Jump to content

jimmilong

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimmilong

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jimmilong's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια σας.. πηρα εχτες ενα ν96 τσαμπα απο ενα φιλο αλλα δεν μου φαιντται γνησιο.. γραφω *#0000# κ βγαζει.. nokia n96 v 05.20 12-11-07 rm-233 ©nokia variant:00.00
  2. καλησπερα.. εκανα εγκατασταση το προγραμμα shazam κ δεν τρεχει.. το εσβησα αλλα μου μενει το εικονιδιο στην εναρξη.. πως μπορω να το ξεφορτωθω?? βοηθεια!!
  3. καλησπερα.. θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος κανενα προγραμμα οπου να παιζει τ.ν.. ελληνικα καναλια.. ευχαριστω..
  4. εχει εγκαταστησει καποιος το spb tv? αξιζει? εχει κανενα ελληνικο καναλι?
  5. το εγκατεστησα.. πως το επιλεγω ωστε νε ανοιγουν τα αρχεια μ αυτο κ οχι με το μιντια πλειερ?? σε ζαλισα στην ερωτηση,αλλα ειμαι ασχετοσ.. σ ευχαριστω πολυ παντως!!
  6. το κατεβασα επιτελους!! πωσ το κανω εγκατασταση??
  7. κ απο που μπορω να το κατεβασω?? παιζει κ υποτιτλους?? σ ευχαριστω!!
  8. καλημερα.. θελω να ρωτησω πως μετατρεπω βιντεο απο τον υπολογιστη μου, σε τετοια μορφη ωστε να τα αναπαραγει το μιντια πλαιιερ του τηλ.. υπαρχει καποιο προγραμμα??
  9. εκανα εχτεσ αναβαθμιση την ρομ σε 1.66 κ δεν μου τρεχει το ndrive..ξερει καποιοσ τι πρεπει να κανω?? ευχαριστω ανοιγω τον φακελο 2577 κ δεν εχει μεσα το αρχειο autorun.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  10. προφανως εχεισ το αγγλικο λογισμικο.. εγω εχω το ελληνικο.. κ δεν ξερω απο που να κανω την ρυθμιση..αν κανω αναβαθμιση στα 1.66 ρομ χανω ολα τισ εφαρμογες??
  11. δηλ αν μετραει λεπτα στο vodafone web κ εγω εχω βγει απο το ιντερνετ δεν χρεωνωμαι??γιατι μενει ανοιχτη η ''συνδεση δεδομενων'' κ δεν κλεινει αυτοματα?? τι ειναι το nodata?? σε ταραξα στην ερωτηση!!
  12. γεια σασ κ ευχαριστω προκαταβολικα.. θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε οταν κανω εισοδο κ εξοδο απο το ιντερνετ να μην συνεχιζει το τηλεφωνο να ειναι στο vodafone web κ να πρεπει να βγανω απο το comm manager...
×
×
  • Create New...