Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στην Αθηνα ειναι αυτο? Μιας και θα ειμαι Αθηνα απο αυριο.. Χρειαζεται να εχω προπαραγγειλει τα πραγματα μεσω internet? Η απευθειας στο καταστημα? :)

Ναι στην Αθήνα είναι... Δεν ξέρω αν γίνεται να πας κατευθείαν στο κατάστημα όπως στο e-shop. Μπες εδώ και δες, κι αν θες επικοινώνησε μαζί τους να σου πουν. http://www.wap5.gr/index.php

Εγώ που μίλησα μαζί τους, ήταν πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. :)

Για όσους ενδιαφέρονται, το "ξεκλειδωμένο" HotFix μπορείτε να το κατεβάσετε από το παρακάτω link:

Τέλειος!! Χίλια μπράβο!!:D;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

παιδια μια βοηθεια.προσπσπαθω να καταχωρησω καποιες επαφες στην καρτα σιμ αλλα δεν τις δεχεται.Μου λεει οτι ειναι μεγιστος αριθμος ονοματος.π.χ το επιθετο παπαδοπουλος δεν το δεχεται.υπαρχει λυση.ευχαριστω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

παιδια μια βοηθεια.προσπσπαθω να καταχωρησω καποιες επαφες στην καρτα σιμ αλλα δεν τις δεχεται.Μου λεει οτι ειναι μεγιστος αριθμος ονοματος.π.χ το επιθετο παπαδοπουλος δεν το δεχεται.υπαρχει λυση.ευχαριστω
δημητρη μαλλον εχεις παλαιου τυπου sim οπως εχω και εγω ,και γιαυτο σου παρουσιαζει το προβλημα.

η λυση ειναι να βαλεις μια καινουρια sim.αν δεν ειναι παλια,λογικα θα πρεπει να δεχεται μεγαλα ονοματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι στην Αθήνα είναι... Δεν ξέρω αν γίνεται να πας κατευθείαν στο κατάστημα όπως στο e-shop. Μπες εδώ και δες, κι αν θες επικοινώνησε μαζί τους να σου πουν. http://www.wap5.gr/index.php

Εγώ που μίλησα μαζί τους, ήταν πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. :)

τελεια! Ευχαριστω παρα πολυ! :)

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators

Η λύση είναι να ξεχάσεις την κάρτα sim μιας και είναι πλέον απαρχαιωμένων δυνατοτήτων. Πόσο μάλιστα τη στιγμή που έχεις τόσες επιλογές για backup που καθιστούν την λύση της κάρτας sim αν μη τι άλλο παρωχημένη.

Modpic.gif

Η λύση είναι να ξεχάσεις την κάρτα sim μιας και είναι πλέον απαρχαιωμένων δυνατοτήτων. Πόσο μάλιστα τη στιγμή που έχεις τόσες επιλογές για backup που καθιστούν την λύση της κάρτας sim αν μη τι άλλο παρωχημένη.

Έτσι ακριβώς. Την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη SIM ήταν με ένα Nokia 8850 αγορασμένο το 1999 αν θυμάμαι καλά... Με τις τεράστιες δυνατότητες των Contacts του Outlook και με συσκευές όπως το Leo πιστεύω πως είναι σχεδόν μαζοχιστικό να χρησιμοποιεί κανείς τη SIM για τις επαφές... :X

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ποιο προβλημα λυνει το συγκεκριμενο hotfix?

• Administrators
Ποιο προβλημα λυνει το συγκεκριμενο hotfix?

Με την official 3.14 rom, όταν γράφεις ένα sms, συμπεριφέρεται παράξενα χαλώντας στην ουσία το μήνυμα αφήνοντας μεγάλα κενά και γράφοντας άλλα αντί άλλων. Αυτό το πρόβλημα λύνει.

Modpic.gif

A ναι το ειχα σε μια ομεγα αλλα εβαλα χωρις htc messaging και ξεμπερδεψα.

• Administrators
Αυτό είναι μια λύση αλλά για μένα προσωπικά όχι η καλύτερη. Το default πρόγραμμα sms των windows δεν συνάδει με την γενικότερη εικόνα ενός σύγχρονου HD2.

Modpic.gif

Ναι αλλα χωρις το hotfix επρεπε να παω σε ελληνικη ρομ για να μην εχω προβλημα. Πλεον αν δουλευει σωστα θα περασω ρομ με htc messaging.

Πολυ ισχυρος wifi adaptor στο leo! Μολις το ανακαλυψα συγκρινοντας το με το galaxy tab και desire hd.. (στην Αθηνα "δανειζομενη" ασυρματο απο καποιο γειτονα) το dhd δεν το βλεπει καν, το gt πολυ χαμηλη ενδειξη, το leo συνδεθηκε! Well done Leo! :D ειναι θεμα hardware καθαρα, η παιζει ρολο και το λειτουργικο? Wm vs android? :)

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Αυτό που έκανα λοιπόν είναι να μετατρέψω το .EXE του HotFix σε .CAB και έτσι να αφαιρέσω τον έλεγχο για την έκδοση της ROM. Έτσι το HotFix μπορεί τώρα να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε ROM. Το εγκατέστησα στην τελευταία official 3.14.405.2 (English/WWE) ROM και δουλεύει άψογα! Το πρόβλημα με τα ελληνικά SMS έχει διορθωθεί και όλα δουλεύουν τέλεια! :cool:

Αψογος Δόκτωρα, εξαιρετική δουλειά. Περιμένω την άδεια σου να ανεβάσω το link και στο xda, στο αντιστοιχο post που εχω ανοίξει εδώ: [HOTFIX] {Unofficial} SMS Messaging Client Problem SOLVED on 3.14 Rom , ή αν θέλεις μπορείς να το ανεβάσεις εσυ, να βοηθήσουμε και άλλο κοσμο που έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Πολυ ισχυρος wifi adaptor στο leo! Μολις το ανακαλυψα συγκρινοντας το με το galaxy tab και desire hd.. (στην Αθηνα "δανειζομενη" ασυρματο απο καποιο γειτονα) το dhd δεν το βλεπει καν, το gt πολυ χαμηλη ενδειξη, το leo συνδεθηκε! Well done Leo! :D ειναι θεμα hardware καθαρα, η παιζει ρολο και το λειτουργικο? Wm vs android? :)

Wm vs android και λειτουργικά στο Leo...

Σχετικά με αυτό που είδες, παρατήρησα ότι το Leo "βλέπει" περισσότερα ασύρματα με android 2.3.2 και είναι περισσότερο σταθερό, παρά με τα WinMo. Ηταν το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση όταν έτρεξα Android. Επίσης, έχω περίπτωση που ΔΕΝ συνδέομαι με το Leo σε συγκεκριμενο ασύρματο δύκτιο με WinMo, ενω αντίθετα τρέχοντας android (από το ίδιο Leo), συνδέομαι. Αυτο συμβαίνει τσεκαρισμενο και από άλλα 2 Leo με WinMo (δεν συνδέονται ούτε αυτά) και το πιθανότερο είναι οτι παίζει ρόλο η 128ητη κρυπτογράφηση που έχει το συγκεκριμένο δυκτιο. Επομένως, είναι ξεκάθαρα θέμα software/drivers των WinMo αυτή η δυσλειτουργία. Ομως, οσων αφορά τη συγκριση που κάνεις με τις άλλες συσκευες πιθανον να έχεις δίκιο και να παίζει ρολο το hardware του Leo. Αρα είναι συνδιασμος και Hardware και λειτουργικού... Αν είναι έτσι, τότε για ακόμα μία φορά φαινεται πόσο δυνατο εργαλείο έχουμε στα χέρια μας...

Edited by bbsnick
Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα μικρο προβληματακι!

Πριν κανα μηνα εκανα αναβαθμιση λογισμικου και απο τότε οταν περνω ή με περνουν τηλεφωνο ανοιγει απο μονο του το μεγαφωνο (ανοιχτη ακροαση) και για να μιλησω πρεπει πρωτα να την απανεργοποιήσω. Μπορω να κανω τιποτα, γιατι εγινε αυτο? Πριν την αναβαθμιση δεν ειχα κανενα προβλημα.

αν ηχογραφεις της κλησεις σου με το vito πηγενε στης ρυθμισεις και ξετσεκαρε το speakerphone αυτο ειναι αν δεν εχεις αυτο το προγραμα δεν ξερω τι αλλο μπορει να το προκαλει αυτο εμενα ηταν το vito που το εκανε αυτο.

Φιλε ευχαριστω πολυ. Αν και δεν εχω το vito εχω το audio notes εκανα αυτο που μου ειπες και ολα ΟΚ.

Καλημέρα.

μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα προγραμματάκι για επεξεργασία φωτογραφιών?

Απλά πράγματα θέλω να κάνω όπως cut μετατροπή σε ασπρόμαυρη:)

και πάλι πολύ καλημέρα σε όλοκληρο τον htc κόσμο!!!!!!!!!:D

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Αψογος Δόκτωρα, εξαιρετική δουλειά. Περιμένω την άδεια σου να ανεβάσω το link και στο xda, στο αντιστοιχο post που εχω ανοίξει εδώ: [HOTFIX] {Unofficial} SMS Messaging Client Problem SOLVED on 3.14 Rom , ή αν θέλεις μπορείς να το ανεβάσεις εσυ, να βοηθήσουμε και άλλο κοσμο που έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Κανένα πρόβλημα, μπορείς ελεύθερα να το ανεβάσεις στο XDA. Το πρόβλημα με τα ελληνικά SMS μου είχε σπάσει τα νεύρα απ' τον Οκτώβρη... Θα είναι χαρά μου να βοηθηθεί κι άλλος κόσμος και να γλιτώσει την ταλαιπωρία που πέρασα εγώ.

Φιλικά, Κώστας

Κανένα πρόβλημα, μπορείς ελεύθερα να το ανεβάσεις στο XDA. Το πρόβλημα με τα ελληνικά SMS μου είχε σπάσει τα νεύρα απ' τον Οκτώβρη... Θα είναι χαρά μου να βοηθηθεί κι άλλος κόσμος και να γλιτώσει την ταλαιπωρία που πέρασα εγώ.

Το γνωρίζω πολυ καλά οτι σου είχε σπασει τα νευρα (λογικότατο). Θυμάμαι οταν ανεβασα εδω το αντιστοιχο της ελληνικης Rom ότι είχες ρωτησει αν καποιος το δοκιμασει στη WWE, να ενημερώσει. Και φυσικά, κανείς δεν βρέθηκε απο τοτε.. Ισα ισα, στο XDA είχα παρει την απαντηση οτι στην WWE δινει το μηνυμα "not compatible with your device"...

Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για τη δουλεια σου.

update 11/2/2011 12:11

Σ'ευχαριστω, ενημερώθηκε το post και στο XDA. Εκανα διαφήμηση και για το myphone.gr! :yahoo:

Edited by bbsnick
Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71

• Administrators
μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα προγραμματάκι για επεξεργασία φωτογραφιών?

Resco Photo Manager.

Modpic.gif

Πηγα σημερα για κατι πραγματα στο Γαλατσι στο μαγαζι που αγορασα το Leo, κι ενας τυπος εκει μου προτεινε για καλυτερη αποδοση και μακροζωια της μπαταριας, να τη φορτιζω πριν πεσει απο το 30%

Ισχυει κατι τετοιο? Πρωτη φορα το ακουω.. Εγω ηξερα πληρη αποφορτιση και φορτιση ως το ιδανικο για μια μπαταρια..

Sent from my Desire HD using Tapatalk

www.macspot.gr

• Administrators
κι ενας τυπος εκει μου προτεινε για καλυτερη αποδοση και μακροζωια της μπαταριας, να τη φορτιζω πριν πεσει απο το 30%

Ισχυει κατι τετοιο? Πρωτη φορα το ακουω.. Εγω ηξερα πληρη αποφορτιση και φορτιση ως το ιδανικο για μια μπαταρια.

Συστήνουμε στις συγκεκριμένες συσκευές να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10% τουλάχιστον. Δεν υπάρχει εδώ η λογική της πλήρης φόρτισης/αποφόρτισης.

Modpic.gif

Συστήνουμε στις συγκεκριμένες συσκευές να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10% τουλάχιστον. Δεν υπάρχει εδώ η λογική της πλήρης φόρτισης/αποφόρτισης.

Που 10% που 30% ομως.. 10% εχει σχεδον αποφορτιστει, αλλα 30% εμενα που δεν κανω και ιδιαιτερη χρηση του Leo και του αριθμου του τον τελευταιο μηνα περιπου, μπορει να με βγαλει και 1 μερα σχεδον.. Το 30% μου φανηκε λιγο ακυρο... Ευχαριστω Γιαννη παντως :)

Sent from my Desire HD using Tapatalk

www.macspot.gr

επειδη εψαχνα πολυ ωρα να το βρω, ας το γραψω εδω μηπως εχει καποιος το ιδιο προβλημα!

Για να προσθεσουμε οποιον ηχο δικο μας θελουμε στο ξυπνητηρι, πρεπει να τον επιλεξουμε απο το μενου για ξυπνητηρι των windows, γιατι αν παμε απο το ξυπνητηρι μεσω του sense βγαζει μονο καποιους δικους του ηχους.

Το γνωρίζω πολυ καλά οτι σου είχε σπασει τα νευρα (λογικότατο). Θυμάμαι οταν ανεβασα εδω το αντιστοιχο της ελληνικης Rom ότι είχες ρωτησει αν καποιος το δοκιμασει στη WWE, να ενημερώσει. Και φυσικά, κανείς δεν βρέθηκε απο τοτε.. Ισα ισα, στο XDA είχα παρει την απαντηση οτι στην WWE δινει το μηνυμα "not compatible with your device"...

Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για τη δουλεια σου.

update 11/2/2011 12:11

Σ'ευχαριστω, ενημερώθηκε το post και στο XDA. Εκανα διαφήμηση και για το myphone.gr! :yahoo:

Είδα την ενημέρωση στο XDA, σ' ευχαριστώ για τα καλά λόγια, χαίρομαι που βοήθησα. :up:

Τώρα πλέον το Leo είναι απλά τέλειο. :cool:

Φιλικά, Κώστας

Παιδια καλησπερα, τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω στην ρομ που εχω, 'energy' το προγραμμα data controller , και εχω βαλει να κλεινει μονο του την συνδεση δεδομενων αν δεν χρησιμοποιηθει για πανω απο ενα οριο....και εχει βελτιωθει δραματικα η αυτονομια της συσκευης. αν θελετε δοκιμαστε το...αξιζει! ειμαι απο το πρωι με λογικη χρηση και μολις φτανω το 50%....

Πράγματι, η αναβάθμιση του NDrive στην έκδοση 10 εμφανιζόταν και σε εμένα μέσω του Update Agent ότι απαιτούσε χρέωση. Θυμόμουν όμως ότι η τεχνική υποστήριξη μου είχε πει σε παλαιότερη επικοινωνία μας ότι η αναβάθμιση των χαρτών καθώς του λογισμικού στην έκδοση 10 όταν αυτή θα ήταν διαθέσιμη, θα γινόταν δωρεάν για ένα έτος. Έτσι, ένα τηλεφώνημα στην τεχνική υποστήριξη ήταν στη συνέχεια αρκετό ώστε να μεριμνήσουν αυτοί να επικοινωνήσουν με Πορτογαλία και μετά 2-3 ημέρες να εμφανιστεί στο Update Agent η δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης στην έκδοση 10 αντί της απαίτησης χρέωσης που φαινόταν προηγουμένως ότι απαιτείτο. Όπως καταλαβαίνεις, δεν υπήρξε τελικά κανένα πρόβλημα στη διαδικασία της δωρεάν αναβάθμισης χάριν στα παιδιά της τεχνικής υποστήριξης που σε κάθε επικοινωνία μας ,δεν υπήρξαν ποτέ απρόθυμα.

Τα αρχεία του NDrive είναι εγκατεστημένα στην κάρτα. Συνεπώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε ενδεχόμενο Hard Reset αφού μπορούν να εγκαταστήσουν εκ νέου το πρόγραμμα στην έκδοση με την οποία λειτουργούσε πριν το Hard Reset.

Πάντως, εκτίμηση μου είναι ότι το περιβάλλον της έκδοσης 9 ήταν ίσως καλύτερο από αυτό της αναβαθμισμένης έκδοσης 10, η συνεργασία με τη συσκευή μας (πχ αυξομείωση έντασης προγράμματος) ήταν καλύτερη στην προηγούμενη έκδοση και τέλος μια όχι σημαντική ανωμαλία που εντόπισα στην απεικόνιση και που η εταιρία γνώριζε και καρακτηρίζοντας την ως non serious bug, μου ειπώθηκε ότι θα αποκατασταθεί με ένα μελλοντικό update.

Συγγνώμη που επαναφέρω ένα μάλλον κλειστό ζήτημα.

Μόλις έλαβα την παρακάτω απάντηση απ' το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της NDrive:

Dear Customer,

Due to limitations of the HTC HD2 processor, version 10 is not compatible with the equipment.

Cumprimentos / Best Regards

NDrive Support

Φίλε elti, είσαι σίγουρος ότι έχεις περάσει την έκδοση 10 στο HD2; Σε παρακαλώ επιβεβαίωσέ μου το, γιατί σκοπεύω να τους βρίσω. Αν θυμάμαι καλά, μία ακόμα χρήστης του HD2 εδώ μέσα είχε πει ότι πέρασε τη 10 έκδοση;

Και στην τελική, οκ δεν υποστηρίζετε την έκδοση 10 για το κινητό μου; Δώστε μου τη δυνατότητα να αγοράσω χάρτες για αυτή που έχω.

Πω, τι τύποι είναι αυτοί;;; :lol:

(Σε μια εβδομάδα ταξιδεύω γμτ... :mad: )

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...