Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνησω 1000 φορες με τον φιλο Ζαχαρακη για το browsing του μηλου, καθοτι κατοχος και εγω και των 2..

Ομως θεωρω οτι ειναι αρρωστια να σερφαρεις σε 800x480 αναλυση και 4.3 inches...

Εκτος αυτου πραγματικα για wm ΠΕΤΑΕΙ το browsing, και το θεωρω πολυ πανω του απλα καλου και ανεκτου..

Καλό είναι να το καταλάβουν αυτό, όλοι εδω μέσα με τον opera του hd2 σερφάρεις ευχάριστα, πάρα πολύ ωραία και αν ο Opera 10 έστω η beta βάλει multitouch, θα γίνει ακόμα καλύτερο το browsing. Αλλά ο safari, safari

Παιδια επειδη οι επαφες ειναι κατι πολυ σημαντικο αν το χασω , απθηκευοντε σε καποιο φακελο στο κινητο ωστε να μπορουμε να τον αντιγραψουμε καπου για πιο πολυ ασφαλεια ???

Οι επαφες απο sim μπορουν να αντιγραφουν στο κινητο ???

Ευχαριστω και Καλα Χριστουγεννα !!!

pim backup

κανεις ρε παιδια?:(

πήγαινε στους διαξυφισμούς

Kill with Power !!!

Χρόνια Πολλά ,

Καλά Χριστούγεννα σε όλους !!!

Κατά τον συγχρονισμό με το outlook, βλέπω ότι στις επαφές οι κατηγορίες έχουν μέχρι 100 επαφές. Είναι κάποιο όριο το οποίο μπορεί να αλλαχθεί κάπως ; ή όχι

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

pim backup

Ευχαριστω πολυ για το pim backup.Πολυ χρησιμο !!!!

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδια αν μπορει να με βοηθησει καποιος ας το κανει, εχω παρει το hd2 πριν 10 μερες απο τη vodafone και τωρα βλεπω 2 πολυ μικρες ασπρες κουκιδες που πρεπει να ειναι μαλλον καμενα pixel μπωρω να κανω κατι για αυτο?

Παιδια αν μπορει να με βοηθησει καποιος ας το κανει, εχω παρει το hd2 πριν 10 μερες απο τη vodafone και τωρα βλεπω 2 πολυ μικρες ασπρες κουκιδες που πρεπει να ειναι μαλλον καμενα pixel μπωρω να κανω κατι για αυτο?

Πρωτον μπορεις να μην το γραφεις 2 φορες γιατι το ειδαμε την πρωτη. Φιλικα παντα :)

Και δευτερον. Δεν νομιζω οτι η εγγυηση καλυπτει 2 καμμενα πιξελς. Επικοινωνησε παντως με την ace hellas γιατι στην voda δεν νομιζω οτι μπορουν να σου πουν κατι..

Γεια σας κι από μένα παιδιά, νέο κάτοχο του HD2. Καταρχάς καλά χριστούγεννα , με υγεία και ευτυχία για όλους.

Να καταθέσω λοιπόν και εγώ τις εντυπώσεις μου. Ως πρώην κάτοχος IPAQ hx2790 με wm6.5 (να’ναι καλά οι XDA) προσαρμόστηκα κατευθείαν στο περιβάλον του Leo. Γι’αυτό το κινητό δεν νομιζώ να υπάρχει λέξη που να μπορεί να το περιγράψει μέχρι στιγμής...τέλειο?? άψογο?? Δεν νομίζω να αρκούν. Παρακολουθώ το thread από το πρώτο post και έχω διαβάσει το manual δις. Οπότε δεν έχω ερωτήσεις μέχρι στιγμής, με έχετε καλύψει επαρκώς, δύο μόνο, όχι σημαντικές, που θα τις αφήσω για το τέλος.

Τώρα για προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί σε μερικούς αυτό που έχω να τους πω και απο την πείρα που πάνω σε windows mobile…παιδιά πρώτον προσέχεται τι εφαρμογές περνάτε μέσα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες και μερικές αμφιβόλου ποιότητας. Και δεύτερον να ξέρετε πως 99% το πρόβλημα που έχετε σίγουρα το είχε κάποιος πριν απο σας και η λύση βρίσκεται σε κάποιο φόρουμ... ψάξτε, ψάξτε ψαξτε... και μετά θα τα λύνέται μόνοι σας από διαίσθηση.

Λοιπόν αυτά που παρατήρησα είναι πως το πρόβλημα με τα sms και τα μεγάλα κενά μεταξύ των λέξεων εγώ δεν το έχω. Γράφω κανονικότατα με το Finger Keyboard. Το κινητό δουλεύει άψογα (μονο μερικά κολλήματα και αυτό γιατί έχω περάσει μερικές μ*&^)ες εφαρμογές)

Να και οι ερωτήσεις... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δείχνει την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή και να το χειρίζομαι απο’ κεί?? Για λόγους ταχύτητας περισσότερο, το mouse δεν αντικαθηστάται δυστυχώς... άντε να δούμε και USB hosting σε PDA καποια στιγμή...

Επίσης Τ9 ελληνικό βρέθηκε τρόπος να έχουμε σε αγγλική ROM????

Σας ευχαρηστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια... και σ’αυτούς με τις απορείες και σ’αυτούς με τις λύσεις...

Καλά χριστούγεννα και πάλι... να’ στε καλά.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Η ace hellas νομιζω καλυπτε απο 1 πιξελ και πανω χωρις να ειμαι σιγουρος για ελληνικες συσκευες!

Παρεπιπτωντος το εχω σεταρι εδω και 3 μερες με το shell 3.5 οπως το ειχα στο TC09 και το ευχαριστιεμαι!

Μονο ο καιρος του sense μου αρεσει καλυτερα!

Αντε να βγει και καμια ρομ χωρις το sense να ελαφρυνει λιγακι το εργαλειο.

Βεβαια ψυχολογικο ειναι πιο πολυ καθως δεν υπαρχει προβλημα ουδεν στη λειτουργια του(ας οψετε και η απλετη RAM):)

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και απο μενα!:D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Να και οι ερωτήσεις... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου δείχνει την οθόνη του κινητού στον υπολογιστή και να το χειρίζομαι απο’ κεί?? Για λόγους ταχύτητας περισσότερο, το mouse δεν αντικαθηστάται δυστυχώς... άντε να δούμε και USB hosting σε PDA καποια στιγμή...

Καλά χριστούγεννα και πάλι... να’ στε καλά.

Δοκιμασε το my mobiler,το δουλεψα λιγο πιο παλια!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παρακολουθώ το thread από το πρώτο post

Επίσης Τ9 ελληνικό βρέθηκε τρόπος να έχουμε σε αγγλική ROM????

Για ρίξε μια ματιά στο πρώτο post. Θα βρεις σίγουρα την απάντηση σου ;)

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

χρόνια πολλά.

έχει γεμίσει η μνήμη του κινητού μου και θέλω όταν λαμβάνω κάτι με Bluetooth ή όταν τραβάω φωτογραφίες, να πηγαίνουν στην storage card και όχι στην μνήμη του κινητού μου. πώς το κάνω αυτό?

Θα διαγράψεις τα shortcuts HTC_ (με κάτω dash) από το Programs folder

Μετά θα πας HKLM\Security\Shell\StartInfo\Start και θα κάνεις copy από τα keys HTC_ (με κάτω dash) τα strings Icon στα ομώνυμα Keys HTC (χωρίς dash).

Μπορεί να χρειαστεί soft reset

Μπορει καποιος να εξηγησει πως γινετε αυτο; Δοκιμασα με rosco registry αλλα δεν το βρισκω.. Τι ακριβως πρεπει να κανω; Να αντιγραψω τα values; Αλλιως πως κανεις copy ολα τα string;

edit Χμμ κατι εκανα λαθος.. Tωρα δεν βγαζει διπλα icons αλλα δεν μου δειχνει και τα εικονιδια σωστα, δειχνει το ονομα του shortcut αλλα δεν εμφανιζετε το εικονιδιο σωστα.

Μπορει καποιος να μου πει τα defaults values για τα HTC People, HTC Calendar, HTC Music,HTC Footprints και HTC Twitter;

Ευχαριστω

Για ρίξε μια ματιά στο πρώτο post. Θα βρεις σίγουρα την απάντηση σου ;)

:worry: χμμ.... δεν το βρήσκω :blink: μα τόσο μπουμπούνας είμαι???

Εννοώ αυτό που καθώς γράφεις τη λέξη σου βγάζει τις προτεινόμενες από πάνω...

Thanks πάντως... θα το ξανά και ξανά κοιτάξω!!

Παιδια,δεν μπορω με τιποτα να βρω,που γραφουμε το "πληροφοριες κατοχου"?Και επισεις,η πασιετζα που ειχαν ολα τα win mobile μεχρι τωρα που εξεφανιστηκε?Αν ξερεις καποιος που μπορω να τη βρω,θα το εκτιμουσα!

Apple iPhone 14 Pro Max

• Administrators
χθέλω όταν λαμβάνω κάτι με Bluetooth ή όταν τραβάω φωτογραφίες, να πηγαίνουν στην storage card και όχι στην μνήμη του κινητού μου. πώς το κάνω αυτό?

Obex Inbox

Modpic.gif

Δοκιμασε το my mobiler,το δουλεψα λιγο πιο παλια!

Τέλειο... Σ' ευχαρηστώ πολύ!!!!!!!!!!!!:D:D:D

• Administrators
Και επισης,δεν μπορω με τιποτα να βρω,που γραφουμε το "πληροφοριες κατοχου"?

Στο πρώτο post υπάρχει ένα link με τίτλο *Leo Hints & Tips*. Εκεί θα βρεις την απάντηση σου.

Εναλλακτικά... Touch X show owner.cab

Modpic.gif

Γεια σας και παλι δεν θελω να καταντισω κουραστικος στο φορουμ σας .

Πρτωτη φορα σχολουμε τοσο με αγωρα κηνιτου γιατι προσπαθω να αγωρασω κατι καλο αυτην την φορα.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι για καπιον μη ψαγμενο με προγραματισμο κηνιτου με WM και γενικος smartphone ειναι δυσκολο να χηριστει μια τετοιου ειδους σηκευη γιατι το παραγγειλα χθες απο vodafone και εχω διαβασει τοσα εδω μεσα που οσο και να προσπαθω δεν βαζω ακρη πχ με ονομασιες προγραματων που δεν ξερω τι κανουν, ελληνικο rom αγγλικο rom malina(αν ο λεω σωστα)και αλλα πολα ,

Μηπως κανενας απο εδω κανει μαθηματα επι πληρωμη μπας και βγαλω καμια ακρη η αν εχω αποριες(που σιγουρα θα εχω)να ρωτησω εδω?(αλλα δεν θελω να καταντισω ο μλκ-σπαστικος του φορουμ σας η καλητερα να ακηρωσω την παραγγελια και να παω για κατι πιο απλο :wacko:

Δεν ηξερα παντος οτι ο προγραματησμος εχει πρωχωρησει τοσο πολυ στα κηνιτα αλλα μετα αφου μπηκα εδω τα ειδα ολα μαυρα λες και ζω σε αλο κοσμο η εχω μηνει τοσο πισω σε αυτον τον τομεα των κηνιτων :cry:

Παντος το κηνιτο το εχω ερωτευτη και θελω πολυ να το παρω αλλα ειναι σαν να περω μια 1000 μηχανη(να ειμαι κατοχος 50κκ παπιου) και να μην εχω το διπλομα και της γνωσεις να την οδηγισω ε?ετσι νομιζω πως ειναι.

• Administrators

Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο σου φαίνονται, πίστεψε με. Απλά ισχύει και εδώ το παλιό γνωστό ρητό «κάθε αρχή και δύσκολη». Επίσης σε καμία περίπτωση δεν χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού για να μπορέσεις να χειριστεί την συσκευή. Πλέον τα windows mobile είναι περισσότερο από ποτέ user friendly και προσιτά σε έναν μέσο χρήστη που ζητάει κάτι παραπάνω από ένα κινητό.

Τέλος, μην κάνεις το λάθος και δώσεις χρήματα στον οποιοδήποτε «γνώστη» να σου μάθει να χειρίζεσαι τη συσκευή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις να διαβάζεις εδώ αλλά και στα διάφορα link που δίνουμε κατά καιρούς και θα κατατοπιστείς αναλόγως. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα σου φαίνονται όλα όσα διαβάζεις εδώ μέσα πολύ οικεία. Απλά χρειάζεται λίγο διάβασμα και να είσαι σίγουρος πως ότι απορίες έχεις, το πιθανότερο είναι να έχει ήδη απαντηθεί εδώ μέσα.

Και για ότι χρειαστείς... Εδώ είμαστε.

Modpic.gif

φιλε μου και τα δυο εχουν την ιδια τιμη.;)

δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο!!το HD2 ειναι πολυ καλυτερο!!

ειναι πολυ απλα τα πραγματα και δεν υπαρχει καμια αμφιβολια για αυτο!!

θα παρεις το HD2 :)

κανεις ρε παιδια?:(

η παραπανω απαντηση ειναι ""κανεις "" για σενα??

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

zaharaki,απο οτι βλεπω εισαι και συ ολιγουπνος σαν και μενα!

αργα για υπνο,νωρις ξυπναμε!

φαινομενο προχωρημενης ηλικιας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

zaharaki,απο οτι βλεπω εισαι και συ ολιγουπνος σαν και μενα!

αργα για υπνο,νωρις ξυπναμε!

καλημερα και χρονια πολλα !!!:)

ειναι η ηλικια βλεπεις :lol: οσο γερναει ο ανθρωπος,κοιμαται λιγοτερο:lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!

Χμμμ, για να δουμε αν θα εχουμε κανενα νεο απο hspl σημερα, τωρα που υπαρχει ο χρονος για δοκιμες... :)

τί είναι αυτά τα 3 αρχεία? δεν εξηγεί τι κάνει το κάθε ένα. καμιά βοήθεια?

επίσης μου έχει γεμίσει η μνήμη του κινητού (storage). τί μπορώ να κάνω για να κάνω χώρο?