DrMobile Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Μονο εμενα απο οτι διαβαζω εδω στο forum και με μεγαλη δυσκολια απο google search βρηκα ακομα δυο που καταφεραν να γδαρουν την οθονη τους!:( Πώς τα κατάφερες; :confused: Φοράω ένα ρολόι Casio των 80 ευρώ που έχει κι αυτό mineral glass όπως το Leo και είναι σαν καινούριο εδώ και καμιά δεκαετία. Να σημειώσω ότι το φόραγα και στο στρατό! :lol: Πάντως μου φαίνεται πολύ δύσκολο να χαραχτεί η οθόνη του Leo από σκούπισμα με χέρι ή ύφασμα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Μονο εμενα απο οτι διαβαζω εδω στο forum και με μεγαλη δυσκολια απο google search βρηκα ακομα δυο που καταφεραν να γδαρουν την οθονη τους!:( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3079766#post3079766 Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmilong Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 γεια σασ κ ευχαριστω προκαταβολικα.. θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε οταν κανω εισοδο κ εξοδο απο το ιντερνετ να μην συνεχιζει το τηλεφωνο να ειναι στο vodafone web κ να πρεπει να βγανω απο το comm manager... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 και συνδεδεμενο να ειναι αμα δεν κατεβαζει data δεν χρεωνεσαι. παντως εγω με το nodata βρηκα την χαρα μου το ανοιγω οποτε χρειαζομαι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmilong Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 δηλ αν μετραει λεπτα στο vodafone web κ εγω εχω βγει απο το ιντερνετ δεν χρεωνωμαι??γιατι μενει ανοιχτη η ''συνδεση δεδομενων'' κ δεν κλεινει αυτοματα?? τι ειναι το nodata?? σε ταραξα στην ερωτηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 http://s2u2.ac-s2.com/ αυτό το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 δηλ αν μετραει λεπτα στο vodafone web κ εγω εχω βγει απο το ιντερνετ δεν χρεωνωμαι??γιατι μενει ανοιχτη η ''συνδεση δεδομενων'' κ δεν κλεινει αυτοματα?? τι ειναι το nodata?? σε ταραξα στην ερωτηση!! αμα δεν το εχεις να κανεις αυτοματα.. π.χ.email/καιρος/twitter δεν χρεωνεσαι. μπορεις να βαλεις το wireless monitor το οποιο μετραει τα kb ποσο κατεβαζεις και το nodata το οποιο κλειδωνει την συνδεση και δεν μπορει να μπει παρα μονο αμα το επιλεξεις εσυ.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 και συνδεδεμενο να ειναι αμα δεν κατεβαζει data δεν χρεωνεσαι. παντως εγω με το nodata βρηκα την χαρα μου το ανοιγω οποτε χρειαζομαι.:) Eγώ που το εγκατέστησα πάντως, μου βγάζει δύο μόνο επιλογές (το nodata) : Wind GPRS Wind MMS Το πρώτο το έχω κάνει disabled, το δεύτερο το έχω enabled (για μηνύματα ΜΜS) Yπάρχει περίπτωση να χρεωθώ με κάποιον τρόπο ?... Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 εβαλα το opera.exe στον φακελλο \windows απο το hd mini, εκανα επανακινηση, και τωρα μου ανοιγει τον opera αλλα φορτωνει συνεχεια και μου πεταει ενα μυνημα σφαλματος. το εχει δοκιμασει κανεις σε ελληνικη official 1.66 και του δουλεψε ? μπορει να μου στειλει καποιος το original opera.exe που εχει η ελληνικη 1.66 ? καποιος που να το εχει δοκιμασει να μου πει ? μπορει καποιος να ανεβασει καπου το opera.exe απο τον φακελλο \windows απο ελληνικη official rom 1.66 για να το περασω ξανα ? δεν μου ανοιγει με τιποτα τον οπερα και δεν θελω να κανω hard reset για ενα αρχειακι. ευχαριστω :) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Eγώ που το εγκατέστησα πάντως, μου βγάζει δύο μόνο επιλογές (το nodata) : Wind GPRS Wind MMS Το πρώτο το έχω κάνει disabled, το δεύτερο το έχω enabled (για μηνύματα ΜΜS) Yπάρχει περίπτωση να χρεωθώ με κάποιον τρόπο ?... δεν χρεωνεσαι... καταρχαν αμα δοκιμασεις δεν κατεβαζει ουτε ανοιγει σελιδες και ο μετρητης μου ειναι παντα σταθερος χωρις να εχει κατεβασει χωρις να το εχω επιλεξει εγω.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 δεν χρεωνεσαι... καταρχαν αμα δοκιμασεις δεν κατεβαζει ουτε ανοιγει σελιδες και ο μετρητης μου ειναι παντα σταθερος χωρις να εχει κατεβασει χωρις να το εχω επιλεξει εγω.:) Και γω τις ίδιες επιλογές έχω, δν ξέρω που την πάτησα. Ο μετρητής που βρίσκεται ; Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 (edited) Eγώ που το εγκατέστησα πάντως, μου βγάζει δύο μόνο επιλογές (το nodata) : Wind GPRS Wind MMS Το πρώτο το έχω κάνει disabled, το δεύτερο το έχω enabled (για μηνύματα ΜΜS) Yπάρχει περίπτωση να χρεωθώ με κάποιον τρόπο ?... Ναι, υπάρχει. Ο Skyfire πχ αν δεν βρει σύνδεση WI-FI, επιχειρεί δυο φορές να συνδεθεί μέσω GPRS, την τρίτη φορά ενεργοποιεί τη σύνδεση δεδομένων του Comm. Manager που είχε τεθεί off και συνδέεται ακόμα και μέσω των MMS. Γι αυτό αν θέλει κάποιος να είναι σίγουρος θα πρέπει καλύτερα να τα έχει όλα Disabled στο Nodata, τουλάχιστον όταν η σύνδεση WI-FI είναι οριακή ή κάθε φορά που χρησιμοποιεί προγράμματα σαν τον Skyfire. Edited March 4, 2010 by elti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Ναι, υπάρχει. Ο Skyfire πχ αν δεν βρει σύνδεση WI-FI, επιχειρεί δυο φορές να συνδεθεί μέσω GPRS, την τρίτη φορά ενεργοποιεί τη σύνδεση δεδομένων του Comm. Manager που είχε τεθεί off και συνδέεται ακόμα και μέσω των MMS. Γι αυτό αν θέλει κάποιος να είναι σίγουρος θα πρέπει καλύτερα να τα έχει όλα Disabled στο Nodata, τουλάχιστον όταν η σύνδεση WI-FI είναι οριακή ή κάθε φορά που χρησιμοποιεί προγράμματα σαν τον Skyfire. Εγώ όπως προείπα, βλέπω μόνο δύο (2) επιλογές στο Nodata. Υπάρχουν κ άλλες ?... :blink: Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipestora Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Καλησπέρα, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το πως γίνεται η μαζική αποστολή αρχείων μέσω bluethooth από το HD2? Μπλοκάρω τα στοιχεία που θέλω να στείλω, με bluetooth, και στις επιλογές που μου εμφανίζει δεν είναι μέσα η αποστολή με bluetooth, ενώ όταν τα πηγαίνω ένα προς ένα η επιλογή με τα bluetooth είναι διαθέσιμη...παιδιά please help meeeeeee Ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για το εαν είμαι εκτός topic. Παράθεση HTC HD2 ROM Omega XT v30 Elegancia RADIO 2.15.50.14 HTC Sensation Android: 2.3.5, Sense: 3.5, Insertcoin: 3.4.1, kernel: 2.6.35... Bricked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Και γω τις ίδιες επιλογές έχω, δν ξέρω που την πάτησα. Ο μετρητής που βρίσκεται ; εννοεις κατεβαζε ενω το ειχες να μην συνδεεται?? ο μετρητης δεν υπαρχει στο τηλ. ειναι app που το κανεις εγκατασταση εσυ. Εγώ όπως προείπα, βλέπω μόνο δύο (2) επιλογές στο Nodata. Υπάρχουν κ άλλες ?... :blink: μονο 2 εχει.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Εγώ όπως προείπα, βλέπω μόνο δύο (2) επιλογές στο Nodata. Υπάρχουν κ άλλες ?... :blink: Εξαρτάται από τον αριθμό επιλογών του παροχέα τηλεφωνίας. Κανονικά υπάρχει και 3η επιλογή INTERNET. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Εξαρτάται από τον αριθμό επιλογών του παροχέα τηλεφωνίας. Κανονικά υπάρχει και 3η επιλογή INTERNET. Eγώ Wind έχω... Η Wind έχει τρείς επιλογές?.. ξέρει κανείς... ή πάει ανάλογα και με το συμβόλαιο που έχεις ?... Δλδ. μπορεί να ανοίξει το κινητό Internet και μέσω MMS ??... Έτσι κ το έχω ανοιχτό το MMS δλδ. μπορεί να με χρεώσει ? (πέρα φυσικά των MMS μηνυμάτων που στέλνω και λαμβάνω..) Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 4, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Καλησπέρα, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με το πως γίνεται η μαζική αποστολή αρχείων μέσω bluethooth από το HD2? Μπλοκάρω τα στοιχεία που θέλω να στείλω, με bluetooth, και στις επιλογές που μου εμφανίζει δεν είναι μέσα η αποστολή με bluetooth, ενώ όταν τα πηγαίνω ένα προς ένα η επιλογή με τα bluetooth είναι διαθέσιμη...παιδιά please help meeeeeee Ένα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ για το εαν είμαι εκτός topic. Βάλε το Resco Explorer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 1.Οταν ανοιγω το comm manager και μετα παταω (Χ) για close, δεν κλεινει, αλλα κανει minimize και το βλεπω στο WSTask ανοιχτο!κατι για αυτο ωστε να κλεινει??? 2.Όσο για το LED μπορουμε να το κανουμε να αναβοσβήνει ωστε να μας δειχνει οτι εχει σήμα με καποιο cab ή πειραγμα στο registry??? 3. Όταν πηγαίνω στο SKTools->Registry μου βγαζει στο εικονιδιο registry ενα θαυμαστικο και μου γραφει "invalid Registry Entries", αυτο γίνεται επειδη εχω πειράξει τα registry για καποιες βελτιώσεις όπως λεει εδω.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=575604 ή εχω κανει καμια χαζομαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Eγώ Wind έχω... Η Wind έχει τρείς επιλογές?.. ξέρει κανείς... ή πάει ανάλογα και με το συμβόλαιο που έχεις ?... Δλδ. μπορεί να ανοίξει το κινητό Internet και μέσω MMS ??... Έτσι κ το έχω ανοιχτό το MMS δλδ. μπορεί να με χρεώσει ? (πέρα φυσικά των MMS μηνυμάτων που στέλνω και λαμβάνω..) Αναφέρθηκα στον Skyfire. Αν θέλεις δοκίμασε να τον ανοίξεις έχοντας Enabled στο NoData μόνο τα MMS και θα το διαπιστώσεις αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 1.Οταν ανοιγω το comm manager και μετα παταω (Χ) για close, δεν κλεινει, αλλα κανει minimize και το βλεπω στο WSTask ανοιχτο!κατι για αυτο ωστε να κλεινει??? 2.Όσο για το LED μπορουμε να το κανουμε να αναβοσβήνει ωστε να μας δειχνει οτι εχει σήμα με καποιο cab ή πειραγμα στο registry??? 3. Όταν πηγαίνω στο SKTools->Registry μου βγαζει στο εικονιδιο registry ενα θαυμαστικο και μου γραφει "invalid Registry Entries", αυτο γίνεται επειδη εχω πειράξει τα registry για καποιες βελτιώσεις όπως λεει εδω.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=575604 ή εχω κανει καμια χαζομαρα? 1.εγκατεστησε αυτο (Touch X tap n hold to close app.cab ) http://www.sendspace.com/file/mtzbfi ετσι καθε φορα που θα πατας το χ σε οποιαδηποτε εφαρμογη θα το κλεινει εντελως(να το κρατας πατημενο μεχρι να κλεισει η εφαρμογη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Αποφασισα να περασω κι εγω την 1.5.2 παρολο που ημου ευχαριστημενος με την 1.5.1 Παρολο που βασιζονται ακριβως στο ιδιο built υπάρχουν διαφορες. Ειναι καλυτερη σε ολους τους τομείς.:D Θα κανω πολυ καιρο να αλλαξω ρομ. Ειναι κατι σαν την 1.2 του 1.66, οποτε θα πρεπει να βγει κατι διαφορετικο για να πουμε οτι θα φλασαρουμε.:cool: Η ηχογραφιση κλησεων δουλευει τελεια. Thanks Zaharakis Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmilong Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 δεν χρεωνεσαι... καταρχαν αμα δοκιμασεις δεν κατεβαζει ουτε ανοιγει σελιδες και ο μετρητης μου ειναι παντα σταθερος χωρις να εχει κατεβασει χωρις να το εχω επιλεξει εγω.:) προφανως εχεισ το αγγλικο λογισμικο.. εγω εχω το ελληνικο.. κ δεν ξερω απο που να κανω την ρυθμιση..αν κανω αναβαθμιση στα 1.66 ρομ χανω ολα τισ εφαρμογες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 καλησπέρα σας . να ρωτήσω κάτι.συνδέετε το τηλέφωνο ασύρματα με το ρούτερ του adsl. όταν όμως πάω να κάνω ενημέρωση το καιρό μου βγάζει μύνημα ότι παρουσιάστηκε σφάλμα και να ξαναπροσπαθήσω. το σήμα από την σύνδεση wifi είναι πάρα πολύ καλό . πείραξα κάτι μέσα στις ρυθμίσεις αλλά πάλι δεν ενημερώνει . καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 προφανως εχεισ το αγγλικο λογισμικο.. εγω εχω το ελληνικο.. κ δεν ξερω απο που να κανω την ρυθμιση..αν κανω αναβαθμιση στα 1.66 ρομ χανω ολα τισ εφαρμογες?? ελληνικο ειναι. η ρυθμιση ειναι απο την εφαρμογη nodata. κανε ενα backup και μετα περνα την rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts