Jump to content

htc_oriented

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by htc_oriented

  1. Γιώργο ευχαριστώ για την απάντηση. Όμως δεν έχω navigation software στο HD2 και όλες οι φωτογραφίες είναι αποθηκευμένες στην κάρτα.
  2. Καλησπέρα σε όλους, Τις τελευταίες μέρες η Storage Memory του HD2 έχει γεμίσει. Δεν μιλάω για την Storage Card αλλά για την εσωτερική Storage Memory (Συνολικό Μέγεθος 176.49 mb, για να καταλάβετε για ποιά μιλάω). Πώς μπορώ να την "καθαρίσω", και αν μπορώ, ποιούς φακέλους πρέπει να "καθαρίσω"? Τί μπορεί να φταίει που γέμισε? Και ποιά είναι τα φυσιολογικά επίπεδα μνήμης χωρίς το κινητό να "κάνει" κάτι το ιδιαίτερο? Τα περισσότερα από τα προγράμματά μου είναι εγκατεστημένα στην κάρτα και όχι στην μνήμη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
  3. Καλησπέρα σε όλους, Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το ακόλουθο πρόβλημα ("φοράω" την 3.14 WWE). Κάθε φορά που τραβάω μια φωτογραφία το τηλέφωνο κολλάει και πρέπει να κάνω soft-reset για να ξεκολλήσει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Αν είναι κάποιο γνωστό bug ή κάτι άλλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
  4. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση (έστω και καθυστερημένα). Απλά να σε ενημερώσω πως κλικάροντας στο συγκεκριμένο link και πηγαίνοντας να κατεβάσω το cab, μου βγάζει το μήνυμα "Page not Found". Με απλά λόγια "η σελίδα και το cab δεν είναι πια εκεί" :lol: Αν υπάρχει κάποιο άλλο link ή κάποιος άλλος browser που να μπορεί να παίζει flash και να μπορεί να εγκατασταθεί στο HD2, ευπρόσδεκτος.
  5. Καλησπέρα σε όλους, Έχει κάποιος "εύκαιρη" την τελευταία stable version του Opera με flash? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλησπέρα σε όλους, Πρέπει και εγώ να αναγνωρίσω την ταχύτητα αλλά και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών στο service της Arvato. Το παρέδωσα την μία ημέρα με παράκληση να το παραλάβω όσο πιο σύντομα γίνεται λόγω υποχρεώσεων (επείγον) και την επόμενη μέρα το είχα. Πραγματικά ταχύτατοι. Να σημειώσω πως όπως το παρέδωσα έτσι και το πήρα (εννοώ ότι ήταν πολυ προσεχτικοί κατά την διαδικασία του service). Το αναφέρω επειδή είμαι πολύ προσεχτικός με την κατάσταση του κινητού σχετικά με το να μην γρατσουνισθεί (σε σημείο "παραξενιάς"). Μου έκαναν και αναβάθμιση στην τελευταία WWE ROM (3.14) παρόλο που δεν το είχα ζητήσει (κάτι που εγώ δεν είχα αξιωθεί να κάνω τόσο καιρό). Να σημειώσω πως το κινητό μου δεν είναι Ελληνικό (είναι από UK). Η ACE Hellas αναλάμβανε μόνο το hardware κομμάτι σε περίπτωση που το κινητό δεν ήταν Ελληνικό και δεν αναλάμβανε κάτι σχετικό με το software. Και κάτι "κουλό" που παρατήρησα μετά την αναβάθμιση. Είχα την 1.48 WWE και πήγα στην 3.14 WWE. Το κινητό το έχω από το Μάρτιο του 2010. Τους τελευταίους 2-3 μήνες δεν "άκουγαν" καλά τα hardware buttons και το κινητό "έτρωγε" την μπαταρία σαν τρελό. Πίστευα λοιπόν πως καταρχήν θα ήθελα αλλαγή σε επίπεδο hardware και θα έπρεπε να πάρω και νέα μπαταρία. Παραδόξως όταν μου παρέδωσαν το κινητό με την νέα 3.14 WWE ROM τα πλήκτρα "άκουγαν" μια χαρά (δεν έγινε αλλαγή τους). Και η μπαταρία πλέον είναι μια χαρά. Γίνεται τελικά με την αλλαγή και μόνο της ROM να συμβούν τα παραπάνω? Και καλά για την μπαταρία, το καταλαβαίνω. Εκείνο που με παραξένεψε είναι τα hardware buttons. Δεν το περιμένα.
  7. Καλησπέρα Γιάννη και ευχαριστώ για την απάντηση. Το συγκεκριμένο URL το έχω δει και εγώ. Από αυτό πήρα το έναυσμα και έκανα την ερώτηση.Αλλά εκεί υποθέτω πως αναφέρει ότι αφορά τις Ελληνικές ROM. Σωστά? Ή τα hot-fixes που είναι σε αυτό το URL μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα εγκαταστήσεις σε οποιαδήποτε ROM? Και κάτι ακόμα. Μπορούμε να δούμε αν σε ένα HD2 με 3.14 ROM είναι εγκατεστημένα τα συγκεκριμένα hot-fixes και πού φαίνεται αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.
  8. Καλησπέρα σε όλους, Έχουν βγει Hot-Fixes ή άλλα "πακέτα" για την 3.14 WWE? Ψάχνοντας τόσο στο κεντρικό Ευρωπαϊκό όσο και στο Αγγλικό site δεν βρήκα κάτι. Έχουν αλλάξει εντελώς την σελίδα του support και πλέον φαίνεται μόνο η ROM και κανένα άλλο "πακέτο".Ψάχνοντας στο ελληνικό site της HTC βρήκα 2 "νέα πακέτα" μετά το release της ROM. 1 για την ώρα και 1 για το Peep. Υπάρχει κάποιο άλλο εκτός από αυτά. Και αν ναι, που μπορούμε να βρούμε τις εκδόσεις του για WWE ROM αφού πλέον δεν υπάρχουν στο επίσημο site της HTC. Και κάτι τελευταίο. Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ τον ήχο που ακούγεται όταν πρωτοανοίγουμε το κινητό (Στην άσπρη οθόνη με το πράσινο λογότυπο της HTC)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Καλησπέρα σε όλους, Είχα για 22 μήνες περασμένη την 1.48 WWE στο κινητό μου (αυτή που είχε δηλαδή όταν το αγόρασα). Σήμερα "αξιώθηκα" και πέρασα την 3.14 WWE. Μου έχει κάνει εντύπωση κάτι. Δεν μπορώ να δω τις επαφές της SIM και μόνο αυτές. Τι εννοώ? Αν πάμε από την Κεντρική Οθόνη και επιλέξουμε Phone>All People>Menu>View>SIM, λογικά θα έπρεπε να βλέπω μόνο τις επαφές που είναι αποθηκευμένες στην SIM (και μόνο αυτές γιατί το τηλέφωνο προέρχεται από αναβάθμιση και ακόμα δεν έχω κάνει restore από το backup τα contacts). Παραδόξως δεν μου τις δείχνει. Ακολουθώντας το ίδιο path, δηλαδή Phone>All People>Menu>SIM Manager βλέπω κανονικά τις επαφές στον SIM Manager. Έχετε καμμιά ιδέα για το τί συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  10. Καλησπέρα σε όλους, Λόγω άμεσου και εσπευσμένου ταξιδιού στο εξωτερικό, θα ήθελα κάποιες άμεσες πληροφορίες σχετικά με IGO και Destinator. Παρακαλώ όποιος έχει την διάθεση και την γνώση, να μου στείλει ένα email στο zpro_athens@yahoo.com Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τις απαντήσεις τους.
  11. Καλησπέρα σε όλους, Υπάρχει κάποιο "αξιόλογο" και με λογικές τιμές μαγαζί για να πάω το HD μου για αλλαγή οθόνης και digitizer. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.
  12. Καλησπέρα σε όλους, Θα βάλω το ίδιο ερώτημα και στο forum του HD, αλλά είπα να το βάλω και εδώ μιας και οι περισσότεροι από εμάς το είχαμε σαν συσκευή πριν από το HD2. Υπάρχει κάποιο "αξιόλογο" και με λογικές τιμές μαγαζί για να πάω το HD μου για αλλαγή οθόνης και digitizer. Για να μην "γεμίζουμε" το forum με off-topic, pm me. (Sorry για το off-topic). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις.
  13. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, Η μπαταρία που αναφέρεις είναι για το αμερικάνικο HD2 (TMobile US). Εγώ έχω το ευρωπαϊκό και δεν ξέρω αν θα ταιριάζει. Ρώτησα για την Mugen γιατί έχω ακούσει ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.
  14. Καλημέρα σε όλους, Έχει "φορέσει" κανείς την συγκεκριμένη μπαταρία? http://www.mugen-power-batteries.com/htc/htc-hd2-t8585/mugen-power-htc-hd2-t8585-1500mah-extended-replacement-battery.html Αν ναι, εντυπώσεις σε σχέση με την "μαμά HTC"? Χρειάζεται και άλλο καπάκι ή ταιριάζει απόλυτα? (Αν και αναφέρει ότι δεν χρειάζεται στην περιγραφή, ρωτάω καλού-κακού γιατί πολλά συμβαίνουν). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  15. Καλησπέρα σε όλους, Μήπως ξέρει κάποιος ποιά GSM δίκτυα πρέπει να υποστηρίζει ένα τηλέφωνο για να μπορεί να δεχτεί sim cards της Vodafone Αγγλίας (αγγλικό νούμερο)? Ρωτάω γιατί πρόσφατα αγόρασα 2 "pay as you go" cards (το αντίστοιχο καρτοκινητό της Vodafone Αγγλίας) και θέλω να βάλω την 1 sim σε μια παλιά συσκευή που έχω. Απλά αυτό που με αγχώνει είναι το αν θα μπορεί να "παίζει" σωστά η κάρτα sim και αν θα την υποστηρίζει η συσκευή. Είναι απαραίτητο το να λειτουργεί σωστά η κάρτα και να δέχομαι τηλέφωνα γιατί την πήρα για επαγγελματικούς λόγους. Ρωτάω γιατί αν δεν την υποστηρίζει η συγκεκριμένη συσκευή με ενδιαφέρει να πάρω μια καινούργια και φθηνή συσκευή που να υποστηρίζει τις Αγγλικές sim cards. Σημείωση: Το τηλέφωνο στο οποίο αναφέρομαι είναι το Samsung i530 (Το έχω αχρησιμοποίητο εδώ και χρόνια στο κουτί του (και ολοκαίνουργιο)). Με αυτό θέλω να δω αν παίζουν οι Αγγλικές sims. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  16. Καλησπέρα Γιάννη, Ευχαριστώ για την υπόδειξη του σωστού μέρους για να γράψω το ερώτημά μου, αλλά εν γένει με απασχολεί το αν τα GSM δίκτυα με τα οποία είναι συμβατές οι Αγγλικές sims είναι παρόμοια ή τα ίδια με τα δίκτυα εδώ στην Ελλάδα (Το HD2 λογικά και δεν έχει θέμα γιατι είναι quad band και υποστηρίζει τα πάντα και έτσι δεν έχει πρόβλημα με το αν η κάρτα είναι συμβατή με κάποια μόνο από αυτά). Με ενδιαφέρει να το ξέρω σαν πληροφορία και σε μια ενδεχόμενη χρησιμοποίηση ή αγορα άλλου τηλεφώνου εκτός από του samsung i530 που ανέφερα. Ευχαριστώ. ('Οποιος γνωρίζει απαντάει).
  17. Αγαπητέ Γιάννη (athanaso77), Δεν μίλησα για το HD2. Ξέρω ότι παίζει κανονικά τις Αγγλικές sim. Μίλησα για ένα παλιό τηλέφωνο που έχω αχρησιμοποίητο εδώ και χρόνια στο κουτί του (και ολοκαίνουργιο), το Samsung i530. Ήταν το VIP τηλέφωνο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Δεν βγήκε ποτέ σε παραγωγή σαν εμπορικό μοντέλο, απλά διατέθηκαν κάποια κομμάτια στην Ολυμπιάδα και μετά βγήκε σαν εμπορικό μοντέλο ο αντικαταστάτης του. Με αυτό θέλω να δω αν παίζουν οι Αγγλικές sim. Βασικά με ενδιαφέρει να μάθω και γενικότερα ποιά δίκτυα πρέπει να υποστηρίζει ένα τηλέφωνο για να μπορεί να "δεχτεί" και Αγγλικές Sim. Ευχαριστώ.
  18. Καλησπέρα σε όλους, Μήπως ξέρει κάποιος ποιά δίκτυα πρέπει να υποστηρίζει ένα τηλέφωνο για να μπορεί να δεχτεί sim card της Vodafone Αγγλίας? Ρωτάω γιατί πρόσφατα αγόρασα 2 "pay as you go" cards (το αντίστοιχο καρτοκινητό της Vodafone Αγγλίας) και θέλω να βάλω την 1 sim σε μια παλιά συσκευή που έχω. Απλά αυτό που με αγχώνει είναι το αν θα μπορεί να "παίζει" σωστά η κάρτα sim και αν θα την υποστηρίζει η συσκευή. Είναι απαραίτητο το να λειτουργεί σωστά η κάρτα και να δέχομαι τηλέφωνα γιατί την πήρα για επαγγελματικούς λόγους. Ρωτάω γιατί αν δεν την υποστηρίζει η συγκεκριμένη συσκευή με ενδιαφέρει να πάρω μια καινούργια και φθηνή συσκευή που να υποστηρίζει τις Αγγλικές sim cards. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  19. Έχει παίξει κανείς με κάποιο από τα παρακάτω που είναι διαθέσιμα στο Γερμανό? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=52413&selectedCategoryId=485 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=53793&selectedCategoryId=485 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=52452&selectedCategoryId=485
  20. Καλησπέρα σε όλους, Η γκαντεμιά συνεχίζεται απ' ότι φαίνεται. Σήμερα το πρωί σταμάτησε να λειτουργεί και το bluetooth (itech clip naro 601-triple point connection). Είναι μέσα στην εγγύηση αλλά ο Γερμανός έχει σταματήσει πλέον να φέρνει itech και πρέπει να το αλλάξω με κάτι άλλο. Έχω και ταξίδι σύντομα και πρέπει να πάρω bluetooth άμεσα. Ποιό συστήνετε που να είναι απροβλημάτιστο, να παίζει άψογα με το HD2, να έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου και το κόστος του να είναι γύρω στα 50 ευρώ που έκανε και το itech? Και ποιό ακριβό να είναι δεν με ενοχλεί, αλλά αν βρεθεί κάτι ανάλογο σε τιμή ακόμα καλύτερα. Αν μπορεί να συνδέεται και με παραπάνω από ένα κινητά όπως έκανε και το itech (3 στο σύνολο), ακόμα καλύτερα (Βασικά με ενδιαφέρει το να το κάνει αυτό). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  21. Καλησπέρα, Επειδή έβαλα τις ίδιες ερωτήσεις και στο forum του HD αλλά δεν απάντησε κανείς, τις βάζω και εδώ μήπως κάποιος γνωρίζει. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Παράλληλα με το HD2 έχω και ένα HD (Blackstone) στο οποίο μου έχει σπάσει η οθόνη. Θέλω να το πάω για επισκευή αλλά πρώτα θέλω να το κάνω hard-reset. Υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα στην οθόνη? Γίνεται με κάποιον συνδυασμό κουμπιών? Όποιος έχει σε ηλεκτρονική μορφή το manual, ας το στείλει ή ας μου δώσει κάποιο link. Αν ξέρετε και κανένα αξιόλογο μαγαζί για επισκευή, θα ήμουν ευγνώμων. Οι τιμές για αλλαγή οθόνης που κυμαίνονται περίπου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  22. Καλησπέρα, Παράλληλα με το HD2 έχω και ένα HD στο οποίο μου έχει σπάσει η οθόνη. Θέλω να το πάω για επισκευή αλλά πρώτα θέλω να το κάνω hard-reset. Υπάρχει κάποιος τρόπος γιατί δεν μπορώ να διακρίνω τίποτα στην οθόνη? Γίνεται με κάποιον συνδυασμό κουμπιών? Όποιος έχει και σε ηλεκτρονική μορφή το manual, ας το στείλει ή ας μου δώσει κάποιο link. Αν ξέρετε και κανένα αξιόλογο μαγαζί για επισκευή, θα ήμουν ευγνώμων. Οι τιμές για αλλαγή οθόνης που κυμαίνονται περίπου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  23. Καλημέρα σε όλους, Γιάννη (athanaso77), aimilie και όποιος άλλος θέλει να απαντήσει, Την συγκεκριμένη θήκη σε ποιό χρώμα την έχετε πάρει? Μαύρο ή Γκρί ?Εμένα στις photos μου φαίνεται περισσότερο σαν διαφανές μαύρο αυτό το γκρι. Ποιό χρώμα ταιριάζει περισσότερο?Πόσες μέρες κάνει περίπου η παραγγελία από netimes με κανονικό ταχυδρομείο και πόσες με express? Πόσο κοστίζει με το express? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  24. Ευχαριστώ και τους 2 για τις πληροφορίες. Παιδιά, εχώ ήδη κοιτάξει και στα 2 sites. Αλλά οι θήκες δεν καλύπτουν "ολοκληρωτικά" το κινητό. Το μόνο που βρήκα και καλύπτει τις προϋποθέσεις που θέλω, είναι το παρακάτω. Απλα μου φαίνεται "χάλια" ποιοτικά. http://www.netimes.com/shop/vertical-leather-case-for-htc-hd2-nokia-e61-universal-p-2409.html?cPath=80_731 Πείτε και εσείς τη γνώμη σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  25. Καλησπέρα σε όλους, Εδώ και λίγες μέρες ψάχνω για μια "σκληρή" δερμάτινη θήκη ζώνης για το HD2. Έχω την "μαλακή" θήκη που είχε μέσα το πακέτο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτή (για την ακρίβεια την θεωρώ ότι καλύτερο σε "μαλακή" θήκη). Λόγω καταστάσεων όμως πολλές φορές δεν μπορώ να έχω το τηλέφωνο σε κάποια τσέπη γιατί φοβάμαι μήπως κατά λάθος πέσει ή χτυπηθεί (παρόλο που πάντα το έχω μέσα σε θήκη). Για αυτό το λόγο ψάχνω μια θήκη που να περνάει στην ζώνη ή να έχει κλιπ ζώνης. Έχω ψάξει αρκετά στο internet και όσες βλέπω καλύπτουν μερικώς το κινητό (συνήθως είτε αφήνουν τις 4 γωνίες του ακάλυπτες είτε καλύπτουν τις 4 γωνίες αλλά αφήνουν άλλα μέρη του κινητού ακάλυπτα). Με ενδιαφέρει να βρω μια θήκη που να εφαρμόζει σωστά στο κινητό και να το καλύπτει πλήρως (έτσι σε περίπτωση πεσίματος να μην υπάρχει εκτεθειμένο σημείο). Από όσες λοιπόν έχω δει στο internet καμία δεν καλύπτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά και όσες τα πληρούν φαίνονται χάλια από θέμα ποιότητος.Έχει κανείς να προτείνει κάτι αξιόλογο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και σε σχετικά "λογική" τιμή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...