Jump to content

kmichail

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kmichail

  1. Απίστευτη, άψογη ούτε το παραμικρό πρόβλημα μέχρι στιγμής τουλάχιστον, 4η μέρα φουλ χρήση τα πάντα οκ, μάρκετ κ.λ.π.:) Όσο για ταχύτητα, πετάει ! Έβαλα το HTC Sync και συνεργάζεται άψογα με το Outlook 10.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Φλάσαρα το HTC μου, και έβαλα - κατέληξα μάλλον γιατί δοκίμασα και άλλες ρομ, στην DL.Desire.v5.21.51.18.cwm . Μόνο πρόβλημα ( μέχρι τώρα τουλάχιστον ) ότι δεν συνδέεται με το bluetooth μου. Το βλέπει μετά από ώρα αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί. Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ. Υ.Γ. Τα windows τελικά δεν μου λείπουν καθόλου !!! Με γειά μου το νέο κινητό !!!:) Ερώτηση : Υπάρχει τρόπος να τρέξω την Froyo που έχω ακόμη σε μια άλλη microSD;
  3. Φωνητική κλήση με ασύρματο ακουστικό. Νομίζω ότι είναι ΠΑΡΑ πολύ σημαντικό θέμα, δεδομένου του ότι το τηλέφωνο είναι εκτός από απίστευτο gadgetάκι, ΚΑΙ εργαλείο. ;) Το να οδηγεί κανείς και να θέλει να κάνει κλήση και δεί φωνητική, χωρίς να αποσπαστεί η προσοχή του από την οδήγηση είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ...:O Υπάρχει λοιπόν τρόπος ; και με τι συσκευούλα; Χίλια συγνώμη εαν έχει απαντηθεί πάντως ειλικρινά έχω τρελαθεί να ψάχνω αλλά ΚΑΙ να προσπαθώ χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ εκ βαθέων οποιον απαντήσει :) Να είστε όλοι καλά και Καλή Χρονιά σε Όλους !!! :)
  4. Ευχαριστώ φίλε μου, πράγματι το πρόγραμμα κάνει ότι ακριβώς περιέγραψα αλλά τελικά δεν έλυσα το "πρόβλημά" μου το οποίο είναι το εξής : Με το bluetoοth που έχω, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το voicedial. Το παρατεταμένο πάτημα στην εν λόγω συσκευή κάνει redial. Με ένα απλό πάτημα υποτίθεται ότι ενεργοποιεί το voicedial αλλά δεν.... Με το AE Button αντιστοίχησα με ένα κλικ ( όχι μόνο με παρατεταμένο ) του "πράσινου" button κλήσης το voicedial περιμένοντας να δουλέψει και στο bluetooth, αλλά δεν δούλεψε... :( Χίλια ευχαριστώ πάντως... :)
  5. Πως θα μπορούσα να εκχωρήσω συγκεκριμένα προγράμματα σε συγκεκριμένα κουμπιά; Το μόνο που μπορώ, είναι button 1 (hold ) , υπάρχει by default, ενώ δεν μπορώ να κάνω δεύτερη εκχώρηση. Έχω εγκαταστήσει Cyberon speed dial hold button & CyberonVoiceSpeedDial_1_2_b080227_0R3 Ευχαριστώ, εκ των προτέρων:) Κώστας.
  6. Χρόνια Πολλά , Καλά Χριστούγεννα σε όλους !!! Κατά τον συγχρονισμό με το outlook, βλέπω ότι στις επαφές οι κατηγορίες έχουν μέχρι 100 επαφές. Είναι κάποιο όριο το οποίο μπορεί να αλλαχθεί κάπως ; ή όχι Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)
  7. HTC Touch Diamond + Fujitsu Siemens N560 = HTC Touch Diamond HD2 .... κάπως έτσι το βλέπω και σκέφτομαι την αγορά του ώστε να έχω αντί δύο, μια συσκευή. Ερώτηση : Όταν η συσκευή αγοραστεί από το εξωτερικό, ( χωρίς την υποστήριξη της ACE Hellas ) τι γίνεται με εγγύηση και γενικά τι "πρόβλημα" μπορεί να έχει κάποιος ή έλλειψη; Ευχαριστώ.:)
  8. Δεν υπάρχει καμμιά ανάγκη να αλλαχτούν σε κεφαλαία. Κάνω συγχρονισμό με τον υπολογιστή ( outlook express ) χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά μια νέα επαφή που θα περάσει κανείς στο δρόμο θα είναι προφανώς στα κεφαλαία μια και μόνο τέτοια - δυστυχως - μπορείς να δώσεις στην συσκευή. Μετά τον συγχρονισμό όμως μπορείς να διορθώσεις την νέα επαφή στον υπολογιστή, και να την επιστρέψεις με συγχρονισμό στο κινητό γραμμένη σωστά. Επίσης με την αναζήτηση , το μπέρδεμα δυστυχώς , υπαρχει , εκτός αν αρχίζει η επαφή με ελληνικό γράμμα που δεν υπάρχει στο λατινικό αλφάβητο ( Γ, Δ,Θ,Λ,Ξ,Π,Σ,Φ,Ψ,Ω ) . ...:( :mad: :)
  9. Λίγο με χάλασε που δεν μπορώ να γράψω μικρά αλλά μόνο κεφαλαία,:( αλλά κατα τα άλλα καλά. Ο συγχρονισμός με το outlook express χωρίς πρόβλημα απλά θα ήθελα να γίνεται η ταξινόμηση στο τηλέφωνο με βάση το πεδίο επίθετο όχι με το όνομα. Αλήθεια γίνεται να αλλάξει αυτό; Ο player όντως δεν έχει ιδιαίτερη ένταση αλλά η ποιότητα είναι αξιοπρεπής ααα και όμορφα τα γραφικά. Πάντως είναι ( κακά τα ψέματα ) κ ό σ μ η μ α ! Όπως προειπώθηκε απλά το... ερωτεύεσαι :)
  10. Τελικά μετά από πολύ σκέψη κατέληξα και πήρα και εγώ το εν λόγω κινητό. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες σε ότι αφορά την αίσθηση στο χέρι, την εμφάνιση ( ζωντανά - άλλο φωτογραφίες ) , και όπως έχει προειπωθεί φυσικά την ποιότητα κατασκευής ... !!!:) Σε μερικές ώρες θα ασχοληθώ με την μεταφορά των επαφών από το προηγούμενό μου σε αυτό για την ακρίβεια από το outlook express γιατι το s700i είναι παρλθόν - καλά που είχα μπακάπ. Μου έφυγε από το τσαντάκι καθώς ταξίδευα με την μηχανή μου και πιθανότατα να έσπασε - δεν βρήκα τίποτα.:( Υπόλοιπες εντυπώσεις αργότερα :)
  11. Στο προηγούμενό μου ( V600 ) είχα ένα πρόγραμμα mobile phone tools αν θυμάμαι καλά μέσα από το οποίο έλεγχα μέσα από το pc το κάθε τί στο κινητό. Έκανα κλήσεις , έστελνα sms κλπ. Κάτι αντίστοιχο για το S700 υπάρχει; Ευχαριστώ, και Καλή Χρονιά σε Όλους !!!!!!!!!!!!!!!:) :) :)
  12. Μα πραγματικά.. φορητό φωτογραφικό άλμπουμ ( τεράααστια οθόνη και καταπληκτική ευκρίνεια ) mp3 player , ραδιόφωνο με μνήμες παιχνίδια στην οθονάρα.... εφαρμογές σημειώσεις - ηχογραφήσεις απίστευτα εύκολη και τέλεια επικοινωνία με τον υπολογιστή μνήμη memory stick duo ( εεε ναι δεν παίρνει μεγάλης χωρητικότητα ΟΚ ) mp3 για ήχους κλήσεις φωτογραφική μηχανή με αξιοπρεπεις επιδόσεις για απλές καθημερινές στιγμές 1.3 Mpixel πανέμορφο ( οκ, υποκειμενικό αυτό ) κλπ κλπ κλπ εεε βρήτε μου καλύτερο με όοοολα τα προηγούμενα και πάω αύριο να το πάρω........... :) :) :)
  13. Γεια χαρά σε όλους... συνδέω το τηλ. με τον υπολογιστή. Βλέπω όλους τους φακέλους και στην μνήμη και στο στικ, τις φωτογραφίες, τα Mp3 τα themes.... ρε παιδιά τα παιχνίδια και οι εφαρμογές ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ; :worry: που είναι τα παιχνίδια ; Ο Ε Ο ; που είναι οι εφαρμογές ; Ο Ε Ο ; ( φυσικά στο τηλέφωνο φαίνονται κανονικα σε φακέλους "παιχνίδια" και "εφαρμογές " αλλα στον υπολογιστή δεν φαίνονται.... ΗΕLP !!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΚΑΣΩ !!!!!! :( :mad: :X Ευχαριστώ προκαταβολικά :) :) :)
  14. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου... :)
  15. Χαιρετώ όλον τον κόσμο!!! Είμαι στα πρόθυρα αγοράς του εν λόγω κινητού, και πρίν να προβώ σε αυτήν θα ήθελα να δώ κάποια δείγματα φωτογραφιών. Άν μπορούσε κάποιος να ανεβάσει κάποια ή αν γνωρίζει κανείς κάποιο λίνκ θα ήμουν ευγνώμων. Να 'στε καλά , ευχαριστώ προκαταβολικά!!! :) Υ.Γ. Έχω τώρα το motorola V600 και μια casio 2 megapixel ψηφιακή - mp3 player πάντα μαζί μου και θα ήθελα τις δύο αυτές συσκευές να τις κάνω μιά. Δεν περιμένω βέβαια να είναι εφάμιλες οι φωτογραφίες του κινητού αλλά έστω κοντά ... γιαυτό και θα 'θελα να δώ για να συγκρίνω... :O
  16. Κάτι δεν πάει καλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ... Δες δείγματα που τράβηξα πριν από λίγο και πως διορθώνεται η κατάσταση "παίζοντας" με ρυθμίσεις συνθήκες φωτισμού και έκθεση... Υ.Γ.1 kostasmito kostasmito τι μου θυμίζει .... :rolleyes: Υ.Γ.2 Εεεχμμμ την ζελατίνα την έχεις βγάλει αλήθεια; :rolleyes: :blink: :wacko: Υ.Γ.3 με γειά το τηλεφωνάκι πόσα άλογα βγάζει; Υ.Γ.4 24 Απριλίου Σέρρες ;;;
  17. Πήρε σήμερα η γυναίκα μου το V525, και με έκπληξη διαπίστωσα ότι η απεικόνηση στην οθόνη του είναι όχι απλά ίδια αλλά καλύτερη... Για να βεβαιωθώ, έστειλα και στα δύο την ίδια φωτογραφία με την ίδια ανάλυση ( 170Χ204 ) και το αποτέλεσμα; Στο V525 πιο φωτεινή και τα χρώματα πιο ζωντανά πιο φυσικά . Στο V600 το άσπρο μπλεδίζει, επίσης λίγο κοντράστ θα ήταν καλό. Μια ιδέα μπορεί να πάρει κανείς με την συνημμένη φωτογραφία. :worry: Aριστερά είναι το V525 και δεξιά το V600! ΕΡΩΤΗΣΗ υπάρχει κάποια ρύθμιση κάποιος τρόπος να βελτιωθεί η εικόνα του V600; ( εκτός από την φωτεινότητα την οποία έχω βρει ) :( please HELP !!!! :wacko: :cry:
  18. Φίλε satsi, δυστυχώς δεν εμφανίζονται, έχω βρεί μόνο το ί, ό, ύ κάπου στο αγγλικό πληκτρολόγιο , τα στοιχεία του τηλεφώνου ( δεν ξέρω αν έχει σημασία ) είναι : flex SE6442AXXG10E2 Software TRIPLETS_G_OB.08.A5R DSP 62E1E000 πάντως ευχαριστώ για την απάντηση. :) ναι Ρυθμίσεις / Ρυθμίσεις κλήσεων / Επιλογή απάντησης / Απάντηση με άνοιγμα / ναί - όχι :cool: Υ.Γ. είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο :p
  19. Φίλε haki ευχαριστώ πολύ, και σου αφιερώνω ένα δείγμα φωτογραφίας του V600 ... :)
  20. Ερωτησούλα : τονισμένα φωνήεντα πώς δίνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ.1 Είναι ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !!! :) :rolleyes: :cool: Υ.Γ.2 Πολεμάω από χθές να πάρω από cosmote τις ρυθμίσει κωδικούς και τσπ τι χρειάζεται για mms αλλά ακόμα... πήρα τηλ. 4 φορές ακόμα μου τις στέλνουν... τελος πάντων εδώ περίμενα τόσους μήνες για το κινητάκι επίσης αύριο θα πάρω το omnius για τα bt.. ΕΙΔΩΜΕΝ.... :) να είστε όλοι καλά... :)
  21. Ηρθε και είναι Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Ο .... Άξιζε η αναμονή... :)
  22. Aντίστροφη μέτρηση... :happy: Έ - ε - έ - ρχεται... :p Το περιμένω μέρα σε μέρα ... :) Άντε να δούμε..... :rolleyes:
×
×
  • Create New...