Jump to content

boksic

Members
  • Δημοσιεύσεις

    233
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by boksic

  1. boksic

    Huawei Mate 20 Pro

    Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όσον αφορά τις ειδοποιήσεις σε συγκεκριμένη εφαρμογή. Όταν την κάνω εγκατάσταση μετά μου έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις αλλά μέρα από κάποιες ώρες σταματάνε να έρχονται. Αν όμως των κάνω απεγκατασταση και ξανά από την αρχή εγκατάσταση δουλεύουν πάλι για λίγο και συνέχεια το ίδιο έργο.
  2. [/color] Εννοώ να μπορώ να διακόπτω εγώ την σύνδεση τους και όταν θέλω και να επιτρέπω ξανά την σύνδεση τους όταν πάλι εγώ θελω. Επίσης θέλω να ξέρω που βρίσκονται όταν είναι online ή το ιστορικό της ημέρας. Εχω δώσει κωδικούς ρουτερ σε γείτονα υπό προϋποθέσεις για αυτό τον λόγο γίνεται αυτό
  3. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει τρόπος με τον οποίο να μπορώ να διαχειριστώ κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο router μου αλλά και που είναι συσδεδεμενη αυτή (fb, torrent, Mozilla κ.τ.λ) Thanks.
  4. Καλησπέρα σε όλους. Θέλω την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά μιας 43αρας. Νομίζω έχω καταλήξει σε samsung αλλά βλέπω ότι έχει αρκετά μοντέλα και δεν βγάζω άκρη. Το budget είναι 300-350€. Εχω μπερδευτεί και εκεί που δεν βγάζω άκρη είναι εάν αξίζει να έχει λογισμικό tizen ή όχι : https://www.skroutz.gr/c/12/television/m/28/Samsung.html?keyphrase=43%22&o=Samsung+43%22&price_max=400.001
  5. Παιδιά tempered glass s8+ ταιριάζει σε s9+? Γνωρίζει κάποιος?
  6. Καλησπέρα. Αν μπορεί να στείλε κάποιος κωδικό για s9+ θα ήμουν ευγνώμων. Thanks..
  7. Καλησπέρα στην παρέα. Ένας φίλος ψάχνει απεγνωσμένα για για κωδικό για άμεση αγορά. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Εγώ πάντως χάρη στον φίλο jar76 το τσαλακωσα.
  8. Καλησπέρα. Μήπως έχει κάποιος κωδικό από ΓΕΡΜΑΝΟ που δεν θα χρησιμοποιησει.?Αν ναι pm me please.
  9. Όλα είναι εναντίον μου. Σε εκείνο το σημείο έχει κολλημένη την ετικέτα με το barcode...
  10. Τρελάθηκα στο ψάξιμο..... Βρήκα αυτό και με φρέναρε το Pink gold
  11. Να το ανοίξω δηλαδή, γιατί δεν κρατιέμαι..... ???
  12. Μόλις παρέλαβα από κωτσοβολο (δεν το άνοιξα ακόμη) το Gold και μου είπαν ότι είναι ακριβώς το ίδιο με το mocha Brown, απλά διαφέρει το όνομα από κατάστημα σε κατάστημα. Αν γνωρίζετε σίγουρα πείτε μου ρε παιδιά μην το ανοίξω άδικα.
  13. Παιδιά γνωρίζετε αν υπάρχει κάπου το mocha Gold?
  14. [quote=manolis;7433009 [/color] Είχα το S8 μέχρι χθες, μη το σκέφτεσαι πάρε το mate pro χωρίς άλλη σκέψη, η κυρτή οθόνη δεν προσφέρει κάτι παρά μόνο πιο μικρο μέγεθος συσκευής. Από άποψη ομορφιάς και αίσθησης στο χέρι και μόνο σκέφτομαι το S8, ίσως άλλαζα γνώμη αν έβρισκα live το mate 10 pro
  15. Παιδία είμαι ανάμεσα στο mate 10 pro και στο samsung s8, κάποιος σαν χρήστης και των δύο εάν θα μπορούσε να με βοηθήσει γιατί είμαι πολύ ΜΠΕΡΔΕΜΈΝΟΣ. από το s8 με εντυπωσιάζει η κυρτή οθόνη το 10 pro δεν μπορεσα να το δω live. Plz help....
  16. Παλικαρια την βοηθεια σας!!! Κατι εκανα μεσα απο το Recovery στο wipe και μου τα εχει σβησει ΟΛΑ, μου γραφει οτι δεν υπαρχει os. το κινητο σταματαει στην αρχικη του οθονη(με το λογοτυπο της HTC). Τι να κανω???
  17. Το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι καταπληκτικο αλλα το θεμα ειναι οτι ο υπολογιστης δεν αναγνωριζει το κινητο σαν εξωτερικο σκληρο δισκο,ετσι ωστε να φαινεται μεσα στο προγραμμα για να τον σκαναρει, αλλα σαν εξωτερικη συσκευη η οποια δεν φαινεται μεσα στο προγραμμα.
  18. Παλικαρια, μετά από Hard reset που έκανα έχασα όλες φωτογραφίες μήπως ξέρει κανεις πως μπορώ να κάνω επαναφορά δεδομένων, δυσκολεύομαι να βρω κάποιο πρόγραμμα γιατί μετά την αναβάθμιση που εκανα στο κινητο μου μου το αναγνωρίζει σαν φορητή συσκευή και κάποια προγράμματα βλέπουν μόνο σκληρούς δίσκους.
  19. το ειχα κανει root αλλα μετα την αναβαθμιση που εκανα αρχισε να μου το εμφανιζει αυτο. _SOLVED_
  20. παλικαρια στο super su μου εμφανιζει οτι το su binary χρειαζεται αναβαθμιση αλλα δεν μου την κανει μηπως ξερει κανεις τι παιζει?
  21. Έκδοση Android έχω 4.0.3,αρα δεν θα ξανά χρειαστεί root σωστά?
  22. Παιδιά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει? Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν μετά πρέπει να ξανακάνω root
  23. Καμια ενημερωση παιδια, να κανω την αναβαθμιση ή μετα θα πρεπει να ξανακανω root?
  24. Καλησπερα σε ολους, εχω κανει ελεγχο για ενημερωσεις λογισμικου και μου εμφανιζει,Ενημερωση λογισμικου:3.19.401.101. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη το εχω κανει root αν εγκαταστησω τις ενημερωσεις,μετα θα πρεπει να ξανακανω την διαδικασια του root?
  25. Καμια βοηθεια ρε παιδια? το κινητο παραμενει σ αυτο μνμ και δεν ανοιγει.μονο σε bootloader μπαινει,ειναι σαν να μην εχει rom.
×
×
  • Create New...