harris78 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 (edited) Χάρη μπορείς να μου δώσεις ένα link σε παρακαλώ, απο το buyer που το αγόρασες? την Andida την έχω και εγώ στο D2, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν πιστεύω να σου μεγαλώνει το καπάκι ε!? ευχαριστώ http://www.obostore.com/1600mah-andida-battery-for-htc-touch-hd2-leo-tmobile-hd2-p-28-c-45.html 1600 είναι και όχι 1700 που έγραψα κατα λάθος! Χωράει κανονικά. Και είναι η μεγαλύτερη (1600mAh) που χωράει χωρίς να αλλάξεις καπάκι. Από εδώ την πήρα με paypal και ήρθε και πολύ γρήγορα! Edited December 24, 2010 by harris78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 ok μόλις την παράγγειλα και εγώ μόλις τώρα :) μου αρέσει το γεγονός ότι δεν έχω πάρει ακόμα το pda, αλλά έχω παραγγείλει τα αξεσουάρ του. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 η andida 1600 για το hd2 ειναι παρα πολυ καλη Την εχω για εφεδρικη , και μπορω να πω οτι κραταει τουλαχιστον οσο η στοκ , κι ολα αυτα με 10$ , εγω τοσο την ειχα παρει πριν λιγο καιρο απο ebay με τα μεταφορικα μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 τουλάχιστον όσο η στοκ? γιατί υπάρχει περίπτωση να μην κρατάει παραπάνω απο την stock? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 τουλάχιστον όσο η στοκ? γιατί υπάρχει περίπτωση να μην κρατάει παραπάνω απο την stock? καποιες αμφιβολου ποιοτητα απ τις χιλιαδες που κυκλοφορουν στο ebay, ναι ειναι χειροτερες απ τις stock απ οσο εχω διαβασει! Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 η andida 1600 για το hd2 ειναι παρα πολυ καλη Την εχω για εφεδρικη , και μπορω να πω οτι κραταει τουλαχιστον οσο η στοκ , κι ολα αυτα με 10$ , εγω τοσο την ειχα παρει πριν λιγο καιρο απο ebay με τα μεταφορικα μεσα τουλάχιστον όσο η στοκ? γιατί υπάρχει περίπτωση να μην κρατάει παραπάνω απο την stock? Φυσιολογικά αφού είναι 1600ΑΗ κρατάει περισότερο από τη stock μπαταρία που είναι 1250 ΑΗ. Χρόνια πολλά σε όλους Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 (edited) τουλάχιστον όσο η στοκ? γιατί υπάρχει περίπτωση να μην κρατάει παραπάνω απο την stock? Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις αλλά σε noname προϊόντα. Γενικά η 1.66 είναι για κλάματα παιδιά. Δεν θα το έλεγα! Είναι από τις καλύτερες wm official roms. Απλά η omega όντως έχει απογειώσει τις δυνατότητες της συσκευής. Edited December 25, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godzilla13 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Απλά η omega όντως έχει απογειώσει τις δυνατότητες της συσκευής. Ειναι τόσο καλή η Omega ?? θελω να αλλαξω rom για να βάλω μια android friendly ... Ποια μου προτείνετε ? Παράθεση ROM: Omega v22.5 ELL Radio: 2.15.50.14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Omega τι άλλο; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 (edited) Φυσιολογικά αφού είναι 1600ΑΗ κρατάει περισότερο από τη stock μπαταρία που είναι 1250 ΑΗ. Χρόνια πολλά σε όλους καταρχας η στοκ ειναι 1230 Η andida ειναι 1600 μεν , κινεζικη δε, oσο κι αν ειναι επωνυμο και θεωρητικα αποδεκτης ποιοτητας προιον. Μη τρελλαινεστε , καποιος λογος θα υπαρχει που η οριτζιναλ κανει 30-35$και η αντιτα 10$. Εγω το μονο που εχω να πω , και οτι εχω διαβασει στο xda , αποδοση για 1600mah , ΔΕΝ εχει με την καμμια. Αλλοι λενε ειναι λιγο καλλιτερη απο τη στοκ αλλοι λιγο χειροτερη. Εγω πιστευω οτι ειναι στα ιδια επιπεδα αποδοσης Το οποιο , για τα 10$ που κοστιζει , ειναι εξωπραγματικα καλο. Αν θελετε να δειτε ομως χειροπιαστη διαφορα σε διαρκεια μπαταριας , μονοδρομος η extended που μεταμορφωνει το κινητο ομως σε κατι αλλο... Και γενικως εγω προσωπικα εχω καταληξει , καλλιτερα στοκ μπαταρια και η αντιντα σε μια τσεπη για εφεδρεια , παρα το κινητο μεταμορφωμενο σε τουβλο με την extended. Edited December 25, 2010 by pittas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Ειναι τόσο καλή η Omega ?? θελω να αλλαξω rom για να βάλω μια android friendly ... Ποια μου προτείνετε ? Μετα την Omega το χαος μετα την Omega τιποτααααααα !!!! Σοβαρα τωρα βαλε την Ομεγα 22.5 με οποιο απο τα built θελεις γτ ολα ειναι αψογα. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Ειναι τόσο καλή η Omega ?? θελω να αλλαξω rom για να βάλω μια android friendly ... Ποια μου προτείνετε ? Φυσικά omega και από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 καταρχας η στοκ ειναι 1230 Η andida ειναι 1600 μεν , κινεζικη δε, oσο κι αν ειναι επωνυμο και θεωρητικα αποδεκτης ποιοτητας προιον. Μη τρελλαινεστε , καποιος λογος θα υπαρχει που η οριτζιναλ κανει 30-35$και η αντιτα 10$. Μόνο που και η "original" κινέζικη είναι όπως και σχεδόν τα πάντα πλέον... Ακόμα και ένα πανάκριβο μηχάνημα που πήρα από Αμερική γράφει σχεδιασμένο στην Αμερική αλλά κατασκευασμένο στην Κίνα. Ακόμα και τα επώνυμα ρούχα και πολλά πολλά άλλα. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Ο μόνος λόγος που στοιχίζει η γνήισια μπαταρία 30-35 ++ ευρώ και όχι δολλάρια είναι ότι 1ον πωλείται στην Ελλάδα και 2ον επειδή γράφει HTC. Αν βρεις όμως το εργοστάσιο παραγωγής που δεν είναι προφανώς της HTC θα ξαφνιαστείς!!! Όσον αφορά την συγκεκριμένη μπαταρία ANDIDA είναι πολύ καλή και σίγουρα καλύτερη από την original και στοιχίζει λιγότερο από 10δολάρια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 (edited) Θέλω να περάσω κάποια cab αρχεια στο HD2. Το πρόβλημα είναι πως όταν τα ανοιγω με το win rar, αντί να μου ανοίγει και να έχει μόνο ένα αρχείο cab, αυτό έχει αρκετά. Σε κάτι οδηγούς που είχα δει, όταν έκανες ένα αρχείο unzip με το win rar σου έδεινε ένα αρχείο .cab, το πέρναγες στοστην sd card και μετά το έτρεχες από εκεί.. τώρα που όταν ανοιγω το αρχείο με το win rar μου δείχνει πως έχει παραπάνω από ένα και δεν ειναι τα αρχεία .cab τι να κάνω??? Άκυρο. Πάλι πατάτα έκανα. το βρήκα νομίζω! Edited December 25, 2010 by Caipirinhas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Θέλω να περάσω κάποια cab αρχεια στο HD2. Το πρόβλημα είναι πως όταν τα ανοιγω με το win rar, αντί να μου ανοίγει και να έχει μόνο ένα αρχείο cab, αυτό έχει αρκετά. Σε κάτι οδηγούς που είχα δει, όταν έκανες ένα αρχείο unzip με το win rar σου έδεινε ένα αρχείο .cab, το πέρναγες στοστην sd card και μετά το έτρεχες από εκεί.. τώρα που όταν ανοιγω το αρχείο με το win rar μου δείχνει πως έχει παραπάνω από ένα και δεν ειναι τα αρχεία .cab τι να κάνω??? Άκυρο. Πάλι πατάτα έκανα. το βρήκα νομίζω! δεν τα ανοίγεις, τα παιρνάς όπως είναι στην κάρτα μνήμης και τα τρέχεις από εκεί. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 απο εβδομάδα, ελπίζω πως θα έχω λύσει όλα τα θέματα και τις απορίες για την μπαταρία. κάνω υπομονή λίγο ακόμα Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 παιδια χρονια πολλα!!!! εγκατεστησα το marketplace αλλα μου εμφανιζει πολυ λιγες εφαρμογες!μπηκα στο σαιτ http://marketplace.windowsphone.com/Default.aspx στο κομπιουτερ μου και εκει εχει σαφως παρα πολλες εφαρμογες.γιατι στο κινητο δειχνει μονο ελαχιστες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 παιδια χρονια πολλα!!!! εγκατεστησα το marketplace αλλα μου εμφανιζει πολυ λιγες εφαρμογες!μπηκα στο σαιτ http://marketplace.windowsphone.com/Default.aspx στο κομπιουτερ μου και εκει εχει σαφως παρα πολλες εφαρμογες.γιατι στο κινητο δειχνει μονο ελαχιστες? Το marketplace των windows mobile 6 έχει λίγες και μόνο τις free εφαρμογές. Είναι παρωχημένο πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Καλημέρα Χρονια Πολλα. Βγηκε επισημο update για το προβλημα με την ωρα http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=1066 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 (edited) Το marketplace των windows mobile 6 έχει λίγες και μόνο τις free εφαρμογές. Είναι παρωχημένο πλέον. η microsoft δεν εχει αλλο "μαγαζι" για εφαρμογες? παιδια πειτε τι αρχεια μπορω να σβησω απο την μνημη του κινητου που δεν χρειαζονται για να μεγαλωσει η μνημης αποθηκευσης σε αυτην Edited December 26, 2010 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 (edited) Καλημέρα σας καί Χρόνια πολλά!!!Τελικά έχω ξανά πρόβλημα με τον Λέοντα μού :( Αφόυ ακολούθησα όλες τις διδικασίες γιά επαναφορά σε stock spl,αφού μετά από πολλά άνοιξε ο Λέοντας,το πραγματοποίησα καί όλα ωραία καί καλά.Πέρασα ξάνα το hspl3 καί κατόπιν την την rom της omega.Ε μετά από δέκα μέρες κάνει ένα τσακ το κινητό καί κλείνει.Τώρα το ανοίγω καί παρουσιάζει λευκή οθόνη όπως πρίν.Πέρνω το αρχέιο RUU_signed.nbh από την επίσημη ελληνική rom το μετονομάζω σε LEOIMG.nbh το περνάω στην κάρτα,ξεκινάει η διαδικασία καί στο 5% περίπου σταματάει και λέει radio failed.Κάνω την ίδια διαδικασία μόνο με το αρχείο ενός άλλου radio,φτάνει μέχρι το 99% καί λέει πάλι radio failed.Τι άλλο να κάνω; Edited December 26, 2010 by gorgioar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Καλημέρα σας καί Χρόνια πολλά!!!Τελικά έχω ξανά πρόβλημα με τον Λέοντα μού :( Αφόυ ακολούθησα όλες τις διδικασίες γιά επαναφορά σε stock spl,αφού μετά από πολλά άνοιξε ο Λέοντας,το πραγματοποίησα καί όλα ωραία καί καλά.Πέρασα ξάνα το hspl3 καί κατόπιν την την rom της omega.Ε μετά από δέκα μέρες κάνει ένα τσακ το κινητό καί κλείνει.Τώρα το ανοίγω καί παρουσιάζει λευκή οθόνη όπως πρίν.Πέρνω το αρχέιο RUU_signed.nbh από την επίσημη ελληνική rom το μετονομάζω σε LEOIMG.nbh το περνάω στην κάρτα,ξεκινάει η διαδικασία καί στο 5% περίπου σταματάει και λέει radio failed.Κάνω την ίδια διαδικασία μόνο με το αρχείο ενός άλλου radio,φτάνει μέχρι το 99% καί λέει πάλι radio failed.Τι άλλο να κάνω; Βάλε τη συσκευή σε bootloader mode, συνδεσέ τη με τον υπολογιστή και τρέξε το task29, η διαδικασία αυτή θα διαγράψει από τη συσκευή σου τα πάντα (radio, rom) και μετά από την κάρτα θα μπορέσεις να περάσεις την official rom η οποία θα επαναφέρει και το stock spl. Από όσα γράφεις νομίζω ότι υπάρχει ασυμβατότητα ανάμεσα στο radio που υπάρχει στη συκευή σου και τη rom που θέλεις να περάσεις. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorgioar Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Βάλε τη συσκευή σε bootloader mode, συνδεσέ τη με τον υπολογιστή και τρέξε το task29, η διαδικασία αυτή θα διαγράψει από τη συσκευή σου τα πάντα (radio, rom) και μετά από την κάρτα θα μπορέσεις να περάσεις την official rom η οποία θα επαναφέρει και το stock spl. Από όσα γράφεις νομίζω ότι υπάρχει ασυμβατότητα ανάμεσα στο radio που υπάρχει στη συκευή σου και τη rom που θέλεις να περάσεις. Μμμ το έχω κάνει.Αλλά δεν κάνει τίποτα.Και δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc.Εννοώ δεν υπάρχει επικοινωνία για να κάνω Activesync.Μονο αν είναι σε bootloader mode φαίνεται στην οθόνη 'usb' που σημαίνει οτι έχει συνδεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 Μμμ το έχω κάνει.Αλλά δεν κάνει τίποτα.Και δεν μπορώ να το συνδέσω στο pc.Εννοώ δεν υπάρχει επικοινωνία για να κάνω Activesync.Μονο αν είναι σε bootloader mode φαίνεται στην οθόνη 'usb' που σημαίνει οτι έχει συνδεθεί. Όταν φαίνεται στην οθόνη η ένδειξη "usb" το τηλέφωνο έχει αναγνωριστεί από τον υπολογιστή και μπορείς να τρέξεις το task29 που σου είπα προηγουμένως Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 (edited) Καλημέρα σας καί Χρόνια πολλά!!!Τελικά έχω ξανά πρόβλημα με τον Λέοντα μού :( Αφόυ ακολούθησα όλες τις διδικασίες γιά επαναφορά σε stock spl,αφού μετά από πολλά άνοιξε ο Λέοντας,το πραγματοποίησα καί όλα ωραία καί καλά.Πέρασα ξάνα το hspl3 καί κατόπιν την την rom της omega.Ε μετά από δέκα μέρες κάνει ένα τσακ το κινητό καί κλείνει.Τώρα το ανοίγω καί παρουσιάζει λευκή οθόνη όπως πρίν.Πέρνω το αρχέιο RUU_signed.nbh από την επίσημη ελληνική rom το μετονομάζω σε LEOIMG.nbh το περνάω στην κάρτα,ξεκινάει η διαδικασία καί στο 5% περίπου σταματάει και λέει radio failed.Κάνω την ίδια διαδικασία μόνο με το αρχείο ενός άλλου radio,φτάνει μέχρι το 99% καί λέει πάλι radio failed.Τι άλλο να κάνω; Radio failed με κόκκινα γράμματα; :cry: Από που την έχεις αγοράσει τη συσκευή σου και ποια official ακριβώς πας να του περάσεις; η microsoft δεν εχει αλλο "μαγαζι" για εφαρμογες? Για τα windows mobile όχι. Για τα νέα windows phone ναι αλλά φυσικά δεν παίζει εδώ. παιδια πειτε τι αρχεια μπορω να σβησω απο την μνημη του κινητου που δεν χρειαζονται για να μεγαλωσει η μνημης αποθηκευσης σε αυτην Δεν μπορείς να σβήσεις και πολλά εκτός από κάποια wallpaper ή ringtones. Αν θέλεις να μεγαλώσει ο χώρος πρέπει να πας σε cooked rom που συνήθως έχουν πεταχτεί τα περιττά πράγματα. Καλημέρα Χρονια Πολλα. Βγηκε επισημο update για το προβλημα με την ωρα http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=1066 Έχει βγει πάνω από 10 μέρες και το έχουμε αναφέρει εδώ από την πρώτη. :rolleyes: Edited December 26, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts