Jump to content

Caipirinhas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    137
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Caipirinhas

  • Ημ. Γέννησης 24/11/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Caipirinhas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Να κρατήσω ένα backup πρώτα δλδ ε?
  2. Σας είχα αναφέρει πριν από μέρες το πρόβλημα με το 4G στο G2 μου. Η Vodafone μου λέει πως το το 4G είναι ενεργοποιημένο και κανονικά θα έπρεπε να έχω. Ο μόνος λόγος που πιστεύω πως δεν φταίει η vodafone είναι επειδή πριν ξεκινήσω την αναβάθμιση είχα κανινικά 4G. Μετά την αναβάθμιση δεν είχα και επειδή τις προάλλες μου έβγαλε να κάνω πάλι αναβάθμιση και έκανα διαπίστωσα πάλι πως το ιντερνετ είναι αργό. Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω και κάτι που δεν είχα αναφέρει στο προηγούμενο ποστ. Υπάρχουν πολλές φορές που ανοίγω τα δεδομένα και αυτό δεν φαίνεται σαν σηματάκι στο κινητό, δλδ δεν έχω δίπλα από τις παυλίτσες που δείχνουν το σήμα πχ το γράμμα Η. Παρόλα αυτά το κινητό μπαίνει ίντερνετ αλλά δεν φαίνεται. Λέτε να φταίει η αναβάθμιση? Το κινητό δεν το έχω κάνει root.
  3. Εμένα πάλι ενώ έπιανα κανονικά (το είχα ενεργοποιήσει από την vodafone) μετά την αναβάθμιση δεν μπορώ να πιάσω! Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυμθίσεων θα βοηθήσει??
  4. Ναι, απλά δεν πλησιάζει ούτε καν το 4G. Είχε κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα? Εννοείται πως έχω επιλεγμένο το LTE/GSM από τις ρυθμίσει του κινητού
  5. Καλημέρα σε όλους, είμαι κάτοχος G2 από τον Γενάρη, ενώ είχα ενεργοποιήσει το LTE από την vodafone μετά την αναβάθμιση το κινητό δεν πιάνει καν 3G (όταν ανοίγω τα δεδομένα μόνο το σηματάκι Η παρατηρώ). Το πιο λογικό είναι να έγινε το θέμα με την αναβάθμιση (4.4.2) που έκανα. Τι επιλογές έχω για να το λύσω?
  6. Γεια σε όλους, τώρα παρέλαβα το G2! Θέλω να κάνω ερώτησεις πριν το ανοίξω! 1. Κοιτάω να το φορτίσω πριν το ανοίξω για πρώτη φορά? Νομίζω πως δεν χρειάζεται, σωστά? 2. Όταν το ανοίξω για πρώτη φορά, μέχρι πόσο να φτάσω την μπαταρία? Να την τελειώσω όλη? μέχρι 10%? 3. Όταν το φορτίσω αφού του έφαγα την μπαταρία, πρέπει να προσέχω όταν πάει στο 100% να το βγάλω ή δεν πειράζει αν γεμίσει όλη η μπαταρία (100%) και το αφήσω στην φόρτιση γτ πχ κοιμάμαι? Please, απαντήστε θέλω να καταπιαστώ με το κινητό και κρατιέμαι τόσην ώρα! :wacko:
  7. Από αυτά που διαβάζω, δεν έχει διαφορά αν πάρεις branded ή unbranded συσκευή! Εξάλλου, αργά ή γρήγορα θα την ρουτάρεις! σωστά?
  8. Για ήχο κλήσης! Λένε πως είναι αισθητά χαμηλός και χάνεις κλήσεις! :lol:
  9. Αν και το έχετε συζητήσει προηγουμένως, εγώ θα ήθελα να ξαναρωτήσω, από ήχο πως πάει? Παράπονα για χαμηλό ήχο κλήσης έχετε ή ακόμα ένα ράδιο αρβύλα?
  10. Ναι! Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση δλδ! Τόσα σκρουτζομάγαζα ούτε ένα δεν το έχει! Ίσως επειδή δεν καλύπτει σίγουρα η LG σέρβις??
  11. Γτ το 32 το έχει μόνο σε ένα μαγαζί? Λίγο παράξενο δεν είναι? :worry:
  12. Καλησπέρα παιδιά! Σαν πρώην κάτοχος HD2 και προσεχώς G2, θέλω να με καλωσορίσω στο thread :p και να κάνω μία ερώτηση αρχική. Η διαφορά μεταξύ 32 και 16 στην τιμή δεν είναι και τόσο μεγάλη. Το πρόβλημα χώρου στο 16 λύνεται με μία εξωτερική κάρτα όπως διάβασα σε κάποια post. Ωστόσο, είναι λειτουργική? και εννοώ πως έχει καθόλου κολλήματα όταν διαβάζεις αρχεία ή μπορείς να την εφαρμόσεις απερίσπαστα και να είναι σαν εσωτερική κάρτα μνήμης? Το κινητό θα το χτυπήσω την Παρασκευή και αν είναι 100% λειτουργική η εξωτερική κάρτα μπορεί να αγοράσω και το 16, μιας και το 32 σε μαύρο (που μου αρέσει) είναι ακόμα πιο ακριβό από το 32 λευκό! Θενξ που με ακούσατε
×
×
  • Create New...