eirhnh_k Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 εμ.... ίσως δεν το ξεκαθάρισα αρκετά καλά.... το export από το outlook έχει το πρόβλημα.... δεν "βγάζει" όλα τα πεδία (λείπουν δεύτερο email, δεύτερο κινητό κλπ κλπ) οπότε όπου και όπως και να τα βάλεις θα λείπουν..... garbage in garbage out.... νόμος.... :( Αν δεν βρεθεί τρόπος να μεταφερθούν κατευθείαν από το outlook οι επαφές, με ΟΛΑ τους τα πεδία.... τότε θα λείπουν..... Ο μόνος τρόπος που "βγαίνουν" ΟΛΑ τα πεδία (εκτός φωτογραφίας και ringtone) είναι export σε excel, αλλά αυτό δεν είναι ή τουλάχιστον δεν έχω βρει εγώ να είναι χρήσιμη μορφή για import με κάποιο τρόπο κάπου..... :worry: Θοδωρη το gmail το δοκιμασες; Τις ειχα σηκωσει απο την εποχη του hd2 στο gmail, κι εχτες παλι τις χρειαστηκα για να τις εισαγω στο βιβλιο επαφων του macbook και κατεβηκαν αυτουσιες. Με 2-3 mails, φωτο κλπ... EDIT: @staurakis: Απαντησα στο μηνυμα σου Θοδωρη, απλως επειδη κανει ενιοτε κολπα το δικτυο, τσεκαρε αν το ελαβες οποτε μπορεις! :) written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Επιπλέον στις επαφές του gmail μπορείς να αλλάξεις την ονομασία των επιμέρους αριθμών τηλεφώνων που είναι αποθηκευμένα σε μία επαφή, π.χ μπορείς να αλλάξεις από τηλ.σπιτιού σε όποια άλλη ονομασία βολεύει. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Επιπλέον στις επαφές του gmail μπορείς να αλλάξεις την ονομασία των επιμέρους αριθμών τηλεφώνων που είναι αποθηκευμένα σε μία επαφή, π.χ μπορείς να αλλάξεις από τηλ.σπιτιού σε όποια άλλη ονομασία βολεύει.νικολα ειναι ευκολο να μου πεις πως κανουμε backup τις επαφες στο gmail? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 νικολα ειναι ευκολο να μου πεις πως κανουμε backup τις επαφες στο gmail? Τι εννοείς: Πώς τις ανεβάζουμε; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ ΕΓΩ, μόνο με το Outlook κάνω backup σε επαφές (ΚΑΙ ημερολόγιο/εορτολόγιο)... ...και θα 'θελα κι εγώ να μάθω πως να κάνω backup στο Google mail - στη περίπτωση που σύντομα θα αλλάξω συσκευή και θα πάρω "Μήλο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Τι εννοείς: Πώς τις ανεβάζουμε;ναι πως τις ανεβαζουμε και πως τις ανακαλουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 (edited) http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138636&&hl=en Δυστυχώς, κατά το συγχρονισμό νομίζω ότι επηρεάζεται η κωδικοποίηση των καταχωρήσεων στα Ελληνικά, μόνο στο πεδίο των σημειώσεων (διευκρίνηση) των επαφών και η μόνη λύση είναι να γίνονται με Αγγλικούς χαρακτήρες ή οι καταχωρήσεις και οι μεταβολές των σημειώσεων (διευκρίνηση) των επαφών να γίνονται στο Gmail αποκλειστικά και όχι στο τηλέφωνο. Τα λοιπά πεδία των επαφών δεν επηρεάζονται. Edited November 12, 2011 by elti (διευκρίνηση) των επαφών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 ναι πως τις ανεβαζουμε και πως τις ανακαλουμε http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138636&&hl=en Δυστυχώς, κατά το συγχρονισμό νομίζω ότι επηρεάζεται η κωδικοποίηση των καταχωρήσεων στα Ελληνικά, μόνο στο πεδίο των σημειώσεων και η μόνη λύση είναι να γίνονται με Αγγλικούς χαρακτήρες ή οι καταχωρήσεις και οι μεταβολές των σημειώσεων να γίνονται στο Gmail αποκλειστικά και όχι στο τηλέφωνο. Να επισημάνω ότι όπως φαίνεται και στην εικόνα, δεν πρέπει να επιλεγεί ο συγχρονισμός των "Tasks", γιατί αν επιλεγεί δεν μπορεί να συγχρονίσει. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ ΕΓΩ, μόνο με το Outlook κάνω backup σε επαφές (ΚΑΙ ημερολόγιο/εορτολόγιο)... ...και θα 'θελα κι εγώ να μάθω πως να κάνω backup στο Google mail - στη περίπτωση που σύντομα θα αλλάξω συσκευή και θα πάρω "Μήλο". Αφου εσενα στο ειπα αναλυτικα. Τι δεν καταλαβες; :p Δε με προσεχεις οταν μιλαω; :p Να διευκρινισω, κατι που προχτες προσεξα, σε οποιον σκοπευει να παρει backup μεσω gmail, πως για καποιο λογο που αγνοω, οι επαφες δε διατηρουνται μονιμα στο "συννεφο" κι εσυ τις κατεβαζεις οποτε θες. Αυτο δεν εχω βρει πως επιλυνεται καθως εμενα λιγο καιρο μετα, εξαφανιζονται και κανω εκ νεου upload το .vcf (ή το csv) ωστε μετα να συγχρονισω με καποια συσκευη. Προσφατη αποδειξη, πασχιζα να συγχρονισω το macbook και στο πεδιο επαφες στο gmail, ηταν μονο οι διευθυνσεις mail που κατα καιρους εχω λαβει ή στειλει mail απο/σε αυτες. Σημειωση: εαν καποιος χρειαστει πιο "πρακτικο" και κατα βημα οδηγο, ο οποιος συμπεριλαμβανει και τις "κινησεις" στο gmail περιβαλλον, ή εαν επισης δε τα παει καλα με τ αγγλικα, μπορει να μου πει, και θα τον εχει στο mail του... Εχω κανει δικο μου οδηγο, κυριως για να βοηθηθω εγω που συνεχεια πειραζω τις συσκευες μου, τις κανω μανταρα, και απαιτουν εκ νεου στησιμο! :O Καλη σας μερα κυριοι... written on Tapatalk by my iPhone Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Κατ αρχάς Νικόλα τα tasks στο gmail αφορά στα Android με τις αντίστοιχες εφαρμογές και με αυτές συγχρονιζεις . @ elti αυτό με την κωδικοποίηση με έχει τρελάνει από την αρχή που συγχρονιζω με gmail και επηρεάζει αν παρατηρήσεις και την αντίστοιχη θέση στα appointments στο calendar ΜΟΝΟ στα wm 6.5 πάλι!!!! . Έχω κάνει και ερώτημα εδώ και ένα χρόνο στο Google help αλλά τίποτα. Ειρήνη αυτό που λες ότι εξαφανίζονται μετά από κάποιο διάστημα δεν το κατάλαβα. Όποτε συνδεεσαι με δίκτυο συγχρονιζει. Στο gmail σου τα βλέπεις όλα contracts, calendar, tasks, notes κάθε μέρα . Η ύπαρξη στο σύννεφο είναι μόνιμη και κάνουμε μια εξαγωγή για καλό και για κακό πότε πότε στο πισι.(εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς γιατί τώρα πίνω γκαιφε ) .Εγώ μάλιστα α έχω κάνει εισαγωγή στα hotmail & yahoomail μου και στο dropbox (υπερβολικός ε; !!! ). Μονο το Outlook επειδή δεν χωνεύω ** δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεύει * * δεν το έχω σε πρώτη ζήτηση παρότι έχω κάνει και κει εισαγωγή !!! unofficial HD2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Κατ αρχάς Νικόλα τα tasks στο gmail αφορά στα Android με τις αντίστοιχες εφαρμογές και με αυτές συγχρονιζεις . @ elti αυτό με την κωδικοποίηση με έχει τρελάνει από την αρχή που συγχρονιζω με gmail και επηρεάζει αν παρατηρήσεις και την αντίστοιχη θέση στα appointments στο calendar ΜΟΝΟ στα wm 6.5 πάλι!!!! . Έχω κάνει και ερώτημα εδώ και ένα χρόνο στο Google help αλλά τίποτα. Ειρήνη αυτό που λες ότι εξαφανίζονται μετά από κάποιο διάστημα δεν το κατάλαβα. Όποτε συνδεεσαι με δίκτυο συγχρονιζει. Στο gmail σου τα βλέπεις όλα contracts, calendar, tasks, notes κάθε μέρα . Η ύπαρξη στο σύννεφο είναι μόνιμη και κάνουμε μια εξαγωγή για καλό και για κακό πότε πότε στο πισι.(εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς γιατί τώρα πίνω γκαιφε ) .Εγώ μάλιστα α έχω κάνει εισαγωγή στα hotmail & yahoomail μου και στο dropbox (υπερβολικός ε; !!! ). Μονο το Outlook επειδή δεν χωνεύω ** δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεύει * * δεν το έχω σε πρώτη ζήτηση παρότι έχω κάνει και κει εισαγωγή !!! unofficial HD2 Εγω τα εχω κανει στο iCloud πλεον μιας κι εχω μονο iPhone ως συσκευες τωρα, καθως και στο outlook για Macintosh. Εννοω ομως με αυτο που ειπα, το εξης: κανω ενα backup απο το hd2 μου. Ωραια; Κανω upload στο "συννεφο" του gmail. Καιρο μετα, ισως και 5-6 μηνες, που το χρειαστηκα για να συγχρονισω το iPad μου και το iPhone μου, δεν υπηρχαν οι επαφες! :wacko: Ως επαφες, οριζε διευθυνσεις mail που ειχα στειλει ή λαβει σε/απο αυτες! Περναω επαφες με το outlook τελικα στο iPhone μου. Κανω εκ νεου backup σε vCard (vcf) απο το iPhone 4, και ξανακανω upload στο "συννεφο". Ε, το restore που εκανα για να περασω τις επαφες μου στο νεο μου macbook δεν ηταν απο το hd2 που νομιζα κι εγραψα μερικα post παραπανω. Εκεινες ειχαν εξαφανιστει μαγικα! Το restore ηταν απο ΔΕΥΤΕΡΟ backup που ειχα παρει απο το iPhone 4, οταν διαπιστωσα οτι χαθηκε το πρωτο του hd2. Ψαχνοντας λιγο στον ιστο, σε ξενα fora διαπιστωσα οτι και σε αλλους συνεβη να χαθουν οι επαφες απο το συννεφο του gmail με ανεξηγητο τροπο. Αυτο εννοουσα! Θεωρησα σωστο να το αναφερω εδω μεσα γιατι βλεπω κι αλλοι ενδιαφερονται για το gmail. Οποιος θελει παντως του αναφερω αναλυτικα τη διαδικασια! written on Tapatalk by my iPhone Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλημέρα σας! Λοιπόν ότι με πρόλαβε ο φίλος με το link για να κάνει κανείς sync επαφών μέσω του active sync στο gmail. Η σελίδα http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138636&&hl=en που δίνει οδηγίες είναι και ο ΜΟΝΟΣ τρόπος που μου δούλεψε. Και μάλιστα μεταφέρθηκαν από το wm6.5 HD2 ΟΛΕΣ οι επαφές με ΟΛΑ τα πεδία (συμπεριλαμβανομένης φωτογραφίας!!!!) και με ολόσωστα ελληνικούς χαρακτήρες! Επομένως ο μόνος για μένα και όσο το τεστάρισα τρόπος να μεταφερθούν χωρίς να τους λείπουν πράγματα απευθείας οι επαφές στο gmail (και από εκεί κατευθείαν σε ένα android) είναι αυτός. Τώρα, αν είναι οκ να είναι στο Cloud τέτοια δεδομένα ή όχι...είναι ένα θέμα αλλά οκ..... όχι τεχνικό.... Επίσης όπως λέει και η Ειρήνη, μέσα στο gmail υπάρχουν και οοοοολες οι άλλες επαφές που τυχόν είχαμε δεχτεί παλιότερα emails κλπ κλπ που πιθανώς να είναι κουκουρούκου... αλλά αυτό είναι θέμα gmail, android και πως γενικά έχουν αποφασίσει να συνενωνόσουν τα δύο πράγματα (gmail και android). :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Κατ αρχάς Νικόλα τα tasks στο gmail αφορά στα Android με τις αντίστοιχες εφαρμογές και με αυτές συγχρονιζεις . unofficial HD2 Έτσι είναι, αυτό που λέω εγώ και επειδή είχα παιδευτεί πολύ μέχρι να το κάνω να συγχρονίσει, το τονίζω εδώ ότι δεν συγχρονίζει με επιλεγμένα τα tasks . Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimirass Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Παιδιά σας ευχαριστώ. Το πρόβλημα ειναι ότι βρίσκομαι μακριά και αν χρειαστεί κάτι δεν θα μπορω να την βοηθήσω. Όπως είπα μόλις το παρελαβα απο το service με το πρόβλημα που περιγράφει ο Χρήστος. Μου άλλαξαν οθόνη και κάποια αλλα πράγματα. Φοβάμαι ότι δεν θα χρησιμοποιεί τα soft buttons και δεν ξέρω μήπως δεν δέχεται πλέον android. Ένα το μεταξύ λήγει η εγγύηση σε μερικούς μήνες και δεν θέλω να το ρισκαρω. By the way, πολυ εξυπηρετικό και γρηγορο το νέο service center για HTC. Έτσι κι αλλιώς έχει iPad, οπότε το HD2 το χρησιμοποιεί για τα βασικά, τα οποία γίνονται μια χαρά. Της έβαλα την V30 του Γιάννη και ειναι κομπλέ. Τελικα τι εγινε με την καινουργια οθονη παιρνει κανονικα τα android?αν τυχον τα δοκιμασες Edited November 13, 2011 by dimirass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Μιας και μιλάτε για συγχρονισμούς (που για εμένα είναι πολύ σημαντική λειτουργία, αλλά και πολύ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ιστορία...), ήθελα να μου επιτρέψετε ένα μικρό off topic και να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία για συγχρονισμό του android με το Windows Live ως Exchange server. "Παίζω" με διάφορες ROM, κυρίως SD, αλλά και με ένα ZTE Blade, που είχα μέχρι πρόσφατα. Ενώ, λοιπόν, το ημερολόγιο συγχρονίζεται τις περισσότερες φορές απροβλημάτιστα, οι επαφές (ενώ φαίνεται ότι συγχρονίζονται κανονικα), στην πραγματικότητα δεν μεταφέρεται καμμία επαφή στο τηλέφωνο. ...καμμία ιδέα για το τι φταίει κανείς;... Edited November 13, 2011 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Καλησπέρα σε όλους, Έχουν βγει Hot-Fixes ή άλλα "πακέτα" για την 3.14 WWE? Ψάχνοντας τόσο στο κεντρικό Ευρωπαϊκό όσο και στο Αγγλικό site δεν βρήκα κάτι. Έχουν αλλάξει εντελώς την σελίδα του support και πλέον φαίνεται μόνο η ROM και κανένα άλλο "πακέτο".Ψάχνοντας στο ελληνικό site της HTC βρήκα 2 "νέα πακέτα" μετά το release της ROM. 1 για την ώρα και 1 για το Peep. Υπάρχει κάποιο άλλο εκτός από αυτά. Και αν ναι, που μπορούμε να βρούμε τις εκδόσεις του για WWE ROM αφού πλέον δεν υπάρχουν στο επίσημο site της HTC. Και κάτι τελευταίο. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ τον ήχο που ακούγεται όταν πρωτοανοίγουμε το κινητό (Στην άσπρη οθόνη με το πράσινο λογότυπο της HTC)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited November 13, 2011 by htc_oriented Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Υπάρχει κάποιο άλλο εκτός από αυτά. Και αν ναι, που μπορούμε να βρούμε τις εκδόσεις του για WWE ROM αφού πλέον δεν υπάρχουν στο επίσημο site της HTC. Εδώ είναι όλα... http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Εδώ είναι όλα... http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all Καλησπέρα Γιάννη και ευχαριστώ για την απάντηση. Το συγκεκριμένο URL το έχω δει και εγώ. Από αυτό πήρα το έναυσμα και έκανα την ερώτηση.Αλλά εκεί υποθέτω πως αναφέρει ότι αφορά τις Ελληνικές ROM. Σωστά? Ή τα hot-fixes που είναι σε αυτό το URL μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα εγκαταστήσεις σε οποιαδήποτε ROM? Και κάτι ακόμα. Μπορούμε να δούμε αν σε ένα HD2 με 3.14 ROM είναι εγκατεστημένα τα συγκεκριμένα hot-fixes και πού φαίνεται αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Παίδες, η "T-Mobile_HD2_MR_Software_3.14.531.1.exe" είναι η τελευταία "μαμίσια" (εργοστασιακή/επίσημη) ρομ που έχει βγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Απ οσο γνωριζω ναι, η 3.14 ηταν η τελευταια wm official rom. written on Tapatalk by my iPhone Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Απ οσο γνωριζω ναι, η 3.14 ηταν η τελευταια wm official rom. written on Tapatalk by my iPhone Ευχαριστώ, Ειρηνάκι. Μάλλον την θέλει αυτή (την επίσημη) ένας στο Leo (για να δούμε αν θα το πάρει, τελικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Αντε Ανδρεα με το καλο να το πουλησεις! :) written on Tapatalk by my iPhone Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Και κάτι τελευταίο. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ τον ήχο που ακούγεται όταν πρωτοανοίγουμε το κινητό (Στην άσπρη οθόνη με το πράσινο λογότυπο της HTC)? Δοκίμασε αυτό : DisableHTCBootupSound.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) θελω να κανω ενα σχολιο για το καινουργιο servise της arvato .πηγα το κινητο την παρασκευη με προβλημα στα hardwere κουμπια (εντος εγγυησης)και το παρελαβα σημερα καθ ολα αψογο.ενα μπραβο και παλι ,αψογοι και γρηγοροι. Edited November 15, 2011 by sisferas_sax Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 θελω να κανω ενα σχολιο για το καινουργιο servise της arvato .πηγα το κινητο την παρασκευη με προβλημα στα hardwere κουμπια και το παρελαβα σημερα καθ ολα αψογο.ενα μπραβο και παλι ,αψογοι και γρηγοροι. Ισχυει! Πολυ καλη αντιμετωπιση, ακριβεις στις προβλεψεις τους, και προσεγμενο service. Τους ηξερα λογω iPhone οταν αλλαξα μπαταρια στο 3gs μου, αλλα τωρα που αναλαβαν και την HTC, τελεια! Μου αλλαξαν το led πριν πουλησω το hd2, δωρεαν! :) Καμια σχεση με την ACE... written on Tapatalk by my iPhone Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts