geonik21 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Όντως είναι ψιλοαπαράδεκτη η κάμερα του. Τόσο δύσκολο είναι την σήμερον ημέρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Όντως είναι ψιλοαπαράδεκτη η κάμερα του. Τόσο δύσκολο είναι την σήμερον ημέρα? Εγώ λέω καλό κάνουν στις τσέπες μας που δεν βάζουν καλή κάμερα. Επίσης συνήθως κάποιος που πέρνει τέτοιο κινητό δεν δίνει και τόσο μεγάλη σημασία στην κάμερα. Αφού επιτέλους έβαλαν 1GHz επεξεργαστή και έφυγαν από τους 528MHz ένα μεγάλο βήμα είναι :p. Επίσης έβαλαν και φλας και capacitive οθόνη και το έκαναν υπερσυσκευή. Και σκέψου ότι στην Ελλάδα θα βγει με τιμή κοντα στα 650-700Ε έτσι όπως είναι. Για σκέψου πόσο θα πήγεναι αν έβαζαν και καμιά κάμερα 12mp... Με απλά λόγια για να βάλουν καλή κάμερα σε μία τέτοια συσκευή έπρεπε ή να μειώσουν κάτι άλλο (πχ επεξεργαστή), βλακεία κατά τη γνώμη μου, ή να ανεβάσουν την τιμή... επίσης βλακεία. Αυτό πιστεύω εγώ δηλαδή... Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Για σκέψου πόσο θα πήγεναι αν έβαζαν και καμιά κάμερα 12mp... Χιλια δικια εχεις...Εδω το καινουριο SE το Satio,που δεν εχει ουτε το 10% των δυνατοτητων μιας WM συσκευης,επειδη εχει 12 mp καμερα,κοστιζει πανω απο 500 ευρω... Ακουσον ακουσον!!..Ενα απλο symbian τηλεφωνακι με καλη καμερα και μερικες "παιδικες" εφαρμογες...:blink: Ελεος...:dizzy: Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Εγώ λέω καλό κάνουν στις τσέπες μας που δεν βάζουν καλή κάμερα. Επίσης συνήθως κάποιος που πέρνει τέτοιο κινητό δεν δίνει και τόσο μεγάλη σημασία στην κάμερα. Αφού επιτέλους έβαλαν 1GHz επεξεργαστή και έφυγαν από τους 528MHz ένα μεγάλο βήμα είναι :p. Επίσης έβαλαν και φλας και capacitive οθόνη και το έκαναν υπερσυσκευή. Και σκέψου ότι στην Ελλάδα θα βγει με τιμή κοντα στα 650-700Ε έτσι όπως είναι. Για σκέψου πόσο θα πήγεναι αν έβαζαν και καμιά κάμερα 12mp... Με απλά λόγια για να βάλουν καλή κάμερα σε μία τέτοια συσκευή έπρεπε ή να μειώσουν κάτι άλλο (πχ επεξεργαστή), βλακεία κατά τη γνώμη μου, ή να ανεβάσουν την τιμή... επίσης βλακεία. Αυτό πιστεύω εγώ δηλαδή... Βασικά δεν λέω να βάλουν 12άρα κάμερα, απλά αυτή η 5άρα που βάλανε να τραβάει καλά για 5άρα. Αφού την βάλανε που την βάλανε. με αυτή την έννοια το λέω γιατί με το δείγμα που είδα λίγο ανακατεύτικα, λίγο φοβήθηκα...:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Βασικά δεν λέω να βάλουν 12άρα κάμερα, απλά αυτή η 5άρα που βάλανε να τραβάει καλά για 5άρα. Αφού την βάλανε που την βάλανε. με αυτή την έννοια το λέω γιατί με το δείγμα που είδα λίγο ανακατεύτικα, λίγο φοβήθηκα...:D:D Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ... Εγω προσωπικα θεωρω την υπαρξη καμερας στα κινητα,εντελως αχρηστη... Αλλα οπως λες "Αφου τη βαλανε που τη βαλανε",τουλαχιστον ας τραβαγε καλα..και οχι σαν 1.3ΜΡ..(Για να μη πω σαν 0.3ΜΡ)...:p Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p8denu Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 HTC HD2 vs iphone 3gs http://www.mobiletechworld.com/2009/11/09/htc-hd2-vs-iphone-3gs-video-comparison/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι, δεν έχω δει κάπου δείγματα ή συγκρίσεις φωτογραφιών του κινητού με κάποιο άλλο όπως συμβαίνει συνήθως με τα περισσότερα κινητά λίγο πριν κυκλοφορήσουν. Σίγουρα δεν πρόκειται για κάποιο φωτογραφικό κινητό ούτε περιμένω να είναι αυτό το δυνατό του σημείο αλλά όσο να ναι βάλανε 5mp και διπλά λεντάκια, να μην ξέρουμε πως πάει? Μου κάνει εντύπωση ότι δεν βλέπω τίποτα, έστω "προ-δείγμα" ρε παιδί μου. http://www.gsmarena.com/htc_hd2-review-415p3.php http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-hd2-part1.shtml Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 δεν θυμάμαι,ποιο πάνω η μάλλον στο προηγούμενο thread αναφέρθηκε μάλλον από γιαννη (athanaso77) ότι θα υπάρχει επιλογή να γυρνάμε σε ελληνικά απο αγγλικά η κάνω λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_pom Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Μου ήρθε και εμενα το mail απο expansys το αστείο της υπόθεσης είναι οτι το πρώι είχα πάρει τηλέφωνο και η υπάλληλος μου είπε οτι στην αποθήκη θα παραλάβουν στις 16 Νοεμβρίου... :D Επίσης πήρα και ενημέρωση απο UPS οτι ταξιδεύει απο Μαρσαλίες.... Παράθεση Live Streaming από Ζάκυνθο και Stigma FM 97.6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 δεν θυμάμαι,ποιο πάνω η μάλλον στο προηγούμενο thread αναφέρθηκε μάλλον από γιαννη (athanaso77) ότι θα υπάρχει επιλογή να γυρνάμε σε ελληνικά απο αγγλικά η κάνω λαθος ? Μόνο στις ελληνικές συσκευές (που θα έχουν ελληνικό μενού αποκλειστικά) η ACE Hellas βγάζει ένα patch που δίνει τη δυνατότητα και για αγγλικό μενού. ΥΓ1. Βασίλη, περιμένω ένα e-mail ή pm από εσένα. ΥΓ2. Χρόνια πολλά και με υγεία. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 απο ωρα σε ωρα θα αρχισουν να παραλαμβανουν οι πρωτοι τυχεροι οποτε αναμενουμε και εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Όσοι παραγγείλατε, το πήρατε από Expansys GR ή UK; Εγώ το παρήγγειλα σήμερα από UK, αλλά γράφει διαθεσιμότητα σε τρεις ημέρες. Εσάς τι διαθεσιμότητα σας έγραφε; Το δε GR γράφει σε 6 ημέρες! Πάντως από UK είναι ελάχιστα φθηνότερο (14-15 Ευρώ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Μου ήρθε και εμενα το mail απο expansys το αστείο της υπόθεσης είναι οτι το πρώι είχα πάρει τηλέφωνο και η υπάλληλος μου είπε οτι στην αποθήκη θα παραλάβουν στις 16 Νοεμβρίου... :D σωστα σου ειπαν. τα 400 κοματια φτανουν στις 16. τα 50 'προωρα' εξυπηρετησαν καποια pre-orders Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Location Date Local Time Description SPATA, GR 11/11/2009 9:40 A.M. ARRIVAL SCAN Οι Αθηναίοι μάλλον θα παραλάβουν σήμερα αφού έχουν φτάσει οι συσκευές από τις 10 παρά στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εμείς εδώ πάνω στη Σαλονίκη λογικά αύριο.:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Παιδιά, εγώ που θέλω το HTC HD2 μου να έχει Αγγλικό Μενού (Αγγλικά Windows δλδ.) αλλα να μπορώ και να γράφω (σαν άνθρωπος) και ελληνικά.. τί θα πρέπει να κάνω ?... Και απο πού θα πρέπει να το αγοράσω ?... Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Παιδιά, εγώ που θέλω το HTC HD2 μου να έχει Αγγλικό Μενού (Αγγλικά Windows δλδ.) αλλα να μπορώ και να γράφω (σαν άνθρωπος) και ελληνικά.. τί θα πρέπει να κάνω ?... Και απο πού θα πρέπει να το αγοράσω ?... Όποια συσκευή και να πάρεις θα βρεθεί τρόπος να γράφεις ελληνικά. Απλά χωρίς το default πληκτρολόγιο της HTC (μέχρι να βρεθεί τρόπος να κάνουμε και αυτό φαντάζομαι) για μη ελληνικές συσκευές. Εάν πάρεις ελληνική συσκευή θα έχεις σίγουρα πάντως αυτό που ζητάς με τα πληκτρολόγια της HTC. Όσοι παραγγείλατε, το πήρατε από Expansys GR ή UK; Εγώ το παρήγγειλα σήμερα από UK, αλλά γράφει διαθεσιμότητα σε τρεις ημέρες. Εσάς τι διαθεσιμότητα σας έγραφε; Το δε GR γράφει σε 6 ημέρες! Πάντως από UK είναι ελάχιστα φθηνότερο (14-15 Ευρώ). Πλέον το αγγλικό expansys σε κάνει redirect στο ελληνικό και αγοράζεις με τις ελληνικές τιμές υποχρεωτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ναι αλλα αν το πάρω απο Ελλάδα, δεν θα έχει Ελληνικό Μενού? ή δεν παίζει αυτό που λέω?.. Υπάρχουν ΚΑΙ ελληνικές συσκευές αλλά ΚΑΙ Αγγλικές στην Ελληνική Αγορά ?... Ευχαριστώ. Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 11, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ναι αλλα αν το πάρω απο Ελλάδα, δεν θα έχει Ελληνικό Μενού? ή δεν παίζει αυτό που λέω?.. Υπάρχουν ΚΑΙ ελληνικές συσκευές αλλά ΚΑΙ Αγγλικές στην Ελληνική Αγορά ?... Εάν το πάρεις από Ελλάδα θα έχεις ελληνικό μενού. Όμως, η ACE Hellas με δική της πρωτοβουλία βγάζει ένα patch με το οποίο έχεις τη δυνατότητα και για αγγλικό μενού στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εάν το πάρεις από Ελλάδα θα έχεις ελληνικό μενού. Όμως, η ACE Hellas με δική της πρωτοβουλία βγάζει ένα patch με το οποίο έχεις τη δυνατότητα και για αγγλικό μενού στη συσκευή σου. Ευχαριστώ πολύ, ήσουν κατατοπιστικότατος..!;) Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ειναι στα χερια μου!!!!!!!! :D:D Ειμαι στη δουλεια τωρα αλλα λιγο που το δουλεψα παει σφαιρα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Μεγειές!!! :D Φτιάξε μας τώρα! φωτό κτλ.. !!! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Location Date Local Time Description SPATA, GR 11/11/2009 9:40 A.M. ARRIVAL SCAN Οι Αθηναίοι μάλλον θα παραλάβουν σήμερα αφού έχουν φτάσει οι συσκευές από τις 10 παρά στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εμείς εδώ πάνω στη Σαλονίκη λογικά αύριο.:( Ειναι στα χερια μου!!!!!!!! :D:D Ειμαι στη δουλεια τωρα αλλα λιγο που το δουλεψα παει σφαιρα!! Oπως το είπα, μια ζωή αδικημένοι είμαστε εδώ πάνω.:lol::p:lol: Το ''πάει σφαίρα'' με καθυσήχασε πάντως... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Oπως το είπα, μια ζωή αδικημένοι είμαστε εδώ πάνω.:lol::p:lol: Το ''πάει σφαίρα'' με καθυσήχασε πάντως... μεχρι να το δω με τα ματια μου Οδυσσεα,θα ειμαι γεματος αμφιβολιες.... οσο για το "αδικημενοι" ,ασε φιλε, μακαρι να εισαστε μονο σε αυτα..γιατι η Σαλονικα ειναι 10 χρονια μπροστα απο την αθηνα σε ολα τα υπολοιπα ;) Ειναι στα χερια μου!!!!!!!! :D:D Ειμαι στη δουλεια τωρα αλλα λιγο που το δουλεψα παει σφαιρα!! αντε Βαγγεληηηηηηηηηη :lol: μαζεψου σπιτι γρηγορα!!!:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ειναι στα χερια μου!!!!!!!! :D:D Ειμαι στη δουλεια τωρα αλλα λιγο που το δουλεψα παει σφαιρα!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΒΑΓΓΕΛΗ!!:):D Κοιτα να φυγεις γρηγορα απ τη δουλεια γιατι εχεις αλλη δουλεια σπιτι!!! Και 1 λαο να περιμενει τις πρωτες εντυπωσεις οποοοτεεε....!!!:):lol::p Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εάν το πάρεις από Ελλάδα θα έχεις ελληνικό μενού. Όμως, η ACE Hellas με δική της πρωτοβουλία βγάζει ένα patch με το οποίο έχεις τη δυνατότητα και για αγγλικό μενού στη συσκευή σου. Οι συσκευές της ACE Hellas από που (θα κ πότε?) είναι διαθέσιμες, ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts