Jump to content

vagelis1983

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vagelis1983

  1. παιδια ειχα περασει τη σκανδιναβικια jelly bean και τωρα θελω να κανω root ,αυτο θα το κανω μεσω odin η θα βαλω το αρχειο στη καρτα και μεσω recovery??
  2. παιδια εχω το εξης προβλημα ειχα το λεο με ομεγα ρομ wm πριν κανα χρονο μου εσπασε και το παρατησα το εφτιαξα πριν 1 μηνα και ειπα να το αναβαθμισω λιγακι και περασα σε wp 7.8 και εκει αρχιζει το προβλημα περαστηκε κανονικα αλλα το κιν εκλεινε μονο του συνεχεια και επρεπε να βγαλω τη μπαταρια για να ανοιξει ξανα ψαχτηκα λιγο και ειδα οτι τα wp δεχοντε ορισμενες καρτες λεω οκ τα ξωλωνω και παω android παιρναω τη cyanogen mod typhoon σε nand (και τα wp σε nand επισης) αλλα παλι το προβλημα παραμενει εχω ψαξει αλλα δε βρηκα τπτ μηπως η μπαταρια τα εφτυσε μετα απο 1 χρονο απραξιας και μου δημιουργει το προβλημα δε ξερω οποιος μπορει να βοηθησει ???
  3. γεια σας παιδια μια ερωτηση γιατι εχω προβλημα με το skype? παλια λειτουργουσε κανονικα τωρα δεv κανει συνδεση μηπως επειδη σταματησε η υποστηριξη στα wm?
  4. ποιo radio προτιματε για τις rom του energy?
  5. πας εδω HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila\IsShortcutEn able και αλλαζεις τη τιμη σε 0 μετα σβηνεις τα εικονιδια απο start menu κανεις reset και εισαι ετοιμος
  6. κανεις τις αλλαγες στη registry κ επισης σβινεις τα αρχεια απο το start menu κ μετα κανεις reset
  7. εγω εχω τη v16 ειναι πολη καλη σταθερη δε χρειαζεται να την αλλαξεις το προβληματακι με το sms ειναι το εξης οταν ερχεται μυνημα μερικες φορες(οχι παντα)ερχεται και ενα δευτερο κενο απο ανωνυμο αποστολεα αλλα πολυ σπανια το κανει που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι αιτια να αλλαξεις ρομ δε σου δημιουργει καποιο κολλημα δηλαδη,και ποιο πολυ αμα την εχεις στησει τη ρομ οπως θες ειναι βαρεμαρα παλι απο την αρχη για κατι που ειναι ιδιο στην ουσια αυτα.:)
  8. ελληνικα e book που μπορουμε να βρουμε?
  9. παιδια πως λεγεται το cabaki που αλλαζεις το wallpaper σε ολα τα tab?
  10. εβαλα σημερα τη miri v16 πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις πολυ κοντα σε official εμφανιση και πολυ σταθερη χωρις κανενα bug μεχρι τωρα. και μια ερωτηση ποιος task manager ειναι καλυτερος για 6.5.X?
  11. 1ο το δοκιμασα και αυτο δεν κανει θα κανω μια προσπαθεια το βραδυ για ενα clean install αλλιως γυρναω στη σιγουρη topix 2ο οχι δεν εχω περασει ουτε ενα
  12. μονο του dr mobile δεν εχω δοκιμασει ολα τα αλλα εχουν kapoio bug αα και επισης να πω εκανα και ενα hard reset μπας και αλλα τα ιδια. δλδ δε το εχει κανει σε κανενα αλλο? μηπως να ξανακανω κανα τασκ 29 παλι?
  13. μα αυτο εχω κ μου δημιουργει το προβλημα με τις μαυρες επαφες:wacko:
  14. αν μπορεις το λινκ γιατι εχω καταμπερδευτει
  15. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ScreenShot1.Jpeg δειτε τι μου κανει η energy δεν εμφανιζει τους παραληπτες και το κανει αυτο οταν παιρναω το ελληνικο πληκτρολογιο.
  16. επισης ενα αλλο προβλημα με την energy στα μυνηματα οταν βαζεις παραληπτη πατωντας το αρχικο γραμμα μου βγαζει τις επαφεσ αλλα ειναι μαυρα
  17. με την energy ποιο ελληνικο πληκτρολογιο χρησιμοποιουμε?
  18. για την energy rom ποιο spl ειναι καλο να βαλουμε?
  19. μετα την τοπιχ 1,5,2 με γνωμονα τη σταθεροτητα τι μου προτεινετε να βαλω αν υπαρχει βεβαια για τη βαρεθικα θελω να αλλαξω
  20. ρε παιδια απο τοτε που εχω περασει το cookies home tab 1.7.1 δε μπορω να ρυθμισω τη φωτεινοτητα της οθονης την εχει πατησει κανενας αλλος?
  21. παιδια γιατι μου γυρναει σε edge απο gprs ειναι φυσιολογικο αυτο?
  22. παιδια αυτο 2.10.50.08_2 το ραδιο δουλευει καλα με τοπιχ 1.5.2?
  23. παιδια ο οπερα 10 pinch and zoom δε κανει εε?
  24. παιδια εχω ενα προβληματακι συχνα οταν απανταω σε μια κληση ο ηχος ειναι γυρω στο 40% και συνεχεια το ανεβαζω για να ακουω (topix 1.5.2)
  25. λοιπον υπαρχει ενα προγραμματακι λεγεται sundisk rescue pro to οποιο κανει επαναφορα τα αρχεια απο τη καρτα δοκιμασε το.
×
×
  • Create New...