς να βρεις εδώ.

Edited by DrMobile
Προσθήκη απάντησης σε άλλο post.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

@favas21 εαν καταλαβα καλα εννοεις μαλλον το προβλημα με τα μηνύματα. εαν εχεις την τελευταια ελληνικη ROM, στην προηγουμενη σελιδα αναφέρθηκε η λύση!unofficial ακομα..;)

Εγω απο την αλλη εδω και καμια βδομαδα αντιμετωπίζω ενα προβλημα με τον οπερα10. Συγκεκριμένα στα 2-3 φορουμ που εχω στα "αγαπημενα" και εχω αποθηκευμένα τα user&pass οταν κανω login Και παταω να δω τις νεες δημοσιεύσεις με κανει αυτοματα logout. κανω παλι Login μια χαρα και οταν παω για τις νεες δημοσιευσεις παλι τα ιδια!!

Τι μπορει να ειναι???:worry:

Και κατι τελευταιο,

Εχει δοκιμάσει κανεις αυτο το παρακατω tip??

HKLM/Software/HTC/HTCMenus/EnableVSync To: 0

This turns off VSync in sense, making it MUCH smoother. check out the speed of the weather animations now! see that they "judder" less!

• Administrators

Είναι γνωστό το πρόβλημα αυτό με τον τελευταίο messaging client. Δοκίμασε το fix που σου προτείνει ο φίλος DrMobile και πες μας αν έκανες δουλειά σου.

Σε γενικές γραμμές... αν ρίξεις μια ματιά στο πρώτο post θα απαντηθούν οι περισσότερες από τις απορίες σου.

Modpic.gif

ρε παιδιά μπορείτε να με χαρακτητίσετε όπως θέλετε αλλα δεν μπορώ με τίποτα να βρώ που είναι αυτό το άτιμο το ΗΚΕΥ_CURRENT_USER\.................. και ότι άλλο .πήγα να κάνω κάτι μόνος μου αλλά δεν μπορώ να βρω αυτή την τοποθεσία!

ρε παιδιά μπορείτε να με χαρακτητίσετε όπως θέλετε αλλα δεν μπορώ με τίποτα να βρώ που είναι αυτό το άτιμο το ΗΚΕΥ_CURRENT_USER\.................. και ότι άλλο .πήγα να κάνω κάτι μόνος μου αλλά δεν μπορώ να βρω αυτή την τοποθεσία!

Εάν το ψάχνεις με τον file manager της συσκευής δεν θα το βρεις ποτέ , χρειάζεσαι έναν που να είναι και registry editor - manager πχ resco ,sktools ,total commander ,και άλλους ....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

• Administrators

http://www.freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml

Modpic.gif

υπαρχει τροπος η default τιμη που ειδοποιουμαστε για την ειδοποιηση να γινει 1 λεπτο πχ αλλα να μεινει σαν default τιμη? Edited by ilka71

Παιδια μου εληξε, η δεν ξερω τι αλλο, το magicall.. Δεν λειτουργει. Κανενα παραπλησιο προγραμματακι καλο για να μπλοκαρω μηνυματα και κλησεις απο εναν αριθμο που δε θελω πια?

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

www.macspot.gr

όταν μια εφαρμογή πάω την σβήνω,αλλά μου λέει οτι δεν έχει απεγκατασταθεί τελείως,πώς μπορώ να τη σβήσω τελείως?μήπως πρέπει να βάλω κανα πρόγραμμα που να μου καθαρίζει το τηλέφωνο απο τέτοιου είδους προβλήματα?πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα\εφαρμογή που να μου καθαρίζει καμιά μνήμη που δεν ξέρω?πώς μπορώ να κρατήσω το τηλεφωνό μου ''καθαρό'' απο προγράμματα\εφαρμογές που έχω απεγκαταστήσει?

το BSB RAM Sweeper και το Clean Ram είναι σθνετό να τα εγκαταστήσω?είναι ευκολα στην χρήση?τι κάνουν τα προαναφερθέντα?

Edited by favas21

• Administrators
όταν μια εφαρμογή πάω την σβήνω,αλλά μου λέει οτι δεν έχει απεγκατασταθεί τελείως,πώς μπορώ να τη σβήσω τελείως?μήπως πρέπει να βάλω κανα πρόγραμμα που να μου καθαρίζει το τηλέφωνο απο τέτοιου είδους προβλήματα?πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα\εφαρμογή που να μου καθαρίζει καμιά μνήμη που δεν ξέρω?πώς μπορώ να κρατήσω το τηλεφωνό μου ''καθαρό'' απο προγράμματα\εφαρμογές που έχω απεγκαταστήσει?

Ελάχιστες είναι οι εφαρμογές που δεν απεγκαθίστανται πλήρως. Ακολουθείς σωστά τη διαδικασία απεγκατάστασης από το remove programs;

Ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα "καθαρισμού" είναι και το SKTools αλλά θέλει προσοχή στη χρήση του.

Modpic.gif

Παιδιά μόλις ενεργοποίησα το NDrive που είχε μέσα η συσκευασία.μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν με χρεώνει?

Δεν σε χρεώνει. Θα σου ζητήσει μόνο να το αγοράσεις όταν λήξει η δοκιμαστική περίοδος.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

ναί αλλά τώρα που θέλησα να αλλάξω κάρτα μνήμης,έβαλα την καινούρια και δεν μπορεί να δουλέψει.αν και αντέγραψα όλα τα αρχεία δεν μπορεί λέει να κάνει εγκατάσταση του autorun. Σας παρακαλώ λίγη ακόμα βοήθεια θέλω.θέλω την νέα μου κάρτα μνήμης αλλά με το NDrive μέσα.

ναί αλλά τώρα που θέλησα να αλλάξω κάρτα μνήμης,έβαλα την καινούρια και δεν μπορεί να δουλέψει.αν και αντέγραψα όλα τα αρχεία δεν μπορεί λέει να κάνει εγκατάσταση του autorun. Σας παρακαλώ λίγη ακόμα βοήθεια θέλω.θέλω την νέα μου κάρτα μνήμης αλλά με το NDrive μέσα.

Το Νdrive το αγόρασες και το εγκατέστησες εσύ, ή ήταν εγκατεστημένο από την HTC;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!