Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια ξερει κανεις πως να κανω βιντεοκληση;;

Δεν μπορείς...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Η ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι'' είναι ενεργοποιημένη? Δες το αν μπορείς και πες μου.

αρχικα ηταν ενεργοποιημενη.

την απενεργοποιησα πριν δυο μερες και χθες το βραδυ παλι αλλαζε η ωρα.

μπηκα και ειδα οτι ειχε ενεργοποιηθη παλι η αυτοματη αλλαγη ωρας.

να χρησιμοποιησω το cab που εδωσες γιαννη?ειναι σαν να πηγαινω στη registry και να αλλαζω τις δυο τιμες που εδωσες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οποιαδήποτε rom;

ναι Γιάννη! οποιαδήποτε! λογικά το ίδιο ισχύει καιμε το hard reset.

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Εγω πηρα αυτη!

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41278

Πολυ καλη, χωραει ισα ισα, κρατιεται καλα στο τζαμι και ειναι και πανφθηνη!

Αν δεν εχεις καρτα, βαλε κανενα φιλος σου να στην παρει, ειναι τζαμπα!

κι εγω αυτην εχω , και συμφωνω και επαυξανω , ειναι πολυ σταθερη και διακριτικη και με μηχανισμο που ειναι αδυνατον να ξεκολλησει απο το παρμπριζ. και φυσικα οντως τσαμπα.

Μην πας και δωσεις 15 ευρω για τις μουφες που πουλανε οι καταστηματαρες στο ελλαντα

ενδιαφερουσα λυση .

εχει την δυνατοτητα να μπει και σε αεραγωγο?

στελνουν καποιο αναλογο adapter?

oχι δεν εχω δει να υπαρχει ανταπτορας για αεραγωγους

Αν θελεις αεραγωγους πας σε κατι τετοιο

http://cgi.ebay.com/Car-Mount-Air-Vent-Holder-Custom-Cradle-HTC-HD2-HOT-/330481686402?pt=PDA_Accessories&hash=item4cf23e5782#ht_4388wt_934

Επεισης ακριβως ιδια βαση για το κινητο εχει κι αυτο

http://cgi.ebay.com/Car-Kit-Windshield-Holder-Cradle-Mount-HTC-HD2-HD-2-/220681369845?pt=PDA_Accessories&hash=item3361a278f5#ht_4070wt_934

Και τα 2 αυτα , σε καλυπτουν πληρως , και με αστειο κοστος και η ποιοτητα ειναι μια χαρα.

Edited by pittas

ευχαριστω για την διευκρινηση,ημουν ετοιμος να το παραγγειλω γιατι στην περιγραφη του προιοντος λεει κατι για στηριξη σε αεραγωγο.

συγκρεκριμενα λεει

"Clip the holder to your car's ari vent or use the suction cup to safely secure your devcice onto the windshield"

πουθενα ομως στις φωτο δεν ειδα καποιο αντιστοιχο εξαρτημα.

η βαση παντως μοιαζει πραγματι εξαιρετικη.

απλα το καλοκαιρι οι συσκευες μας εχουν την ταση να υπερθερμαινονται,οποτε η λυση της βασης αεραγωγου (με χρηση clima) νομιζω οτι ειναι μονοδρομος

Αν προτιμας αεραγωγο τσιμπας τα 2 που σου εδειξα απο ebay και καθαριζεις :)

εχεις ετσι κλιπ και για παρμπριζ και για αεραγωγο , και 2 βασεις στηριξης για το κινητο. ολα αυτα με 7 δολλαρια :)

Παιδιά τελικά το πρόβλημα με τη λάθος θέση/στοίχιση των γραμμάτων/λέξεων στα ελληνικά SMS με την καινούρια official 3.14 ROM δεν οφείλεται στο πληκτρολόγιο! Με όποιο πληκτρολόγιο κι αν δοκίμασα κάνει ακριβώς τα ίδια. Ακόμα και με το πολύ παλιό (αλλά καλό) DynaType που μόλις δοκίμασα έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

Το bug πρέπει να είναι στο HTC Messaging και στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το κείμενο (string display, word wrapping κτλ.). Δυστυχώς, ακόμα και μετά από τόσον καιρό βλέπουμε το ίδιο τροπάριο να επαναλαμβάνεται... Τυπική HTC... Πολύ καλό h/w με εμφανισιακά όμορφο αλλά τραγικά κακογραμμένο s/w. Κρίμα...

Ας ελπίσουμε να βγει κάποιο hotfix... :mad:

αυτο το προβλημα υπαρχει και σε αυτους που γραφουν αγγλικα?

γιατι δεν εχει τυχει να δω να παραπονουνται στους xda.

μετα απο ενα χρονο κυκλοφοριας δεν πιστευω να το διορθωσουν.

ειχαν βγαλει ενα hotfix για htc messaging αλλα ουτε κουβεντα για το προβλημα!ειχαν πει οτι βελτιωσαν την ταχυτητα παραδοσης των μηνυματων.

κωστα ενα πολυ βολικο πληκτρολογιο finger friendly ηταν το blinkeys το ειχα παλια με το glofish x800 και με το cruise,αλλα στο leo ειναι πολυ βαρυ και δυσκινητο,δεν ξερω τι φταιει.

εσυ που ασχολεισαι με αυτα,αν βρεις χρονο ριξε μια ματια.

Έχεις δίκαιο είναι από το HTC Messaging,

το έχουμε αναφέρει και στο θέμα της Omega.

Με παλιότερο HTC Messaging 1_5_20121824_02 το πρόβλημα διορθώνετε.

Τελικά η 1.66 ειναι η μονη επιλογη για οσους θελουν να μεινουν στην μαμα ρομ.

γιαννη ηθελα να σε ρωτησω,το HTC Messaging 1_5_20121824_02 μπορει καποιος να το εγκαταστησει σε μια ρομ ξεχωριστα?σε αυτη που χρησιμοποιω,ο energy το εχει καταργησει τελειως και δεν εχω προβληματα με κενα στη γραφη,αλλα πολλες αλλες καλες rom πχ η duttys χωλαινουν σε αυτο το θεμα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορείς...

γιατι δεν μπωρο να κανω βιντεοκληση??????? δεν εχει 2η καμερα μπροστα το κινητο μας??? νομιαζα οτι εκανε βιντεοκλησης!!!

Όχι δεν έχει... Αυτό που έχει είναι αισθητήρας φωτισμού...;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΠΗΡΑ ΤΟ HD2 ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΝΩ ΡΥΘΜΙΖΩ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ....ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ROM ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ HTC ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.....:!:

Αυτο αλλαζει απο την registry,

αν μετά απο επανεκκίνηση σου αλλάζει την ρύθμιση χρειάζεται να αλλάξεις 2 τιμές

από

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL]

"AutoNetSelAfterReboot"=dword:00000001

"TZEnabledAfterReboot"=dword:00000001

σε

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL]

"AutoNetSelAfterReboot"=dword:00000000

"TZEnabledAfterReboot"=dword:00000000

ή βάλε αυτό το cab

Δοκίμασε και ενημέρωσε με!

Ποια ρομ φορας?

Η ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι'' είναι ενεργοποιημένη? Δες το αν μπορείς και πες μου.

Φοράω την δική σου την Omega V10 ELL,

έκανα τις αλλαγές στην registry,

η''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι'' δεν ήταν ενεργοποιημένη (δεν έκανα κανένα soft reset ενδιάμεσα)

και το μεσημέρι μου άλλαξε πάλι χωρίς να τσεκάρει την αυτόματη ενημέρωση ώρας.

Τώρα έβγαλα και την τοποθεσία μου από τις επιλογές της ώρας και έβαλα Αθήνα, μήπως φταίει αυτό και περιμένω. Θα ενημερώσω τι θα γίνει.

Πάντως εμένα ως τώρα δεν μου κάνει πρόβληαμ η ώρα.

Παιδιά για το gps αv κατάλαβα καλά το free είναι αυτό;

http://www.navicomputer.com/index.php

Με τον δεύτερο τρόπο το πρόβλημα λύθηκε και για εμένα. Είχα σκεφτεί και εγώ την πιθανότητα να είναι θέμα παρόχου (COSMOTE). Θα το ξαναδοκιμάσουμε σελίγες μέρες πάλι και βλέπουμε. μένα άλλαζε η ώρα όμως (1 ώρα μπροστά) κάθε φορά που συνδεόμουν με wi fi και έκανα ενημέρωση του καιρού. Αρα μάλλον δεν φταίει ο πάροχος.

ΚΑΙ ΕΓΩ τις πρώτες μέρες που το είχα αγοράσει, είχα καταλήξει ότι είναι γιά πέταμα, μιάς και μιά συσκευή 700 ευρώ δεν μπορούσε να μου φτιάξει ESPRESSO, αλλά μετά στην πορεία αποδέχτηκα αυτό το μικρό Bug και έμαθα να πορεύομαι με την συγκεκριμμένη έλλειψη! ! ! ! ! ! lol

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα, είχα το ίδιο πρόβλημα με την ώρα τη μια πήγαινε μια ώρα μπροστά την άλλη εως και πέντε ώρες μπροστά, άλλαζε ημερομηνία κλπ κλπ, τα νεύρα μου τσατάλια...μέχρι που άνοιξα τον destinator για να βρω μια οδό και αυτόματα έφτιαξε η ώρα, δε το δοκιμάζετε όσοι έχετε destinator?

HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14

HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΠΗΡΑ ΤΟ HD2 ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΝΩ ΡΥΘΜΙΖΩ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ....ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ROM ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ HTC ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.....ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ.....:!:

Φίλε είναι θέμα που αντιμετωπίσαμε οι περισσότεροι. Η λύση που έχει βρεθεί, μέχρι τουλάχιστον η HTC να διορθώσει το πρόβλημα, είναι η εξής:

Ρυθμίσεις > Μενού > Περισσότερα > Προσωπικά > Τηλέφωνο > Υπηρεσίες GSM/UMTS > Συγχρονισμός ώρας > Λήψη ρυθμίσεων > Ξετικάρεις την ''Αυτόματη αλλαγή ζώνη ώρας και ρολόι''

Σας αρέσει η φωτογραφία που τράβηξα με το HD2;

Εχθές γεννήθηκε.

τρίτη κόρη παιδιά.:w00t::dance::dance:

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Κατα τη διαδικασία αλαγής οθόνης στο hd2 έκανα ζημιά στο connector της mainboard. Επομένως εαν έχει κανένας καμία μεταχειριμένη μητρική ή κανένα σπασμένο hd2 και δεν το χρειάζεται, ενδιαφέρομαι μήπως καταφέρω τελικά και το ξαναφτιάξω..

Πρόσεξα χθες πού είχε γενέθλια μία φίλη μου και είχα περασμένη την ημερομηνία αντίστοιχα στην επαφή, δεν μου έβγαλε καμία ειδοποίηση ! Τι να κάνω για να μου τα εμφανίζει? Τη καινούργια οφίσιαλ ρομ 3.14 έχω.

Μην το δέσεις κιόλας αυτό που θα σου πω, αλλά απ' όσο ξέρω, το HD2 δεν ειδοποιεί αυτόματα για τα γενέθλια των επαφών, ούτε όταν τα περνάς σε ρωτάει αν θέλεις να προσθέσει την υπενθύμιση στο ημερολόγιο (όπως έκανε το "ταπεινό" P1i ας πούμε).

Μεγάλη βλακεία να μην έχει τουλάχιστον ένα από τα δύο, αν ρωτάς τη γνώμη μου, αλλά τι να κάνεις; Είπαμε, αν μία εταιρία έβγαζε το τέλειο τηλέφωνο, οι άλλες θα έκλειναν.

Πέρνα χειροκίνητα τα γενέθλια μέσω του outlook και κάνε έναν συγχρονισμό.

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

Σας αρέσει η φωτογραφία που τράβηξα με το HD2;

Εχθές γεννήθηκε.

τρίτη κόρη παιδιά.:w00t::dance::dance:

Φίλε μου αυτήν την φωτογραφία με οποιοδήποτε κινητό και να την τραβούσες ωραία θα έβγαινε…! :lol:

Να σου ζήσει και να είναι πάντα γερή...

Τρίτη κόρη;;;!!! :cool:

Άντε και με το γιό… :D

Πρόσεξα χθες πού είχε γενέθλια μία φίλη μου και είχα περασμένη την ημερομηνία αντίστοιχα στην επαφή, δεν μου έβγαλε καμία ειδοποίηση ! Τι να κάνω για να μου τα εμφανίζει? Τη καινούργια οφίσιαλ ρομ 3.14 έχω.

Για να σου βγάλει ειδοποίηση πρέπει να μπεί στο ημερολόγιο. Βάλε αυτό και είσαι οκ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=605879

Θα σου περάσει όλα τα γενέθλια που έχεις στις επαφες, στο ημερολόγιο.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

τις τελευταιες μερες εχω προβλημα με τον συγχρονισμο με τον υπολογιστη.(windows 7,wm device center.

μου βγαζει ενα μηνυμα οτι ο τελευταιος συγχρονισμος δεν ηταν σωστος και πρεπει να τα σβησει ολα και να κανει απο την αρχη.

βλεπω στο κινητο να εξαφανιζονται οι επαφες μου,και μετα απο 10 λεπτα αναμονης επανερχονται απο το outlook ,αλλα ο συγχρονισμος συνεχιζεται επ απειρον,με αποτελεσμα να βαριεμαι να περιμενω,να το αποσυνδεω,και την επομενη φορα να μου λεει τα ιδια!

υπαρχει καμμια λυση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην το δέσεις κιόλας αυτό που θα σου πω, αλλά απ' όσο ξέρω, το HD2 δεν ειδοποιεί αυτόματα για τα γενέθλια των επαφών, ούτε όταν τα περνάς σε ρωτάει αν θέλεις να προσθέσει την υπενθύμιση στο ημερολόγιο (όπως έκανε το "ταπεινό" P1i ας πούμε).

Μεγάλη βλακεία να μην έχει τουλάχιστον ένα από τα δύο, αν ρωτάς τη γνώμη μου, αλλά τι να κάνεις; Είπαμε, αν μία εταιρία έβγαζε το τέλειο τηλέφωνο, οι άλλες θα έκλειναν.

Πέρνα χειροκίνητα τα γενέθλια μέσω του outlook και κάνε έναν συγχρονισμό.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα! Με ειδοποιεί μια χαρά για γενέθλια. Πριν από τοι HDII είχα το EXPERIA και ότι πέρασα το πέρασα και στο HTC μέσω pim back up και είναι ΟΚ. Εχω την 1.66 ρομ.

Νικόλα να την χαίρεσαι την κόρη!!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Παιδιά τι γίνεται με τα w7s στο hd 2;θα τα τρέξουμε τελικά;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος