Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Δεν έχει καμία σχέση το band frequency με την ποιότητα του ήχου κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 δεν χρησιμοποιω την 1.66 αλλα τωρα θα βαλω την topix_1_2 για την κάρτα ρωτάω γιατί έχω εγκαταστήσει προγράμματα και μήπως κάποιο αρχείο μου δημιουργεί πρόβλημα.δεν με πειράζει να ξαναστήσω το τηλέφωνο από την αρχή.απλά θέλω να ξέρω αν η κάρτα έχει κάποιο αρχείο απαραίτητο για την σωστή λειτουργία της συσκευής. αυτο ειναι το καλυτερο αν δεν βαριεσαι να ξαναστηνεις το τηλ σου απο την αρχη. σωσε οτι χρειαζεσαι στον υπολογιστη σου,κανε format στην καρτα απο τον υπολογιστη σου σε μορφη Fat32 και επανεφερε τα αρχεια σου,αρχιζοντας να στηνεις την συσκευη σου. ετσι εχεις ενα καλο αρχικο σημειο αναφορας. απλα να εγκαταστεις λιγα λιγα στην αρχη, ωστε να βρεις τι ειναι αυτο που σου κανει την ζημια,ωστε να μην την ξαναπατησεις ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 απλά θέλω να ξέρω αν η κάρτα έχει κάποιο αρχείο απαραίτητο για την σωστή λειτουργία της συσκευής. Από μόνη της όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Καλησπερα.Εκτος απο το εορτολογιο του Παπαδημητριου μηπως υπαρχει καποιο αλλο(σαν εκεινο στο HD που δουλευε μεν με second today) που να δειχνει και εορτες αργιες και μη σε διαφορα ετη αλλα και να βγαζει μηνυμα για το ποιος γιορταζει καθε μερα καθως και αυτους που εχεις αποθηκευμενους με παρομοιο ονομα? Επισης το Task manager παραπανω τι κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 (edited) υπαρχει καποια ρυθμιση που να βελτιωνει τον ηχο κατα τη διαρκεια τηλεφονικης συνομιλιας? Edited February 16, 2010 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Εμενα παντως εξακολουθει να μου αρεσει πιο πολυ η 1.3 ισως γιατι με φερνει πιο κοντα σε wm συσκευη απο θεμα interface/παραμετροποιησης.. Ισως να μαι και λιγο μαζοχα ποιος ξερει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Καλησπερα.Εκτος απο το εορτολογιο του Παπαδημητριου μηπως υπαρχει καποιο αλλο(σαν εκεινο στο HD που δουλευε μεν με second today) που να δειχνει και εορτες αργιες και μη σε διαφορα ετη αλλα και να βγαζει μηνυμα για το ποιος γιορταζει καθε μερα καθως και αυτους που εχεις αποθηκευμενους με παρομοιο ονομα? Επισης το Task manager παραπανω τι κανει? Μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που σου εμφανίζει τις γιορτές στο calendar. (Δεν το έχω ψάξει τόσο για να δω κατά πόσο δουλεύει σωστά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Εμενα παντως εξακολουθει να μου αρεσει πιο πολυ η 1.3 ισως γιατι με φερνει πιο κοντα σε wm συσκευη απο θεμα interface/παραμετροποιησης.. Ισως να μαι και λιγο μαζοχα ποιος ξερει :lol: Μητσακο και εγω ακομη με αυτην ειμαι και το παλευω :lol: καθομαι και πειραματιζομαι στην 1.3 για να μην παιδευομαι μετα που θα γυρισω στην 1.2 :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 για οσους ξερουν τι να κανουν με αυτο σιγουρα ειναι πολυ καλο :) απλα ειναι γουστα αυτα αλλα και το τι χρειαζεσαι να παραμετροποιησεις στο pda σου. εγω οτι θελω να κανω το κανω με τα 1.memaid(shareware,το εχω αγορασει οπως και τις περισσοτερες εφαρμογες που θελω να εχω παντα στα pda μου) 2.advanced configuration 3.3(free) 3.τον φανταστικο και παναλαφρο taskmanager που ειναι ενα απλο exe και χωρις να Τα SKtools τα θεωρώ must και είναι η πρώτη εφαρμογή που βάζω μετά από φλασάρισμα, αφ' ότου ο Πάνος έδωσε τον οδηγό. Αντικαθιστά το noData για disable GPRS και 3g, το Activesynkill. Φτιάχνω την γραμματοσειρά στα PopUp menu, απενεργοποιώ τα άχρηστα πληκτρολόγια και βέβαια είναι ο ιδανικός Unistaller. Το memmaid δυστυχώς έμεινε στον Ιούνιο του 2008 που πιθανόν δεν είχαν βγει ούτε τα 6.1, ενώ τα SKtools με τα 6.5 έχουν κάνει τέσσερις αναβαθμίσεις (χτες τελευταία). Εάν απεγκαταστήσεις εφαρμογή με memmaid αφήνει πάρα πολλές εισαγωγές και στη registry και στον φάκελλο των Windows, αντίθετα με τα SKtools. Φιλικά Τάκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 καλησπερα παιδες απο χθες δοκιμαζω την topix 1.2 εχει κανει αρκετο ξεκαθαρισμα ο kwbr,αμεση αποκριση,κανενα προβλημα το 2.07 radio πολυ καλο αλλα να πω την γνωμη μου περιμενα περισοτερη ταχυτητα οχι οτι ειναι αργο καθε αλλο,απλα σου δινει την αισθηση οτι το τηλεφωνο σηκωνει boostαρισμα ακομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 αλλα να πω την γνωμη μου περιμενα περισοτερη ταχυτητα οχι οτι ειναι αργο καθε αλλο,απλα σου δινει την αισθηση οτι το τηλεφωνο σηκωνει boostαρισμα ακομα. για αυτον τον λογο δοκιμαζουμε και τις επομενες δουλειες του Αλεξη :happy: ελπιζοντας σε κατι ακομη καλυτερο :) παντως χωρις πλακα,το λεο με την 1.2 δεν εχει αμεση αναγκη βελτιωσης και μπορεις ανετα να συμβιωσεις για πολυ καιρο μαζι του ;) τωρα αν φλασαρεις και καμια πιο νεα ρομ που και που,δεν ειναι πλεον αναγκαιο :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Αντικαθιστά το noData για disable GPRS και 3g, το Activesynkill. Σίγουρα είναι σοβαρή εφαρμογή αλλά με το παραπάνω δεν συμφωνώ. Το NoData που αναφέρεις είναι αναντικατάστατο γιατί κάνει αυτό που πρέπει με τον πιο εύκολο και user friendly τρόπο. Το ASynckiller συνεργάζεται μαζί με το SKTools για να κάνει αυτό που προορίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Παιδια εσεις που βαλατε την καινουργια 1,66 ειδατε σημαντικη αλλαγη στη καταναλωση μπαταριας? εγω δεν μπορω να πω οτι ειδα καμια διαφορα...περιμενα κατι καλυτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Καλησπέρα και από εμένα. Να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου εμφανίζει μαζί με τα ραντεβού και τυχόν εργασίες που έχω, στην οθόνη;;;; Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Το NoData που αναφέρεις είναι αναντικατάστατο γιατί κάνει αυτό που πρέπει με τον πιο εύκολο και user friendly τρόπο. Το ASynckiller συνεργάζεται μαζί με το SKTools για να κάνει αυτό που προορίζεται. Εάν έχεις τα SKtools γιατί να έχεις τα παραπάνω; Νetwork Tools-->GPRS-->Disable και όπως είπες παραπάνω: Notifications-->Repllog.exe (AppRunAfterTimeChange)-->Disable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Παιδια εσεις που βαλατε την καινουργια 1,66 ειδατε σημαντικη αλλαγη στη καταναλωση μπαταριας? εγω δεν μπορω να πω οτι ειδα καμια διαφορα...περιμενα κατι καλυτερο.. Οι μεταγενέστερες εκδόσεις του radio βοηθούν στην καλύτερη κατανάλωση αλλά δεν έχουν βγει επισήμως. Notifications-->Repllog.exe (AppRunAfterTimeChange)-->Disable Σε πολλές περιπτώσεις από μόνο του δεν αρκεί αυτό. Αυτό προσπαθώ να πω παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 σαφως!! απλα θεωρησα, ισως λανθασμενα βεβαια, πως ενημερωσανε και το radio μαζι! οποτε ακυρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 καλησπέρα και από εμένα. Ψάχνω μια συσκευή να μπορώ να γράφω λίγο πιο εύκολα. Ξέρει κανένας αν καμιά από αυτές τις δυο ή και οι δύο μπορούν να συνεργαστούν με το Leo? http://www.virtual-laser-keyboard.com/ http://cgi.ebay.co.uk/Mini-Wireless-Bluetooth-Keyboard-83Keys-for-IBM-HP-SONY_W0QQitemZ150408242057QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice?hash=item230507a389 Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 (edited) ετσί για να γουστάρουμε ;) http://www.winmo.nl/wp-content/uploads/2010/02/windows_phone_7_series_htc_hd2.jpg http://www.winmo.nl/windows-phone-7-series-draait-op-de-htc-hd2/ Edited February 16, 2010 by narta Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 ετσί για να γουστάρουμε ;) http://www.winmo.nl/wp-content/uploads/2010/02/windows_phone_7_series_htc_hd2.jpg καντο σωστα :p http://www.winmo.nl/windows-phone-7-series-draait-op-de-htc-hd2/ Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 (edited) ελπιζω να μην ειναι fake!!αν οχι τοτε ο kwbr εχει πολυ δουλεια.......ετσι για να βγει σωστα η κυκλοφορια. Edited February 16, 2010 by dime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 περιεργα τα βλεπω παιδες τα 7 δε με τρελαινουν καθολου..anyway περιμενουμε να τα δουμε hands on για να βγαλουμε πορισμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 καλησπερα παιδια! Δημητρη, να σε ρωτησω ο taskmanager που ανεφερες 2-3 σελιδες πιο πριν για το θεμα του Activesync και το replog, ειναι ο wtask που εχεις στα must have σου η καποιο αλλο? Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Το memmaid δυστυχώς έμεινε στον Ιούνιο του 2008 που πιθανόν δεν είχαν βγει ούτε τα 6.1, ενώ τα SKtools με τα 6.5 έχουν κάνει τέσσερις αναβαθμίσεις (χτες τελευταία).Φιλικά Τάκης Δεν ξέρω για τα SKTools, πάντως το MemMaid μπορεί να είναι του 2008 αλλά υποστηρίζει WM6.1 και γενικά είναι καλογραμμένη εφαρμογή και δουλεύει μια χαρά με τα WM6.5 στο HD2. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 16, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 ο taskmanager που ανεφερες 2-3 σελιδες πιο πριν για το θεμα του Activesync και το replog, ειναι ο wtask που εχεις στα must have σου η καποιο αλλο? Άλλο πράγμα ο task manager και άλλο το SKTools για το οποίο συζητούσαμε πριν για το repllog.exe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts