Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αλλα τουλάχιστον εντός Ελλάδος, ξέρω οτι μπορώ κανονικά να κάνω αγορές.. μιάς και αποδίδω το ΦΠΑ κανονικά στην εφορία..

Αυτό δεν ισχύει και με την ΕΕ πλεον?.. γιατί αν ΕΙΔΙΚΑ για αγορές απο εξωτερικό πρέπει να κάνω αλλαγές στην Εφορία.. αφήστε το καλύτερα... δεν θα ασχοληθώ..

Αν πάλι μπορώ να αγοράσω απο κατάστημα ΕΝΤΟΣ ΕΕ με αυτό το ΑΦΜ που έχω, τότε όλα μέλι γάλα... το παραγγέλνω και αύριο !!!

Δυστυχώς δεν έχω εταιρικό ΑΦΜ για να ξέρω λεπτομέρειες αλλά μια άλλη συμφορουμίτισα στο παρελθόν την έκανε την διαδικασία για να αγοράσει το HD (δεν θυμάμαι και nick).

Ρώτα καλύτερα τον λογιστή σου. Δεν πρέπει να είναι τίποτα απλά μια δήλωση στην εφορία και μετά τις αγορές που κάνεις από E.E. πρέπει να τις δηλώνεις και στο Intrastat.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Τις τελευταιες ωρες εχει αναπτυχθει μια παραφιλολογια σχετικα με μια φημη,συμφωνα με την οποια ενας Κινεζος εδωσε εικονες απο μια Rom που εμφανιζει 576 ΜΒ μνημης στο HD2 του...Το περιεργο ειναι οτι η πληροφορια δοθηκε πριν κυκλοφορησουν τα νεα για την αμερικανικη εκδοση του HD2.Περισσοτερα στους Xda-developers.com...
Απλώς....Κωστας

Τις τελευταιες ωρες εχει αναπτυχθει μια παραφιλολογια σχετικα με μια φημη,συμφωνα με την οποια ενας Κινεζος εδωσε εικονες απο μια Rom που εμφανιζει 576 ΜΒ μνημης στο HD2 του...Το περιεργο ειναι οτι η πληροφορια δοθηκε πριν κυκλοφορησουν τα νεα για την αμερικανικη εκδοση του HD2.Περισσοτερα στους Xda-developers.com...

πραγματικα παιδια... 10 μερες πριν ειχε παρατηρησει και καποιος αλλος στους xda αυτο το πραγμα με μια ρομ που εβαλε, ολοι του λεγαν οτι κατι δεν παει καλα και να ξαναφλασαρει! τωρα πλεον το θεμα αρχιζει να παιρνει αλλες διαστασεις και πιστευω οτι υπαρχουν κρυμενα μερικα MB ακομα! :)

Φιλικά Γιώργος

πραγματικα παιδια... 10 μερες πριν ειχε παρατηρησει και καποιος αλλος στους xda αυτο το πραγμα με μια ρομ που εβαλε, ολοι του λεγαν οτι κατι δεν παει καλα και να ξαναφλασαρει! τωρα πλεον το θεμα αρχιζει να παιρνει αλλες διαστασεις και πιστευω οτι υπαρχουν κρυμενα μερικα MB ακομα! :)

υπαρχουν παραπανω η μπορει να μας δειχνει καποια ρομ οτι ειναι παραπανω(marketing).κ ετσι να νομιζουμε οτι εχει 1 giga? η να μας τα κρυβουν κ μετα ως δια μαγειας να εμφανιστουν?

υπαρχουν παραπανω η μπορει να μας δειχνει καποια ρομ οτι ειναι παραπανω(marketing).κ ετσι να νομιζουμε οτι εχει 1 giga? η να μας τα κρυβουν κ μετα ως δια μαγειας να εμφανιστουν?

1GB αναφέρθηκε ότι θα είναι η rom (μνήμη αποθήκευσης) και όχι η ραμ! Η ραμ στο δικό μας είναι τώρα 448ΜΒ και λένε ότι όταν φλασάραν κάποιες εκδόσεις εμφανίστηκε το κινητό να έχει 576ΜΒ!!!

Τώρα κατά πόσο αληθεύουν όλα... θα δείξει το μέλλον!

Να σας θυμίσω και αυτό που είχε ακουστεί ότι ο επεξεργαστής δεν δουλεύει στα 1024ΜHz αλλά στα 700 και ότι σε κάποιες ρομ το αλλάξαν κι αυτό!!! :wacko::wacko:

Φιλικά Γιώργος

1GB αναφέρθηκε ότι θα είναι η rom (μνήμη αποθήκευσης) και όχι η ραμ! Η ραμ στο δικό μας είναι τώρα 448ΜΒ και λένε ότι όταν φλασάραν κάποιες εκδόσεις εμφανίστηκε το κινητό να έχει 576ΜΒ!!!

Τώρα κατά πόσο αληθεύουν όλα... θα δείξει το μέλλον!

Να σας θυμίσω και αυτό που είχε ακουστεί ότι ο επεξεργαστής δεν δουλεύει στα 1024ΜHz αλλά στα 700 και ότι σε κάποιες ρομ το αλλάξαν κι αυτό!!! :wacko::wacko:

καλα για τον επεξεργαστη το εψαξα μονος μου με eνα προγραμμα το εχω γραψει στο φορουμ πιο πισω κ εφτασε μεχρι 1280 mhz.αλλα αλλο ειναι το ερωτημα γινεται να μας κοροιδεψουν κ να νομιζοθμε οτι ειναι μεγαλητερη η ραμ??

1)Οταν συνδεω το τηλεφωνο με activesync και τελειωσει ο συγχρωνισμος

μου βγαζει αναφορα σφαλματος.Μηπως φταει που δεν εχω sim μεσα?

2)που μπορω να βρω την τελευταια εκδοση του igo?

προτεινεται καποιο αλλο προγραμμα?

thanks.

Τις τελευταιες ωρες εχει αναπτυχθει μια παραφιλολογια σχετικα με μια φημη,συμφωνα με την οποια ενας Κινεζος εδωσε εικονες απο μια Rom που εμφανιζει 576 ΜΒ μνημης στο HD2 του...Το περιεργο ειναι οτι η πληροφορια δοθηκε πριν κυκλοφορησουν τα νεα για την αμερικανικη εκδοση του HD2.Περισσοτερα στους Xda-developers.com...[/QU

εχεις καποιο συνδεσμο να μας δωσεις url ? :)

Παύλος

Μετά από 3 μέρες με το 2.07.51.05 ράδιο, μπορώ να πω ότι είναι το πιο καλό απ' όσα έχω δοκιμάσει! Και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και ταχύτατο κλείδωμα και ποιότητα στο gps και ποιότητα στην συνομιλία! Κανένα πρόβλημα και στο ιντερνετ! :)

Επιτελους βρηκα το καλυτερο ραδιο μεχρι στιγμης.. Βεβαια δεν το εχω τσεκαρει αρκετα ακομη, αλλα η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.. Ταχυτατο κλειδωμα οντως και ειδικα με το gps που εχανε το σημα καποιες φορες ολα διορθωθηκαν. ;)

Τις τελευταιες ωρες εχει αναπτυχθει μια παραφιλολογια σχετικα με μια φημη,συμφωνα με την οποια ενας Κινεζος εδωσε εικονες απο μια Rom που εμφανιζει 576 ΜΒ μνημης στο HD2 του...Το περιεργο ειναι οτι η πληροφορια δοθηκε πριν κυκλοφορησουν τα νεα για την αμερικανικη εκδοση του HD2.Περισσοτερα στους Xda-developers.com...[/QU

εχεις καποιο συνδεσμο να μας δωσεις url ? :)

μπεσ στο general και εχει διαφορα να δεισ... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=532

Samsung Galaxy S8 plus.....

καλα για τον επεξεργαστη το εψαξα μονος μου με eνα προγραμμα το εχω γραψει στο φορουμ πιο πισω κ εφτασε μεχρι 1280 mhz.αλλα αλλο ειναι το ερωτημα γινεται να μας κοροιδεψουν κ να νομιζοθμε οτι ειναι μεγαλητερη η ραμ??

Δοκίμασες τον επεξεργαστή με το TCPMP το οποίο δίνει κάποια αποτελέσματα για τον επεξεργαστή κατά προσέγγιση σε σχέση με το πόσο % τρέχει γρήγορα το βίντεο από κάποιο στάνταρ! Δεν είναι καθόλου αξιόπιστα τα αποτελέσματα! Δες κάποια αποτελέσματα και από το Omnia II που είχα το καλοκαίρι:

http://i26.tinypic.com/mvteac.jpg

Τώρα για το αν μας κοροϊδεύουν ή όχι... όλο και κάποιος θα το ανοίξει και θα δει τι τσιπάκι φοράει, οπότε θα λυθούν όλες οι απορίες!!! :lol:

Φιλικά Γιώργος

Δοκίμασες τον επεξεργαστή με το TCPMP το οποίο δίνει κάποια αποτελέσματα για τον επεξεργαστή κατά προσέγγιση σε σχέση με το πόσο % τρέχει γρήγορα το βίντεο από κάποιο στάνταρ! Δεν είναι καθόλου αξιόπιστα τα αποτελέσματα! Δες κάποια αποτελέσματα και από το Omnia II που είχα το καλοκαίρι:

http://i26.tinypic.com/mvteac.jpg

Τώρα για το αν μας κοροϊδεύουν ή όχι... όλο και κάποιος θα το ανοίξει και θα δει τι τσιπάκι φοράει, οπότε θα λυθούν όλες οι απορίες!!! :lol:

μετα απο αυτο θα ξαναπω,ξερουμε τι πληρωνουμε τελικα??δεν τα βρησκουμε στο δρομο ρε ****** μου κ ετσι θελω να ειμαι σιγουρος για το τι αγοραζω οπως ολοι μας πιστευω.τουλαχιστον με τη nokia ηξερα 12 χρονια,αγοραζω αυτο που λει κ μετα γαμιεται να κολαει συνεχεια.τωρα εχω παρει κατι που δεν κολαει αλλα δεν ξερω τι εχει μεσα.κ πιστεψεμε αυτη η αγνια με τρελαινει περισσοτερο.βλεπωντας ειδικα οτι για καθε χωρα βγαζουν οτι νανε απο versions σε rom k radio κ δεν βγαζουν μια για ολες σκεφτομαι κ το ενδεχομενο να ειναι κ απατεωνες εκει στην htc.

Ναι αλλα τουλάχιστον εντός Ελλάδος, ξέρω οτι μπορώ κανονικά να κάνω αγορές.. μιάς και αποδίδω το ΦΠΑ κανονικά στην εφορία..

Αυτό δεν ισχύει και με την ΕΕ πλεον?.. γιατί αν ΕΙΔΙΚΑ για αγορές απο εξωτερικό πρέπει να κάνω αλλαγές στην Εφορία.. αφήστε το καλύτερα... δεν θα ασχοληθώ..

Αν πάλι μπορώ να αγοράσω απο κατάστημα ΕΝΤΟΣ ΕΕ με αυτό το ΑΦΜ που έχω, τότε όλα μέλι γάλα... το παραγγέλνω και αύριο !!!

Λοιπον...Πανω σε αυτο μια υπευθυνη ενημερωση που μολις πηρα απο ειδικο που ειναι κουμπαρος μου , παλιος συγκατοικος και εφοριακος. .Ειναι καλο καμμια φορα να ζηταμε την γνωμη τους και αν οχι να κραταμε επιφυλαξεις για οτι λεμε.

Για να παρεις ενα αγαθο απο εξωτερικο και να γλυτωσεις τον ΦΠΑ πρεπει να εισαι γραμμενος στο συστημε ενδοκοινωτικων συναλαγων . Νομιζω μου το ειπαν σαν vs .

Σε αυτη την περιπτωση απλα δεν πληρωνεις καθολου ΦΠΑ στην χωρα που το εισαγεις.

Για σενα φιλε μου που εισαι ελευθερος επαγγελματιας μπορεις να εκπεσεις το συνολο του ΦΠΑ αν το αγορασεις απο Ελλαδα και απο τα εξοδα σου να εκπεσεις το 100% της χρηματικης αξιας της αγορας και το 50% του κοστους χρησης απο τους λογαριασμους σου.

Επισς αν ιδιωτης αγορασει ενα κινητο απο εξωτερικο απο εκει επισκεψη υπαρχει καποια διαδικασια που δεν θυμοταν καλα να του επιστραφει με καποια διαδικασια μερος του ΦΠΑ.

Αυτα που αν και οff topic νομιζω ειναι χρησιμα.

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

μετα απο αυτο θα ξαναπω,ξερουμε τι πληρωνουμε τελικα??δεν τα βρησκουμε στο δρομο ρε ****** μου κ ετσι θελω να ειμαι σιγουρος για το τι αγοραζω οπως ολοι μας πιστευω.τουλαχιστον με τη nokia ηξερα 12 χρονια,αγοραζω αυτο που λει κ μετα γαμιεται να κολαει συνεχεια.τωρα εχω παρει κατι που δεν κολαει αλλα δεν ξερω τι εχει μεσα.κ πιστεψεμε αυτη η αγνια με τρελαινει περισσοτερο.βλεπωντας ειδικα οτι για καθε χωρα βγαζουν οτι νανε απο versions σε rom k radio κ δεν βγαζουν μια για ολες σκεφτομαι κ το ενδεχομενο να ειναι κ απατεωνες εκει στην htc.

Το να υπάρχουν διαφορετικά radio και roms για διαφορετικές περιοχές είναι σίγουρα θετικό! Αφού υπάρχουν διαφορετικά δίκτυα σε κάθε περιοχή το κάθε radio έχει διαφορετική απόδοση... πχ στην Αγγλία σε δίκτυο για χρήση 3G μπορεί να είναι το 2.61 και στην Ελλάδα το 2.51!!!

Είμαστε τυχεροί σε κάποιο βαθμό, που υπάρχει τόσο μεγάλη υποστήριξη για την συσκευή! :)

Φιλικά Γιώργος

αρα το 2.7.χχ.χχχ radio μπορει να μην κανει για ελλαδα?

Μέχρι στιγμής έχω πολύ καλές εντυπώσεις :lol::lol::lol:

Φιλικά Γιώργος

κοιτα και εγω λοκαρισε τους δορυφορους πολυ πιο ευκολα κατω απο κεραμοσκεπη.τωρα για αλλα βλεπουμε α κ με ρομ 1.48.αληθεια για πια χωρα φτιαχτικε αυτο το ραδιο??

Hallo guys... εχω δυο ερωτησεις:

1) υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω παιχνιδια απο την rom στην external memοry (by default καποια παει και μου τα εγκαθιστα κατευθειαν στην εσωτερικη μνημη)...

2) ξερει κανεις καποιο προγραμμα (ή αν βγηκε τελικα καμια σωστη εκδοση) που να αυξανει τα quiqk links (οτι εχω δοκιμασει μου βαζει παραπανω εικονιδια (4χ4) αλλα τα τελευταια δεν δουλευουν (classic issue)

Κατ' αρχάς ευχαριστώ πολύ όλους γιά τις εφαρμογές και τη βοήθεια.

Στο πρόγραμμα PL toggle: Screen Rotation με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου αποδοχής κλήσης, που δίνεται κάτω-κάτω στο πρώτο post, ενώ είναι πολύ χρήσιμο παρουσιάζει το πρόβλημα στις εισερχόμενες κλήσεις δεν μπορούμε να απαντήσουμε με το κουμπι γιατί αντ' αυτού γυρίζει την οθόνη. Υπάρχει καμμιά λύση ή έτσι λειτουργεί σε όλους;

Kαι πάνω που ήμουν έτοιμος να μπώ στο club είδα αυτό, σημερινή δημοσίευση από http://www.gsmarena.com/tmobile_usa_gets_htc_hd2_with_576_mb_ram-news-1402.php

T-Mobile USA gets HTC HD2 with 576 MB RAM

It must have been annoying for the T-Mobile USA subscribers to have to wait three months longer than everybody else to get the HTC HD2. Well it seems their patience will be rewarded with an upgraded version of the device packing 576MB RAM and 1GB ROM. This definitely looks like a good spot for landing Windows Mobile 7 when it eventually becomes available.

And the good news doesn't end there. The T-Mobile USA will receive a 16GB microSD cards in their HTC HD2 retail boxes, instead of the 2GB available in the European/Asia packages.

The rest of the HD2 specs remain intact, but it doesn't change the fact T-Mobile will offer the most powerful HTC HD2 ever made. The rumored requirements for Windows Mobile 7 include 1GB ROM, so it might turn out that the T-Mobile's units will be the only ones to get the OS upgrade when available.

Με λίγα λόγια η Αμερική παίρνει 576 MB RAM (Ευρώπη 448 MB), 1024 MB ROM(Ευρώπη 512 ΜΒ), 16GB card (Eυρώπη 2GB) και σίγουρη αναβάθμιση σε Windows Mobile 7 εφόσον οι φήμες γιά απαιτήσεις 1GB ROM αποδειχτούν αληθινές.

Ένα σχόλιο από τα πιό παλιά και έμπειρα μέλη του forum θα ήταν πολύ χρήσιμο γιά όλους εμάς τους νεώτερους.

• Administrators
2) ξερει κανεις καποιο προγραμμα (ή αν βγηκε τελικα καμια σωστη εκδοση) που να αυξανει τα quiqk links (οτι εχω δοκιμασει μου βαζει παραπανω εικονιδια (4χ4) αλλα τα τελευταια δεν δουλευουν (classic issue)

Αυτά στο πρώτο post δουλεύουν κανονικά.

Τις τελευταιες ωρες εχει αναπτυχθει μια παραφιλολογια σχετικα με μια φημη,συμφωνα με την οποια ενας Κινεζος εδωσε εικονες απο μια Rom που εμφανιζει 576 ΜΒ μνημης στο HD2 του...Το περιεργο ειναι οτι η πληροφορια δοθηκε πριν κυκλοφορησουν τα νεα για την αμερικανικη εκδοση του HD2.Περισσοτερα στους Xda-developers.com..

Τι παραφιλολογία ρε παιδιά; Αφού υπάρχει στο επίσημο site της HTC Aμερικής.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3059007#post3059007

Εκτος αυτου: In Box Content 16GB MicroSD Card !

Ευρωπη:p

Αυτό είναι το τελευταίο.

Επίσης έχω περάσει το Cyberon Voice Speed Dial αλλά δεν βρήσκω πως θα πάω στην ρύθμιση για ενεργοποίηση με το bluetooth headset. Που το βλέπουμε αυτό; HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway\BTAGExtModule αλλάζουμε την τιμή σε \windows\BTAGExt.dll.

Χρειάζεσαι έναν registry editor, πχ PHM Registry Editor.

Modpic.gif

Εννοεις το 16 shortcuts for Manila 2.5??? Mα αυτο ειχα δοκιμασει και δουλευε ναι μεν μια χαρα αλλα δεν μπορουσα να διαγραψω/αλλαξω τα τελευταια εικονειδια (και η κυση στο XDA ειναι χειροκεινητη διαγραφη μεσω registry...).. Το λυσανε το προβλημα σε αυτην την εκδοση??

• Administrators
Έχω αναβαθμίσει το πρώτο post με cab που δουλεύει σωστά (υπάρχει και σχετική αναφορά κάτω από το cab). Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις άφοβα και αυτό με τα 20 shortcuts. Δουλεύει απροβλημάτιστα.

Modpic.gif

Kαι πάνω που ήμουν έτοιμος να μπώ στο club είδα αυτό, σημερινή δημοσίευση από http://www.gsmarena.com/tmobile_usa_gets_htc_hd2_with_576_mb_ram-news-1402.php

T-Mobile USA gets HTC HD2 with 576 MB RAM

It must have been annoying for the T-Mobile USA subscribers to have to wait three months longer than everybody else to get the HTC HD2. Well it seems their patience will be rewarded with an upgraded version of the device packing 576MB RAM and 1GB ROM. This definitely looks like a good spot for landing Windows Mobile 7 when it eventually becomes available.

And the good news doesn't end there. The T-Mobile USA will receive a 16GB microSD cards in their HTC HD2 retail boxes, instead of the 2GB available in the European/Asia packages.

The rest of the HD2 specs remain intact, but it doesn't change the fact T-Mobile will offer the most powerful HTC HD2 ever made. The rumored requirements for Windows Mobile 7 include 1GB ROM, so it might turn out that the T-Mobile's units will be the only ones to get the OS upgrade when available.

Με λίγα λόγια η Αμερική παίρνει 576 MB RAM (Ευρώπη 448 MB), 1024 MB ROM(Ευρώπη 512 ΜΒ), 16GB card (Eυρώπη 2GB) και σίγουρη αναβάθμιση σε Windows Mobile 7 εφόσον οι φήμες γιά απαιτήσεις 1GB ROM αποδειχτούν αληθινές.

Ένα σχόλιο από τα πιό παλιά και έμπειρα μέλη του forum θα ήταν πολύ χρήσιμο γιά όλους εμάς τους νεώτερους.

Κατα την ταπεινη μου αποψη, επιεικως απαραδεκτο...