Jump to content

chamelaion

Members
  • Δημοσιεύσεις

    121
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chamelaion

  • Ημ. Γέννησης 05/09/1980

chamelaion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα και από εμένα. Πάνω στο θέμα του συγχρονισμού, εχω και εγώ μια απωρεία. Στο hd2 μου, όταν πηγαίνω στο ActiveSync, στο options μου δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσω και τον Microsoft Exchange και τον Υπολογιστή Windows για το τι θα συγχρονίζει με τον κάθε ένα. Στου αδερφού μου το hd2 έχει μόνο τον Microsoft Exchange. Ξέρει κανένας γιατί Ευχαριστώ.
  2. Για να κάνεις edit την registry θα χρειαστείς πρόγραμμα από τρίτο γιατί το hd2 δεν έχει. Ψάξε για έναν registry editor. Πολύ συνηθησμένος είναι ο phm registry editor. Αλλά απότι βλέπω υπάρχει και cabaki που μπορείς να κατεβάσεις για να κάνεις την δουλειά σου. Δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω αν δουλεύει αλλά δοκίμασε να εγκαταστήσεις το αρχείο πρώτα από το να πειράξεις την registry. Υ.Γ. ξέρει κάποιος τελικά γιατί σε συγχρονισμό με τον google server μου αλλάζει τις επαφές που έχω βάλει φωτογραφίες (μου βάζει τα επίθετά τους πρώτα) ?
  3. Καλησπέρα και από εμένα. Έψαξα όσο μπορούσα μέσα στο thread αλλά δεν βρίσκω μια απάντηση, γιαυτό και συγχωρέστε με αν εχει δωθεί κάπου. Έχω ρυθμίσει τις επαφές στον τηλεφωνικό μου κατάλογο να εμφανίζονται με τα ονόματα πρώτα (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλα είναι Ελληνικά και μικρά εκτός από το πρώτο γράμμα που είναι κεφαλαίο). Κάθε φορά που κάνει συγχρονισμό με το google, τις επαφές που έχω βάλει και φωτογραφίες μου τις αλλάζει και βάζει το επίθετο πρώτα. Έχω βαρεθεί να ψάχνω και να αλλάζω τις επαφές μου. Ξέρει κανείς πως λύνεται αυτό το θέμα? Ευχαριστώ πολύ.
  4. Δεν μου έδειχνε τις 99. Το έχω παρατηρήσει. Το λέω αυτό γιατί πρόσφατα σε ένα ταξίδι που πήγα έβγαλα γύρω στις 150-180 και όπως τις έβλεπα πήγαινα μέχρι και τις φωτογραφίες που είχε το κινητό από τον κατασκευαστή.
  5. Καλησπέρα. Εχτές άλλαξα την κάρτα sd για να πάρω κάτι αρχεία από μια άλλη και ξαναέβαλα την δικιά μου. Απο τότε στις φωτογραφίες μου δείχνει μόνο τις 99 τελευταίες. Αν πατήσω album και κατέβω προς τα κατω τις εμφανίζει όλες. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε?
  6. καλησπέρα. μια ερώτηση και από εμένα. Συγχρόνισα τις επαφές μου με outlook και ενώ όλα πήγαιναν μια χαρα και άλλαζα τις επαφές μου από τον υπολογιστή και τις έβλεπα να αλλάζουν στο κινητό( η αλλαγή ήταν να βάλω τις επαφές να εμφανίζονται με το όνομα πρώτα), έχω παρατηρήσει οτι 2 επαφές ξανααλάζουν από μόνες τους και βάζουν το επίθετο πρώτα. Ξέρει κανένας γιατί γίνεται αυτό? Είτε το κάνω από τον υπολογιστή είτε από το κινητό, πάντα γυρνάνε με το επίθετο πρώτα.
  7. Το έχεις συνδέσει καμιά φορά με wi-fi? στο σπίτι σου?
  8. Έχει κανένας να μου στείλει ένα gprs monitor για το Ν86? σας ευχαριστώ.
  9. καλησπέρα και από εμένα. Ψάχνω μια συσκευή να μπορώ να γράφω λίγο πιο εύκολα. Ξέρει κανένας αν καμιά από αυτές τις δυο ή και οι δύο μπορούν να συνεργαστούν με το Leo? http://www.virtual-laser-keyboard.com/ http://cgi.ebay.co.uk/Mini-Wireless-Bluetooth-Keyboard-83Keys-for-IBM-HP-SONY_W0QQitemZ150408242057QQcmdZViewItemQQptZUK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice?hash=item230507a389
  10. μετά από ένα hard reset, διαπίστωσα οτι μόλις κάνω αλλαγή του interface του HTC Sense σε ελληνικό σταματάνε οι ειδοποιήσεις στα μυνήματα (ούτε ήχος, ούτε δόνηση). Κάποιος άλλος νομίζω έχει ποστάρει την ίδια απωρεία (το διαπίστωσα μέσω google) αλλά δεν κατάφερα να βρω το ποστ. Έχει κάποιος να προτίνει κάτι? Ευχαριστώ.
  11. Καλησπέρα και από εμένα. Έχω βάλει 2 (μέχρι στιγμής) mp3 στην κάρτα του τηλεφώνου και όταν πάω να τα παίξω, μετά από 5-6 δευτερόλεπτα μου βγάζει ένα μύνημα που λεει: Not enough storage is available to complete this operation, και η αναπαραγωγή σταματάει. Ξέρει κανένας πως μπορώ να το λύσω αυτό το πρόβλημα?
  12. Καλημέρα και από εμένα. Άγόρασα ένα hd2 από αγγλία αλλά είναι κλειδωμένο. Ξέρει κάποιος κανένα μαγαζί για να το ξεκλειδώσω? γιατί μέχρι στιγμής 2 άτομα από το ebay που ζήτησα κωδικό μου είπαν οτι το ιμει μου δεν υπάρχει στην database. (αυτό σημαίνει οτι δεν υπάρχει ακόμα ή οτι δεν θα υπάρξει???) ευχαριστώ.
  13. το έχω κάνει αυτό. κάτι άλλο είναι
  14. Καλησπέρα και από εμένα. Έχω ένα πρόβλημα. Όταν μου έρχεται ένα μύνημα, το κινητό ούτε ανάβει, ούτε δονείται, ούτε με ειδοποιεί με κάποιον τρόπο. Ξέρει κανείς πιο είναι το πρόβλημα?
×
×
  • Create New...